۱۳۹۵ آذر ۱۰, چهارشنبه

عباسی خطاب به روحانی: ایران پاتایا نیست، باید برای ظهور آماده شویم

حسن عباسی در سخنانی جنجالی همزمان هم به ترامپ و هم به سیاست‌های دولت حسن روحانی و آنهایی که در فکر مذاکره با آمریکا هستند، تاخته است.
به گزارش«محبت‌نیوز» حسن عباسی چهره پرحاشیه رسانه‌های ایران که خود را “کسینجر” جمهوری اسلامی می‌داند در سخنانی تازه در همایشی با عنوان «اقتصاد ایران پس از ترامپ» که در سالن ورزشی دانشکده علوم پزشکی لرستان برگزار شد بار دیگر در اظهاراتی جنجالی به دولت حسن روحانی تاخته است.
او طبق معمول به لیبرالیسم تاخته و گفته ۱۱ سال پیش “برژینسکی” کتابی نوشت به نام خودکشی حکومت‌ها و روند خودکشی حکومت آمریکا، وی با استناد به همین کتاب هم به آمریکا حمله کرده و هم در ادامه اظهارتش به دولت حسن روحانی که تلاش می‌کند رابطه خود با غربی‌ها را بهبود بخشد.
او در بخشی از سخنانش عنوان کرده، «برخی افراد فریاد می‌زنند هتل‌سازی از دید برخی مسئله شده درحالی‌که ازنظر ما مسئله نیست واز دید ما سیاست درهای باز تایلند مسئله است و این‌که مملکت تبدیل شود به پاتایای تایلند و آنتالیای ترکیه مخالف هستیم».
او مدعی گردید، «ترامپ هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد در داخل کشورش ضعیف شده و در بیرون نسبت به او نفرت وجود دارد و سعی می‌کند فشار مضاعفی به ایران بیاورد اما ما برگ‌های قوی برای مقابله داریم و باید هوشیار باشیم».
در پایان هم افزود«باید به سمت اقتصاد درون‌زا حرکت کنیم کنیم و پولمان را قوی کنیم، هدف استراتژیکی که توسط رهبری مشخص‌شده این است که ریال ایران تبدیل به یل شود و ریال ایران را به آقای ریال و آقای ارزهای جهان برای زمینه سازی ظهور تبدیل کنید».

مهندسی انتخابات شورای نمایندگان خلیفه‌گری ارامنه ایران به نفع جریان سرکیسیان

جریان نزدیک به اسقف اعظم ارامنه تهران و تعدادی از نمایندگان سابق و کنونی ارامنه با پشتیبانی مالی حامیان ویژه، انتخابات شانزدهم شورای نمایندگان را با چراغ سبز علی خامنه‌ای مهندسی کردند.

به گزارش«محبت‌نیوز» شانزدهمین دوره انتخابات شورای نمایندگان خلیفه‌گری ارامنه ایران در حالی برگزار شد، که با گذشت پنج روز از برگزاری انتخابات کار شمارش آراء به پایان نرسیده و گرچه برگزاری آن به طور رسمی از رسانه‌های برون‌مرزی جمهوری اسلامی از جمله پرس‌ تی‌وی گزارش شد، اما از اعلام نتایج انتخابات و اسامی نمایندگان خبری نیست و هیچ کدام از رسانه‌های داخلی و نهادهای حقوقی علت این تاخیر را از شورای خلیفه‌گری ارامنه نخواسته‌اند.

شورای نمایندگان خلیفه‌گری ارامنه بالاترین نهاد و مرجع نظارتی، اجرایی و قانونگذار ارمنیان است که بر کلیه فعالیت‌های جامعه ارامنه نظارت دارد. این شورا برای چهار سال انتخاب می‌شود و این انتخابات با همراهی و نظارت مستقیم نهادهای دولتی ذیربط برگزار می‌شود.
اما بخش مبهم‌تر این انتخابات به دیدار مشاور علی خامنه‌ای با اسقف اعظم ارامنه تهران آن هم در واپسین روزهای پیش از برگزاری این انتخابات مربوط است.
روز دوشنبه اول آذرماه، شیخ محمدعلی تسخیری، مشاور عالی “علی خامنه‌ای” در امور جهان اسلام در دیداری دو ساعته با سبوه سرکیسیان، اسقف اعظم خلیفه‌گری ارامنه تهران نشستی برگزار می‌کند که دقایقی از آن محرمانه و پشت درهای بسته بوده است.
حدود ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار شهروند ارمنی در ایران زندگی می‌کنند و در این دور از انتخابات شورای خلیفه‌گری باید از بین ۸۲ کاندیدای غیرروحانی ۲۹ نفر را انتخاب می‌کردند. در کنار این نمایندگان، هفت نماینده روحانی ارمنی که اعتبارنامه آنها را خلیفه ارامنه صادر کرده در این شورا نمایندگی ارامنه را به عهده خواهند داشت.
در این انتخابات نمایندگانی از تهران و گرگان، ساری، رشت، انزلی و قزوین، (هر گروه یک نماینده) انتخاب می‌شدند که ۲۹ نفر از کاندیداها را زنان تشکیل می‌دادند.
اما نکته مهم ماجرا در اینجاست که در تهران در محلات حشمتیه (ده متری ارامنه)، نارمک، مجیدیه، جمهوری و مرکزی تهران در کلیساها و بعضی از مدارس ارامنه و در درمانگاه خیریه آودیسیان شعب اخذ رای بود که استقبال زیادی از جانب شهروندان ارمنی نشده بود.
در دوره قبل فقط ۵۰ درصد شهروندان ارمنی حائز شرایط رای دادن کل کشور در این انتخابات شرکت کردند و جمهوری اسلامی تلاش زیادی کرده تا با پوشش رسانه ای، انتخابات را ویترینی برای نشان دادند آزادی اقلیت‌های دینی در ایران کند.
گزارش‌ها حکایت از آن دارد که در ماه‌های پیش از برگزاری دوره شانزدهم انتخابات، تعدادی از نمایندگان سابق و کنونی ارامنه در مجلس شورای اسلامی لیستی از کاندیداهایی تهیه کردند که حضور آنها در شورا باید حتمی می‌شده و برای مهندسی انتخابات به نفع آنان از کاندیداهای مورد نظر شورا حمایت‌های مالی شده است.
کاندیداهای مورد نظرِ اسقف سرکیسیان، از طریق هارمیک سرکیسیان، از اعضای ستاد برگزاری این انتخابات به «وارطان وارطانیان» نمانیده سابق ارامنه در مجلس شورای اسلامی اعلام می‌شود و در جلساتی که کارن خانلری، نماینده ارامنه تهران و شمال و روبرت بِگلاریان نماینده ارامنه اصفهان و جنوب حضور داشتند لیست مورد نظر بسته می‌ گردد.
کاندیداهای از پیش تعیین شده نزدیک به جریان سرکیسیان، از چندین هفته قبل از برگزاری انتخابات نه تنها با تزریق منابع مالی پشتیبانی شدند بلکه در مراسم کلیساها و معدود نشست‌های خصوصی به جامعه ارامنه که پایگاه رای مستقیم شوراست معرفی گردیدند و اینگونه با دخالت نمانیده “علی‌خامنه‌ای” اصلی‌ترین نهاد تصمیم‌گیری ارامنه ایران همچنان تحت نفوذ حکومت قرارگرفت.

۱۳۹۵ آذر ۹, سه‌شنبه

مسیحیان عراق، داعش را نوه شیطان می دانند

نظامیان اسلامگرای داعش تمامی نمادهای مسیحیت را در کلیساها تخریب کرده‌اند. مجسمه‌های عیسی مسیح، و مریم با شلیک گلوله تخریب شده و سربریده شده‌اند
به گزارش«محبت نیوز» بخشی از شهر موصل به تازگی از زیر سلطه اسلامگرایان داعش آزاد شده و مسیحیان این منطقه سعی دارند خرابه‌های باقی مانده از کلیساها و اماکن مسیحیان را دوباره بسازند.
اکنون که ارتش عراق توانسته بخشی از شهر موصل را از زیر سلطه اسلامگرایان داعش آزاد کند، مسیحیان این نواحی سعی دارند آنچه را که از اماکن مسیحی مانده است، دوباره بسازند.
به نوشته تارنمای جام، بسمه السعور با دیدن خساراتی که تروریست‌های دولت اسلامی به یک ساختمان تاریخی در روستای مسیحیان کرملیس وارد کرده می‌گوید: «داعشیان به راستی که نوادگان شیطان هستند.»
وی عکس نیمه سوخته‌ عمویش را از کیفش در آورده، به خبرنگاران نشان داده و می‌گوید: «این تنها چیزی است که از خانه سوخته ما به جا مانده است.»
اسلامگرایان داعشی شبکه‌ای از تونل‌ها زیر ساختمان کلیسا حفر کرده‌اند و مکان عبادت مسیحیان را به یک پایگاه نظامی تبدیل کرده‌اند. نظامیان اسلامگرای داعش تمامی نمادهای مسیحیت را در کلیسا تخریب کرده‌اند. مجسمه‌های عیسی مسیح، و مریم با شلیک گلوله تخریب شده و سربریده شده‌اند. به علاوه مقبره کشیشی که در کلیسا دفن شده بود نیز زیر و رو شده است.
حال که خشونت طلبان دولت اسلامی از شهر بیرون رانده شده‌اند تیمی از داوطلبان وظیفه تمیز کردن امکان مسیحیان را به عهده گرفته‌اند تا خسارات وارد شده تعمیر شده و کلیسا بازسازی شود.

افسر ۹۵ ساله‌ی اس‌اس به جرم دستیاری در قتل ۳۰۰هزار یهودی محکوم شد

دادگاه فدرال آلمان محکومیت افسر ۹۵ ساله‌ی پیشین اس‌اس که در اردوگاه مرگ آشویتس خدمت کرده‌بوده را تأیید کرد.

به گزارش«محبت نیوز» اسکار گرونینگ در ژوئیه‌ی ۲۰۱۵ به عنوان دستیاری در قتل ۳۰۰ هزار یهودی در دادگاه لونیبورگ به چهار سال زندان محکوم شد. در دادگاه، گورنینگ شهادت داد که مسؤولیت وی جمع‌آوری اموال زندانیان، و ارسال اشیاء قیمتی از میان این اموال به برلین بوده‌است.
به نقل از تایم اسرائیل، گرونینگ درخواست تجدیدنظر کرد، اما هانس هالترمن، وکیل مدافع وی، به خبرگزاری دپ‌ا گفت که دادگاه عدالت فدرال این رأی را تأیید کرده‌است. دادگاه نظر فوری در باره‌ی خبر اعلام نکرد.
رأی دادگاه زمینه‌ای ایجاد کرد برای دادستانان که بتوانند دیگرانی را که در اردوگاه مرگ خدمت کرده‌اند، مورد پیگرد قرار دهند.
این اولین بار است که یک دادگاه تجدیدنظر حکم کرده‌است که حتی شاغل بودن در یک اردوگاه مرگ، به معنای کمک رساندن به انجام فعالیت‌های آن اردوگاه است و برای محکومیت فرد به عنوان دستیاری در قتل‌هایی که در آن محل صورت گرفته، کافی است، حتی اگر سندی مبنی بر دخالت مستقیم فرد در مورد معینی از قتل، موجود نباشد.
در دادگاه اولیه در لونینبورگ، رئیس دادگاه، قاضی فرانتس کامپیش گفت گورنینگ بخشی از آن «ماشین مرگ» به‌شمار می‌رفته‌است، و در انجام امور اردوگاه دخیل بوده‌است، و همچنین در جمع‌آوری اموال سرقت‌شده از قربانیان به نفع اهداف نازی‌ها کمک می‌کرده‌است.
جان دمیانیوک، کارگر پیشین خودرو در اوهایو، اولین فردی بود که در ۲۰۱۱ در آلمان تنها به جرم نگهبانی در اردوگاه مرگ، بدون هیچ سندی که در موارد معین قتل شرکت داشته‌باشد،‌ محکوم شد. دمیانیوک، که همیشه خدمت در اردوگاه سوبیبور را انکار کرده‌بود، پیش از آن که دفاعیات وی شنیده‌شود، درگذشت.

آلمانی ها به پناهجویان مسلمان در این کشور نحوه برخورد با زنان را آموزش می دهند

اکثر پناهجویان که از کشور های اسلامی به آلمان رفته اند، مجرد می باشند
به گزارش«محبت نیوز» هورست ونزل، مدرس ۲۷ سالۀ آلمانی، به مردان ثروتمند آلمانی آموزش می دهد تا چگونه با زنان جوان بدون استرس، رابطه برقرار کنند. دستمزد این کارشناس ویژه برای تدریس خصوصی یک فرد در یک روز معادل ۱۵۰۰ دلار امریکا می باشد.

به گفته صدای آمریکا، حالا با سرا زیر شدن بیش از یک میلیون پناهجو در آلمان، دوره های آموزشی ونزل، محدود به مردان ثروتمند آلمانی نمی گردد، اکنون وی به صورت دواطلبانه و رایگان، شماری از پناهجویان مسلمان عراقی و سوری را نیز آموزش می دهد تا آنان بتوانند با زنان و دختران جوان رابطه برقرار کنند.
اکثر این پناهجویان را مسلمانانی تشکیل می دهد که از کشور های جنگ زده خاورمیانه به آلمان پناه آورده اند. روابط میان مردان و زنان در کشور های اسلامی تفاوت عمده ای با کشور های غربی مانند آلمان دارد و نحوه  ناصحیح برخورد این دسته از پناهجویان که از کشورهای اسلامی آمده اند با زنان و دختران در آلمان حساسیتهای ویژه ای را بر انگیخته است.
“ونزل” بر این باور است که ایجاد رابطه صحیح در میان مردان و زنان، بهترین راه پیش روی برای ادغام هر چه بهتر پناهجویان با جامعه آلمان می باشد و به همین دلیل، وی تصمیم گرفت تا مبانی ارتباط صحیح با زنان را به  صورت رایگان به پناهجویان مسلمان نیز آموزش بدهد.

۱۳۹۵ آذر ۸, دوشنبه

جلفای اصفهان؛ محله‌ای که نمی‌توان ندید

شاه عباس ارامنه منطقه جلفا که مورد کشتار و شکنجه عثمانیان قرار می‌گرفتند را به اصفهان کوچاند و محدوده وسیعی از اراضی جنوب غربی زاینده رود را برای اسکان آنان در نظر گرفت
به گزارش«محبت نیوز» مهتاب چهارطاقی، نویسنده وبلاگ «قصه‌گو» درباره سفرش به جلفای اصفهان می‌نویسد «مگر میشود تا اصفهان رفت و به محله جلفا سری نزد؟ محله‌ای واقع در جنوب غربی زاینده‌رود که اکثر ساکنین‌اش را ارامنه تشکیل می‌دهند. ما هم صبح روز یکشنبه راهی منطقه جلفا می‌شویم. چندین کلیسای معروف که همگی تبدیل به موزه شده‌اند، آرامش و سکوت معنوی، سبک خاص معماری خانه‌ها و معابر با آن سنگفرش قدیمی کوچه‌پس‌کوچه‌ها، پیرزنهایی که روی بالکن خانه‌های ویلایی نشسته‌اند، دختران و پسران جوان با چهره‌هایی زیبا و درخشان که با زبانی غریب با هم حرف می‌زنند و می‌خندند، مغازه‌هایی پر از اجناس فانتزی کشور ارمنستان و البته تعداد زیادی توریست خارجی و داخلی که با دوربین‌هایشان این عناصر زنده را ثبت می‌کنند. همه با هم محله جلفا را تشکیل می‌دهند و در این میانه کلیسای وانک مثل نگینی بر انگشتر جلفا می‌درخشد».
این ایرانگرد سپس به کلیسای پرآوازه محله جلفا رفته، آنجا را به جزییات توصیف می‌کند «وانک که در زبان ارمنی به معنی اعظم است نام معروف‌ترین کلیسای اصفهان است. این کلیسا که به نام‌های سن‌سور و آمنا پرکیچ (نجات دهنده) هم معروف است، به دستور شاه عباس کبیر ساخته شد. بعد از انتقال پایتخت به اصفهان، شاه عباس ارامنه منطقه جلفا (واقع در آذربایجان) که مورد کشتار و شکنجه عثمانیان قرار می‌گرفتند را به اصفهان کوچاند و محدوده وسیعی از اراضی جنوب غربی زاینده رود را برای اسکان آنان در نظر گرفت و به یاد و خاطره وطن، نام آن را جلفا نهاد. از آن سالها به بعد این کلیسا هم به عنوان حوزه علمیه نصاری فعالیت می‌کرده و هم کانون ارتباط ارمنیان ایران با سایر مسیحیان جهان بوده که البته امروزه فقط نقش یک موزه را ایفا می‌کند. ساختمان اصلی کلیسا در زمان شاه عباس ساخته شده ولی در دوره های بعد بخشهای دیگری از جمله کتابخانه، عبادتگاه، بنای یادبود شهدای ارامنه در جنگ با عثمانیها، موزه و فروشگاه هم به آن اضافه شده است».
تصویرهای شگفت‌انگیز درون کلیسا شگفتی این گردشگر دوستدار ایران را برمی‌انگیزد «محراب کلیسا با تصویری از قیام مسیح آذین شده است. یک نقاشی مینیاتوری رنگ روغن به سبک ایتالیایی وجود دارد که تنها تصویری است که می‌توان از آن عکس و فیلم گرفت چرا که عکاسی و فیلم‌برداری از داخل کلیسا قدغن است. دیوارهای داخلی کلیسا با نقاشیهایی نفیس طلاکاری‌شده پوشیده شده‌اند. نقاشیهایی با تلفیقی از سبک ایرانی و ارمنی و بیزانسی که قصه‌های مذهبی کمابیش مشترک در همه ادیان را بازگو می‌کنند. از خلقت آدم وحوا بگیر تا روز رستاخیز. از تولد مسیح تا به صلیب کشیده شدن وی و معراجش و قصه‌هایی از نوح و ابراهیم و یوسف و موسی و لوط و… و همینطور تصاویری از جهنم که بسیار وحشتناک و خشن هستند».

نمایندگان ایران در نشست ژنو: جمهوری اسلامی سرکوب اقلیت‌ها را انکار می‌کند

نمایندگان ایران با انتشار گزارش‌های غیرواقعی از وضعیت حقوق اقلیت‌های دینی سعی نمودند شرایط مسیحیان در ایران را مناسب توصیف کنند.
به گزارش «محبت‌نیوز» در روزهایی که پارلمان اروپا و نمایندگان قاره سبز به دنبال راهی هستند تا ایران را متقاعد کنند در مورد حقوق بشر انعطاف بیشتری از خود نشان دهد تا زیر سایه آن راهی برای گشایش روابط دیپلماسی و کاهش تحریم‌ها باز شود، نمایندگان جمهوری اسلامی نه تنها زیر بار نادیده گرفته شدن حقوق مدنی شهروندان و حقوق اقلیت‌ها نمی‌روند، بلکه در فرار رو به جلو از وضعیت حقوق بشر در سایر کشورها و نقض حقوق اقلیت‌ها در نقاط مختلف گلایه دارند.

کاظم غریب‌آبادی معاون امور بین‌الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ایران که این روزها به واسطه برگزاری همین نشست‌ها برای خود موقعیت تازه‌‌ای دست و پا کرده بی توجه به وضعیت حقوق بشر در ایران و با انتقاد از وضعیت اقلیت‌ها در بعضی کشورهای منطقه گفته «در یمن، مردم تحت حملات تهاجمی قرار دارند و از دسترسی به غذا، منابع، پناهگاه، آب و کمک های اضطراری محروم هستند».
ایران در نشست ژنو چه گفته؟
به گزارش خبرگزاری مهر، غریب آبادی که در راس هیاتی برای شرکت در نهمین اجلاس مجمع اقلیت های شورای حقوق ‌بشر به ژنو سفر کرده با اشاره به اینکه اقلیت‌ها عمومن از بحران‌هایی نظیر خشونت‌های ناشی از درگیری‌های داخلی و یا نظامی تاثیر می‌پذیرند، گفته در این نکته که کمک‌های بشردوستانه در چنین شرایطی باید به تمامی افراد تحت تاثیر بحران از جمله اقلیت‌ها ارائه شود و تضمین گردد که اقلیت‌ها به حاشیه رانده نمی‎شوند و یا مورد تبعیض قرار نمی‌گیرند، اختلاف نظری وجود ندارد.
وی با سرپوش گذاشتن بر نقض گسترده حقوق بشر در ایران، از قوانین تبعیض آمیز درخصوص تابعیت که منجر به بی‌تابعیتی برخی اقلیت‌ها در دیگر کشورها شده است نیز انتقاد کرد و ضمن ابراز نگرانی از این وضعیت، از گزارشگر ویژه اقلیت‌ها خواست تا درخصوص این موارد و تاثیر آن‌ها بر حقوق اقلیت‌ها تحقیقات کاملی را به عمل آورده و نتیجه را گزارش کند.
آن روی سکه و انکار واقعیت‌ها در ایران
بخش عمده آنچه این مقام قوه قضائیه در مورد تبعیض اقلیت‌های دینی و قومی در منطقه مدعی آن گردیده، دقیقن همان اتهاماتی هستند که جمهوری اسلامی از بدو پیدایش با آن روبه‌روست.
برای یافتن شواهد این منظور کافیست به برخوردهای اخیر حاکمیت اسلامی با اقلیت‌های دینی و عقیدتی پرداخت.بیش از ۱۲۰ نوکیش مسیحی بازداشتی در زندان‌ها که اکثر آنها یا حبس‌های طولانی مدت دارند و یا بلاتکلیف هستند و حتی تفهیم اتهام نشدند. ده‌ها کلیسای خانگی تعطیل شده و در سال‌های گذشته ده‌ها شهروند مسیحی در ایران به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام بازجویی شدند.
ده‌ها شهروند بهایی از تحصیل محرومند و یا دستگیر می‌شوند و یا کسب و کار و اصناف آنها پلمپ می‌شود. آنها حتی از داشتن حقوق شهروندی خود محرومند و اشتغال و کسب درآمدشان برای امرار معاش با مشکل روبه‎روست.
غریب‌آبادی در بخشی از سخنان خود با نادیده گرفتن شرایط فعلی اقلیت ها در نظام اسلامی، مطرح کرده «اقلیت‌ها عمومن از بحران‌هایی نظیر خشونت‌های ناشی از درگیری‌های داخلی و یا نظامی تاثیر می‌پذیرند» که به نظر نکته درستی است، سپاه پاسداران در حال حاضر اصلی‌ترین بازوی نظام برای سرکوب اقلیت‌های دینی و قومی است.
سپاه ثارالله تهران و اطلاعات سپاه در هماهنگی کامل با یکدیگر اقدام به شناسایی و دستگیری اقلیت‌های مسیحی می‌کنند و مستقیم با قوه قضائیه و دادستانی در ارتباط هستند.
به نظر می‌رسد ایران تلاش زیادی می‌کند تا با حضور در این نشست‌ها و متهم ساختن دیگر کشورهای اسلامی منطقه و به چالش کشیدن شرایط موجود در آنان برای تغییر وجهه مخدوش و سرکوبگر نظام به خصوص در بحث اقلیت‌ها استفاده کند، درحالیکه از زمان آغاز به کار دولت روحانی تعداد دستگیری ها نسبت به گذشته افزایش بیشتر داشته فشار بر اقلیت‌ها چند برابر شده است.

بیانیه مشترک ۱۹ سازمان مدافع حقوق بشر در رابطه با وضعیت مسیحیان در ایران

۱۹ سازمان مدافع حقوق بشر با صدور بیانیه‌ای خواهان حمایت از حقوق نوکیشان مسیحی درون ایران از سوی جامعه بین‌الملل و توابع سازمان ملل متحد شدند.
به گزارش «محبت‌ نیوز» برای نخستین بار ۱۹ سازمان مدافع حقوق بشر در بیانیه‌ای مشترک نسبت به وضعیت مسیحیان در ایران و فشار و سرکوب‌های اقلیت‌های دینی اعتراض کردند و از دولت‌های جهان خواستند در مناسبات دو طرفه‌شان با جمهوری اسلامی، حقوق بشر از جمله رعایت حقوق اقلیت‌های مذهبی را در نظر بگیرند.

مقامات جمهوری اسلامی ایران در تابستان ۲۰۱۶ فشار بر جامعه نوکیشان مسیحی که پیشینه اسلامی داشتند را به بالاترین حد خود رساندند.
بنا بر گزارش‌های رسیده از سوی منابع موثق و بستگان، ماموران امنیتی ۷۹ مسیحی را در فاصله بین ماه می و آگوست در مناطق مختلف ایران بازداشت کرده‌اند. اکثریت قریب به اتفاق آن‌ها از چند روز تا یک ماه تحت بازجویی مستمر بوده و یا در بازداشت به سر برده‌اند.
در زمان تنظیم این گزارش، برخی از دستگیر شدگان کماکان بدون هیچ‌گونه اتهام مشخصی در بازداشت به سر می‌برند. سازمان‌های حقوق بشری معتقدند که تعداد بازداشت شدگان بیش از این آمار می‌تواند باشد، چرا که برخی از بازداشت‌ها گزارش نشده است.
دولت ایران سیاست منع تغییر دین مسلمان زادگان از طریق شرکت در «کلیسای رسمی» را در سال ۲۰۱۲ اتخاذ کرد. از این‌رو نوکیشان مسیحی مجبور به تجمع در گروه‌های غیر رسمی مانند «کلیسای خانگی» شده‌اند. این تجمعات غیرقانونی قلمداد شده و غالبن مورد هجوم نیروهای امنیتی قرار می‌گیرند. تنها در آگوست ۲۰۱۶ حداقل ۴ کلیسای خانگی و اعضای آن بازداشت و بازجویی شده‌اند.
مسوولان و اعضای کلیساهای خانگی به طور عمده با اتهاماتی چون «اقدام علیه امنیت ملی از طریق راه اندازی کلیساهای خانگی» مواجه می‌شوند. گروهی از نوکیشان مسیحی در ماه می ۲۰۱۶ در رشت با اتهام “اقدام علیه امنیت ملی” بازداشت شدند. حکم آنان از زمان ابلاغ (۱۵ اکتبر ۲۰۱۶) تا کنون در تعلیق است. سه تن از مردان به اتهام نوشیدن «شراب همدلی» به تحمل ۸۰ ضربه شلاق محکوم شدند و بسیاری از این بازداشتی‌ها کماکان منتظر ابلاغ حکمشان هستند.
مقامات ایران با ایجاد فشار بر رهبران جامعه مسیحیت از طریق تهدید مستقیم یا آزار و اذیت عامدانه، آنان را مجبور به ترک وطن می‌کنند. بنا بر گزارش‌ها به تعدادی از گرداندگان کلیساهای خانگی در طول بازجویی گفته شده است که به ۵ تا ۱۰ سال حبس محکوم خواهند شد، مگر اینکه کشور را ترک کنند.
در نمونه‌ای دیگر، مسیحیان اذعان کرده‌اند که احضار روزانه آنان برای پرسش و پاسخ به دفاتر اطلاعات به رویه ای آزار دهنده تبدیل شده است، یا اینکه ماموران با مصادره اسناد و مدارک شناسایی به منظور بازداشتن قربانیان (نوکیشان مسیحی) از خرید و فروش املاک و مستقلات، ماشین و یا ترک اجباری مشاغل‌شان آنها را مورد آزار قرار می‌دهند.
این نمونه از رفتار نسبت به مسیحیان و نوکیشان نقض آشکار «قانونی اساسی ایران» و تعهدات بین‌المللی می‌باشد. ماده ۱۴ قانون اساسی ایران با در نظر گرفتن حقوق اولیه مذاهب غیر اسلامی، بر رعایت حقوق مذاهبی چون مسیحیت، یهودیت و زرتشتیان تاکید دارد. همچنین ماده ۱۹ قواعد محکمی را برعلیه تبعیض وضع کرده و ماده ۲۳ نیز مقامات را از تفتیش عقاید افراد یا برخورد با اشخاص به خاطر عقایدشان را منع کرده است.
ایران به عنوان کشوری عضو میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی موظف است از عدم تبعیض بر اساس مواد ۲ و ۲۶ این معاهده و برای حفظ آزادی اندیشه و مذهب بر اساس ماده ۱۸ همان میثاق اطمینان حاصل کند. ماده ۱۸ به طور خاص حفاظت از حقوق افرادی که قصد تغییر مذهب یا عقیده دارند را در نظر گرفته است.
جامعه بین‌الملل
از زمان برداشته شدن تحریم‌های بین‌المللی، رهبران جهان به افزایش روابط با ایران و توسعه موقعیت‌های تجاری تمایل نشان داده‌اند. به عنوان مثال، پارلمان اروپا در ژوئن ۲۰۱۶ تحلیل استراتژی خود در روابط با ایران به دنبال توافق هسته‌ای را با کمترین اشاره به موارد حقوق بشری منتشر کرد.
pimgpsh_fullsize_distr
سازمان‌های امضا کننده این بیانیه، واکنش‌های زیر را به جامعه بین‌الملل و همینطور دولت ایران توصیه می‌کنند:
۱- دولت‌ها باید حقوق بشر از جمله رعایت حقوق اقلیت‌های مذهبی را در مناسبات دو طرفه‌شان با جمهوری اسلامی ایران در نظر بگیرند. سازمان‌های دولتی باید راه‌های فراتر از گفتگو را در نظر بگیرند تا مطمن شوند ناقضان حقوق بشر در برابر اعمال خود پاسخگو و مسئول خواهند بود و همینطور اطمینان حاصل کنند که این روابط دوجانبه تجاری و دیپلماتیک به نقض هیچ قسمی از حقوق بشر منجر نمی شود.
۲- دبیر کل و گزارشگران تازه منصوب شده از جمله گزارشگر آزادی مذاهب و نیز گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران باید با توجه به مسئولیت‌ها و وظایفشان، نقض آزادی ادیان در ایران را رصد کرده و به صورت کامل به اعضای سازمان ملل متحد گزارش دهند.
۳- جمهوری اسلامی ایران باید اطمینان حاصل کند موارد مندرج در قانون اساسی ایران، اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی در ایران رعایت خواهد شد از جمله حق آزادی مذهب و عقیده، حق تغییر مذهب و همینطور حق بی‌اعتقادی به مذهب برای تمام شهروندان و افراد مقیم در این کشور محترم شمرده خواهد شد.
با تشکر
سازمان‌های امضا کننده این بیانیه:
اتحاد برای ایران
اسمال مدیا
اصل ۱۸
انجمن دفاع از حقوق بشر مردم آذربایجان
بنیاد سیامک پورزند
بنیاد عبدالرحمان برومند
تاثیر بر ایران
جمعیت حقوق بشر کردستان در ایران-ژنو
سازمان حقوق بشر اهواز
سازمان دیده‌بان خاورمیانه
سازمان همه با هم علیه مجازات اعدام
سازمان حقوق بشر ایران
عدالت برای ایران
عرصه سوم
کمپین بین‌المللی حقوق بشر برای ایران
کمپین فعالین بلوچ
مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران
مرکز حامیان حقوق بشر
همه حقوق بشر برای همه در ایران

۱۳۹۵ آذر ۳, چهارشنبه

مطالبِ “فیس بوک” مسلمان یمنی ساکن نیویورک برایش دردسر ساز شد

پرونده این مسلمان یمنی شامل مطالب او در شبکه اجتماعی فیس بوک می‌شود که حمایت او را از گروه اسلامی داعش می‌رساند.
به گزارش«محبت نیوز»یک مرد مسلمان یمنی ساکن نیویورک روز دوشنبه به حمایت از گروه تروریستی دولت اسلامی موسوم به داعش متهم شد.

به گفته صدای آمریکا، پروندۀ جنایی محمد رفیق ناجی، ۳۷ ساله شامل ابراز حمایت از حمله‌ای در میدان تایمز نیویورک مشابه حمله  اسلامگرایان داعش در نیس فرانسه است.
ناجی در گفت‌و‌گویی با یک خبرچین پلیس که ضبط شده گفته خواهان آن است که در میدان تایمز همان کاری انجام شود که راننده کامیونی در نیس فرانسه کرده بود.
دادستانی فدرال می گوید پرونده ناجی شامل مطالب او در شبکه اجتماعی فیس بوک می‌شود که حمایت او را از گروه اسلامی داعش می‌رساند. از جمله در یکی از پست‌های فیس بوک ویدیویی از سخنگوی داعش است که خواهان حمله به غیر نظامیان و هدف‌های نظامی در کشورهای غربی است.

شیعیان افغان و پاکستانی تحت فرمانِ ایران در سوریه کشته می شوند

طبق گزارش دیدبان حقوق بشر، ایران برای جلب موافقت افغانها نه تنها به مشوق‌هایی متوسل شده، بلکه در مواردی نیز از “تهدید” استفاده کرده است.
به گزارش«محبت نیوز» به گفته رئیس بنیاد شهید ایران تاکنون بیش از ۲۱۰ هزار نفر در راه انقلاب اسلامی ایران کشته شده اند، که در این بین شمار افرادی که ایران به جنگ سوریه فرستاده از مرز هزار نفر فراتر رفته است. او کشته‌‌شدگان را “شهدای مدافع حرم” نامیده و گفته است که ما مدیون همه این‌ها هستیم.

هنوز شمار دقیق نیروهایی که ایران به جنگ سوریه فرستاده است روشن نیست. این احتمال وجود دارد که عده آن‌ها بسیار بیشتر از آماری باشد که در رسانه‌های رسمی ایران منتشر می‌شوند.
مقامات جمهوری اسلامی بارها ادعا کرده‌اند که تنها مشاوران نظامی ایران در سوریه حضور دارند نه نیروهای رزمی اما آمار کشته شدگان ایرانی حکایت از حقیقت دیگری دارد.
بنا به گزارش های موجود شمار کشته شدگان نیروهای نظامی ایرانی در سوریه روندی افزایشی داشته چرا که مقامهای ایرانی حدود چهار ماه پیش آمار کشته شدگان ایران در سوریه را چهارصد نفر اعلام کردند.
سازمان دیده‌بان حقوق بشر که مقر آن در نیویورک است، روز جمعه (۲۹ ژانویه / ۹ بهمن) طی گزارشی عنوان نموده بود که ایران هزاران تن از مهاجران و آوارگان افغان را به منظور شرکت در جنگ به سوریه می‌فرستد. طبق این گزارش ایران برای جلب موافقت آنان نه تنها به مشوق‌هایی متوسل شده، بلکه در مواردی نیز از “تهدید” استفاده کرده است.
خبرگزاری آلمان شمار افغان‌هایی که در ایران به سر می‌برند را سه میلیون نفر برآورد کرده و یادآور شده که احتمالن یک میلیون نفر از آن‌ها بطور غیرقانونی در ایران هستند.
پیتر بوکرت، مسئول کمک‌های اضطراری سازمان دیده‌بان حقوق بشر گفته است: «آنگونه که شماری از آوارگان و مهاجران شرح داده‌اند، ایران آن‌ها را تهدید کرده که در صورت مخالفت‌شان با رفتن به سوریه به افغانستان بازگردانده خواهند شد.»
در ویدئو‌های منتشر شده از اسرای افغانی در سوریه آن‌ها گفته‌اند که در ایران بیکار بوده‌اند و برای شرکت در جنگ ۲۰۰ دلار در ماه حقوق می‌گیرند!

خشونت علیه پناهجویان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا افزایش یافته است

در این گزارش با اشاره به اینکه بسیاری از جرایم ناشی از نفرت علیه پناهجویان در بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه ثبت نشده است

به گزارش«محبت نیوز» آژانس حقوق اساسی اتحادیه اروپا اعلام کرد که جرایم مربوط به خشونت، تهدید، مزاحمت و جنایت علیه پناهجویان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا افزایش یافته است.

به نوشته تارنمای trt persian، این آژانس گزارشی را که در مورد حقوق اساسی پناهجویان، تحت عنوان “جرایم ناشی از نفرت” تهیه کرده است را در ۱۴ کشور عضو اتحادیه اروپا منتشر کرده است.
در این گزارش با اشاره به اینکه بسیاری از جرایم ناشی از نفرت علیه پناهجویان در بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه ثبت نشده است، اعلام گردیده که پناهجویان نیز به علت بی اعتمادی به پلیس و ترس از دستگیری و احتمال اخراج از این کشورها چنین جرایمی را به مراجع ذیربط اطلاع نمی دهند و همین امر نیز منجر شده تا این مسائل برملا نشود.
در این گزارش از اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن خواسته شده تا برای حفظ حقوق اساسی پناهجویان وارد عمل شوند.
بر اساس این گزارش، بیشترین جرایم علیه پناهجویان در کشور آلمان رخ داده است.

۱۳۹۵ آذر ۲, سه‌شنبه

اعضای دولت اسلامی آماده عملیات تروریستی در اروپا می شوند

کارشناسان معتقدند ممکن است آنچه که در بروکسل و فرانسه اتفاق افتاد، در هلند نیز رخ داد
به گزارش«محبت نیوز»یک کارشناس ضد تروریسم اعلام کرد که حدود ۶۰ تا ۸۰ اسلامگرای داعشی در اروپا حضور دارند که آماده انجام عملیات تروریستی هستند.

به نقل از رویترز، دیک اسکروف، کارشناس ضد تروریسم در هلند می‌گوید که برخی از نیروهای دولت اسلامی که از عراق و سوریه به اروپا بازگشته‌اند در طول شش ماه اخیر سفر خود به مناطق درگیر را به تاخیر انداخته‌اند.
وی ادامه داد: با شروع حملات نیروهای عراقی با حمایت آمریکا در موصل، دیگر حامیان دولت اسلامی کمتر به خط نبرد می‌پیوندند و بیشتر در خانه‌هایشان باقی می‌مانند و تهدید احتمالی از سوی این افراد مبنی بر انجام عملیات تروریستی در اروپا احساس می‌شود.
اسکروف افزود: ممکن است آنچه که در بروکسل و فرانسه اتفاق افتاد، در هلند نیز رخ داد.
به گفته او در حال حاضر بین چهار تا پنج هزار نیروی خارجی وابسته به اسلامگرایان داعش در عراق و سوریه حضور دارند.
همچنین یک مقام بلژیکی گفته که در ابتدا اسلامگرایان داعش به هنگام جذب نیرو از آنها می‌خواست که برای مبارزه به عراق و سوریه بیایند اما اکنون از آنها می‌خواهد در کشورشان بمانند و عملیات خرابکارانه در کشور خود را سازماندهی کنند.

انتقاد اعضای کلیسای آنگلیکان بریتانیا به سرکوب مسیحیان در ایران

گروهی از اعضای کلیسای آنگلیکان و نمایندگان پارلمان انگلیس در سخنانی با حضور نخست وزیر بریتانیا با اشاره به گزارش نهادهای حقوق بشری خواستار توجه به وضعیت سخت مسیحیان در ایران شدند.
به گزارش «محبت نیوز» اسقف پیشین کلیسای آنگلیکان بریتانیا خواستار پایان سکوت در برابر سرکوب گسترده مسیحیان ایرانی از سوی جمهوری اسلامی شد. «جان پریتشارد» با اشاره به گزارش نهادهای حقوق بشری خواستار توجه به وضعیت مسیحیان زندانی شده است.

خبرگزاری “کریستین تودی” در این باره نوشته، اسقف پیشین کلیسای آنگلیکان بریتانیا، از «ترزا می» نخست وزیر و سایر مقامات بریتانیایی خواست موضوع نقض آشکار حقوق مسیحیان ایرانی را مورد توجه قرار دهند.
پریتشارد در حضور نخست وزیر و اعضای مجلس لردهای انگلیس گفت، «با وجود تضمین آزادی‌های مذهبی برای مسیحیان در ایران، سرکوب در این کشور ادامه دارد».
وی در بخشی از سخنانش با اشاره به فتوای روح‌الله خمینی، رهبر پیشین جمهوری اسلامی، در سال ۶٧ مبنی بر اعدام هزاران زندانی سیاسی، آن را نمونه بارز استفاده از باورهای دینی در سرکوب دگراندیشان دانست.
در این نشست علاوه بر پریتشارد سایر چهره های کلیسای آنگلیکان به ایراد سخنانی پرداختند.
«جاناتان کلارک» اسقف کلیسای کرویدون در جنوب لندن، نیز با انتقاد از سیاست آمریکا و بریتانیا در برابر نقض آشکار حقوق بشر در ایران، خواستار توجه بیشتر بر موضوع حقوق بشر به جای روابط تجاری و اقتصادی با حکومت تهران شد.
«جیمز فیلیتزپاتریک» عضو حزب کارگر و نماینده پارلمان بریتانیا ضمن تأیید سخنان مقامات کلیسای آنگلیکان به نگرانی‌های دولت بریتانیا نسبت به وضعیت ناامید کننده حقوق بشر در ایران اشاره کرد. به گفته این نماینده حزب کارگر، مقامات بریتانیایی بارها به کارگزاران جمهوری اسلامی در مورد نقض حقوق اقلیت های دینی به ویژه  مسیحیان  و بهائیان هشدار داده‌اند.
او از هشدارهای جدی دولت بریتانیا در قبال محکومیت سنگین رهبران جامعه بهائی به حکومت ایران خبر داد. فیلیتزپاتریک، در ادامه ابراز امیدواری کرد حکومت جمهوری اسلامی تغییر رفتار داده و با نگاه غیرامنیتی به موضوع اقلیت های دینی بنگرد.
دکتر «متیو آفرد» عضو دیگر پارلمان ضمن اشاره به سیاست‌های اقتصادی دولت بریتانیا در شرایط پسابرجام گفت هدف اساسی دولت در این بازه زمانی جستجوی فرصت‌های سرمایه گذاری در ایران است، اما باید نسبت به فعالیت‌های سپاه پاسداران به عنوان بازوی نظامی رهبر جمهوری اسلامی و نیروی اصلی سرکوب و خفقان در ایران نیز هوشیار بود.

اکران فیلم محمد در ترکیه؛ تلاش ایران برای تبلیغات فرقه‌ای!

سخنگوی حزب اسلامی فلیسیتی ترکیه از فیلم محمد انتقاد کرده، گفت این فیلم می‌خواهد روش مسیحیت را در به تصویر کشیدن چهره حضرت محمد استفاده کند
به گزارش «محبت‌نیوز» فیلم «محمد» ساخته مجیدی مجیدی در چند شهر ترکیه در حال اکران است، آنطور که از گزارش‌ها پیداست این فیلم در هفته اول ۲۶۱ هزار و ۳۷۶ بلیط فروخته، که به گفته رسانه‌ها رقم قابل توجهی است. اما اکران عمومی این اثر پر هزینه سینمایی واکنش‌های مختلفی بین اسلام‌گرایان این کشور داشته است. که بسیاری از انتقادها متوجه تبلیغات شیعی در محتوای این فیلم است.
یکی از منتقدان فیلم در ترکیه خوانندگانش را به قیام علیه فیلم مجیدی دعوت کرده و گفته این آخرین حلقه از توطئه فساد است و اینکه هدف فیلم ارائه شیعه به عنوان کاتالیزور گفتگوی ادیان و عشق است و در عین حال اهل تسنن را غیر قابل انعطاف و عامل ایجاد ایدئولوژی ترور خوانده است.
این منتقد نامی ترکیه همچنین سبک هالیوودی مجیدی را در این فیلم مورد انتقاد قرار داده و گفته این فیلم بیش از آنکه احساس اسلامی بودن به بیننده بدهد احساس غربی بودن می‌دهد.
او به تصویر کشیدن چهره پیامبر را توسط بازیگران نیز مورد نقد قرار داده است و گفته هدف فیلم مشروعیت دادن به نمایش پیکر مشابه نمونه‌های مسیحی آن است که در نهایت منجر به فاجعه کلامی هستی شناختی خواهد شد نظیر آنچه در پروتستانتیزم و بت پرستی رخ می‌داد.
بخشی از مبارزات فرقه‌ای
اسکندر پالا یکی دیگر از نویسندگان و تاریخ نگاران ترکیه نیز همین لحن را درباره فیلم به کار برده و گفته دولت ایران این فیلم را به عنوان بخشی از مبارزات فرقه ای در منطقه و سوریه در نظر گرفته و تامین مالی کرده است. حتی اگر شیعیان این جنگ را در عراق و سوریه ببازند باز هم این جنگ را در بخش فرهنگی با پیروزی به پایان رسانده‌اند.
تقریبن اکثر منتقدان در ترکیه نظر منفی نسبت به برخی صحنه‌های فیلم دارند و این شامل صحنه های مربوط به معجزات پیامبر مسلمانان است که به اعتراف آنان هیچ منبع اسلامی این معجزات را تایید نمی‌کند.
استفاده از روش مسیحی!
در مقاله‌ای در مجله میلی گازت ترکیه، سخنگوی حزب اسلامی فلیسیتی به این فیلم حمله کرده و گفته:« هیچ یک از علمای اهل سنت نمایش تصویر حضرت محمد را توجیه نمی‌کنند. شما می‌دانید که مسیحیان عکس مسیح را در مقابلشان قرار می‌دهند و آن را می‌پرستند. این فیلم می‌خواهد روش مسیحیت را در به تصویر کشیدن چهره حضرت محمد استفاده کند.»

شیخ حسین انصاریان: جوان‌ها گول مسیحیت را نخورند!

شیخ حسین انصاریان واعظ مشهور شیعه در یکی از منبرهای خود به جوانان مسلمان هشدار داده گول مسیحیان را در کانالهای ماهواره‌ ای نخورید .

به گزارش «محبت‌نیوز» یکی از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران فراگیر نشان دادن اربعین در بین ادیان دیگر است، بر همین اساس عکاسان و خبرنگاران زیادی در مسیر راهپیمایی کربلا بسیج می‌شوند تا آن دسته فرقه‌های کوچک مسیحی را که به دلایل مختلف با شکل و شمایل خاص در راهپیمایی دیده می‌شوند ثبت کنند و از آن به عنوان استقبال گسترده مسیحیان از اربعین و قیام امام سوم شیعیان و این دست مسائل استفاده کنند.
همزمانی این استفاده ابزاری با پروژه عظیم‌تر مسیحیت ستیزی به صورت سازمانی و تشکیلاتی دنبال می‌شود، به گاف‌هایی منجر می‌شود که جمع کردن آن کار ساده‌ای نیست.
در روزهای گذشته خبرگزاری‌های دولتی ده‌ها عکس از اربعین منتشر کردند که نشان می‌داد تعدادی از مسیحیان در آن شرکت کردند، با این حال در همین ایام مراسم مذهبی در ایران انجام شده که «شیخ حسین انصاریان»، واعظ مشهور شیعه در آن سخنرانی کرده و در اظهاراتی جنجالی گفته «گول مسیحیان را نخورید».
او با شرحی از حال و هوای معنوی راهپیمایی اربعین و اینکه گروهی از مسلمانان حتی با وجود فقر هر آنچه دارند برای نذری پخش می‌کنند و عده‌ای واکس می‌زنند گفته «ما هیچ فرهنگ محبتی در عالم نداریم مسیحیان در ماهواره دائم شبانه روز مردم را به زبان فارسی دعوت به دین مسیحیت می‌کنند و می‌گویند دین ما دین محبت است ولی آنها محبت به خصوص خود را دارند مسیحیان با ارتششان تا حالا یک میلیون نفر را در عراق کشته‌اند چند هزار زن و بچه کشته‌اند این محبت مسیحیت است در تمام دنیا در آفریقا و آمریکای شمالی و جنوبی ۲۰۰ سال است مسیحیت دارد مردم را می‌کشند. و نفت و طلای ملت‌ها را غارت می‌کنند».
جوان‌های شیعه هوشیار باشند!
او در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرده «جوان‌ها گول مسیحیت را نخورند که می‌گویند دین ما دین محبت است بلکه دین خشونت است دین دزدی و غارتگری و دین آدم‌کشی است. بلکه اسلام دین محبت است یک تجلی‌گاهش همین زیارت اربعین است که ۳۰ میلیون یا ۲۴ میلیون زائری که پیاده می‌روند همه به هم کمک می‌کنند همه پای مجروح شده را حمل می‌کنند».
اینکه با وجود ممنوعیت ماهواره و پارازیت‌ها، شیخ چطور پای ماهواره نشسته مشخص نیست، اما نه به گزارش رسانه‌های غربی و عربی بلکه به روایت خبرگزاری‌های داخلی در جنگ سوریه و عراق که یک سر آن دولت‌های اسلامی و سر دیگر آن داعش و ده‌ها گروه مسلمان دیگر هستند تا امروز هزاران کشته، صدها هزار مجروح و میلیون‌ها آواره از خود به جای گذاشته است.
یک سال پیش آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان خطاب به رهبران مسلمان دنیا گفت، که از خود بپرسید چرا این حجم مسلمان به جای اینکه پناهنده کشورهای دیگر مسلمان مثل ایران یا عربستان شوند به دامن کشورهای اروپایی و مسیحی پناهنده می‌شوند؟
انصاریان درحالی از محبت در اسلام سخن می‌گوید، که حتی سران ارشد کشورهای اسلامی و به اصطلاح نخبگان جهان اسلام ظرفیت و توان نشستن پشت میز مذاکره برای صلح را هم ندارند. ایران و عربستان بیش از سه دهه است که نتوانستند اختلافات خود را حل و فصل کنند و هیچ یک از طرفین نه دنبال «صلح» است نه به قول انصاریان «محبت».
تنها در یک ماه گذشته بیش از هفت بمب‌گذاری در کشورهای اسلامی صورت گرفته که همگی آنها را طالبان و داعش بر اساس «محبت» به عهده گرفته است. در جنگ یمن حوثی‌ها و دولت سعودی با «محبت» به سمت هم بالستیک شلیک می‌کنند و در سوریه ارتش علوی بشار اسد، مدافعان شیعه حرم، جبهه النصره و اسلامگرایان سنی داعش با محبت یکدیگر را سلاخی می‌کنند.

۱۳۹۵ آذر ۱, دوشنبه

شهردار آمریکایی، مناسبتهای مسیحی و ملی را هدف قرار داد

تغییر نام این مناسبتها که سالیان طولانی در تقویم مردم این شهر گنجانده شده بودند، انتقادات گسترده ای را در پی داشت
به گزارش«محبت نیوز»آدینهٔ نیک‌ یا پاک، روزی است که مسیحیان به مناسبت گرامیداشت روز مصلوب شدن و مرگ عیسی مسیح آن را گرامی می‌دارند.
جمعه الصلیب یا آدینه پاک که یکی از مهمترین مناسبت‌های مسیحیان است در آمریکا تعطیلی ملی محسوب نمی‌شود اما در برخی از ایالت‌ها و شهرهای این کشور، همچون بلومینگتون این مناسبت در تقویم تعطیلات عمومی کارمندان و مدارس قرار دارد.
به گفته bbc persian، شهر بلومینگتن در ایالت ایندیانا آمریکا نام دو مناسبت رسمی “آدینه نیک” و روز “کریستف کلمب” را با هدف این که عنوان این دو تعطیلی رسمی بیشتر بازتاب گوناگونی بافت چندفرهنگی این شهر شود، به “تعطیلی بهاری” و “تعطیلی پاییزی” تغییر داده است.
به گزارش رسانه‌های محلی، جان همیلتون، شهردار بلومینگتن به کارمندان خود گفته این عناوین جدید “بازتاب بهتری از نگرش فرهنگی” ما ارایه می‌دهد.
با وجود این، تغییر نام این دو مناسبت مهم با واکنش‌های منفی هم روبرو بوده است.در شبکه اجتماعی توییتر، مخالفان این تصمیم آن را یک ریاکاری سیاسی تعبیر کرده‌اند.

نماینده مسیحیان در مجلس: ایران اسلامی از امن‌ترین نقاط دنیا برای سرمایه‌گذاری است

نماینده مسیحیان در مجلس درحالی از امنیت سرمایه‌گذاری در ایران سخن می‌گوید که اصناف و مشاغل ساده وابسته به اقلیت‌های دینی در کشور مورد حمله تندروها قرارمی‌گیرد.

به گزارش «محبت نیوز» ادبیات انقلابی و جملات تند و شعارگونه، ظاهرن به نمایندگان مسیحی مجلس شورای اسلامی هم سرایت کرده و آنان را نگران نفوذ فرهنگی غرب در جمهوری اسلامی نموده است.
دولت حسن روحانی تلاش زیادی کرد تا پس از امضاء قرارداد اتمی با غربی‌ها مقدمات جذب سرمایه‌گذاری خارجی را فراهم کند، در مقابل جریان‌های تندروی داخلی با آغاز کردن پروژه نفوذ موانع بزرگی را پیش روی شرکت‌های خارجی گذاشتند که در کنار عدم شفافیت بازارهای مالی ایران از رغبت حضور آنها در پروژه‌های اقتصادی کاسته است.
اما اگرچه کوبیدن بر طبل نفوذ فرهنگی از کانال‌های اقتصادی تاکنون از سوی علی‌خامنه‌ای و سپاه و مدیران و نمایندگان متمایل به او مطرح می‌شد حالا به نظر این جمع گسترش بیشتری پیدا کرده و به نمایندگان اقلیت‌های دینی مجلس هم سرایت کرده و آنان نیز نگران نفوذ فرهنگی غرب در ایران شده‌اند.
“ژرژیک آبرامیان”نماینده مسیحیان ارمنی حوزه جنوب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما توانستیم برابر هجمه‌های رسانه‌ای دشمن به‌خوبی ایستادگی کنیم گفته «اعتقاد دارم ایران اسلامی یکی از امن‌ترین نقاط در جهان از نظر امنیت برای سرمایه‌گذاران و پتانسیل اقتصادی است که البته این موضوع را سرمایه‌گذاران خارجی به خوبی می‌دانند، پس باید این فرصت را مغتنم بشمارند و در فضای امن ایران سرمایه‌گذاری کنند».
در مقابل این را هم تاکید کرده «جمهوری اسلامی این اجازه را نمی‌دهد که این سرمایه‌گذاری با نفوذ فرهنگی و اقتصادی بیگانگان همراه شود به همین دلیل سرمایه‌گذاران تقسیم‌بندی می‌شوند. نباید سرمایه‌گذاران خارجی اهداف منفی فرهنگی را در کشور پیاده کنند».
ادعای امنیت سرمایه‌گذاری در ایران درحالی مطرح می‌شود که سپاه و دستگاه‌های امنیتی سالانه فهرستی از شرکت‌های تجاری یهودی را اعلام می‌کنند که باید از ایران خارج شوند.
پپسی، کوکاکولا، اچ‌پی و…شرکت‌هایی هستند که بارها با مشکل ادامه فعالیت روبه رو شدند. همچنان که ساختمان شرکت «نستله» بارها توسط اوباش و بسیجیان مورد حمله قرار گرفته و آنها خواسته‌اند این کمپانی مطرح جهانی فعالیتش را تعطیل کند.
به این ماجرا باید هجوم به مغازه‌ها و کاسبی بهاییان در شهرهای مختلف، جلوگیری سازمان اماکن از فعالیت کسبه ارمنی با فرهنگ دینی خودشان و…را اضافه کرد.