۱۳۹۶ خرداد ۸, دوشنبه

بالا گرفتن تنش در جهان اسلام همزمان با شروع ماه رمضان مسلمانان

علی خامنه ای طی سخنانی به مناسبت شروع ماه رمضان گفته است که سقوط آل سعود در عربستان حتمی است.
به گزارش «محبت نیوز» همزمان و با شروع ماه رمضان در کشورهای اسلامی دور تازه ای از تنش میان دو قطب اصلی جهان اسلام یعنی جمهوری اسلامی ایران و عربستان بالا گرفته است. در تازه ترین این درگیری های لفظی، علی خامنه ای با «احمق» نامیدن رهبران عربستان سعودی، نشست های اخیر منطقه ای را مورد حمله قرار داد و گفت که «آنها فکر می‌کنند با دادن پول و کمک کردن می‌توانند صمیمیت دشمنان اسلام را جلب کنند.»

به گزارش سایت رهبری جمهوری اسلامی، علی خامنه ای طی سخنانی به مناسبت شروع ماه رمضان، رهبران کشورهای اسلامی به ویژه عربستان را مورد عتاب و حمله قرار داد و گفت که «افراد نالایق سرنوشت برخی کشورهای جهان اسلام چون عربستان سعودی را در دست گرفته‌اند.»
خامنه ای در سخنان خود، با اشاره به قراردادها و نشست های انجام شده میان رهبران ریاض و واشینگتن، عربستان سعودی را «گاو شیر دهی» توصیف کرد که «دشمنان اسلام شیرشان را می‌دوشند و وقتی شیری نداشت ذبح شان می‌کنند.»
علی خامنه ای، در ادامه سخنان خود درباره رهبران عربستان وعده داد: «اینها رفتنی هستند، اینها ساقط‌شدنی و نابودشدنی هستند… در این هیچ تردیدی نیست. البته ممکن است چهار صباح زودتر یا دیرتر انجام بگیرد؛ بستگی دارد به اینکه جامعه مومنین چه‌جوری عمل بکند؛ اگر درست عمل بکند، این اتفاق زودتر می‌افتد؛ اگر درست عمل نکند، این اتفاق چهار صباح دیرتر می‌افتد؛ اما حتمن این اتفاق می‌افتد.»

اسلامگرایان در فیلیپین زنان و کودکان را قتل عام نمودند

درگیری‌های اخیر پس از آن آغاز شد که ارتش در صدد دستگیری ایسنیلن هپیلن، رهبر گروه ابوسیاف، برآمد که با داعش بیعت کرده است.
به گزارش «محبت نیوز» دولت فیلیپین در تلاش است تا شهری واقع در جزیره میندانائو را از اسلامگراها پس بگیرد.براساس گزارش‌ها جسد چندین مرد در حالی دستهایشان بسته و گلوله به سر آنها شلیک شده بود، پیدا شده است.شماری از زنان و کودکان هم در بین کشته‌شدگان دیده می‌شوند.
به گفته بی بی سی،بسیاری از شهروندان ماراوی به دلیل درگیری‌های شدید از این شهر گریخته و به اردوگاههای موقت پناه برده‌اند.گفته شده که هنوز حدود ۲ هزار نفر در این شهر گرفتار شده و جنگ خانه به خانه درجریان است.

شهر ماراوی در کنترل یکی گروههای وابسته به گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) قرار دارد.
میندانائو محل حضور چندین گروه شورشی اسلامگرا است که برای کسب استقلال می‌جنگند. مهمترین این گروهها مذاکراتی را برای برقراری صلح با دولت داشته‌اند، اما گروههای کوچکتر که افراطی‌تر هستند همچنان دراین منطقه فعال هستند.

نماینده ولی فقیه در همدان: دست منبرها برای مقابله با مسیحیت خالی است

دستگاه روحانیت بیش از گذشته نگران گرویدن شهروندان به مسیحیت شده است.
به گزارش«محبت نیوز» پس از هشدار آیت الله علوی بروجردی تولیت مسجد اعظم قم از گرایش جوانان این شهر به مسیحیت، در تازه‌ترین اظهار نظر غیاث‌الدین طه محمدی، نماینده ولی‌فقیه در استان همدان نیز نسبت به گرویدن جوانان به مسیحیت هشدار داده است.
او گفته دشمن با سلاح اینترنت و شبکه‌های اجتماعی اعتقادات جوانان را نشانه گرفته و نمی‌توانیم فقط به منبرها اکتفا کنیم، اما کسی را نداریم تا بتواند در برابر توطئه‌ها صف آرایی کند در این مسأله همیشه بازنده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن، طه محمدی گفته حوزه علمیه به عنوان شاکله اصلی تربیت طلاب باید افراد را طوری آموزش دهد تا پاسخگوی شبهات جوانان باشند چون امروز مسیحیت تبشیری و اسلام تکفیری در حال فعالیت و تبلیغ هستند و ما  کسی را نداریم در جامعه روحانیت تا بتواند در برابر توطئه‌ها صف آرایی کند در واقع در این مسأله همیشه بازنده‌ایم.
او همچنین با اعتراف به این مساله که طلاب حوزه از سواد و آگاهی لازم برای رویارویی با مسائل برخوردار نیستند گفته است، مشکلات فرهنگی جامعه به خاطر «ضعف روحانیت» است و این مهم تنها به این دلیل است که کار علمی در حوزه انجام نمی‌شود،  طلاب می‌روند حوزه، مسئله‌ای را می‌خوانند و حفظ می‌کنند و باز می‌گردند، در واقع عمیق به این مباحث فکر نمی‌کنند.
او همچنین گفته باید از ابزاری مانند فضای مجازی و اینترنت برای توسعه تفکرات اسلامی استفاده شود.
نماینده علی خامنه‌ای در همدان آمار تازه‌ای را هم در مورد تعداد طلاب در حال تحصیل در حوزه‌های علمیه اعلام کرده و گفته ۷۰ هزار طلبه در حوزه‌های علمیه درس می‌خوانند، اما در بسیاری از روستاها حتی یک طلبه برای اقامه نماز جماعت ندارند که باید از سوی مرکز چاره اندیشی شود.
گفتنی است این از معدود دفعاتی است که یک مقام حکومتی تا این حد شفاف در خصوص عجز و ضعف دستگاه‌های دینی برای مقابله با مسیحیت صحبت کرده است.
این در حالیست که در سال‌های گذشته به علت حجم بالای سرکوب‌ که نهادهای امنیتی در قبال اقلیت‌های دینی به خصوص نوکیشان مسیحیان اعمال نمودند، برپایی کلیساهای خانگی به شدت خصوصی شده و مسیحیان ترجیح دادند در گروه‌های کوچکتر خانوادگی مراسم دعا و نیایش را برگزار کنند.
حسن روحانی رییس جمهور ایران در ابتدای دولت اول خود بر تدوین منشور حقوق اقلیت‌های دینی و قومی تاکید داشت و در واپسین ماه‌های دولتش از آن رونمایی کرد، اما تغییری در وضعیت اقلیت‌های دینی ایجاد نشد و همچنان با محدودیت‌های امنیتی روبه رو هستند.

۱۳۹۶ خرداد ۴, پنجشنبه

افزایش چشمگیر مدعیان ارتباط با امام زمانِ شیعیان در ایران

فعالیت مدعیان ارتباط مستقیم با مهدی غایب طی ۱۰ الی ۱۲ سال اخیر و به ویژه در ۳-۲ سال گذشته چشمگیر بوده است.
به گزارش «محبت نیوز» در سالهای اخیر آمار پرونده هایی که در آنها اشخاصی مدعی ارتباط با امام زمانِ شیعیان بوده اند و یا در برخی موارد خود را همان مهدی غایب معرفی نمودند، در دادگستری های شهرهای مختلف کشور رو به افزایش است.

فعالیت مدعیان ارتباط مستقیم با مهدی غایب طی ۱۰ الی ۱۲ سال اخیر و به ویژه در ۳-۲ سال گذشته آن قدر چشمگیر بوده است که کارشناسان این تعداد را برابر با کل مدعیان ۴۰۰ سال گذشته ارزیابی کردند و قضیه تا حد زیادی بحرانی شده است.
در این بین بسیاری ازافرادی که مدعی ارتباط با مهدی غایب هستند به جلسات زنانه و مراسمی که خانم ها در آن شرکت می کنند توجه ویژه ای دارند، به طوری که شواهد نشان می دهد بسیاری از این مدعیان با فریب زنان و دختران در جلسات مذهبی به اهداف خود دست یافته اند.
حالا در جدیدترین مورد از این کلاهبرداری با تِم مذهبی، دادستان عمومی فردیس کرج از بازداشت فردی خبر داد که با ادعای ارتباط با امام زمانِ شیعیان اقدام به اخاذی از مردم می‌کرده است.
وی افزود: «این فرد میانسال با این ادعا که با امام زمان ارتباط دارد اقدام به دریافت وجوه از مردم در قبال رساندن نامه‌ها و نیز دریافت پاسخ می‌کرده است.»
دادستان عمومی و انقلاب فردیس با اشاره به اینکه یکی از نامه هایی که وی مدعی بوده پاسخ امام زمان است با دست خط خودش نوشته شده گفت: «متاسفانه وی سوء استفاده از باورهای مذهبی را تا جایی رسانده بود که تعدادی از بانوان اغفال شده محل فعالیت وی را زیارت می‌کردند.»
وی ادامه داد: «پرونده قضایی برای این فرد تشکیل و برای بررسی اختلالات روانی احتمالی به پزشکی قانونی معرفی شد که پزشکی قانونی پس از بررسی‌ اعلام کرد وی سالم بوده و با آگاهی دست به این اقدامات می‌زده است.»

هشدار آیت الله ها از افزایش گرویدن به مسیحیت در قم

قم، شهر تضادهای دینی و اجتماعی/ برپایی کلیساهای خانگی که امری شخصی بود به مثابه‎ی یک جرم امنیتی تلقی شد و برابر با تهدید نظام و براندازی حکومت و اقدام علیه امنیت ملی شمرده شد و پای چهره‌های امنیتی به پرونده‌های مسیحیان بویژه نوکیشان مسیحی باز شد.
به گزارش«محبت نیوز» روند گرایش شهروندان ایرانی به مسیحیت که سال‌هاست شیب صعودی به خود گرفته همواره باعث نگرانی حکومت و مراجع تقلید و نهادهای اسلامی بوده است. این بار آیت الله علوی بروجردی تولیت مسجد اعظم قم در درس خارج فقه خود عنوان کرده «طبق گزارشات صحیح، جوانان ما در قم، مسیحی می‌شوند و کلیسای خانگی دارند».
افزایش تعداد مسیحیان در شهر قم که پایتخت دینی مذهبی جمهوری اسلامی قلمداد می‌شود در حالیست که در گذشته هم عنوان شده بود آمار شهروندانی که در شهرهای مذهبی مشهد و قم، به مسیحیت گرویده‌اند، افزایش یافته است.
یکی از مراجعی که در سال‌های اخیر بارها نسبت به افزایش مسیحیان و گرویدن جوانان به مسیحیت هشدار داده ناصر مکارم شیرازی است مراجع تقلید بلند پایه حکومت است.
گرچه مکارم شیرازی و بسیاری دیگر از فقها و مراجع تقلیدِ شیعه سعی می‌کنند «فعالیت و نفوذ دشمن» را عامل اصلی گرویدن شهروندان مسلمان به مسیحیت عنوان کنند، اما باید از آنها پرسید که چه شرایطی ایجاد شده که افراد به ویژه جوانان با وجود مخاطرات زیادی که تغییر دین دارد، اما تا این اندازه از اسلام فاصله گرفتند که آرامش خود را در مسیح دیدند؟
علاوه بر محیط خانواده، در نظام آموزش ایران از پایه تا بالاترین سطوح همواره آموزش‌های مکتبی اسلامی در ذهن جوانان پمپاژ می‌شود. سالیانه میلیاردها تومان از بودجه‎ی کشور صرف سازمان‌ها و نهادهای عریض و طویل دینی می‌شود تا آنها با تبلیغات و برنامه‌های فرهنگی و دینی خود شیعه را در ایران و جهان را تقویت کنند. این عدد و رقم‌ها به خصوص در شهرهای مذهبی همچون مشهد و قم به واسطه وجود ده‌ها مدرسه قرآنی و حوزه‌های علمیه بیشتر از سایر نقاط ایران است اما بازخورد آن نه تنها مورد رضایت حکومت نیست بلکه از آن چه در حال رخ دادن است ابراز نگرانی می‌کنند.
سال گذشته که بحث افزایش گرایش جوانان حاشیه شهر مشهد به مسیحیت از سوی مکارم شیرازی مطرح شد، بسیاری از مقام‌های ارشد سیاسی، امنیتی و مذهبی اولین نسخه‎ای که برای مقابله با این روند پیچیدند اعزام مبلغان و مفسران بیشتر به آن مناطق بود.
فاز بعدی استفاده از قوای قهریه و امنیتی برای شناسایی کلیساهای خانگی و دستگیری نوکیشان مسیحی و ارعاب بین شهروندان با صدور احکام طولانی مدت زندان و صدور قرار وثیقه با نرخ‌های بالا برای موارد مشابه بود تا به قول معروف حساب کار دست مرتدین آید.
اواخر سال ۱۳۸۹ وحیدخراسانی با ابراز نگرانی از گسترش مسیحیت در ایران گفته بود آماری از جوانانی قم را در دست دارد که به دین مسیحیت گرایش پیدا کردند. او با انتقاد شدید از مسؤولان و دستگاه‌های آنها را متهم کرد که از این ماجرا غافلند و هشدار داد که کوتاهی نکنند و چاره اندیشی شود تا بساط «تبلیغ مسیحیت» از مملکت برچیده شود.!
او نیز برای مقابله با افزایش گرویدن مردم به مسیحیت نسخه داد که باید با برنامه ریزی مناسب دستگاه‌های مسوول با تبلیغ و ترویج مسیحیت مقابله کنند.
کمی پس از او جعفر سبحانی به نقل از منابع مطلع خود در قم و مشهد گزارش داد که ۶۰۰ نفر از مردم یک شهر در استان خراسان مسیحی شده‌اند.
طبق روال تنها واکنش حکومت به این موارد استفاده از توان امنیتی و پلیسی بود و در موجی که مراجع به راه انداختند با دستگیری گسترده مسیحیان و بستن کلیساهای خانگی در نقاط مختلف کشور روبه رو شد.

– شکست رویارویی اسلامی با ترویج مسیحیت در کشور
آنچه جمهوری اسلامی و مراجع برای رویارویی با مسیحیت در ذهن دارند در دو جبهه شکست خورده است. اول میلیاردها تومان هزینه برای تبلیغات اسلامی بین شهروندان است که تجلی آن یعنی افزایش بدحجابی و گرایش مردم و جوانان به سبک زندگی غیراسلامی و غربی از علائم آن است.
شاید عدم پیروزی سید ابراهیم رییسی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر که نهادهای دینی به شدت از او حمایت می‌کردند نیز یکی از نشانه‌های شکست جمهوری اسلامی در سرمایه‌گذاری‌ معنوی و اسلامی بود چون او نماد توده‎ی تندرو و مذهبی جامعه بود و انتخاب نشد.
دومین شکست جمهوری اسلامی کاربرد نهادهای امنیتی و پلیسی برای سرکوب نوکیشان مسیحی بود، چرا که اگر این روش نتیجه بخش بود، بار دیگر علما و روحانیون از افزایش گرایش شهروندان به مسیحیت ابراز نگرانی نمی‌کردند .
گرچه این احتمال هم وجود داشت که شاید نهادهای دینی و حاکمیتی برای بازار گرمی و ملتهب کردن جامعه به دروغ افزایش آمار مسیحیان در ایران هشدار می‌دهند که البته شاید از معدود اظهارات مراجع و روحانیون باشد که از واقعیت دور نیست.
تجلی آن هم افزایش شمار زندانیان مسیحی و بسته شدن گسترده کلیساهای خانگی در سال‌های اخیر در ایران بوده است. به این روند مهاجرت اجباری نوکیشان مسیحی از ایران را نیز باید اضافه کرد.
چند سال پیش جعفر سبحانی در یادداشتی نوشته بود «روزگاری در قم، مؤسسه در راه حق، یک تنه برابر تبلیغات مسیحیت می ایستاد و تأثیر شگرفی هم در آن دوره داشت، اما امروزه در قم مرکز خاص و مؤثری که در این باره با رویکرد تبلیغی علمی کار کند، وجود ندارد».
او در همین یادداشت اعتراف کرده بود که «بچه فلان روحانی مسیحی شده است».
اسفند ۸۹ اطلاعات سپاه ۲۰۰ کلیسای خانگی در مشهد را شناسایی کرد، این آمار پس از شش سال به مراتب بیشتر هم شده و شهری چون مشهد، دومین کلانشهر مذهبی جهان، پایتخت معنوی ایران در کنار شهرهای رشت، تهران و کرج بیشترین آمار فعالیت کلیساهای خانگی را دارد.
در تهران افزایش گرایش جوانان دیگر برای حکومت یک دغدغه حاشیه شهری نیست، بلکه در قلب پایتخت ده‌ها کلیسای خانگی تشکیل می‌شود. سال گذشته شیخ «نصرت الله هاتفی» امام جماعت مسجد «سید سجاد» تهران با اشاره به ترویج مسیحیت در بین اقشار جامعه، گفت امروز مسیحیان، انجیل را با زیباترین نوع تبلیغ، به جوانان ما ارائه کرده و در محله های مختلف به ویژه در محله بنی‌هاشم تهران، ده‌ها منزل به عنوان کلیسا تشکیل شده و ترویج مسیحیت می‌کنند.
نتیجه‎ی ظاهری موج مسیحیت ستیزی در ایران تعطیل شدن بسیاری از کلیساهای متعلق به مسیحیان پروتستان از جمله کلیسای جماعت ربانی مرکز، کلیسای جماعت ربانی اهواز و کلیسای جنت‌آباد توسط اطلاعات سپاه بود. نهادهای امنیتی از حضور و ورود نوکیشان مسیحی به کلیسا‌های ساختمانی جلوگیری کردند و انتشار انجیل به زبان فارسی و برگزاری مراسم مذهبی به زبان فارسی ممنوع شد. مجوز انتشار کتاب‌ها با مضامین مسیحی لغو شد، ده‌ها نسخه کتاب مربوط به مسیحیت که به فارسی منتشر شد از کتاب فروشی‌ها و نمایشگاه‌ها جمع‎آوری شد و ناشران آن اخطار گرفتند.
از طرفی برپایی کلیساهای خانگی که امری شخصی بود به مثابه‎ی یک جرم امنیتی تلقی شد و برابر با تهدید نظام و براندازی حکومت و اقدام علیه امنیت ملی شمرده شد و پای چهره‌های امنیتی به پرونده‌های مسیحیان باز شد و آن را به دو تابعیتی‌ها گره زدند و ارتباطات آنها با خارج از کشور زیر ذره‎بین رفت.
با این وجود نتیجه همه این بگیر و ببندها و سرکوب‌ها چیزی شد که علوی بروجردی و خیلی‌های دیگر اعتراف به آن می‌کنند، یعنی افزایش گرویدن شهروندان به مسیحیت و دور شدن آنها از اسلام حکومتی.

۱۳۹۶ خرداد ۲, سه‌شنبه

داعش: بمب گذاری منچستر را “در تجمع صلیبیون” انجام داده ایم.

گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) مسئولیت بمب‌گذاری منچستر را به عهده گرفته و اعلام کرده است که “یکی از سربازان خلافت” این کار را “در تجمع صلیبیون” انجام داده است.
به گزارش «محبت نیوز» در پی انفجار بمب در محل برپایی کنسرتی در سالن آرنا، دوشنبه شب ۲۲ تن جان خود را از دست داده و ۵۹ تن دیگر مجروح شدند. در میان جان‌باختگان تعدادی کودک نیز دیده می‌شود.

پلیس بریتانیا مظنون ۲۳ ساله‌ای را در همین رابطه بازداشت کرده و مقامات بریتانیا هنوز نام بمبگذار انتحاری اعلام نکرده‌اند. ترزا می، نخست وزیر این کشور اعلام کرد که دستگاه‌های امنیتی بمبگذار را شناسایی کرده‌اند با این حال در این مرحله از تحقیق، امکان افشای نام وی وجود ندارد.
بسیاری از شهروندان اروپا بامداد سه شنبه را با آگاهی از این رویداد آغاز کردند. خبری که از برجاماندن دست کم ۱۲ کودک مصدوم در میان مجروحان این بمبگذاری حکایت دارد و از آن به عنوان بزرگترین حمله تروریستی در خاک بریتانیا از ژوئیه ۲۰۰۵ میلادی تاکنون یاد می‌شود.
شب دوشنبه بمب‌گذاری انتحاری در پایان کنسرتی در منچستر، در شمال انگلستان، ۲۲ کشته و ۵۹ زخمی بر جای گذاشت. تعدادی از قربانیان کودک و نوجوان هستند. سالن سرپوشیدۀ منچستر آرِنا ظرفیتی حدود ۱۸ تا ۲۰ هزار نفر دارد و یکی از محل‌های معروف برگزاری کنسرت موسیقی است.

رهبر شیعیان بحرین به جرم کلاهبرداری به حبس و جریمه نقدی محکوم شد

آیت‌الله عیسی قاسم و «حسین القصاب» و «میرزا الدرازی» مسئولان دفتر وی به یک سال حبس و پرداخت ۱۰۰ دینار جریمه برای عدم اجرای حکم به مدت ۳ سال محکوم شدند.
به گزارش «محبت نیوز» دادگاهی در بحرین روز یکشنبه آیت الله عیسی قاسم یکی از رهبران مسلمانان شیعه آن کشور را به جرم پولشویی و جمع‌آوری غیرقانونی پول از طریق دریافت خمس، به یک سال حبس تعلیقی به مدت سه سال، محکوم کرد.

مسئولان بحرین از آغاز اعتراضات در سال ۲۰۱۱ تاکنون، علاوه بر لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم و دستگیری فعالان و معترضان، دستور انحلال یک گروه عمده شیعه را صادر و روند قضایی برای تعطیلی یک گروه سکولار را نیز آغاز کرد.
شایان ذکر است در ایران که روابط بسیار نزدیکی با مخالفان دولت بحرین دارد نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در پایان جلسه علنی مجلس شورای اسلامی بیانیه ای با امضای همه نمایندگان در حمایت از رهبر شیعیان بحرین، عیسی احمد قاسم قرائت نمودند.

ادامه بی‌خبری از وضعیت دو نوکیش مسیحی در ارومیه

از وضعیت دو نوکیش مسیحی زندانی در ارومیه همچنان خبری در دست نیست و نهادهای امنیتی از پاسخگویی در مورد سرنوشت آنها خودداری می‌کنند.

به گزارش«محبت‌نیوز» بیش از سه ماه از بازداشت «انوشه (ورونیکا) رضابخش» و «سهیل (آگوستین) زرگرزاده‌ثانی» دو نوکیش مسیحی فارسی زبان در ارومیه می‌گذرد، اما همچنان از وضعیت آنها هیچ اطلاعی در دست نیست.
این مادر و پسر مسیحی روز دوم اسفند ماه ۱۳۹۵ برابر با (۲۰ فوریه ۲۰۱۷) توسط نیروهای لباس شخصی که گمان می‌رود اطلاعات سپاه شهر ارومیه بودند در منزل خود بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شدند.
سهیل زرگرزاده‌ثانی دانشجوی سال چهارم روانشناسی است و شاهدان عینی گفته بودند در هنگام دستگیری، نیروهای امنیتی بسیاری از کتاب‌ها و جزوات او را از منزل خارج کردند که در بین آنها چند جلد کتاب مقدس و جزوات الهیاتی هم وجود داشته است.
سهیل و مادرش از نوکیشان مسیحی با گرایش (اعتقادات کلیسای کاتولیک) هستند و تاکنون سابقه دستگیری و یا بازداشت نداشته‌اند.
اطلاعات بدست آمده توسط منابع آگاه در ارومیه حاکی از آن است که شهروندانی که با اتهامات عقیدتی و مذهبی روبه رو می‌شوند و یا دگراندیشان سیاسی و مذهبی را پس از دستگیری برای بازجویی به ساختمان اطلاعات سپاه واقع در خیابان بهشتی، دانشکده‎ی سابق منتقل می‌کنند.
در همین راستا گروهی از ایرانیان مسیحی در شهرهای مختلف اروپایی تلاش کردند تا با تشکیل کمپین‌هایی برای آزادی و روشن شدن سرنوشت این دو شهروند مسیحی تلاش کنند، از جمله این اقدامات تشکیل چند کمپین در آلمان بوده است.
ارومیه شهری است که نوکیشان مسیحی پیش از این هم در آن با برخوردهای شدید حکومتی روبه رو شدند.
در انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران نیز هر دو کاندیدا با شعار برابری حقوق اقلیت‌های دینی و قومی سعی در جمع کردن آراء اقلیت‌ها داشتند و مدعی بودند «در ایران اقلیت‌های دینی و مذهبی آزادی کامل دارند».

۱۳۹۶ اردیبهشت ۳۱, یکشنبه

پاپ فرانسیس، اولین پاپ جهان که هنرپیشه شد.

پاپ فرانسیس اولین حضورش بر پرده سینما را تجربه کرد.
به گزارش «محبت نیوز» این فیلم که درباره سرنوشت و تقدیر است اولین فیلم سینمایی و مستند تاریخ جهان است که با حضور یک پاپ ساخته شد.

این فیلم مستند اوایل ۲۰۱۶در ایتالیا فیلمبرداری خود را شروع نموده است.
گفتنی است تمام عواید این فیلم نیز به دو خیریه در آرژانتین اهدا می شود که کشور زادگاه پاپ است. این دو خیریه به کودکان و بزرگسالان کمک می‌کنند.
پاپ در این فیلم در نقش خودش ظاهر و فیلم بر مبنای تعالیم کتاب مقدس ساخته شده است. پاپ قصد دارد با این فیلم پیام مسیح را به مردم جهان منتقل کند.
شرکت «فوکس پیکچرز» اعلام کرد فیلم پاپ فرانسیس، مردی که به عهدش وفادار است در جشنواره سینمائی کن، با استقبال گسترده ای نیز روبه رو شده است.
در ساخت این فیلم، کارگردانان و تولیدکنندگان خارجی با واتیکان مشارکت داشتند و پاپ فرانسیس برای نخستین بار در عمرش در یک فیلم ایفای نقش نمود.
پاپ فرانسیس در این فیلم به پرسش های مردم از سراسر دنیا پاسخ می دهد و با آنان بر سر مسائل محیط زیست، مهاجرت، مصرف گرایی و عدالت اجتماعی به گفتگو می نشیند.

۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۸, پنجشنبه

محکومیت دختر ۱۷ ساله مسلمان به اتهام طراحی بمبگذاری در مدارس دانمارک

دادگاهی در دانمارک یک دختر ۱۷ ساله مسلمان را به دلیل تلاش برای بمبگذاری در ۲ مدرسه محکوم کرد.

به گزارش «محبت نیوز» هویت این نوجوان که پیش‌تر به اسلام گرویده است از سوی دادگاه منطقه‌ای هولبایک عنوان نشده است. وی علاوه بر اقدام تروریستی به دلیل حمله‌ور شدن به یکی از کارکنان بازداشت‌گاه نوجوانان نیز محکوم شناخته شده است.
به گفته یورونیوز، این نوجوان دو سال پیش یکی از مدارس یهودیان را به عنوان هدف بمبگذاری تعیین کرده بوده است. به گفته قاضی دادگاه، وی برای ساخت بمب مقادیری مواد شیمیایی تهیه کرده و همچنین با اسلام‌گرایان از طریق اینترنت اراتباط برقرار کرده است.
این نوجوان ۱۳ ژانویه سال گذشته میلادی و پیش از بمبگذاری بازداشت شد. در زمان بازداشت، وی هنوز دستور عملیات را که قرار بود در مدرسه پیشین‌اش در شمال‌غربی کپنهاگ و نیز مدرسه یهودیان انجام دهد دریافت نکرده بود.
وکیل مدافع وی مدعی شده است که موکلش به دلیل آزار و اذیتی که از سوی دیگر همکلاسی‌هایش در مدرسه دیده بود خواستار جلب توجه بوده است. احتمال می‌رود که دادگاه روز پنجشنبه تعیین مجازات کند.

سنگسار یک زوج به دلیل اینکه بدون ازدواج در زیر یک سقف با هم زندگی می کردند

اسلام گرایان تندرو در شمال جمهوری مالی، یک مرد و یک زن را به اتهام رابطه جنسی نامشروع و زنا، سنگسار نمودند.حکم سنگسار برای آخرین بار در سال ۲۰۱۲ در جمهوری مالی اجرا گردیده بود.
به گزارش «محبت نیوز» یک مرد و یک زن به اتهام رابطه جنسی نامشروع و زنا توسط اسلام گرایان افراطی مالی سنگسار شدند.
به نقل از خبرگزاری فرانس پرس، روز گذشته یک مرد و یک زن به اتهام رابطه جنسی نامشروع و زنا توسط اسلام گرایان افراطی سنگسار شدند.
به گفته این آژانس خبری، این حادثه در روز سه شنبه رخ داده است. این مرد و زن به دلیل اینکه با هم بدون ازدواج در زیر یک سقف زندگی می کردند و قوانین اسلام را نقض نموده بودند، توسط اسلام گرایان افراطی دستگیر شدند.
به گفته مقامات محلی: “چهار نفر تا جایی که می توانستند به این زن و مرد سنگ پرتاب نمودند، تا زمانی که آنها جان خود را از دست دادند”.
شایان ذکر است، حکم سنگسار برای آخرین بار در سال ۲۰۱۲ در جمهوری مالی اجرا گردید.
از سوی دیگر، به نقل از این منبع خبری، هنوز اطلاعاتی در مورد عاملان مجری سنگسار و وابستگی آنها به یک گروه خاص منتشر نشده است.

۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۷, چهارشنبه

جوزف لیبرمن: در ایران انتخابات نیست، قدرت دست خامنه‌ای است

سناتور و نامزد پیشین احراز مقام معاونت ریاست جمهوری آمریکا، معتقد است در ایران انتخاباتی برگزار نمی شود و ماهیت آن تصمیمی است که رژیم برای مردم می گیرد.
به گزارش «محبت نیوز» جوزف لیبرمن، سناتور و نامزد پیشین احراز مقام معاونت ریاست جمهوری آمریکا معتقد است مقایسه ای کوتاه بین آنچه در ایران اتفاق می افتد و آنچه در آمریکا و فرانسه شاهد بودیم، نشان می دهد، در ایران انتخاباتی برگزار نمی شود و ماهیتا تصمیمی است که حکومت برای مردم می گیرد. وی از مواضع دولت اوباما نیز اظهار تاسف کرد که «تخلفات و سوء رفتار ایران را نادیده گرفت؛ و حتی تا دادن رشوه پیش رفت تا توافق اتمی به امضا برسد.»

به گزارش صدای آمریکا، لیبرمن که هم اکنون رئیس تشکل “اتحاد علیه ایران هسته ای” است، طی گفتگو با رئیس بخش فارسی صدای آمریکا نظرات خود را درباره انتخابات در ایران گفت و تاکید نمود که آنچه در ایران اتفاق می افتد، انتخابات نیست. اخیرن ما شاهد انتخابات فرانسه و آمریکا بوده ایم. گو اینکه مشروعیت بعضی از جنبه های آنها زیر سؤال رفته بود، اما به هرحال انتخابات بود. ولی در ایران از ۱۶۰۰ داوطلب فقط ۶ نفر برای نامزدی انتخاب شدند. یعنی در ایران این رژیم است که تصمیم می گیرد چه کسی داوطلب شود.
وی تاکید کرد: «اگر خوب نگاه کنید می بینید فرق زیادی بین این ۶ نفر وجود ندارد. روحانی می خواهد و سعی می کند خودش را میانه رو معرفی کند ولی می بینید که در دوره زمامداری او ایران حامی اصلی اسد بوده است که نه تنها علیه مردم خودش بلکه علیه بشریت مرتکب جنایت شده است.»
آقای لیبرمن همچنین خاطرنشان نمود که: «ایران در جنگ یمن دخالت می کند، و بنا بر اعلام وزارت خارجه ما، این دولت حامی شماره یک تروریسم است. سرکوب مخالفان داخلی بخصوص در دوره روحانی بیشتر شده است. بنابراین با این انتخابات هیچ چیز عوض نخواهد شد، زیرا اساس رژیم ایران برپایه رهبری است. آیت الله خامنه ای رهبر است و کنترل همه کارها را در دست دارد. رؤسای جمهوری می آیند و می روند و این آیت الله خامنه ای است که تصمیم می گیرد؛ و هیچ چیز تغییر نمی کند. حتی بعد از برجام هم، به گفته خودشان، دشمن آمریکا باقی مانده اند.»
لیبرمن در خصوص برجام نیز گفت: «بزرگترین اشتباه محاسبه اوباما این بود که فکر می کرد برجام مناسبات ما با ایران را تغییر خواهد داد، و ایران دوست آمریکا خواهد شد، یا لااقل از حمایت تروریسم و ستیزه جویی در خاورمیانه دست بر خواهد داشت، ولی دیدیم که حتی موقعی که مذاکرات هسته ای در جریان بود رهبر ایران گفت این توافق هیچ چیز را بین ما عوض نخواهد کرد، و می بینیم که نه تنها چیزی عوض نشده، بلکه اوضاع بدتر هم شده است، که این مایه شرمساری است… اوباما وقت و هزینه زیادی برای توافق هسته ای صرف کرد و تخلفات و سوء رفتار ایران را نادیده گرفت؛ و حتی تا دادن رشوه پیش رفت تا توافق به امضا برسد.»
سناتور سابق آمریکایی همچنین پیرامون مواضع رژیم ایران در برابر اسرائیل گفت: «ادامه خصومت دولت ایران علیه اسراییل مصداق دیگری است که نشان می دهد که حتی پس از امضای توافقنامه هسته ای هیچ چیز عوض نشده است. واکنش من مأیوسانه است ولی تعجب آور نیست. این نوع موضع گیریها نسبت به اسراییل و انکار هولوکاست موجب می شود که ایران در جامعه جهانی هر چه کمتر مورد قبول و قابل اعتماد شود؛ و مایه تعجب است که رژیمهایی مثل روسیه با ایران معامله می کنند.»
لیبرمن افزود: «این موضع کمی طنز آمیز و مسخره بنظر می رسد که ایران و اسراییل طی سالها، و پیش از آن طی قرنها با ملت یهود روابط حسنه داشته که به سود هر دو ملت بوده است، ولی مادام که این رژیم افراط گرا بر سرکار است این نوع حسن رابطه برقرار نخواهد شد.»

معلم قرآن مدرسه ای در استان لرستان دانش آموزش را با شلاق تنبیه بدنی می نمود.

تنبیه بدنی دانش آموزان با کابل برق توسط معلم قرآن در لرستان خبرساز شد
به گزارش «محبت نیوز»  تصاویری مبنی بر کتک زدن یک دانش‌آموز خرم آبادی توسط معلم قرآن دریکی مدارس استان لرستان در فضای مجازی منتشر شده که حساسیتهای بسیاری را در این خصوص در پی داشته است.

به نقل از هرانا، تنبیه بدنی دانش آموز لرستانی از سوی معلمش موجب شکایت والدین این دانش آموز در کلانتری و همچنین پیگیری موضوع در پزشکی قانونی شد. به گفته پدر این دانش آموز، فرزندش توسط دبیر قرآن و آمادگی دفاعی با کابل برق به شدت تنبیه شده است.
یکی از دانش آموزان مدرسه روح الله قاضی ناحیه دو خرم آباد از سوی معلمش مورد تنبیه بدنی قرار گرفت و این امر موجب شد تا والدین این دانش آموز موضوع را از طریق دستگاه انتظامی و پزشکی قانونی مورد پیگیری قرار دهند.
پدر این دانش آموز در سخنانی گفته است: فرزندم دانش آموز دبیرستان روح الله قاضی ناحیه ۲ شهرستان خرم آباد در استان لرستان بوده که توسط دبیر قرآن و آمادگی دفاعی با کابل برق به شدت تنبیه و کتک کاری شده است.
وی که نخواست نام فرزندش در این خبر اعلام شود در سخنانی گفت: “لطفن این موضوع از طریق رسانه ها به اطلاع مسئولان و مردم رسانده شود”.

تبعیض علیه جامعه‎ ارامنه ایران؛ نادیده گرفتن حق استخدام در ادارات و سازمان‌های دولتی

مقامات جمهوری اسلامی و احزاب و جناح‌های سیاسی همزمان با انتخابات به فکر شنیدن مطالبات و دغدغه‌های بعضی از اقلیت‌های دینی و قومی افتاده‌اند.

«محبت نیوز» – پس از آنکه نمایندگان سید ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی و نامزد تندروی جناح محافظه‌کار جمهوری اسلامی با نمایندگان ارامنه در تهران دیدار کردند مسئولان امور مربوط به اقلیت‌های دینی ستاد انتخاباتی حسن روحانی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز در چارچوب فعالیت تبلیغاتی این ستاد، روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه با حضور در خلیفه گری ارامنه تهران با جمعی از نمایندگان جامعه ارامنه تهران دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش وب‏سایت خلیفه‌گری ارامنه تهران در ابتدای این دیدار روبرت بیگلریان رئیس شورای خلیفه گری ارامنه به توضیحاتی در مورد ساختار ملی و مذهبی جامعه ارامنه ایران ارائه کرد.
رئیس شورای خلیفه گری ارامنه تاکید کرد، حاضران در جلسه از فعالان عرصه های ملی، مذهبی، آموزشی، علمی و سیاسی جامعه ارامنه و همچنین انجمن‌های مختلف ارامنه بوده و براساس سیاست تدوین شده از سوی شورای خلیفه گری ارامنه و با توجه به درخواست های انجام گرفته به نمایندگان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری فرصت داده شده است تا دیدگاه ها و برنامه های خود را برای جامعه ارامنه تشریح کنند.
در این دیدار زارعی معاون علی یونسی دستیار ویژه رئیس جمهوری در امور اقلیت‌های دینی و قومی اعلام کرد که برای نخستین بار یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری [حسن روحانی] در ستاد خود مسئول امور اقلیت‌های قومی و مذهبی منصوب می‌کند.
یکی از مشکلات عمده‎ی جامعه‏ ی ارامنه در ایران بیکاری جوانان است،  آنان به علت نداشتن شغل با مشکلات مالی شدید دست و پنجه نرم می‌کنند و ده‌ها نفر از آنها مجبور به مهاجرت و ترک ایران شده‌اند.
در این نشست حسین‌زاده مسئول امور اقلیت‌های دینی و قومی ستاد روحانی در سخنانی که بیشتر جنبه‎ی کلی گویی داشت به اهمیت نقش جامعه ارامنه به برخی از اقدامات انجام گرفته در رابطه با امور مربوط به اقلیت‌های دینی در چهار سال گذشته و بعضی کمبودهای آنان اشاره کرد.
همانطور که در دیدار نمایندگان ابراهیم رئیسی با ارامنه مطرح شد، مشکل استخدام اقلیت‌های دیدنی در ادارات دولتی اصلی‌ترین دغدغه‌ی آنان بود. در این دیدار نیز مسئولان ستاد به بعضی از پرسش‌های حاضران در جلسه از جمله در مورد مشکلات موجود در مسیر استخدام اقلیت‌های دینی در سازمان‌های دولتی و همچنین برخی از مشکلات آموزشی و اجتماعی پاسخ گفتند.
این خود نمونه‎ای از تبعیض در جمهوری اسلامی علیه جامعه‎ ارامنه است. یکی از مشکلات عمده‎ی جامعه‏ ی ارامنه در ایران بیکاری جوانان است، آنها حتی آن دسته از جوانان تحصیل‌کرده فرصت برابری برای استخدام در ادارات و سازمان‌های دولتی ندارند. بسیاری از آنان به علت نداشتن شغل با مشکلات مالی شدید دست و پنجه نرم می‌کنند و ده‌ها نفر از آنها مجبور به مهاجرت و ترک ایران شده‌اند.
آندسته از جوانان ارمنی هم که شاغل هستند به واسطه‎ی شغل‌های موروثی خانوادگی خود نظیر مکانیکی، رستوران‌داری، تعمییرات و خدمات فنی توانسته‌اند در جامعه کار و پیشه داشته باشند.
پسران ارامنه مانند دیگر اقلیت‌های دینی باید به خدمت سربازی اجباری بروند، اما حق استخدام در ارتش دیگر ارگان‌های نظامی را ندارند که به طور مشخص یکی از موارد بارز تبیض علیه آنهاست.

۱۳۹۶ اردیبهشت ۲۶, سه‌شنبه

حفظ قرآن، شرط پذیرش دانشجویان مسیحی در دانشگاه الازهر مصر!

عبدالمنعم راشد، استاد مطالعات اسلامی با ابراز مخالفت خود با این شرط گفت: این ایده در شرایط کنونی باعث تنش‌آفرینی در جامعه می‌شود.
به گزارش «محبت نیوز» خبر جواز ورود دانشجویان مسیحی به دانشگاه الازهر مشروط به حفظ قرآن برای این گروه از اقلیت جامعه مصر، با واکنش‌های مختلفی رو‌به‌رو شد؛ به‌گونه‌ای که برخی با گذاشتن این شرط از سوی دانشگاه موافقت و برخی آن را عاملی برای تنش در جامعه بین مسلمانان و مسیحیان و نیز دخالت در اصول اعتقادی توصیف کردند.
«محمد عبدالرزاق»، استاد شریعت دانشگاه الازهر در این باره گفت: هیچ مانعی برای ورود مسیحیان به دانشگاه الازهر به شرط حفظ قرآن وجود ندارد!
عبدالرزاق افزود: هیچ قانون صریحی وجود ندارد که تحصیل شهروندان مصری را با توجه به مسئله دین، در الازهر منع کند. همچنین الازهر هیچ شهروند مصری را از ورود به این دانشگاه منع نمی‌کند بلکه هر دانشگاهی قوانینی دارد که از جمله قوانین الازهر، دارا بودن مدرک دیپلم از دبیرستان الازهر است.
این در‌حالی‌است که عبدالمنعم راشد، استاد مطالعات اسلامی با ابراز مخالفت خود با این شرط گفت: این ایده در شرایط کنونی باعث تنش‌آفرینی در جامعه می‌شود، به‌ویژه که این امر غیرممکن است چرا که مسیحیان این ایده را کاملن رد خواهند کرد.
وی تأکید کرد: با توجه به اینکه کشور در وضعیت کنونی نیازمند تلاش بیشتر برای تحقق وحدت و نه چنددستگی است، باید منافع کشور را بیش از گفتن هر سخنی در نظر بگیریم.
وی افزود: دانشگاه الازهر روال مشخصی دارد و پیوستن دانشجویان مسیحی به این دانشگاه با حقوق بشر منافات ندارد چرا که آموزش، حق همه است، لذا اگر دانشجویی مسیحی خواست که در دانشگاه الازهر تحصیل کند، باید مثل همه در مؤسسه‌های الازهر تحصیل و قرآن را حفظ کند و تمام مراحل آموزشی این نهاد را طی کند؛ بنابراین در این حالت هیچ مانعی نیست ولی مانع اصلی با توجه به آنچه «دخالت در اصول اعتقادی» عنوان می‌شود، در فتنه‌انگیزی و تنش‌آفرینی است.

۱۳۹۶ اردیبهشت ۱۴, پنجشنبه

هشدار پاپ سابق درباره تقابل «سکولارهای تندرو» و «افراط‌گرایان اسلامی»

پاپ بندیکت شانزدهم درباره وضعیت خطرناک و تقابل میان دو گروه «ملحدان و سکولارهای افراطی» و «افراط‌گرایان اسلامی» هشدار داد.
به گزارش «محبت نیوز» بندیکت شانزدهم، پاپ سابق کاتولیکهای جهان درباره وضعیت خطرناک و تقابل میان دو گروه «ملحدان و سکولارهای افراطی» و «افراط‌گرایان اسلامی» هشدار داد.
وی در یک پیام جدید خطاب به کنفرانسی با حمایت رئیس جمهور لهستان، بندیکت شانزدهم، پاپ سابق و رهبر اسبق کاتولیک‌ها درباره تقابل دو گروه هشدار داده و گفت که این رویارویی وضعیت خطرناکی در عصر ما ایجاد کرده است و باید برای مقابله با این دو ایدئولوژی افراطی بایستیم.
وی این پیام را به همایش لهستان که همزمان با تولد ۹۰ سالگی او برگزار شده بود فرستاده بود.

مفتی اعظم عربستان: الازهر و علمایش به علت دیدار با پاپ فرانسیس، خائنند!

مفتی کل عربستان، دیدار پاپ فرانسیس با شیخ الازهر را محکوم کرده و آن را خلاف شئونات جهان اسلام و تمدن اسلامی دانست.
به گزارش «محبت نیوز» عبد العزیز بن عبدالله آل شیخ با تأکید بر این موضوع گفت که الازهر نماینده اسلام واقعی نیست و رفتار رهبران و بزرگانش خیانت به مسلمانان است.

آل شیخ در طی سخنانی مدعی گردید که طرح ساخت الازهر یک طرح مسیحی- یهودی بوده که هدف از آن تخریب هویت اسلام واقعی و تبدیل آن به قرائت های گمراه و باطل است.
وی افزود: الازهر و مصری ها در طول تاریخ در مقابل سختی ها و نقاط عطف حساس شکست خورده اند.
گفتنی است که پیش از این نیز شیخ عبدالعزیز آل الشیخ، مفتی اعظم سعودی در واکنشی شدیدالحن به اظهارات علی خامنه ای درباره مراسم حج، گفته بود که رهبران جمهوری اسلامی مسلمان نیستند.

اسلامگرایان داعش شبکه های اجتماعی خود را می سازند

داعش اقدام به ساخت شبکه اجتماعی اختصاصی خود در فضای مجازی نموده است.
به گزارش «محبت نیوز» اعضای گروه اسلامی “داعش” اقدام به ایجاد و توسعه شبکه های اجتماعی مختص به خود نموده است، داعش به منظور اجتناب از افشای اطلاعات و ارتباطات خود اقدام به این کار نموده است.

به نقل از روب یانرایت مدیر پلیس اتحادیه اروپا “یوروپول”، این کشف جدید در طی ۴۸ ساعت عملیات مبارزه با افراط گری اسلامی در فضای مجازی، درهفته گذشته یافت شد.
به نوشته اسپوتنیک، رئیس پلیس اتحادیه اروپا در کنفرانس امنیت در لندن گفت: “به عنوان بخشی از عملیات هفته گذشته، ما متوجه شدیم که نیروهای داعش در حال توسعه شبکه اجتماعی خود هستند. آنها از بخشی از اینترنت برای انجام فعالیت های خاص خود استفاده می کنند”.
افراط گرایان مسلمان اغلب برای به اشتراک گذاری اطلاعات و تبلیغات خود، از پایگاه های شبکه اجتماعی استفاده می نمایند. از سوی دیگر غول های فن آوری مانند فیس بوک و گوگل جهت ارائه اطلاعات بیشتر از افراط گرایان و مبارزه با شبکه های افراطی، از هر طرف تحت فشار مقامات مربوطه می باشند.

۱۳۹۶ اردیبهشت ۱۲, سه‌شنبه

آلمان؛ ممنوعیت استفاده از صلیب برای آموزگاران مسیحی

مدیران یک مدرسه دولتی در برلین، پایتخت آلمان، از حضور یک آموزگار زن مسیحی با گردن آویز صلیب جلوگیری کرده اند.

به گزارش «محبت نیوز» مدیران این مدرسه دولتی با استناد به قانون جنجال برانگیز ممنوعیت پوشش مذهبی اقدام به این کار کرده اند. این در حالیست که قانون مزبور بارها از سوی دادگاه های مدنی آلمان نقض شده است.

به گزارش فاکس نیوز، در حالیکه مردم آلمان به صورت گسترده شاهد تبلیغ سلفی ها و مسلمانان در سرتاسر این کشور با عمده جمعیت مسیحی هستند، مدیران مدرسه ای در برلین خواستار عدم حضور یک آموزگار زن با گردن آویز صلیب بر سر کلاس درس شده اند.
رفتارهای دوگانه برخی از مقامات آلمانی با موضوع مذهب نسبت به مسلمانان و در برابر عدم رواداری مذهبی در برابر جامعه مسیحی آلمان حساسیت برانگیز شده است. دادگاه های اروپایی عمومن این حق را به کارفرمایان اروپایی می دهند که کارمندان خود را در انتخاب پوشش کنترل کنند. پیش از این جنجال ممنوعیت پوشش اسلامی برای زنان مسلمان از سوی کارفرمایان اروپایی بحث های جدی را برانگیخته بود.
گفتنی است با توجه به حضور مسلمانان تندرو در آلمان و همچنین حوادث تروریستی متعدد پس از آن، حالا دولت این کشور نسبت به هر گونه نماد مذهبی از خود واکنش نشان می دهد.
همچنین در ایالات متحده آمریکا نیز مسیحیان بارها مورد تبعیض قرار گرفته اند. در سال ٢٠١٣ یک دانشگاه ایالتی در کالیفرنیا یک دانشجوی مسیحی را به علت استفاده از گردن آویز صلیب از حضور در کلاس های درس منع کرد. این دانشجوی با اعتراض به تصمیم دانشگاه این عمل را توهینی به مقدسات مذهبی خویش قلمداد کرد.

مخالفت نیروی انتظامی با حذف مجازات اعدام در ایران

جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته میلادی بیش از ۵۳۰ نفر و در دو ماه آغازین سال جاری میلادی ۱۱۳ نفر را اعدام کرد.
به گزارش «محبت نیوز» در حالی که مجلس شورای اسلامی ایران مقدمات طرحی برای حذف مجازات اعدام از برخی جرائم مواد مخدر را دنبال می کند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران با این طرح مخالفت کرده و این اقدام را موجب افزایش قاچاقچیان مواد مخدر دانست.

به گفته صدای آمریکا، کمیسیون قضایی مجلس اسفند ماه گذشته به طرحی رای داد که بر اساس آن حمل مواد مخدر اگر به صورت باندی و مسلحانه نباشد و متهم سابقه بیش از ۱۵ سال زندان نداشته باشد، مشمول حکم اعدام نمی‌شود. این طرح در پی اعتراض گسترده نهادهای بین المللی و مقامات کشورها به بالا بودن آمار اعدام در ایران تنظیم شد.
ایران از سوی نهادهای حقوق بشری و گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در جهان، به اعدام زیاد شهروندان خود متهم است. ایران بعد از چین بیشترین اعدام را در سال اجرا می کند. با این حال بخش اعظم این اعدامی ها متهمان مواد مخدر هستند.
به گزارش خبرگزاری های داخلی ایران، محمد مسعود زاهدیان، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت در یک نشست خبری گفت که به اعتقاد او در صورت تصویب کامل این طرح و تبدیل آن به قانون، تعداد مجرمان مواد مخدر افزایش می‌یابد و تعداد بیشتری به بهانه سودآوری، به این موضوع رو می‌آورند.
او با اشاره به طرح مجلس گفت: «حذف اعدام باعث تجری محکومان مواد مخدر و قاچاقچیان خواهد شد و در مدت اخیری که این بحث مطرح شده شاهدیم که تعداد افراد مبتدی که به جرم حمل مواد مخدر دستگیر می‌شوند افزایش داشته است.»
بر اساس قوانین حاضر، حمل یک کیلوگرم مواد مخدر نظیر هروئین یا کراک حکم اعدام در پی دارد. این قانون موجب شده است که ایران به یکی از کشورهایی تبدیل شود که بیشترین آمار اعدام در جهان را دارد.
مقامات قوه قضائیه از اعدام مجرمان مواد مخدر دفاع می‌کنند، زید رعد الحسین، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل اسفند ماه گذشته در گزارش خود با بیان اینکه اکثر محکومیت‌های اعدام در ایران مربوط به قاچاق مواد مخدر هستند گفت که طبق استاندارد بین‌المللی در زمره «جرائم بسیار جدی» محسوب نمی‌شوند.
جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته میلادی بیش از ۵۳۰ نفر و در دو ماه آغازین سال جاری میلادی ۱۱۳ نفر را اعدام کرد.
وجود آمار بالای اعدامها در ایران اعتراض نهادهای بین‌المللی حقوق بشر را در پی داشته است.

هشدار ‌مکارم‌شیرازی به هجوم فرهنگ غرب از طریق دانشگاه‌ها!

مکارم شیرازی از مراجع تقلید شیعه در سخنانی با هشدار نسبت به نفوذ فرهنگ غربی از طریق دانشگاه‌ها گفته حقوق اسلامی باید از حقوق غربی پاک‌سازی شود.
به گزارش «محبت نیوز» ناصر مکارم‌شیرازی از مراجع تقلید بلند پایه جمهوری اسلامی در نشستی با مسئولان برگزاری همایش ملی «اتحاد حقوقی جهان اسلام» با اشاره به پیشینه ورود دانشگاه‌ها به ایران گفته «خاستگاه دانشگاه‌ها غرب است همین موضوع سبب شده فرهنگ آن نیز وارد کشور شود».
او با بیان اینکه هجوم فرهنگ غرب از طریق دانشگاه‌ها در کشور تأثیرگذار است هشدار داده این فرهنگ در مسائل حقوق جمهوری اسلامی نیز نفوذ کرد و آثار این نفوذ در برخی قسمت‌ها مشهود است.

او مدعی شده در حقوق اسلامی همه جنبه‌های منطقی و عقلی لحاظ شده این در حالی است که حقوق غربی بر مبنای مادی‌گری است.
جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب نگران فعالیت دانشگاه‌ها بود بر همین اساس شورای‌عالی‌انقلاب فرهنگی را برای پاکسازی فرهنگی از افکار مادی و نفی مظاهر و آثار غربزدگی ایجاد کرد. با این حال به ایجاد چنین نهاد انقلابی ایدئولوژیکی اکتفا نکرد و برای نظارت بیشتر بر دانشگاه‌ها پروژه وحدت حوزه و دانشگاه را آغاز کرد.
تاسیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها، تاسیس انجمن‌های اسلامی دانشجویی، تاسیس بسیج دانشجویی دانشگاه و حراست تشکیلاتی بودند که به عنوان بازوی حکومت برای نظارت بر دانشگاه‌ها بنیان نهاده شدند.
از آخرین پروژه‌ها نیز اسلامی سازی علوم انسانی است که به شدت از سوی رهبر جمهوری اسلامی پیگیری می‌شود و جنگ فرهنگی و مبارزه به سبک زندگی غربی از اصلی‌ترین محورهای هدف‌گذاری شده نظام است.
در ده‎های اخیر بسیاری از اساتید دانشگاهی به دلیل دیدگاه‌های انتقادی و متفاوت از خط مشی جمهوری اسلامی یا اخراج یا بازخرید شدند و بعضی هم مجبور به بازنشستگی پیش از موعد شدند. ده‌ها دانشجو نیز به خاطر تضادهای سیاسی و مذهبی ستاره‌دار و از دانشگاه‌ها اخراج شدند.

۱۳۹۶ اردیبهشت ۱۱, دوشنبه

بشارت چیست؟

 عیسی مسیح دوازده شاگرد را انتخاب نمود تا آنها را برای انجام کار بشارت تربیت کند. حالا می خواهیم بهتر بفهمیم کاری که او می خواست آنها انجام دهند چه بوده است. وقتی مسیح راجع به آن کار مهم با آنها صحبت می کرد پنج اصطلاح بکار برد : (۱) بشارت دادن، (۲) شهادت دادن، (۳) صید کردن مردم، (۴) شاگرد ساختن، (۵) میوه آوردن. وقتی راجع به این اصطلاحات با دقت مطالعه می کنیم، بهتر می فهمیم که کار بشارت که همه ما باید در آن شرکت جوئیم چیست.
بشارت دادن = در انجیل مرقس (۱۵:۱۶) نوشته است که عیسی قبل از صعودش به آسمان به شاگردانش فرمود : « در تمام عالم بروید و جمیع خلایق را به انجیل موعظه کنید». معنی «انجیل» بشارت است، و میل مسیح این بود که مژده نجات او به هر فردی از اهل عالم داده شود. بشارت است، و میل مسیح این بوده که مژده نجات او به هر فردی از اهل عالم داده شود. بشارتی که شاگردان مسیح در همه جا باید بدهند چیست؟ این مطلب به طور مختصر در یوحنا ۱۶:۳ نوشته شده است؛ یعنی خدا گنهکاران را به قدری محبت کرد که پسر یگانه خود را داد تا در راه آنها بمیرد، تا هر کس به مسیح ایمان آورد به جای اینکه در گناه هلاک شود حیات جاودانی یابد. هر روز رادیوها و روزنامه های جهان به مردم اخباری می رسانند که بعضی از آنها زیان آور است، ولی ما مسیحیان خبر بسیار خوبی داریم که به مردم برسانیم، و چنانکه فرشته مژده تولد منجی را به چوپانان داد ( لوقا ۱۰:۲ و ۱۱)، ما نیز افتخار و وظیفه داریم که با خوشی و محبت بشارت نجات مسیح را به همه مردم برسانیم.
 شهادت دادن = عیسی مسیح رسولان خود را انتخاب کرد تا همیشه با او بوده تمام تعالیم او را بشنوند و جمیع کارهای عظیم وی را ببینند، و قبل از صعودش به آسمان با آنها فرمود که شاهدان او خواهند بود. «شاهد» کسی است که از آنچه دیده است یا از آن اطلاع کاملی دارد خبر می دهد. پس مسیح به شاگردان خود امر کرد که از آنچه او گفته و کرده بود؛ خصوصاً از اینکه چگونه مرده و از مردگان برخاسته بود، در تمام عالم شهادت دهند (مرقس ۱۴:۳ ، لوقا ۴۸:۲۴، یوحنا ۲۷:۱۵، اعمال ۸:۱) . در روز پنطیکاست پطرس و رسولان دیگر شهادت دادند که عیسی خداوند از مردگان برخاسته است؛ و به وسیله شهادت آنها عده زیادی از مردم فهمیدند که عیسی مسیح است و به او ایمان آوردند. با وجود اینکه ما مسیح را به چشم خود ندیده ایم و نمی توانیم مثل پطرس بگوئیم که بعد از قیامش با او عذا خوردیم و صحبت کردیم، باز می توانیم خبر دهیم که چگونه عیسی مسیح ما را از گناه نجات داده و دلهای ما را از آرامش و شادی پرکرده است؛ و هرگاه به مردم خبر دهیم که مسیح برای ما چه کرده است، ما نیز شاهدان او می شویم.
 صید کردن مردم = وقتی عیسی خداوند چهار نفر ماهی گیر را دعوت کرد تا شاگرد او شوند (مرقس ۱۶:۱ –۱۸)، فرمود که آنها را «صیاد مردم» خواهد کرد. معلوم است که اصطلاحی بکار برد که آنها کاملا با آن آشنا بودند تا به خوبی بفهمند که کار تازه ای که آنها قبلا دامهای خود را مکرر در دریاچه جلیل انداخته بودند و ماهیان را از آب در آورده، برای فروش در سبدها ریخته بودند، اکنون رسول مسیح شدند می بایست شب و روز زحمت بکشند که مردم را از دریای گناه و مرگ بیرون آورند و آنان را در عالم تازه حیات و قدوسیت داخل کنند. شمعون پطرس و رفقایش نمی دانستند مردم را چگونه صید کنند، ولی مایل بودند یاد بگیرند.پس دام های خود را ترک کرده، شاگرد آن استاد بزرگ عیسی مسیح شدند، و او این کار را با آنها یاد داد. سه سال بعد از آن در روز پنطیکاست دام انجیل را انداختندو در یک روز سه هزار نفر نجات یافتند. امروز نیز عیسی مسیح ما را می فرماید که با تمام قوه خود برای نجات کسانی که در دریای گناه غوطه ور اند بکوشیم.
 شاگرد ساختن = مسیح قبل از صعودش امر کرد که پیروان او در تمام جهان بروند و همه امتها را شاگرد سازند (متی ۲۸: ۱۸-۲۰). البته مسیح بزرگترین معلمی است که در این دنیا زندگی کرده است، و از آسمان آمد تا مردم را تعلیم دهد که چگونه خدا را بشناسند و عبادت کنند؛ چطور دعا کنند، چطور یکدیگر را محبت کنند، چطور دشمنان خود را ببخشند؛ چطور با پاکی و شادمانی زندگی کنند، و چطور بمیرند و نزد خدا بروند. این معلم بزرگ مردم را دعوت کرد که در مدرسه او اسم نویسی کرده شاگرد او شوند، و زمانی که او بر روی زمین بود صدها نفر دعوت او را قبول کرده، از او تعلیم یافتند. ولی مسیح آرزو دارد که شاگردان زیادی داشته باشد، لذا به همه کسانی که به او ایمان دارند امر می کند که دیگران را نیز به پیروی او تشویق کنند. کافی نیست که ما فقط دوستان و همسایگان خود را نزد مسیح بیاوریم، زیرا فرمان او این است که جمیع امتها را شاگرد او سازیم، و مایل است که تمام اهل عالم در همه جا تعلیم آسمانی او قبول کنند.
 میوه آوردن = شب پیش از مصلوب شدنش خداوند ما به وسیله مثل تاک و شاخه های آن برای شاگردان خود بیان فرمود که کار آنها چیست و اگر آن را انجام ندهند چگونه تنبیه خواهند شد (یوحنا باب ۱۵). همان مسیح به آنها فرمود که او تاک حقیقی است و آنها شاخه های آن می باشند و او آنها را برگزیده است تا میوه آورند. میوه ای که آنها یابد بیاورند چیست ؟ همان است که خود مسیح برای آوردن آن به این دنیا آمد، یعنی نجات مردم. چنانکه عیسی خداوند در دنیا زندگی کرد و جان خود را داد تا مردم را از گناه نجات دهد، همینطور شاگردان او باید برای همین مقصود زیست کنند و زحمت بکشند. و همانگونه شاخه ای که ثمر نمی آورد بریده و در آتش انداخته می شود، یکنفر مسیحی که هیچ وقت سعی نمی کند دیگران را به نجات برساند به وسیله خدا تنبیه خواهد شد و اگر ما حس کنیم که ضعیفیم و لیاقت نداریم که وسیله نجات دیگران گردیم، به خاطر بیاوریم که کوچکترین و ضعیف ترین شاخه ها می تواند خوشه بزرگ انگور بار آورد، به شرطی که متصل به درخت مو باشد، زیرا حیات و قوت تاک داخل شاخه ها می شود و به انها استعداد می دهد که میوه فراوان آورند. همینطور به شخص مسیحی که در مسیح می ماند قوت روح القدوس داده خواهد شد، و با اینکه ممکن است او جوان یا ضعیف را که باشد، باز می تواند میوه فراوان بیاورد، یعنی می تواند آن حیات تازه ای را که از مسیح (تاک حقیقی) رسیده است به عده زیادی از مردم برساند.
پایان
 از این پنج اصطلاح به خوبی فهمیدیم که کار بشارت چیست. این کار عبارت است از دادن مژده محبت خدا در مسیح، شهادت دادن با آنچه مسیح برای ما و دیگران کرده است، دراز کردن دست های خود به سوی کسانی که در دریای گناه غرق می شوند و داخل کردن آنان به کشتی نجات مسیح، تشویق کردن جمیع مردم در هر جا که مسیح را استاد خود بدانند و تعالیم و احکام او را اطاعت کنند، و دادن به دیگران آن حیات نوینی را که مسیح به ما داده است. این همان کاری است که مسیح ما را برای آن انتخاب کرده و به خود پیوند زده است. این همان اقدام مهمی است که هر مسیحی باید در آن شریک باشد.