۱۳۹۵ دی ۹, پنجشنبه

بازداشت باند ماساژورهای غیراخلاقی در شهر مقدس شیعیان

سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب شهر مشهد گفته یک باند ماساژ جنس مخالف در این شهر دستگیر شدند.


به گزارش«محبت‌نیوز»درحالیکه احمد‌علم‌الهدی امام جمعه مشهد تلاش می‌کند بساط کنسرت‌ها از این شهر برچیده شود، پس از دستگیری ده‌ها دختر و پسر در پارتی‌های مختلط در این شهر مقدس شیعیان، سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب مشهد از دستگیری اعضای باند ماساژورهای متخلف و ماساژهای «غیراخلاقی» [سکس ماساژ] خبر داد.
او گفته، «موضوع در پی کسب اطلاعاتی مبنی بر این که افرادی به صورت غیرقانونی وغیراخلاقی در زمینه ماساژ توسط جنس مخالف فعالیت می کنند، در دستور کار قرار گرفت».
قاضی حسن حیدری افزود: «پس از جمع آوری اطلاعات پنج نفر شناسایی و دستگیر شدند که یکی از آنان مرد و بقیه زن بودند و تحقیقات برای تکمیل پرونده ادامه دارد».
وی اظهار کرد: «یکی از زنان این باند پس از زدن دستبند به دستش از محل متواری شد که در فاصله کمتر از ۲۴ ساعت به دام افتاد».
حیدری عنوان کرده، «اعضای این باند سوژه مدنظر خود را به مکانی خاص دعوت می‌کردند و سپس با گرفتن مبالغی بین یک تا ۲.۵ میلیون ریال به فعالیت های غیراخلاقی خود و ماساژ جنس مخالف می پرداختند».
شایان ذکر است این شهر مقدس شیعیان سابقه طولانی در زمینه گسترش و رواج فساد و بخصوص گسترش فحشا با متد های مذهبی، شرعی و غیر مذهبی داشته و دارد.

طرفداران داعش در اروپا برای حملات تروریستی مصمم هستند

یک گروه مدافع اسلامگرایان داعش حامیان این گروه تروریستی را به افزایش حملات مرگبار در سراسر اروپا ترغیب کرد.
به گزارش«محبت نیوز» یک گروه مدافع اسلامگراین داعش، حامیان این گروه تروریستی را به افزایش حملات مرگبار در مکانهایی همچون فروشگاهها و بیمارستانها در سراسر اروپا در ایام تعطیلات کریسمس ترغیب کرد و از مسلمانان خواست تا از شرکت در جشنهای سال نو مسیحی خودداری کنند.

این تهدید همزمان با افزایش تدابیر امنیتی در سراسر اروپا مطرح شد؛‌ تدابیری که در پی برخورد عامدانه یک کامیون با جمعیت حاضر در یک فروشگاه کریسمس در شهر برلین آلمان و مرگ دوازده تن اتخاذ شده است.
بنا بر گزارش یک گروه اطلاعاتی مستقر در آمریکا موسوم به «سایت»-SITE- که گروههای شبه نظامی را بطور آنلاین رصد می نماید، «بنیاد رسانه ای نشیر» که از حامیان گروه اسلامی داعش است، این پیام را به صورت آنلاین و همراه با تصاویری از تروریستهای مسلح به تفنگ و سلاح سرد،‌ بابا نوئل، گوزن شمالی و یک درخت کریسمس منتشر کرده است.
در پیام آنلاین این بنیاد رسانه ای خطاب به حامیان گروه اسلامی داعش آمده است: «جشنها، گردهمایی ها، کلوپها، فروشگاهها، تئاترها،‌ سینماها، مراکز خرید و حتی بیمارستانهای آنان [اروپاییان] همه اهدافی تمام عیار برای شما هستند».
گفته می شود که داعش «کمربندها و مواد انفجاری را جایگزین مراسم آتش بازی آنان [اروپاییان] خواهد کرد و آواز و پایکوبی آنها را به گریه و شیون تبدیل می کند».
این پیام اینترنتی به حامیان داعش یادآور دعوت اخیر «ابوالحسن المهاجر» سخنگوی جدید گروه تروریستی داعش از حامیان خود به اجرای حملات علیه سفارتخانه ها و کنسولگریهای ترکیه است.

سوء استفاده سیاسی جمهوری اسلامی از جامعه ارامنه ایران

ایران با برگزاری نشست‌ها و متینگ‌های مشترک تحت عنوان «گفتگوهای اسلامی و مسیحی» وانمود میکند که وضعیت مسیحیان در جمهوری اسلامی روبه‌راه است.
aramaneh
به گزارش«محبت‌نیوز» تا همین سه چهارسال قبل رسانه‌های وابسته به جمهوری اسلامی روی هم رفته در یک سال بیشتر از دو الی سه خبر یا مصاحبه از سخنان سبوه سرکسیان، رئیس شورای شورایعالی خلیفه‌گری تهران منتشر نمی‌کردند.
اقلیت ارامنه در رسانه‌ها بایکوت بودند و گاهی تنها نمایندگان آنها در مجلس شورای اسلامی در حمایت از ولی فقیه و نظام اسلامی گفتگوی کوتاهی می‌کرد تا در عمل یکی از بزرگترین اقلیت های دینی ایران چیزی برای گفتن نداشته باشد.
ارامنه تنها در روزنامه و سایت‌های خبری بلکه آنان در صدا و سیما که باید رسانه‌ای ملی باشد جایی نداشتند و حتی یک برنامه به طور اختصاصی یا حتی غیرمستقیم به آنان تعلق نداشت در حالیکه تلویزیون جمهوری اسلامی و رادیو به طور مستقل ده‌ها و صدها ساعت برنامه با محوریت اسلام و با موضوعات همسو و یکنواخت تولید پخش می‌کند.
اما به تدریج تحت چارچوب‌های سفت و سخت عقیدتی و امنیتی با روی کار آمدن دولت حسن روحانی، مخالفان او در جناح محافظه‌کار وقتی نتوانستند همچون جناح اصلاح‌طلب با واتیکان و پاپ مراوده برقرارکنند، به سراغ ارامنه رفتند.
نتیجه این چرخش آن شد که به تازگی نه تنها نمایندگان پیشین و کنونی آشوری و ارمنی مجلس برای مقامات بلندپایه خلیفه‌گری در پایتخت و چند شهرستان تریبون‌های رسمی در اختیار گرفته‌اند که همگی آنها یا مثل فارس و تسنیم وابسته و زیرنظر سپاه هستند و یا مثل ادیان‌نیوز، رسا و حوزه‌نیوز از سوی نهادها و سازمان‌های دینی از جمله حوزه علمیه و بنیاد تقریب و سازمان تبلیغات اسلامی فعال‌اند.
نه تنها در واپسین سال‌های دولت محمود احمدی‌نژاد، بلکه در دولت روحانی نیز در ایام کریسمس سازمان تعزیزات حکومتی و نیروی انتظامی به سراغ فروشگاه‌ها و مغازه‌ها می‌رفتند و آن دسته فروشندگانی که غیرارمنی بودند و تزئینات و آذین‌بندی‌هایی مربوط به کریسمس و ولنتاین می‌فروختند را یا با جریمه‌های سنگین نقره داغ می‌کردند و یا آنقدر به آنها فشار می‌آوردند که عطای تزئین و شاد بودن با شادی مسیحیان را به لقایش می‌بخشیدند.
اما چند سالی است به صورت سازمانی، جمهوری اسلامی برای فرار از فشارهای سازمان ملل و گزارش‌های پی‌درپی نهادهای حقوق بشری از وضعیت اقلیت‌های دینی و به خصوص نوکیشان مسیحی در ایران به سمت ارامنه و رهبران آنان چرخیده و سعی دارد، تا با سوء استفاده از آن با برگزاری نشست‌ها و متینگ‌های مشترک تحت عنوان «گفتگوهای اسلامی و مسیحی» وانمود کند که وضعیت مسیحیان در ایران روبه‌راه است و گزارش‌هایی که علیه ایران در مجامع جهانی نوشته می‌شود و در آن به ده‌ها مورد بازداشت و زندانی شدن مسیحیان ایران و جفاهایی که بر نوکیشان مسیحی روا شده است اشاره شده، همگی سیاه‌نمایی و روایات نادرست از جمهوری اسلامی است.
در این رقابت رسانه‌های تندرو و محافظه‌کار که در سانسور اخبار مربوط به اقلیت‌های دینی و در پرونده‎سازی علیه منتقدین و دگراندیشان مذهبی سابقه‌ای طولانی دارند، در صف اول انتشار مصاحبه و گفتگوها با رهبران ارامنه ایران و لبنان و حتی مسیحیان کشورهایی چون بلاروس، اوکراین و مجارستان قراردارند.
کشورهایی که عمده آنها نه تنها در بین کشورهای دموکرات و آزاد دنیا قرار ندارند، بلکه حکومت‌های آنها سابقه زیادی هم در سانسور اخبار سیاسی و اجتماعی مربوط به شهروندان خود دارند.
در این بین مدتی است که حتی سخنان و مواضع مقامات کلیسایی در شهرستان‌های ایران و معاونین و مشاورین آنها نیز منعکس می‌شود و دست بر قضا همه آنها در یک موضوع اشتراک نظر دارند، ایکه «ایران بهترین و آزادترین کشور دنیا برای اقلیت‌هاست».
یعنی حتی در بین این تعداد ارمنی منصب‌دار در ایران هیچ یک حتی درصدی انتقاد به جمهوری اسلامی ندارند.
مجموعه‌ای که یک سر آن به مسیحیان معتمد ولایت فقیه به کشورهای دوست از جمله لبنان می‌رسد و طرف دیگرش به مافیای نمایندگان ارامنه و آشوری در مجلس که با هم پیوندهای خانوادگی و اقتصادی گسترده دارند.
یوناتن بت‌کلیا، نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی نیز  به مناسبت کریسمس گفته، «مسیحیان در ایران غریبه نیستند»، همزمان با او خبرگزاری دولتی ایرنا نیز به سراغ «سیمون ترهوسپیان»، رئیس شورای خلیفه‌گری ارامنه انزلی رفته است و از زبان او در مورد مسیحیان انزلی پرسیده است تا در راستای تلاش برای تبلیغات بیشتر حکومتی و سو استفاده از ارامنه زیر چتر جمهوری اسلامی بهره برداری کند.

۱۳۹۵ دی ۱, چهارشنبه

پاسدار نقدی: برای مقابله با موسیقی ذلت‌نما٬ خانه‌های سرود راه‌اندازی می‌شود

محمدرضا نقدی، معاون فرهنگی سپاه گفته انقلاب اسلامی سبب تعالی موسیقی شد. امروزه بسیاری از ملت‌ها زبان ما را نمی‌دانند٬ اما موسیقی انقلابی ما را بلدند.
به گزارش«محبت‌نیوز» پاسدار محمدرضا نقدی، رئیس سابق بسیج گفته ما با موسیقی مخالف نیستیم٬ با فحشا و گناه مخالفیم و برخی امروزه در حال تلاش هستند تا این هنر را بازیچه و دستمایه حرکت‌های سیاسی قرار دهند.

نقدی با بیان این‌که کسانی که موسیقی را با فحشا همسو می‌کنند به این هنر ظلم می‌کنند گفته اگر موسیقی برخلاف تقویت ایستادگی استفاده شود هنر نیست، جنایت است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد که به زودی «خانه‌های سرود» با هدف مقابله با موسیقی ذلت‌نما در شهر‌های ایران آغاز به کار خواهند کرد.
گفتنی است در کنار قوه قضائیه بسیج و سپاه از اصلی‌ترین نهادها برای لغو کنسرت‌ها بوده‌اند.

حضور پرشمار ماموران پلیس در بازارهای کریسمسِ اروپا

پلیس سوئد اعلام کرد که نیروی پلیس برای اقدامات حفاظتی ضد تروریستی در مکان­های تجمعات گسترده به دلیل کریسمس در حالت آماده باش به سر می برد.

به گزارش«محبت نیوز» در پی حادثه‌ی تروریستی چند روز گذشته در برلین در یک بازار کریسمس که به مرگ ١٢ تن و زخمی شدن حدود ۵٠ تن انجامید، نگرانی در تمام اروپا افزایش یافته و اقدامات بسیاری برای آمادگی در مقابل اقدامات تروریستی احتمالی به عمل آمده است.
به گفته رادیو سوئد، در سوئد صدها بازارکریسمس که محل تجمعات گسترده است، در روزهای پیش از کریسمس دایر می‌­شود اما به گفته­ یوناس هویسینگ، رئیس شورای ملی تاکتیک سازمان پلیس سوئد، در حال حاضر تهدید مشخصی علیه بازارهای کریسمس در سوئد، گزارش نشده است. وی ادامه می­‌دهد که البته بازارهای کریسمس محل تجمعات گسترده است و ما می­‌دانیم که چنین مکان­هایی همواره هدف بالقوه­ حملات تروریستی است.
یوناس هویسینگ به این موضوع نیزاشاره می­‌کند که صرف نظر از بزهکاری­های تروریستی، بازارهای کریسمس محل فعالیت بزهکاران دیگر مانند جیب­برها و دزدهاست و بنابراین پلیس همیشه حضور گسترده­ در محل های خرید و فروش کریسمس و ازجمله بازارهای کریسمس دارد.

اسلامگرایان پاکستانی از “تروریست آنکارا” تقدیر کردند

ضارب سفیر روسیه پس از کشتن وی به عربی فریاد زده بود: «ما کسانی هستیم که به محمد وفاداریم و جهاد می کنیم».

به گزارش«محبت نیوز»عصر دیروز حامیان گروه جماعت اسلامی پاکستان در شهر پیشاور در محکومیت وضعیت موجود در حلب تظاهرات نمودند.

تظاهرکنندگان تصاویری از مولود مرت آلتین تاش ، ضارب سفیر روسیه در آنکارا به همراه داشتند.
روی پلاکاردهایی که تصویر مهاجم به سفیر روسیه دیده می شود نوشته شده است: انتقام حلب و جمله ای از اظهارات ضارب پس از شلیک به سفیر روسیه در زیر پلاکارد است با این عنوان که « ما در حلب کشته می شویم و شما در اینجا».
منابع خبری اعلام کرده بودند که فرد ضارب پس از تیراندازی به سفیر روسیه به زبان ترکی فریاد زد: «حلب را فراموش نکنید، سوریه را فراموش نکنید. تا زمانی که «شهرهای ما» امن نباشند، شما در امان نخواهید بود. کسانی که در این رنج و مصیبت نقش داشتند، بهایش را می پردازند».
وی همچنین به زبان عربی فریاد زد: «ما کسانی هستیم که به محمد وفاداریم و جهاد می کنیم».

۱۳۹۵ آذر ۳۰, سه‌شنبه

دبیر مجمع زنان فرهیخته: در مناطق گرمسیر، دختران در ۱۳ سالگی ازدواج کنند!

زهرا سجادی، دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب می‌گوید دختران و پسران در مناطق گرمسیری باید در ۱۳ سالگی و حتی کمتر ازدواج کنند وگرنه به فساد کشیده می‌شوند.
به گزارش «محبت نیوز» در حالی که فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی به دنبال تدوین طرحی در رابطه با اصلاح حداقل سن ازدواج دختران است و با تلاش زیاد نظر تعدادی مراجع تقلید از جمله مکارم شیرازی را به طور ضمنی جلب کند، «زهرا سجادی» دبیر مجمع زنان فرهیخته انقلاب اسلامی گفته «نمی‌توان برای سن ازدواج تمام دختران و پسران یک نسخه پیچید و در مناطق گرمسیر دختران در ۱۳ سالگی و حتی کمتر می‌توانند ازدواج کنند».

سجادی در مصاحبه با فارس با اشاره به تلاش برخی نمایندگان برای اصلاح ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی گفته: «اینکه عده‌ای از نمایندگان مجلس به دنبال رایزنی برای جلب نظر موافق علما برای برنامه‌ها و طرح‌های خود هستند از پایه کار اشتباه و بیهوده‌‌ است و اگر فکر می‌کنند با جوسازی و گفتگو می‌توانند نظر یک فقیه را تغییر دهند اشتباه است».
او تاکید کرده: «برای همه نمی‌توان یک نسخه پیچید در اقلیم‌های گرمسیر برخی می‌توانند در سن ۱۳ سالگی و حتی پایین‌تر آمادگی ازدواج داشته باشند و در صورتی که‌ شرایط ازدواج برای آنها فراهم نشود ممکن است به فساد بیفتند».

یک زن افغان توسط اسلامگرایان طالبان تیر باران شد

اعدام صحرایی طالبان در افغانستان حرف تازه‌ای نیست. در شماری از مناطق افغانستان هرازگاهی زنان در چنین دادگاه‌هایی محکوم به اعدام می‌شوند.

به گزارش«محبت نیوز» مقام‌های ولایت بادغیس در شمال غرب افغانستان تایید کرده‌اند که گروه اسلامی طالبان زنی را در این ولایت براساس حکم دادگاه صحرایی تیرباران کرده است.
فرمانده پلیس بادغیس گفت که مقتول حدود شش ماه پیش به دلیل نارضایتی از شوهر نخست خود طلاق گرفت و با مرد دیگری ازدواج کرد، اما شوهر اولش با مراجعه با گروه طالبان، موضوع طلاق همسرش را انکار و خواستار مجازات او شد.
یکی از اعضای شورای ولایتی بادغیس در رابطه با این موضوع به بی بی سی گفته که شوهر پیشین این زن با طلاق موافق بوده و در زمان طلاق در ایران بوده و از همان جا از طریق وکیل خودش او را طلاق داده بود.
به گفته او اما این مرد پس از بازگشت از ایران، به طالبان مراجعه کرد و دریافت که طلاق او را قبول ندارد. این نماینده شورای ولایتی افزود در حالی که این زن دو فرزند داشت، طالبان دستور دادند که او از شوهر دومش جدا شود و به خانه پدرش برود.
آقای نظری همچنین گفت که این زن تا شب بیست و هفتم آذر در خانه پدرش بود، اما پس از آن طالبان او را براساس حکم دادگاه صحرایی اعدام کرد.
او گفته که این زن به دلیل “دشمنی‌های خانوادگی” اعدام شده است.

انتقاد از شعار “به خدا ایمان داریم” بر روی دلار آمریکا

“ما به خدا ایمان داریم” شعار رسمی ایالات متحده است. در سال ۱۹۵۶ این عبارت با تصویب قانونی در کنگرهٔ ایالات متحده رسمن به عنوان شعار ملی ایالات متحده انتخاب شد.

به گزارش«محبت نیوز» این روزها حال و هوای کریسمس، فضای کشورهای با اکثریت جمعیت مسیحی را به کلی تغییر داده است. شور و هیاهیوی کودکان برای خرید کریسمس، تزئین درخت کریسمس و جشن های اینروزها فضائی شورانگیز به کشورهای اروپایی و آمریکایی بخشیده است.
به گفته خبرگزاری صدای شهدای مسیحی، در حالیکه روزهای کریسمس از راه می رسند، دادگاهی در آمریکا شکایت گروهی از آتئیست های (خداناباوران) آمریکایی بر علیه شعار مشهور “In God We Trust” را مردود دانست.

در طرح اقامت دعوی این گروه خداناباور عنوان شده بود که طرح این شعار بر دلار، واحد پول ایالات متحده، سبب جریحه دار شدن عواطف مذهبی پیروان مذاهب غیرمسیحی شده و نوعی ایجاد محدودیت برای آزادی های مذهبی به شمار می رود.
دادگاه ایالتی شمال اوهایو این ادعا را مردود اعلام ساخت. به گفته این دادگاه، شعار ملی “In God We Trust” بخشی از تاریخ ملی آمریکایی ها است و ارتباطی با تبلیغ مسیحیت ندارد.
پیشتر ادعای این گروه از آتئیست های آمریکایی شگفتی بسیاری را برانگیخته بود.
این چندمین بار است که آتئیست ها چنین درخواستی را به دادگاه تسلیم می کند. در شکایت نامه قبلی این سازمان در اوایل ٢٠١١ درخواست حذف عبارت «ما به خدا ایمان داریم» از دلار آمریکا مطرح شد، اما دستگاه قضایی این کشور این موضوع را نپذیرفته بود.
دادگاه فدرال آمریکا با رد این دعوی اعلام کرد که این شعار قانون اساسی آمریکا را نقض نمی‌کند. در حکم این دادگاه آمده است: دیوان عالی کشور بارها بر سکولار بودن ماهیت این شعار تأکید کرده و همه دادگاه‌های فدرال اعلام کرده‌اند که شعار «ما به خدا ایمان داریم» قانون اساسی آمریکا را نقض نمی‌کند.
ما به خدا ایمان داریم یا توکل ما به خداست (به انگلیسی: In God We Trust) شعار رسمی ایالات متحده است. در سال ۱۹۵۶ این عبارت با تصویب قانونی در کنگرهٔ ۸۴ام ایالات متحده رسمن به عنوان شعار ملی ایالات متحده انتخاب شد. این عبارت شعار ایالت فلوریدا نیز می‌باشد. این عبارت از سال ۱۸۶۴ بر روی سکه‌های ایالات متحده و از سال ۱۹۵۷ بر روی اسکناس‌های ایالات متحده نقش بست.

۱۳۹۵ آذر ۲۸, یکشنبه

در سال ۲۰۱۶ هر روز ۲۰ پناهجو، جانشان را از دست داده اند

دریای مدیترانه گذرگاه حدود ۳۶۰ هزار نفر از متقاضیان پناهندگی بوده است. این گذرگاه با ۶۰ درصد مفقودی خطرناکترین راه عبور پناهجویان است.

به گزارش«محبت نیوز» به‌گفته «سازمان بین‌المللی مهاجرت» (IOM) نزدیک به هفت هزار و ۲۰۰ پناهجو و مهاجر از آغاز سال جاری میلادی تاکنون کشته و یا ناپدید شده‌اند. این تعداد نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.
به گفته رادیو زمانه، این آمار نشان می‌دهد که به‌طور میانگین در سال ۲۰۱۶ روزانه ۲۰ نفر از پناهجویان کشته شده‌اند که با در نظر گرفتن روزهای باقی مانده تا پایان سال می‌تواند ۲۰۰ تا ۳۰۰ مورد مرگ دیگر به آمار افزوده شود.
از آغاز سال جاری میلادی دریای مدیترانه گذرگاه حدود ۳۶۰ هزار نفر از متقاضیان پناهندگی بوده است. این گذرگاه با ۶۰ درصد مفقودی خطرناکترین راه عبور پناهجویان است.
بنا به اطلاعاتی که «سازمان بین‌المللی مهاجرت» روز جمعه دریافت کرده، در این روز ۸۸ نفر پس از غرق شدن یک قایق حامل ۱۱۴ مسافر پناهجو در سواحل شهر «زاویه» واقع در شمال شرق لیبی، ناپدید شده‌اند. این اطلاعات از سوی منابع لیبی تأیید نشده است.
کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در آبان‌ماه سال جاری شمار پناهجویان کشته‌شده در دریای مدیترانه از آغاز سال جاری میلادی را بی‌سابقه دانسته و گفته بود ۳۸۰۰ پناهجو در این مسیر جان خود را از دست داده‌اند.

سلفی ها علیه ممنوعیت پخش قرآن در آلمان شکایت کرده اند

ابراهیم ابوناجی، رهبر یک گروه سلفی که هواداران آن قرآن رایگان بین مردم پخش می‌کنند، علیه تصمیم وزارت کشور آلمان برای ممنوعیت این اقدام، اقامه دعوی کرده است.
به گزارش«محبت نیوز» یک سخنگوی دادگاه اداری سراسری در شهر لایپزیک آلمان اعلام کرد که شکایتی رسمی از سوی دست‌اندرکاران اکسیون توزیع قرآن موسوم به “لیز” علیه وزارت کشور دریافت شده است. این اعلام تاییدی است بر گزارشی که روزنامه “دی ولت” در این زمینه داده بود.

به گفته رادیو آلمان، بحث این ممنوعیت به تفحص‌هایی باز می‌گردد که از میانه ماه نوامبر در سراسر آلمان به جریان افتاد و طی آن ۲۰۰ خانه، دفتر کار، مسجد و سالن‌ اجتماعات اسلامی بازرسی شد.
سازمان امنیت داخلی آلمان اعلام کرده که فعالان و طرفداران گروه سلفی اسلامی موسوم به “دین حقیقی” آشکارا از “جهاد مسلحانه” حمایت می‌کنند. این گروه هم‌چنین متهم است که محلی برای جلب جوانان و ترغیب آنان به فعالیت‌های تروریستی بوده است.
طبق ارزیابی منابع امنیتی آلمان حدود ۱۲۰۰ نفر از اسلام‌گرایان در این کشور به‌طور “بالقوه قابلیت انجام فعالیت‌های تروریستی” را دارند. اکسیون موسوم به Lies از نظر مقامات امنیتی آلمان، عاملی کلیدی در سوق یافتن جوانان مسلمان به سوی رادیکالیسم یا افراطی‌گری است.

دونالد ترامپ بر مبارزه با اسلامگرایی افراطی تاکید کرد

ترامپ تاکید کرد که «افراط‌گرایی اسلامی» را از آمریکا بیرون خواهد راند.
به گزارش«محبت نیوز» دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا، در مراسم تور «سپاسگزاری» در ایالت فلوریدا ضمن قدردانی از مردم فلوریدا و ارتش آمریکا بر اهمیت تشکیل ارتشی قوی تأکید کرد و گفت «افراط‌گرایی اسلامی» را از آمریکا بیرون خواهد راند.

به گفته صدای آمریکا، ترامپ همچنین در رابطه با مهاجرت گفت: «ما دیوار بزرگ را خواهیم ساخت و به مهاجرت غیرقانونی پایان خواهیم داد.»
او افزود: «مهاجرت از کشورهایی را که نمی توان پیشینه شهروندان آن را بررسی کرد نخواهد پذیرفت.»
دونالد ترامپ در خاتمه سخنانش در تور «سپاسگزاری» در ایالت فلوریدا خطاب به حاضران گفت «پیام من برای تمام آمریکایی ها، از هر حزب یا نژادی که باشند، این است که ما همه آمریکایی و متحد هستیم و سرنوشتی مشترک داریم.»

۱۳۹۵ آذر ۲۴, چهارشنبه

بی حجابی وزیر دفاع آلمان در عربستان، خبر ساز شد

سال گذشته هم حجاب نداشتن میشل اوباما، همسر رئیس‌جمهوری آمریکا در سفر به عربستان واکنش‌های مشابهی به دنبال داشت
به گزارش«محبت نیوز» وزیر دفاع آلمان در سفر رسمی به عربستان سعودی از رعایت نمودن حجاب امتناع کرد و این مساله جنجالی در میان کاربران اسلامگرای عرب توئیتر به راه انداخت.

پایگاه خبری اکسپرس نوشت: «اورسلا فون درلاین، وزیر دفاع آلمان و همراهان او در سفر به عربستان سعودی از پوشیدن هرگونه حجاب و یا لباس بلند امتناع کردند اما تاکید دارند که به آداب و رسوم این کشور احترام گذاشته اند.»
وزیر دفاع آلمان گفته بود: «در هیات همراه من هیچ زنی ملزم نیست که عبا بپوشد. هر کسی چه زن و چه مرد حق دارد نوع پوشش خودش را انتخاب کند».
بلافاصله پس از دیدار او با محمد بن سلمان آل سعود، جانشین ولیعهد عربستان، اسلامگرایان سعودی در توئیتر اقدام او را محکوم کردند.
فون درلاین در این دیدار کت و شلوار پوشیده بود. یکی از کاربران نوشت: «کار وزیر دفاع آلمان برای نداشتن حجاب تعمدی بود و این توهینی به عربستان است».
سال گذشته هم حجاب نداشتن میشل اوباما، همسر رئیس‌جمهوری آمریکا در سفر به عربستان واکنش‌های مشابهی به دنبال داشت. سفر وزیر دفاع آلمان به ریاض چند روز پس از آن انجام شد که آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان برقع را در کشورش ممنوع اعلام کرد. مرکل، هیلاری کلینتون، کاندولیزا رایس و لورا بوش جزو کسانی بودند که در سفر به عربستان حجاب نداشتند.

۴۳ هزار دختر بچه در ایران با ثبت غیر قانونی ازدواج نموده اند!

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در مورد ثبت ۴۳ هزار عقد ازدواج غیر قانونی در دفاتر ثبت ازدواج ایران خبر داد.

به گزارش«محبت نیوز» محمدعلی پورمختار نماینده بهار و کبودرآهنگ و عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در مورد اعلام آمار ۴۳ هزار ازدواج دختربچه‌های زیر ۱۰ تا ۱۵ سال، گفت: «قانون درمورد منع ازدواج کودکان وجود دارد که در آن بر منع عقد این کودکان از سوی دفاتر ثبت ازدواج تاکید شده ضمن آنکه ضمانت اجرایی کیفری هم برای دفاتر ثبت در صورت تخلف در نظر گرفته شده، اما متاسفانه شاهد ثبت ازدواج کودکان برخلاف قانون در برخی دفاتر ثبت ازدواج هستیم.»

به نقل از خبرگزاری مجلس ایران، وی با اشاره به سوءاستفاده های دفاتر ثبت ازدواج و بالا نشان دادن سن دختران گفت: «طبق قانون ازدواج دختری که سنش کم باشد با رای دادگاه امکان‌پذیر است، اما متاسفانه بخشی از ازدواج‌های کودکان هم وجود دارد که حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار مورد را شامل می‌شوند با این تفاوت که این آمار به صورت غیررسمی و بدون ثبت در دفاتر ازدواج انجام می‌گیرد.»
وی بر رسیدگی و نظارت بیشتر سازمان ثبت اسناد و املاک باید بر عملکرد دفاتر ثبت ازدواج تاکید کرده و تصریح کرد: «سازمان بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که ماموریت اصلی حل معضلات اجتماعی را دارند هم باید به این مسئله ورود پیدا کنند، چرا که این روند ازدواج‌ها موجب افزایش طلاق می شود.»

انتقاد روحانیون “سنی مذهب” ایران از حسن روحانی

مولانا حبیب‌الرحمان مطهری، امام جمعه اهل سنت خواف و مولانا عبدالحمید، امام‌های جمعه اهل سنت زاهدان در دیدار با حسن روحانی از او خواسته‌اند دولت در ساختار خود از پیروان سنی‌مذهب نیز استفاد کند.

به گزارش«محبت‌نیوز» مولانا مطهری مدیریت حوزه علمیه احناف خواف در نشست با روحانی تاکید کرد: «با توجه به اینکه قانون اساسی به اجرای حقوق شهروندی اهل‌سنت تاکید دارد، در انتخاب مسئولین اداره‌ها و پست‌های دولتی در سطوح مختلف از اهل‌ سنت استفاده شود. اگر امکان واگذاری پست فرمانداری در شهرستان خواف به اهل ‌سنت نیست، حداقل معاون فرماندار از اهل ‌سنت انتخاب شود».

به نوشته سنی آنلاین، پایگاه اطلاع رسانی اهل تسنن ایران، مولانا عبدالحمید، گفته به ‌کارگیری شایستگان اقوام و مذاهب به وحدت و امنیت کشور و استان کمک می‌کند.
او در ادامه تاکید کرد: «بهترین راه برای برقراری وحدت و همدلی و همچنین توسعه‌ی استان سیستان ‌و بلوچستان این است که از شایستگان اقوام و مذاهب (شیعه و سنی) به تناسب جمعیت کار گرفته شود؛ این شیوه به نفع کشور، استان و اقوام و مذاهب است. وحدت استان در این است که اقوام و مذاهب را در تمام صحنه‌‌ها کنار هم قرار دهیم.».
حبیب الله سربازی که در زمینه مسائل اهل سنت بلوچ تحقیق میکند، مطرح شدن درخواست‌های اهل سنت با حسن روحانی و دیگر مقامات دولت یازدهم را مثبت می‌داند. اما به عقیده او روی آوردن مقامات عالیرتبه دولتی به مشکلات سنی‌ها با نزدیک شدن مهلت انتخابات ریاست جمهوری ایران در ارتباط است.
سربازی به دویچه وله گفته: «درخواست علما و رهبران اهل سنت تازگی ندارد، بلکه سابقه‌ای به طول عمر جمهوری اسلامی دارد اما همواره این موضوع در بخش عمل طرف مقابل (مسئولان متنفذ) لنگیده است. علت مراجعه به اهل سنت و جمع کردن و به گفت‌وگو نشستن با آنها چیزی جز آماده کردن فضا برای انتخابات پیشرو نیست.»

۱۳۹۵ آذر ۲۳, سه‌شنبه

کریسمس در استانبول چگونه برگزار می شود؟

استانبول دارای تاریخی کهن در جهان مسیحیت است که با گذشت قرنها و تحمل جفاها همچنان به هویت تاریخی مسیحی خود در بسیاری از موارد پایبند است.
به گزارش«محبت نیوز» استانبول یا قسطنطنیه بزرگ‌ترین شهر کشور ترکیه و مرکز فرهنگی و اقتصادی آن است. این شهر در کنار تنگه بسفر و دریای مرمره قرار دارد. ترک‌ها که به کریسمس «نوئل» می‌گویند، این عید را با تزئین درخت‌ها و هدیه‌ دادن به کسانی که دوستشان می‌دارند جشن می‌گیرند.

در قسمت‌هایی از استانبول که قوم‌ها و ملت‌های مختلف زندگی می‌کنند، فروشگاه‌ها اجناس ویژه کریسمس ارائه می‌دهند و حتی ممکن است چند بابا نوئل ببینید. البته در بیشتر شهرهای ترکیه کریسمس مانند یک روز عادی است و خبری از بابا نوئل و کالاهای کریسمس در شهر نیست.
پس به سراغ اولین جایی برویم که می‌توانید در آن رد پای کریسمس را در ترکیه بیابید:
بزرگ‌ترین کلیسای کاتولیک استانبول، کلیسای «سن آنتونی پادوا» است که در خیابان استقلال (İstiklâl Caddesi) استانبول قرار دارد. در کریسمس، این کلیسا که در سال ۱۷۲۵ پایه‌ گذاشته شد و ساختمان کنونی‌اش به سال ۱۹۰۶ بازمی‌گردد، مراسمی به زبان ترکی، ایتالیایی و انگلیسی برگزار می‌کند که با سرود کریسمس از هشت صبح شروع می‌شود.
کلیسای کاتولیک «سانتا ماریا» دراپریس نیز یک مکان تاریخی است که تنها چند متر از کلیسای سن آنتونی در خیابان استقلال قرار دارد. این کلیسا که تاریخ ساختش به ۱۵۸۴ بازمی‌گردد، قدیمی‌ترین ناحیهٔ کلیسایی کاتولیک رومی در استانبول است و تاریخ ساخت سازهٔ کنونی‌اش به سال ۱۷۶۹ برمی‌گردد. در این کلیسا نیز در روز ۲۵ دسامبر ساعت ۸ صبح و روز بعد ساعت ۱۱:۳۰ صبح مراسم برگزار خواهد شد.
کلیسای «پیتر و پال مقدس» که نزدیک برج گالاتا واقع شده و حوالی سال‌های ۱۸۴۱ و ۱۸۴۳ ساخته شده است، در کنار کلیساهای سن آنتونی و سن ماری یکی از سه‌ منطقهٔ کلیسایی بی‌اغلو است که مراسمی به زبان ایتالیایی برگزار می‌کند.
کلیسای سن رومن یک کلیسای کاتولیک رومی است که در منطقهٔ کاراکوی واقع شده و اولین‌بار در سال ۱۳۰۳ بنا شده است. مراسمی در ساعت ۱۱ بعد از ظهر در شب کریسمس و یکی دیگر نیز در ساعت ۱۰ صبح روز کریسمس در سن رومن برگزار می‌شود.
البته این کلیسا را نباید با کلیسای سن جورج در فِنِر اشتباه گرفت. سن جورج یک کلیسای ارتدکس یونانی است که مرکز معنوی جامعهٔ ارتدکس استانبول، ایوپ، است. این کلیسا مراسمی به زبان یونانی در ساعت ۴:۳۰ بعد از ظهر شب کریسمس و ۸:۳۰ صبح کریسمس برگزار می‌کند.

کلیسای کریمه که به «کلیسای مسیح» نیز معروف است، کلیسایی است وابسته به کلیسای انگلستان که در بی‌اغلو در نزدیکی «تونل» قرار دارد. این کلیسا که در زمینی اهدایی از طرف سلطان عبدالمجید قرار دارد، در سال‌های ۱۸۵۸ تا ۱۸۶۸ به یادبود سربازان بریتانیایی‌ای که در جنگ کریمه شرکت کردند ساخته شده است. در شب کریسمس ساعت ۷:۰۰ بعدازظهر، مراسمی همراه با سرود کریسمس به زبان انگلیسی برگزار می‌شود در حالی که نمازخانهٔ سن هلنا که در محوطهٔ کنسولگری بریتانیا قرار دارد به همراه کلیسای انگلیکان مراسم کریسمس را ساعت ۱۰:۰۰ صبح پنج‌شنبه برگزار می‌کنند.
در بخش آسیایی استانبول، یک سنت بسیار جاافتاده رفتن به مراسم شب کریسمس در کلیسای عروج (Assumption Church) در محلهٔ کادیکوی مودا است که به خاطر تبعیدی‌های ساکن در آن زبانزد است. تعطیلات کریسمس امسال را با شرکت در مراسم ساعت ۱۰:۰۰ شب کریسمس و ساعت ۱۱:۳۰ صبح کریسمس در این کلیسا طوری دیگر تجربه کنید. مراسم‌های این کلیسا به زبان‌های ترکی، انگلیسی و لاتین برگزار می‌شوند.
اگر شام شب کریسمس مجللی می‌خواهید به «آکوا» که در کنار بسفر واقع شده است بروید. همچنین یک بوفهٔ شکلات در ماه دسامبر از ساعت ۵:۰۰ بعد از ظهر تا ۱۱:۰۰ در «یالی» برپا است که می‌‌توانید از آن لذت ببرید. همچنین می‌توانید به هتل «شانگری-لا» در بِشیکتاش بروید که شام شب کریسمس را با طعمی آسیایی سرو می‌کند و گوشت سینهٔ گاو، مرغ سرخ‌شده و ماهی بس نیز مکمل آن هستند. اگر می‌خواهید شبی لوکس و مجلل را در استانبول سپری کنید، حوالی ساعت ۶:۳۰ بعد از ظهر برای شام سری به قایق خصوصی زوئی (Private Zoe Yacht) بزنید. این قایق ساعت ۶:۳۰ بعد از ظهر تا ۹:۰۰ شب تنگهٔ بسفر را می‌پیماید. در روز کریسمس نیز قایق زوئی هم تور ناهار و هم تور شام دارد.
منبع:  کافه گردش

۱۳۹۵ آذر ۲۲, دوشنبه

غنیمت گیری اسلامگرایان داعشی به مناسبت کریسمس!

یک اسلامگرا که در سوریه برای داعش می جنگد از طرفداران گروه اسلامی خواست تا به افراد مست حمله کرده پول هایشان را برای این گروه اسلامی بفرستند.

به گزارش«محبت نیوز» غارت یا غنیمت گیری تاریخچه ای به قدمت اسلام دارد، اسلام شناس معاصر عرب،محمد عابد الجابری،برای آن که از تندی مفهوم “غارت” بکاهد، مفهوم “غنیمت” را جایگزین آن کرده است. او در کتاب «عقل سیاسی در اسلام» غنیمت گیری از دیگران را اساس عقل سیاسی اعراب به شمار می آورد.
حالا عمر حسین ۲۸ ساله، نگهبان سابق فروشگاه زنجیره ای انگلیسی موریسونز که اکنون در سوریه در کنار سایر اسلامگرایان داعش می جنگد در یک درخواست کریسمسی از شبه نظامیان خواست برای کمک مالی به اسلامگرایان داعش پول و تلفن همراه سرقت کنند.
وی در پیامی طولانی گفت: «دوباره زمان کریسمس فرا رسید. زمانی که جمع آوری غنائم از کفار راحت تر از این نمی شود. کفار در زمان کریسمس پولدار می شوند. شب هنگام در گوشه ای از خیابان منتظر شوید. برای آنکه یک آدم مست روی زمین بیهوش بیفتد چند مشت کافی است. چند تا از برادرانتان را نیز همراه خود ببرید و هر چیزی که دارد را از او بدزدید. از ساعت و جواهرات گرفته تا پول، تلفن همراه و ژاکت.»
عمر حسین افزود: «قربانیان قادر نخواهند بود به پلیس زنگ بزنند چراکه دیگر تلفن همراهی ندارند و آنقدر مست هستند که مشخصات مهاجمشان را به یاد نخواهند آورد.»

دادگاه انقلاب «باغ شارون» را به اتهام جاسوسی مسیحیان بشارتی مصادره کرد!

دادگاه انقلاب اسلامی در ایران باغ شارون متعلق به کلیسای جماعت ربانی را به اتهام ارتباط گردانندگان کلیسا با سازمان جاسوسی آمریکا و نفوذ در ایران مصادره کرده است !



به گزارش «محبت‌نیوز» شعبه سوم دادگاه انقلاب تهران، در حکمی که ۱۳ تیر ماه سال گذشته صادر و در مرداد ماه سالجاری (۱۳۹۵) به تأیید رسید، شورای کلیساهای جماعت ربانی ایران را به ارتباط با «سازمان جاسوسی سیا» متهم و دستور مصادره یک باغ متعلق به این شورا را به نفع ستاد اجرائی فرمان امام صادر کرده است.
به نقل از تارنمای«ماده ۱۸» در حکم صادره آمده، «شورای مذکور یکی از شاخه‌های کلیسای فیلادلفیای آمریکا بوده که با بودجه آمریکا و به وسیله سازمان جاسوسی سیا برای نفوذ در کشورهای جهان اسلامی بخصوص ایران تشکیل و به فعالیت‌های تبشیری اقدام می‌نماید».
حتی مشخص نیست دادگاه این پرونده چه زمانی تشکیل شده و وکیل کلیسای جماعت ربانی برای دفاع از اموال متعلق به این کلیسا چه کسی بوده است؟
مصادره املاک کلیسا ادامه روندی است که به اعتقاد منصور برجی، سخنگوی کمیته ماده ۱۸،«حذف تدریجی مسیحیان پروتستان و تبشیری را از صحنه اجتماعی ایران هدف قرار داده است.»

کشیش برجی افزود ، هدف از این فشارها بر کلیساهای پروتستان در ایران را «غیرقانونی قلمداد کردن و فرقه‌ای شمردن مسیحیانی تبشیری» دانست که «با بیش از ۶۳۰ میلیون پیرو در سراسر جهان، یکی از گرایش‌های عمده و پذیرفته شده مسیحی است».
این فعال حقوق مسیحیان ایرانی، ضمن نگرانی از حکم صادره افزود:
«مسئله مهم فقط مصادره یک ملک توسط یک نهاد حکومتی نیست، بلکه نگرانی اصلی از پیامدهای نگران کنندهٔ اتهام وارده برای همه رهبران و اعضای باقیمانده این کلیساست که نه تنها تهدیدی علیه آنها بلکه در بُعدی وسیع‌تر تهدیدی برای آزادی دینی در ایران خواهد بود.»
واکنش‌ها به مصادره باغ شارون
در واکنش به اتهام وارده توسط دادگاه انقلاب به کلیساهای جماعت ربانی ایران، دکتر جرج وود، ناظر جهانی این شاخه از مسیحیان پروتستان، طی بیانیه‌ای اظهار کرده: «ما [به نمایندگی از] ۶۸، میلیون پیروان کلیسای جماعت ربانی در دنیا ضمن ابراز نگرانی خود از مصادره اخیر باغ و ملک کلیسایی متعلق به شورای کلیساهای جماعت ربانی، خواستار بازگرداندن آن به مالکان قانونی آن هستیم.»
وزارت خارجه انگلیس نیز در واکنش به پرسش مطرح شده در پارلمان این کشور درباره مصادرهٔ این ملک گفته «دولت بریتانیا مسائل حقوق بشری از جمله آزار اقلیت‌های دینی را همواره با حکومت ایران در میان می‌گذارد. ما اینگونه محدودیت‌های اعمال شده و گزارشهای مربوط به مصادره املاک مسیحیان و نیز تعطیلی مراکز آموزش الهیات را محکوم می‌کنیم. ما از [حکومت ایران] می‌خواهیم که دست از آزار و اذیت اقلیت‌های دینی برداشته و با انجام تعهدات داخلی و بین المللی خود، حق آزادی دینی را برای عموم ایرانیان رعایت کند.»
پیشنیه باغ شارون
باغ شارون در ولد آباد کرج واقع شده و با مساحت بیش از ۱۰۰۱۷ متر مربع و ارزش مالی بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار از اوایل دهه ۵۰ شمسی با هدایای مالی اعضای این مجموعه کلیساها تهیه شده است. باغ مذکور به عنوان محلی برای اردوهای کلیسایی، توسط بچه‌ها، نوجوانان و خانواده‌های مسیحی از شعب مختلف کلیسای جماعت ربانی در سراسر کشور مورد استفاده قرار می‌گرفته است.
این ملک متعلق به شورای کلیساهای جماعت ربانی ایران در اوایل دهه ۵۰ شمسی خریداری شده است. گفتنی است «شورا هیچگونه ارتباط تشکیلاتی با کلیساهای جماعت ربانی آمریکا در هیچ دوره‌ای از تاریخ خود، چه قبل و چه بعد از انقلاب نداشته و همواره مستقل از آن بوده است. اشتراک ما با شورای کلیساهای جماعت ربانی دنیا فقط در اعتقادات دینی بوده است».

کلیسای جماعت ربانی مرکز در تهران که از آن به عنوان بزرگترین کلیسای فارسی زبان در ایران نام برده می‌شود در هیاهوی انتخاباتی ریاست جمهوری در ایران و تحت فشار مقامات امنیتی در خرداد  ماه سال ۱۳۹۲ تعطیل شد.

۱۳۹۵ آذر ۲۱, یکشنبه

انفجار مهیب در کلیسای قبطی های مصر

رسانه‌های مصری می‌گویند، بمب درون ساک با کنترل از راه دور منفجر شد.
به گزارش«محبت نیوز» انفجاری بزرگ در مهمترین کلیسای جامع مسیحیان قبطی در قاهره در جلسه عبادتی روز یکشنبه بیست و یکم آذر قربانیان زیادی برجای نهاد.
بمب درست در نزدیکی در ورودی این کلیسا منفجر شده است. کلیسای مرقسیه واقع در منطقه عباسیه قاهره یکی از مهمترین کلیسای قبطی های این شهر است.
وزیر بهداشت مصر با تایید این آمار شمار زخمی‌ها را هم دست‌کم ۳۵ نفر اعلام کرده است.هنوز دلیل انفجار اعلام نشده است اما رسانه‌های مختلف می‌گویند بمب عامل انفجار بوده است.
رسانه‌های مصر به نقل از شاهدان ارزیابی کرده‌اند، بمبی درون یک ساک که توسط یک زن وارد کلیسا شد، عامل این انفجار مهیب بود.
کلیسای سنت مارک، کلیسای مرکزی ارتدکس مصر و پایگاه رهبر مذهبی این گروه است. ویدئوی بعد از انفجار نشان می‌دهد که ظاهرن بخشی از سقف کلیسا از جهتی که رو به خیابان است، آسیب دیده است.
دو روز قبل از انفجار کلیسای قاهره، انفجاری نیز در خیابان «الهرم» در شهر جیزه در استانی با همین نام، به کشته شدن شش تن، شامل چند نظامی و یک بازپرس امنیتی و زخمی شدن سه تن دیگر منجر شد.
مسئولیت انفجار الجیزه را گروهی با نام «سواعد مصر – حسم» بر عهده گرفته بود. کارشناسان امنیتی می‌گویند، گروه «حسم» با اخوان المسلمین همسو است.

سال ۲۰۱۶ نقطه اوج مسیحیت ستیزی سازمان یافته در ایران بود

بررسی کارنامه جمهوری اسلامی در یک سال گذشته در برخورد با مسیحیان نشان می‌دهد که «مسیحیت ستیزی سازمان یافته» شاخص اصلی برخورد حکومت ایران با مسیحیان در سال ۲۰۱۶ بود.


به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران «محبت نیوز» بیستم آذرماه روزجهانی حقوق بشر است. شصت و هشت سال از به رسمیت شناختن اعلامیه جهانی حقوق بشر در سازمان ملل می‌گذرد، و جمهوری اسلامی در صف نخست کشورهایی قراردارد که وضعیت حقوق شهروندان در آن حال و روز خوبی ندارد.
منع شکنجه، منع برده‌داری، حق برخورداری از محاکمه منصفانه، آزادی فکر، عقیده، مذهب و آزادی بیان از جمله حقوق تفکیک ناپذیر انسان است که در منشور حقوق بشر به آن اشاره شده است. در ایران همانقدر که اقلیت‌های قومی، دگراندیشان و منتقدین سیاسی، فعالین مدنی و اجتماعی و روزنامه‌نگاران تحت فشار هستند، اقلیت‌های مذهبی هم با همان سرکوب‌ها و محدودیت‌ها روبرو می شوند.
در واپسین روزهای دسامبر و با نزدیک شدن به سال ۲۰۱۷ بررسی کارنامه یک ساله جمهوری اسلامی در برخورد با نوکیشان مسیحی حکایت از وخیم‌تر شدن وضعیت مسیحیان در مواجهه با حکومت دارد.
طبق آخرین آمار ۹۲ نوکیش مسیحی در ایران یا در زندان و یا ( بلاتکلیف )در انتظار برگزاری دادگاهشان بسر می برند. این آمار مربوط به آن دسته زندانیانی است که از دستگیری آنها گزارش‌های رسمی منتشر و یا از طریق خانواده‌های آنان اطلاع رسانی شده است.
بسته شدن ده‌ها کلیسای خانگی، بازجویی و احضار نوکیشان، اخراج آنان از محیط‌های کاری، تخریب اماکن و بناهای تاریخی مسیحیان و مهاجرت اجباری نوکیشان مسیحی از ایران آسیب‌های ناشی از آن تنها نمایی کلی از نادیده گرفتن حقوق اقلیت‌ مسیحی در ایران در یک سال گذشته بود.
اما علاوه بر بازداشت‌ها و اعمال محدودیت‌ها اصلی‌ترین شاخص جمهوری اسلامی ایران در سالی که گذشت مسیحیت ستیزی سازمان یافته بود که خود را به عنوان جریانی تکامل یافته که از سال‌ها پیش کلید خورده بود، بروز داد.
تولید برنامه‌های ضد مسیحیت در صدا و سیما
محور نخست این جریان این بود که برای نخستین بار در صدا و سیمای جمهوری اسلامی سلسله برنامه‌هایی علیه مسیحیت به طور خاص تولید و پیوسته در طول سال منتشر شد. برنامه‌هایی به طور کامل یک طرفه و بدون حضور کارشناسان مسیحی که طلاب و حوزویان در مباحثی یک طرف نه در جهت تحلیل و تحقیق بلکه با اسناد و روایاتی تحریف شده و غیرواقعی دست به تخریب مسیحیت می‌زدند.
ویترین سازی از طریق مسیحیان حکومتی دولت‌های دوست 
محور دوم، بسیج مراجع و مبلغین با استفاده از سرمایه‌های کلان برای برگزاری همایش‌ها و نشست‌های مشترک با مسیحیانی بودند که در خدمت سیاست‌ دولت‌های متبوعشان نظیر روسیه، بلاروس، کرواسی، لبنان، ونزوئلا و بلغارستان عمل می‌کردند.
جمهوری اسلامی با جذب کشیشان و اسقف‌های واخورده از کلیساهای خاص تحت نظارت دولت‌های دوست در جهت منافع سیاسی به صورت مشترک نشست‌های اسلامی-مسیحی برگزار کرد که در سال گذشته آمار بالایی داشت و از این بابت پول زیادی به حساب سازمان‌های واسطه مثل بنیاد تقریب مذاهب و اتاق‌های دوستی واریز شد. این سیاست در جهت تخریب مسیحیان راستین با قدرت پیگیری شد.
تخریب چهره‌های شاخص مسیحیت فارسی زبان
محور سوم رصد اخبار و گزارش‌های رسانه‌های مسیحی فارسی زبان خارج از کشور و تخریب همزمان چهره‌های مشهور دنیای مسیحیت فارسی زبان و مبشرین بود. نهادهای به ظاهر رسانه‌ای با پشتیبانی سرویس‌های امنیتی با اطلاعات ناقص و تحریف شده جریان عظیم پرونده سازی علیه مسیحیان خارج از کشور راه‌انداختند و به طور شاخص در پرونده آنها انواع و اقسام فسادهای اخلاقی و مالی را درج کردند و با استفاده از رسانه‌های خود به دنبال تخریب جامعه مسیحیان فارسی زبان بودند.
مسیحیت‎ستیزی در حوزه انتشارات 
محور چهارم تقابل جمهوری اسلامی با کتاب‌هایی بود که در حوزه عرفان، روانشناسی، الهیات و رمان با مضامین مسیحی منتشر می‌شد. بسیاری از کتاب‌های مسیحی که سال‌ها تجدید چاپ می‌شد امسال حتی اجازه فروش آن در نمایشگاه کتاب داده نشد. در مقابل چندین جلد کتاب بی هویت و ضد مسیحیت با اسناد جعلی تاریخی با هدف تخریب منتشر شد که نمونه بارز آن انتشار کتاب «خشونت در پناه مسیحیت» بود. ممنوعیت فروش کتاب‌های سایروس اسکوفیلد یکی از این اقدامات بود.
از طرفی چندین گزارش در رسانه‌های داخلی منتشر شد که نشان می‌داد حتی نهادهای اقتصادی جمهوری اسلامی که وظیفه صادرات و واردات و مسائل گمرکی را بر عهده دارند هم برای مسیحیت ستیزی بسیج شده است. نمونه آن توزیع جزوه‌ها و برگه‌هایی بود که معاونت فرهنگی «سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس» علیه مسیحیت چاپ و بین مسافران ایرانی در مرز آذربایجان و ارمنستان توزیع شد.
دستگیری شهروندان خارجی مسیحی دوتابعیتی‌ها
محور پنجم و شاید سیاسی‌ترین اقدامات جمهوری اسلامی در راستای مسیحیت ستیزی، دستگیری شهروندان مسیحی خارجی و یا ایرانیان دوتابعیتی بود که برای سفر به صورت موقت به ایران سفر کرده بودند. جمهوری اسلامی با دستگیری این افراد از آنان به عنوان ابزاری برای باج‌گیری و چانه‌زنی‌های بین‌المللی استفاده می‌کرد. در قبال آزادی آنان یا پول‌های بلوکه شده خود در تحریم‌ها را طلب می‌کرد و یا از آنان برای مبادله حکومتی‌های زندانی در خارج از کشور بهره می‌گرفت.
این‌ها همه در شرایطی بود که حسن روحانی در ابتدای دولت خود قول داده بود وضعیت اقلیت‌های دینی و قومی در ایران را سامان بخشد.

۱۳۹۵ آذر ۱۹, جمعه

وزیرخارجه بریتانیا: ایران و عربستان از دین استفاده ابزاری می‌کنند

وزیرخارجه بریتانیا می‌گوید، حکومت‌های ایران و عربستان از دین برای مقاصد سیاسی و راه‌اندازی جنگ نیابتی استفاده می‌کنند.
به گزارش«محبت‌نیوز» وزیر خارجه بریتانیا حکومت‌های ایران و عربستان را به راه‌اندازی جنگ مذهبی نیابتی متهم کرد.
بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا، عربستان سعودی را به دست داشتن در «جنگ‌های نیابتی» در خاورمیانه متهم کرده و گفته حکومت‌های ایران و عربستان از دین برای مقاصد خود و راه‌اندازی جنگ نیابتی بهره‌برداری می‌کنند.
سایت روزنامه گاردین انگلیس فیلمی از صحبت‌های وزیر خارجه بریتانیا در یک نشست بین‌المللی منتشر کرده که در آن، جانسون با ابراز نگرانی از شرایط خاورمیانه بخصوص جنگ مذهبی بین مسلمانان، با انتقاد از ایران و عربستان آنها را متهم به جنگ نیابتی کرده است.
این فیلم مربوط به سخنان وزیر خارجه بریتانیا در نشست «امنیت مشترک: مسیر مدیترانه‌ای به سوی نظم جدید» است که مدتی پیش برگزار شد.
در این فیلم ابتدا احمد ابوالغیظ، دبیرکل اتحادیه عرب، درباره بحران‌های خاورمیانه صحبت کرده و از کسانی که مذهب را به عنوان ابزار در سیاست به کار می‌برند انتقاد کرده و گفته نباید چنین باشد.
سپس جانسون با تایید اظهارات دبیرکل اتحادیه عرب، گفته «انگشت‌تان روی موضوع اصل موضوع باشد، چون سیاستمدارانی هستند که با پیچ و تاب دادن به دین از آن سوء استفاده سیاسی می‌کنند تا اهداف خود را پیش ببرند و این یکی از بزرگترین مشکلات سیاسی در کل منطقه است».
او در ادامه گفته «به نظرم، این فاجعه، اینکه همیشه ما این جنگ‌های نیابتی را در منطقه داریم این است که در داخل خود این کشورها یک رهبر که به اندازه کافی نیرومند باشد وجود ندارد، اشخاص بزرگ، چه مرد و چه زن وجود ندارند که بتوانند از فراز محدوده گروهی خود، شیعه یا سنی یا هر چیز دیگری که هست، با بیرون گروه هم ارتباط برقرار کنند و مردم را دور هم جمع کنند».