۱۳۹۵ اسفند ۳, سه‌شنبه

وضعیت قرمز اعتیاد در جمهوری اسلامی، آمارهای رسمی سخن می گویند!

۶۴ درصد از معتادان کشور متاهل هستند و ایران تنها کشور جهان است که میزان معتادان متاهل نسبت به مجردها بیشتر است.
به گزارش «محبت نیوز» با وجود اعدام گسترده‎ی قاچاقچیان مواد مخدر، انواع و اقسام مواد مخدر شیمیایی و صنعتی تا مواد مخدر سنتی به وفور در ایران مورد مصرف قرار می‌گیرد، آمار مصرف آن در بین جوانان سال به سال طبق اعلام سازمان‌های رسمی بیشتر می‌شود.

در اظهار نظری تازه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان گفته ریشه ۶۴ درصد جرایم امروز کشور در مواد مخدر است و به همین دلیل مقام معظم رهبری مبارزه با آن را یکی از اولویت های نخست کشور دانسته‌اند.
از سویی دیگر حمیدرضا صرامی مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد گفته، ۳۷ درصد از معتادان کشور مدرک فوق دیپلم، لیسانس، فوق ‎لیسانس و دکتری دارند.
مدیر کل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین از متاهل بودن ۶۷ درصد معتادان در ایران خبر داده و اعلام کرده است زنان شش سال زودتر از مردان به مواد مخدر وابسته می‌شوند.
مدیر کل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: ۶۴ درصد از معتادان کشور متاهل هستند و تنها کشوری هستیم در جهان که میزان معتادان متاهل نسبت به مجردها بیشتر است.
به نوشته ایرنا، محمد حسین همتی که در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شاهرود حضور یافته بود گفته:«اعتیاد یکی از آسیب‌های جدی تهدید کننده نظام اسلامی است.»
وی با بیان اینکه مواد مخدر شامل دو بخش صنعتی و سنتی است، افزود «مواد مخدر صنعتی بیشترین تهدید را برای اداره کشور، جوانان و بانوان دارد و در این بین بانوان خانه دار بیشتر از بانوان کارمند در معرض اعتیاد به آن قرار دارند».
همتی با تاکید بر لزوم سازمان‌های بومی برای مبارزه با مواد مخدر به ویژه مواد روان گردان، گفت «مسوولان به این نتیجه رسیده اند که جلوگیری و کاهش مصرف مواد مخدر در توان دستگاه های اجرایی نیست و باید با کمک مردم تلاش کنیم از این معضل اجتماعی رهایی یابیم».
وی با اشاره به افزایش هدایت و گرایش دخترهای جوان به مصرف روان گردان به خصوص شیشه، یادآور شد: «مصرف این مواد به گونه ای است که با گذشت یک سال و نیم، خانواده ها متوجه علایم آن نمی شوند چرا که رنگ، بو و طعمی ندارد و زمانی می فهمند که راهی برای درمان آن وجود ندارد.»
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه اعتیاد از سرطان و بیماری های مزمن نیز بدتر است، افزود: «فقط ۱۵ تا ۲۰ درصد افراد با ترک مصرف مواد مخدر می‌توانند به زندگی طبیعی خود برگردند اما تمام هزینه هایی که برای بازگشت آنان به زندگی دوباره شده، با کوچک ترین مشکل و استرس در زندگی هدر می‌رود و آنان به مصرف مواد مخدر روی می‌آورند».

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر