۱۳۹۵ تیر ۸, سه‌شنبه

مسیحیان بشارتی با تلگرام جوانان را مسیحی می‌کنند!

پس از آنکه علی خامنه‌ای درخصوص ولنگاری فرهنگی صحبت کرد از سوی مقامات امنیتی و حوزوی حملات گسترده‌ای علیه شبکه‌های اجتماعی صورت گرفته است.
telgeram89
به گزارش«محبت‌نیوز» فعالیت بشارتی مسیحیان فارسی زبان در تلگرام، بعضی سایت‌های محافظه‌کار را نگران کرده است.
برخی سایت های خبری مذهبی شیعه که هدفی جز تخریب چهره مسیحیت در ایران را ندارند در این باره ادعا کرده ا ند؛ «مسیحیت تبشیری در مسیر تبلیغ مسیحیت در ایران و نیز ایجاد اسلام هراسی و اسلام ستیزی از تمامی ابزارهای موجود و به روز بهره برداری می نماید.»
 این سایت های وابسته به حکومت که مسئولان آن از بودجه وزارت اطلاعات تامین می شوند، در این باره نوشته اند ؛ “سران مسیحیان تبشیری از حضور مردم در تلگرام استفاده می‌کنند و با ایجاد کانال ها و گروههای تلگرامی و ارتباط برقرار کردن با جوانان و استفاده از حربه های تبلیغی جوانان را مسیحی می‌کنند.”
در ادامه این گزارش آمده؛  “این مساله لزوم توجه مبلغین و مسئولین علمی و دینی را به این فضاها روشن ساخته و جنبشی همگانی را برای مقابله با این حرکت‌ها می طلبد.”
از هفته گذشته پس از آنکه علی خامنه‌ای درخصوص ولنگاری فرهنگی صحبت کرد از سوی مقامات امنیتی و حوزوی حملات گسترده‌ای علیه شبکه‌های اجتماعی صورت گرفته است که به نظر می‌رسد نوبت به شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های مسیحیان فارسی زبان رسیده است.

۱۳۹۵ تیر ۷, دوشنبه

آیا در کتاب مقدس به پیامبر مسلمانان اشاره شده است !؟

عیسی به صراحت تاکید کرد که تسلی دهنده “به نام من” یعنی به نام عیسی فرستاده خواهد شد. با این توصیف، هیچ مسلمانی این را قبول ندارد که پیامبر مسلمانان توسط عیسی و به نام عیسی فرستاده شده باشد!
Biblical
«محبت نیوز » –   مسلمانان ادعا می کنند که در کتاب مقدس نام پیامبر اسلام ذکر شده و درباره فعالیت او پیشگویی شده است. وقتی مسیحیان می پرسند لطفن نام پیامبر اسلام را در کتاب مقدس نشان دهید، بعد از کمی جستجو در کمال شگفتی درمی یابند که نام پیامبرشان را در آیات مورد نظر مشاهده نمی کنند.
سپس با اعتقاد راسخ می گویند اما مقصود این آیه یا آیات در کتاب مقدس پیشگویی درباره ظهور پیامبر اسلام است. اما با بررسی دقیق آن آیات، ادعای آنان تایید نمی شود.
قبل از بررسی، همان گونه که اطلاع دارید از دیدگاه مسلمانان کتاب مقدس تحریف و منسوخ شده است، با این توصیف، آنان برای تایید ادعاها و توجیه نظرات شان به آیات کتاب مقدس رجوع می کنند.
این پرسش مطرح می شود: اگر کتاب مقدس تحریف شده، چگونه می توان متن جعلی و نامعتبر را به عنوان سند و مدرک ارائه داد؟
نکته بعدی، به تایید مسلمانان، پیامبر اسلام از نسل اسماعیل است، در حالی که تمامی یهودیان از جمله انبیای عهد عتیق از نسل اسحاق هستند. حتی قرآن هم اذعان دارد که سلسله نبوت از اسحاق می آید:”و ما اسحاق و یعقوب را به او عطا کردیم و در خانه اش مقام نبوت را و کتاب آسمانی را برقرار کردیم” (سوره عنکبوت آیه ۲۷).
هم چنین در سوره صافات آیات ۱۱۲- ۱۱۳ اسحاق به عنوان پیامبر انتخاب شد و نه اسماعیل. به عبارت دیگر، قرآن وعده الهی را با اسحاق شروع می کند و نه اسماعیل.
کتاب مقدس می فرماید وقتی ابراهیم از خداوند درخواست کرد که کاش اسماعیل در حضور تو زیست کند (پیدایش فصل ۱۷ آیه ۱۸)، خدا در جواب او با تاکید فرمود:”در خصوص اسماعیل، تو را اجابت فرمودم. اینک او را برکت داده، امتی عظیم از اسماعیل به وجود می آورم” (فصل ۱۷ آیه ۲۰). از دیدگاه مسلمانان این آیه اشاره به دین اسلام است، در حالی که به آیه بعدی توجهی نشان نمی دهند. خداوند ادامه می دهد:”اما عهد خود را با اسحاق استوار خواهم ساخت” (آیه ۲۱).
بررسی ادعا
یک )-  آیا نام پیامبر مسلمانان در متن کتاب مقدس ذکر شده است؟
برخی از مسلمانان ادعا می کنند که واژه عبری “محمد” با همان تلفظ عربی وجود دارد و در کتاب مقدس این واژه به کار رفته است (غزل غزل ها فصل ۵ آیه ۱۶).
واژه مورد نظر آنان “مئود” است. “مئود” در دستور زبان عبری “اسم” نیست، بلکه به معنای بسیار، زیاد، خیلی، بی نهایت است. در آیه ۱۶ می خوانیم:”دهان او “بسیار” شیرین است.” روای این آیه، دختری است که عاشق و شیفته سلیمان پادشاه شده و در همین آیه می گوید:”ای دختران اورشلیم، این است محبوب و یار من.” مخاطبان او فقط دختران یهودی (آن هم در محدوده اورشلیم) بوده اند و نه دختران سراسر جهان. به باور مسلمانان، پیامبر اسلام رسالت جهانی داشت و نه منطقه ای.
حتی اگر فرض کنیم تلفظ واژه “مئود” همانند تلفظ “محمد” به زبان عربی است، آیا قواعد دستور زبان و فرهنگ لغت عبری نیز این ادعا را تایید می کنند؟ به عنوان مثال، در زبان فارسی می گوییم فلانی اختیار تام دارد. آیا منظور از “تام” یک نام شخص غیر ایرانی است؟
“جان” در زبان انگلیسی اسم است، در حالی که در زبان فارسی به معنای روان، روح، عزیز و گرامی می باشد. زبان های عربی و عبری، کلمات و دستور زبان متفاوت دارند، در غیر این صورت دو زبان مختلف نبودند. اگر ادعای مسلمانان درباره واژه “مئود” درست باشد، این سوال مطرح می شود که چرا یهودیان در قبل و بعد از میلاد مسیح، اسامی محمد یا حسین را برای نامگذاری فرزندان شان انتخاب نمی کردند؟
دوم ) –  آیا درباره پیامبر اسلام در کتاب مقدس پیشگویی شده است؟
نخستین متن مورد نظر مسلمانان کتاب تثنیه فصل ۱۸ آیه ۱۸ است. خدا به موسی وعده داد:”از بین برادرانت یک نبی مانند تو می فرستم.” مسلمانان چنین تفسیر می کنند که مقصود از “برادران” نسل اسماعیل است. اشاره به پیامبر دیگر از آیه ۱۵ شروع می شود و نه از آیه ۱۸. در آیه ۱۵ چنین می خوانیم:”او از میان قوم اسرائیل، پیامبری مانند من برای شما خواهد فرستاد” بنابراین آن پیامبر یهودی بود و نه عرب. چرا آن پیامبر باید از میان قوم اسرائیل ظهور می کرد:
الف. قوم عرب در آن روزگار بت پرست بودند و خدای حقیقی را نمی شناختند.
ب. وقتی موسی به برادران اشاره کرد، قوم بت پرست عرب در میان قوم اسرائیل حضور نداشتند. خدا قوم اسرائیل را از اقوام دیگر جدا کرده بود و بارها به آنان هشدار داد که با اقوام بت پرست در ارتباط نباشند و تحت تاثیر فرهنگ آنان قرار نگیرند.
ج. قوم عرب در طول تاریخ دشمن اسرائیل بوده است.
د. موسی به طور روشن و واضح نام اقوام عرب را ذکر نکرد.
حتی اگر مسلمانان دلایل مذکور را نپذیرند، آیه ۲ را چگونه باید درک کرد:”قبیله لاوی در میان برادران خود نصیب (ملک) نخواهند داشت، زیرا خداوند میراث آنان است.” مسلمانان فراموش کرده اند که دوازده قبیله اسرائیل از نسل دوازده پسر یعقوب بودند و یهودیان طبق سنت قبایل، یکدیگر را برادر خطاب می کردند.
موسی به قوم اسرائیل گفت:”پیامبری مانند من خواهد بود”. موسی یهودی بود. بنابراین آن پیامبر باید یهودی باشد. موسی نگفت پیامبر غیر عبرانی و از قوم دیگر ظهور خواهد کرد. مسیح تحقق کامل این پیشگویی درباره نبی موعود بود.
خداوند از طریق موسی معجزات عجیبی ارائه داد:”موسی به فرمان خداوند، معجزات عظیمی در حضور فرعون مصر، درباریانش و تمام قوم او انجام داد. هیچکس تا به حال نتوانسته است قدرت و معجزات شگفت انگیز ی را که موسی در حضور قوم اسرائیل نشان داد، ظاهر سازد” (تثنیه فصل ۳۴ آیات ۱۱- ۱۲).
مسیح معجزات زیادی کرد. بیماران را شفا داد و مردگان را نیز زنده کرد. اما در قرآن به معجزات پیامبر اسلام نظیر آنچه موسی و مسیح انجام دادند، اشاره نشده است (سوره اسراء آیات ۹۰- ۹۳). مسلمانان می گویند معجزه پیامبر اسلام، پیغام خداوند بود. این در حالی است که تمام پیامبران حامل پیام خدا بوده اند.
سه)-  موسی و مسیح با خدا به طور مستقیم صحبت می کردند:”در اسرائیل پیامبری مانند موسی نبوده است که خداوند با او روبرو صحبت کرده باشد” (تثنیه فصل ۳۴ آیه ۱۰).
مسیح با خدای پدر در گفتگو بود (یوحنا فصل ۱ آیه ۱۸، فصل ۱۲ آیه ۴۹). پیامبر اسلام هرگز ادعا نکرد که با خدا روبرو صحبت کرده است. او سوره های قرآن را از فرشته دریافت کرد (سوره بقره آیه ۹۷).
دومین متنی که مسلمانان معتقدند ظهور پیامبر اسلام پیشگویی شده در تثنیه فصل ۳۳ آیه ۲ است:”خداوند از کوه سینا آمد، و از کوه فاران درخشید. ده ها هزار فرشته همراه او بودند و آتشی مشتعل در دست راست او.”
اگر یک مسلمان این آیه را بخواند، هرگز مدعی نمی شود این آیه پیشگویی درباره ظهور پیامبر است، بلکه می گوید سخن از آمدن “خداوند” است! سوء استفاده مخالفان کتاب مقدس امری رایج است: نقل قول از یک آیه آن هم به طور ناقص یا بدون در نظر گرفتن کل متن، غالبن مفهومی کاملن اشتباه را ارائه می دهد.
حتی اگر در این پیشگویی از نام خداوند ذکری به میان نیامده بود، با نگاهی به نقشه جغرافیا پی می بردیم که فاران و سعیر نزدیک مصر و در شبه جزیره سینا قرار دارند و نه در فلسطین که محل زندگی و رسالت عیسی بود و نه در عربستان. فاران و سعیر صدها مایل دورتر از عربستان قرار دارند.
لطفن برای آگاهی بیشتر به نقشه جغرافیایی و هم چنین پیدایش فصل ۱۴ آیه ۶، اعداد فصل ۱۰ آیه ۱۲، فصل ۱۲ آیه ۱۶، فصل ۱۳ آیه ۳۰، تثنیه فصل ۱ آیه ۱ رجوع فرمایید.
سومین متن گزینشی مسلمانان، اشعیاء فصل ۲۱ آیه ۹ است:” هنگامی که ببینید سوران جفت جفت بر الاغ و شتر می آیند، باید دقت کنید.” تفسیر مسلمانان آن است که آن که سوار بر الاغ است، مسیح است و شترسوار پیامبر اسلام است!
اگر متن را با دقت بخوانیم (آیات ۱- ۱۰)، درمی یابیم که پیشگویی درباره سقوط شهر بزرگ و قدرتمند بابل بود. رویای سوران جفت جفت نمایانگر مادها و پارس ها بود که در سال ۵۳۹ قبل از میلاد بابل را مورد حمله قرار دادند.
هر مطلب را باید در چارچوب خودش خواند. این مهم ترین کار در درک کتاب مقدس است. اکثر جملات (آیه ها) کتاب مقدس فقط در ارتباط با جملات قبلی و بعدی معنی پیدا می کنند.
مهم ترین سئوال این است که موضوع بحث چیست؟ یا به عبارت ساده تر: نویسنده چه می گوید؟ این سئوالی است که باید در مورد هر جمله و هر پاراگراف بارها و بارها مطرح کرد. در واقع باید بکوشیم مسیر فکری نویسنده را دنبال کنیم. باید بپرسیم که نویسنده چه می گوید و چرا این مطلب را درست در این قسمت بیان می کند، و حالا که این را گفت، بعد چه می گوید؟
آیا مقصود مسیح از تسلی دهنده، اشاره به پیامبر مسلمانان است؟
یک. در یوحنا فصل ۱۴ آیات ۱۶- ۱۷ می خوانیم که مسیح می فرماید:”من از پدرم درخواست خواهم کرد تا پشتیبان و تسلی بخش دیگری به شما عطا نماید که همیشه با شما بماند. این پشتیبان و تسلی بخش همان روح القدس است که شما را با تمام حقایق آشنا خواهد کرد.”
همان طور که قبلن ذکر شد، نقل قول یک آیه از کتاب مقدس به طور ناقص یا بدون در نظر گرفتن کل متن، غالبن مفهومی کاملن اشتباه را به دست می دهد. مثلن حذف آیه ۱۷ از فصل ۱۴ انجیل یوحنا، می تواند به این تصور دامن بزند که مقصود مسیح از “تسلی دهنده دیگر” شاید پیشگویی ظهور پیامبر جدید باشد. در حالی که در آیه هفدهم به روشنی به روح القدس اشاره گردیده است.
فصل های چهاردهم تا شانزدهم انجیل یوحنا درباره عملکرد روح القدس در زندگی ایمانداران مسیحی می باشد و هرگز درباره پیامبر دیگر اشاره و پیشگویی نشده است.
دو. در بیش از شش هزار نسخه دست نویس یونانی از عهد جدید، مطلقن حتی یک نسخه دست نویس وجود ندارد که به واژه ای غیر از تسلی دهنده یا مدافع نوشته شده باشد.
سه. تسلی دهنده که عیسی وعده داده بود می بایست همیشه با شاگردان و ایمانداران مسیحی بماند (آیه ۱۶)، ولی اکنون سیزده قرن است که پیامبر اسلام چشم از جهان فرو بسته است. بنابراین، او ویژگی خاص این تسلی دهنده را نداشت.
چهار. عیسی به شاگردانش گفت:”شما تسلی دهنده را می شناسید”، ولی شاگردان مسیح، پیامبر اسلام را نمی شناختند و نمی توانستند بشناسند، زیرا او شش قرن بعد به دنیا آمد. عیسی هم چنین به شاگردانش گفت که تسلی دهنده در شما خواهد بود. پیامبر اسلام نمی توانست در شاگردان مسیح باشد، زیرا آنان ششصد سال قبل از او زندگی می کردند و اطلاعی از او نداشتند.
پنج. عیسی به صراحت تاکید کرد که تسلی دهنده “به نام من” یعنی به نام عیسی فرستاده خواهد شد. با این توصیف، هیچ مسلمانی این را قبول ندارد که پیامبر اسلام توسط عیسی و به نام عیسی فرستاده شده باشد.
یکی از رسالت های تسلی دهنده این است که عیسی مسیح را جلال دهد (یوحنا فصل ۱۶ آیه ۱۴). اما مطابق دیدگاه اسلام، پیامبر مسلمان برتر از عیسی و آخرین پیامبر است. در این صورت او عیسی را که پیش از او آمده و به عبارت دیگر در مرتبه پایین تری قرار دارد، جلال نمی دهد.
شش. سرانجام این که عیسی مسیح به صراحت بیان کرد که تسلی دهنده بعد از “اندک ایامی” خواهد آمد (اعمال رسولان فصل ۱ آیه ۵)، در حالی که تا ششصد سال بعد خبری از پیامبر اسلام نبود. چند روز بعد، روح القدس در روز پنطیکاست آمد (اعمال رسولان فصل دوم). مسیح به شاگردان گفت که در اورشلیم بمانید و منتظر روح القدس باشید (اعمال رسولان فصل ۱ آیه ۴). آیا شاگردان می توانستند قرن ها عمر کنند تا پیامبر اسلام را که در سرزمین دیگر و نه اورشلیم و سرزمین فلسطین، ظهور نمود، مشاهده کنند؟
با این توصیف، مسلمانان معتقدند که واژه یونانی “فارقلیط” مذکور در انجیل یوحنا فصل ۱۴ آیه ۱۶ به معنای احمد است. اما وقتی همین واژه را به دستگاه ترجمه گوگول (گوگول ترنسلیت) بدهید، چنین ترجمه می کند:”شفیع”، “میانجی”، “روح القدس”. این دقیقن همان کلمه ای است که در عهد جدید به کار برده شده. می توانید تلفظ آن را نیز بشنوید. مسیح وعده نزول روح القدس را داد و ده روز پس از صعود او، روح القدس بر رسولان نازل شد.

زندانی نوکیش مسیحی مریم نقاش زرگران به اوین بازگشت

در سالهای گذشته مخالفت دادستان با مرخصی‌های درمانی سبب تشدید بیماری‌های زندانیان و وخامت حال آنان شده است.
maryam_zargaran
«محبت‌نیوز»- پس از مخالفت دادستانی با تمدید مرخصی مریم نقاش زرگران، نوکیش مسیحی و تهدید به ضبط وثیقه ۳۵۰ میلیون تومانی از تهران خبر رسید که او عصر دوشنبه هفتم تیر خود را به زندان اوین معرفی کرد.
این زندانی عقیدتی که از ۱۷ خرداد پس از ۱۱ روز اعتصاب غذا سرانجام جهت طی مراحل درمانی به مرخصی استعلاجی رفت بدون آنکه دوره درمانی خود را طی کرده باشد پس از مخالفت با تمدید مرخصی به زندان بازگشت.
مریم (نسیم) نقاش زرگران با وخامت حالش پس از آنکه پزشکان زندان اعلام کردند که باید به پزشک متخصص مراجعه کند و در زندان امکان رسیدگی به او وجود ندارد درخواست مرخصی کرده بود، اما با این درخواست موافقت نشد و او در اعتراض با این مخالفت و همین طور اعتراض به بلاتکلیفی و عدم رسیدگی به پرونده و همینطور مخالفت با آزادی مشروط دست به اعتصاب غذا زد.
خویشاوندان خانم زرگران گفته‌اند که این زندانی اعلام کرده اگر همچنان به خواسته‌هایش داخل زندان رسیدگی نشود سه روز بعد از عید فطر باردیگر دست به اعتصاب غذای نامحدود خواهد زد.
در سالهای گذشته مخالفت دادستان با مرخصی‌های درمانی سبب تشدید بیماری‌های زندانیان و وخامت حال آنان شده است.
حسین رونقی ملکی زندانی سیاسی، امید کوکبی دانشمند اتمی زندانی در اوین، افشین بایمانی زندانی سیاسی زندان رجایی، بهنام ایرانی دگر اندیش مذهبی (با وجود دو حمله شدید قلبی)، افشین سهراب‌زاده زندانی در زندان کُردستان که از سرطان رنج می‌برد و… تنها بخشی از آنهایی هستند که در سال‌های گذشته مخالفت با اعزام آنها به پزشک متخصص، وخامت جسمی و روحی آنان را در پی داشته است.
مریم نقاش زرگران کمتر از چهل روز پیش یکبار به بیمارستان منتقل شد، اما به دلایل نامعلوم باردیگر به زندان اوین منتقل گردید و تنها هم‌بندی‌های او در بند زنان مراقبت‌های اولیه او را برعهده داشتند.
وی که حدود یک دهه از بیماری ASD رنج می‌برد و برهمین اساس تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
علاوه بر این او در یک سال اخیر با بی‌حسی دست و پا و درد مزمن در مفاصل و ستون فقرات مواجه شد که پس از ماه‌ها در مراجعه اولیه به پزشک متخصص تشخیص اولیه بیماری‌های دیسک کمر، آرتروز و پوکی استخوان بوده است و پزشک معتمد زندان دستور بستری ۵ روزه و نیاز فوری به انجام فیزیوتراپی را صادر کرده که با عدم مجوز دادستانی وی همچنان از درد بسیار رنج می‌برد.
زرگران در شرایطی دوران زندانش را طی می کند که به کم خونی شدید، بیماری قند و چربی خون مبتلاست و به دلیل عدم صدور مجوز از سوی نهادهای قضائی مربوطه پروسه درمانی وی مغفول مانده است.
او اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفت.
این بازجویی‌ها که با تهدید و مزاحمت برای اعضای خانواده وی همراه بود، اغلب در مکان‌های غیر رسمی و حول پرسش از کلیسای خانگی و جامع ادامه یافت.

۱۳۹۵ تیر ۱, سه‌شنبه

گزارش تازه از شرایط «غیر انسانی» در بند زنان زندان اوین


داخل یکی از سلول‌های بند زنان زندان اوین
داخل یکی از سلول‌های بند زنان زندان اوین
کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران با انتشار گزارشی جدید، شرایط دست‌کم ۲۵ زندانی سیاسی بند زنان زندان اوین را «غیرقانونی» و «غیرانسانی» توصیف کرده و از «بدرفتاری» زندانبانان با آنها خبر می‌دهد.
در این گزارش  تأکید شده که نحوه برخورد با این زندانیان زن نه تنها با تعهدات بین‌المللی ایران مغایرت دارد، بلکه قوانین داخلی جمهوری اسلامی را نیز نقض می‌کند.
اکثر زندانیان زن محبوس در زندان اوین در تیرماه ۱۳۹۱ به زندان‌های رجایی‌شهر در کرج و قرچک در ورامین منتقل شدند و هم‌اینک تنها بین ۲۰ تا ۳۰ زندانی سیاسی و عقیدتی زن در بند نسوان زندان اوین نگهداری می‌شوند.
بند زنان تحت اختیار و نظارت قوه قضائیه ایران است که ریاست آن را صادق آملی لاریجانی بر عهده دارد.
طبق شهادت زندانیان که در این گزارش آمده، زندانیان مکرراً شرایط داخل بند را به قوه قضائیه ایران گزارش داده‌اند اما قوه قضائیه «هیچ اقدامی انجام نداده‌است».
از سال ۱۳۸۴ تاکنون، هیچ‌یک از زیرمجموعه‌های سازمان ملل متحد یا سایر سازمان‌های بین‌المللی ناظر، اجازه دیدار از بند زنان زندان اوین —یا هر بند دیگری در زندان اوین- را دریافت نکرده‌است.
شرایط حاکم بر بند زنان زندان اوین پیش از این نیز اعتراض نهادهای دیگر نظیر کانون مدافعان حقوق بشر را در پی داشته است.
شرایط «غیرقانونی»
به نوشته این گزارش تازه، «زندانیان سیاسی که در بند زنان زندان اوین نگهداری می‌شوند مرتباً از دسترسی به مراقبت‌های پزشکی محروم می‌شوند، برای ملاقات با فرزندان خود، حتی فرزندان خردسال، با محدودیت یا محرومیت روبه‌رو هستند، از تماس تلفنی با خانواده‌های خود محروم، و به تغذیه کافی و مناسب دسترسی ندارند.»
ساکنان مختلف فعلی و سابق بند زنان آن را به عنوان جایی تنگ، تقریباً بدون پنجره، سرد و کثیف توصیف می‌کنند.
در بخشی از گزارش کمپین یادشده تحت عنوان «نتایج اصلی» آمده‌است که «جیره غذایی زندان فاقد ارزش تغذیه کافی است» و «بهداری زندان فاقد متخصصان پزشکی است و بعضاً داروهای اشتباهی یا غیرموثر به بیماران می‌دهد».
در ادامه این گزارش هم‌چنین آمده‌است که «در این بند تلفن وجود ندارد» و «در زمان‌هایی در فصل زمستان زندانیان از گرمایش محروم شده‌اند» و «زندانیان مکرراً جستجوی بدنی می‌شوند».
«جرم‌های» زندانیان زن در اوین
به نوشته گزارش یادشده، در این بند، روزنامه‌نگاران، فعالان، هنرمندان، بهاییان، نوکیشان مسیحی، فعالان کرد، مسلمانان سنی، و اعضای گروه‌های عرفانی جایگزین، به همراه زنانی که ادعا می‌شود هواداران سازمان مجاهدین خلق هستند نگهداری می‌شوند.
برای این زنان احکامی از یک تا بیست سال تعیین شده و به نوشته این گزارش، آنها به «جرم‌هایی» مانند اعتراض به مجازات اعدام، دفاع از حقوق زنان، انتشار انتقادات خود از سیاست‌های دولتی در شبکه‌های اجتماعی، اعتقاد به آیین بهایی، و دفاع از سایر زندانیان سیاسی پشت میله‌های زندان قرار گرفته‌اند.
درخواست کمپین بین‌المللی حقوق بشر
هادی قائمی، مدیر اجرای کمپین با اظهار این‌که «این زنان، اساساً نباید به هیچ عنوان از همان اول به خاطر ابراز مسالمت‌آمیز عقاید یا باورهای خود که دولت ایران با آنها مخالف است، زندانی می‌شدند»، می‌گوید که «اینک این زنان از شرایط غیرانسانی که آنها را با صدمات دایمی به سلامتی‌شان روبرو کرده نیز رنج می‌برند.»
کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران در گزارش تازه خود از قوه قضائیه ایران، که زندان‌های ایران تحت نظر آن اداره می‌شوند، می‌خواهد تا فوراً پرونده‌های این زندانیان را بررسی کرده و شرایط «غیرقانونی» بند زنان را مورد توجه قرار دهد.

۱۳۹۵ خرداد ۳۱, دوشنبه

مخالفت با تمدید مرخصی درمانی نوکیش مسیحی در بند «مریم نقاش زرگران»

مریم نقاش زرگران نوکیش مسیحی در بند زندان اوین درحالیکه به تشخیص پزشکان همچنان باید دوره درمانی خود را طی کند اما دادستانی با تمدید مرخصی او مخالفت کرده است.
«محبت‌نیوز» – کمتر از یک هفته پس از مرخصی استعلاجی مریم (نسیم) نقاش زرگران نوکیش مسیحی زندانی در اوین درحالیکه به تشخیص پزشکان او همچنان باید دوره درمانی خود را طی کند دادستانی با تمدید مرخصی او مخالفت کرده است.
وی که ۱۷ خرداد ماه سالجاری به مرخصی اعزام شد حالا باید با همان وضعیت نامساعد جسمی به بند زنان این زندان بازگردد.
یک منبع نزدیک به خانواده نقاش زرگران با اعلام این خبر در گفتگو با مجموعه فعالان حقوق بشر گفته؛ ” مادر این زندانی روز یکشنبه به دادستانی مراجعه کرده، اما با تمدید مرخصی او مخالفت کردند. و به او گفته شده دختر شما یک‌ هفته غیبت دارد و بایستی امروز خود را به زندان معرفی کند. “
پیش تر خانم زرگران در اعتراض به عدم رسیدگی به بیماری‌ها، وضعیت نامعلوم پرونده و عدم موافقت مسئولان قضایی با آزادی مشروط و مخالفت با اعطای مرخصی دست به اعتصاب غذا زد که حال جسمی او را وخیم‌تر کرده بود که سرانجام  با فشار رسانه‌ها و پیگیری فعالین حقوقی و مدنی، این نوکیش مسیحی زندانی در اوین پس از یازدهمین روز اعتصاب غذا با موافقت دادستانی به مرخصی درمانی اعزام شد.
مریم نقاش زرگران تا شنبه شب  ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ در بیمارستان بستری بوده و حال جسمی خوبی ندارد. بر همین اساس او در رنج نامه‌ای به شرح وضعیت خود و شرح بعضی وقایع پرداخته است:
«… سبزترین لحظه‌های عمرم را در سخت‌ترین خشونت ها علیه خود می‌گذرانم. زمانی‌که اعتصابم را از روز پنجشنبه ۶ خرداد شروع کردم، به مدت ۴ روز حتی آب هم نخورده بودم و توانم را از دست داده بودم، احساس می‌کردم که تنهای تنها هستم و در این مسیر هیچ‌کس همراهم نخواهد بود، درست ساعتی قبل از ملاقات روز یکشنبه می دانستم که دیگر تمام خواهد شد.
همه در حال حاضر شدن برای دیدن خانواده بودند، من تب کرده بودم، داغ شده بودم و از درونم آتش بیرون می آمد، زبانم در دهانم خشک شده بود. لحظه ملاقات فرا رسید و من حتی قدرت راه رفتن نداشتم که بتوانم به ملاقات بروم که متوجه شدم آنها از رفتن به ملاقات امتناع می‌کنند و اعتراض دارند که چرا کسی برای شنیدن خواسته های من نمی‌آید.
مدتی طول کشید اما باز هم هیچ‌کس نیامد، در همین انتظارها بودم که فکم شروع به لرزیدن کرد و دیگر چیزی نفهمیدم، لحظه ای که در بهداری زندان بهوش آمدم، تلفنی با یکی از مسئولان صحبت کردم و گفتم که اگر شما به زندان تشریف بیاورید و به حرف من گوش دهید، آب خواهم خورد، پاسخ ایشان این بود که “مهم نیست شما اعتصابتان را بشکنید یا خیر، چون ما کارهای دیگری هم داریم و باید به بندهای دیگر هم سر بزنیم. اگر شد سه شنبه می آیم” اینجا بود که دوباره توانم را از دست دادم، می‌خواستند به من سرم بزنند که امتناع کردم و گفتند که موضوع را کتبی اعلام کنم سپس با بی تفاوتی اظهار داشتند که «چه از نظر شرعی و چه از نظر قانونی از سر ما رد شد و از این لحظه به بعد هر اتفاقی که برایش بیفتد به خودش مربوط می شود. مجددن از حال رفتم و مرا به بیمارستان منتقل کردند. با امتناع مجدد من از هرگونه درمانی دوباره به زندان بازگشتم.»
روز هفدهم خرداد با فشار رسانه‌ها و پیگیری فعالین حقوقی و مدنی پس از یازده روز اعتصاب غذا دادستانی با مرخصی درمانی این زندانی موافقت کرد. نسیم زرگران حدود یک دهه از بیماری ASD رنج می‌برد و برهمین اساس تحت عمل جراحی قرار گرفته است. علاوه بر این بارها طی یکی دوسال اخیر به علت شرایط سخت زندان به بی حسی دست و پا و درد مزمن در مفاصل و ستون فقرات دست به گریبان شده است.
“مریم نقاش زرگران” از نوکیشان مسیحی است که هم اکنون دوران محکومیت چهار ساله خود را در بند نسوان زندان اوین می‌گذراند.

۱۳۹۵ خرداد ۲۹, شنبه

معرفی کلیساهای معروف دنیا + عکس

کلیسا از واژه یونانی Ekklesia می آید و به معنای جماعت ایماندارانی است که دعوت شده اند .
«محبت نیوز»- برخی از این کلیساها قرن ها پیش و برخی هم با معماری مدرن ساخته و بنا شده اند. ده ها و شاید قرن ها طول کشیده است تا این کلیساها به حقیقت بپیوندند اما برخی از آن ها نیز تنها چند سال پس از این که فکر ساختشان به ذهن معمارش خطور کرده است بنا شده اند.
تنها یک نکته هست که در تمام این کلیساها مشترک است: «این ها شاهکارهای معماری منحصر به فردی هستند که میلیون ها نفر را از سراسر دنیا به سمت خود جذب می کنند.»
کلیسای جامع میلان در میلان، ایتالیا
milan
این کلیسا دومین کلیسای بزرگ گوتیک در دنیا می باشد. در قسمت های فوقانی این کلیسا مجسمه هایی نصب شده اند که بر تمام شهر نظاره گر هستند. ساخت این کلیسا ۶ قرن به طول انجامیده است.

کلیسای هالگریم در ریکیاویک، ایسلند
halgrim
این کلیسای لوتران بزرگ ترین کلیسا در ایسلند می باشد و در میان بلندترین ساختمان های کشور در مرتبه ششم قرار دارد.

کلیسای لاس لجس، کلمبیا
laslejles
این کلیسای نئو گوتیک روی پلی در رودخانه Guaitara بنا شده است. دو کشیش فرانسیسکن از کلمبیا و اکوادور وظیفه مراقبت معنوی از این مکان مقدس را دارند.

کلیسای کوچک کامپی در هلسینکی، فنلاند
campi
این مکان به کلیسای سکوت نیز معروف است و هر شخصی صرفنظر از باورها و اعتقاداتش می تواند در این کلیسا لحظاتی سکوت را تجربه کند. در این مکان هیچ نوع خدمات مذهبی ارائه نمی شود بنابراین هر فردی می تواند شلوغی شهر را رها کرده و به این مکان آرام برای لحظاتی پناه بیاورد.

کلیسای زیارتی مریم (مقدس) در جزیره بلد، اسلوونی
maryam
این کلیسا در تنها جزیره اسلوونی قرار دارد و برای رفتن به آن باید با قایق از آب ها عبور کرده و ۹۹ پله سنگی را بالا رفت.

کلیسای دانشکده افسری آکادمی نیروی هوایی ایالات متحده در کلرادو
864006_309
این کلیسا نمونه کلاسیک معماری مدرن است و چندین مذهب و فرقه را در خود جای می دهد. فرقه های کاتولیک، پروتستان، یهود، بودا و مسلمان.

کلیسای Paoay در ایلوکوس شمالی، فیلیپین
philipihn
این کلیسا یکی از کلیساهای باروک در فیلیپین می باشد.

کلیسای جامع سنت پاتریک در ملبورن، استرالیا
santpartrok
این کلیسا بزرگ ترین و بلندترین کلیسای استرالیا می باشد.

کلیسای سبز در بونس آیرس، آرژانتین
sabz
این کلیسای کاتولیک که به باغ زیتون نیز معروف است به دلیل پیچک هایی که تمام نمای آن را پوشانیده اند یکی از جالب ترین مکان های مقدس در دنیا شده است.

کلیسای اصلاحی هلندی در آفریقای جنوبی
eslahi
این کلیسا بهترین نمونه معماری گوتیک اولیه در آفریقای جنوبی می باشد.

کلیسای جامع سنت باسیل در مسکو
moscow
این کلیسا در قرن ۱۶ به دستور ایوان مخوف برای این که پیروزی بر کازان و دولت خانات آستراخان را جشن بگیرند ساخته شد. بر اساس افسانه های مسکو ایوان معمار و سازندگان این بنا را کور کرد تا دیگر نتوانند بنایی مشابه آن جایی بنا کنند.

کلیسای بورگوند استیو، نروژ
norway
این معبد که در سالهای ۱۱۸۰ تا ۱۲۵۰ پس از میلاد مسیح ساخته شده است یکی از قدیمی ترین کلیساهای چوبی نروژ محسوب می شود.

کلیسای لاساگرادا فامیلیا در بارسلونا، اسپانیا
lasgard
این کلیسای کاتولیک روم توسط معمار اسپانیایی Antoni Gaudí در سال ۱۸۸۲ بنا شده است و اکنون از پر بازدیدترین جاذبه های بارسلونا می باشد

کلیسای شفاف در لیمبورگ، بلژیک
shafaf
این کلیسا در سال ۲۰۱۱ بنا شده است. ارتفاع آن ۳۲ فوت و از ۱۰۰ لایه و ۲۰۰ ستون فولادی ساخته شده است. این ساختمان منحصر به فرد ترین ساختمان چوبی است که گویی در مناظر طبیعت ناپدید می شود. البته بستگی به بعد نگاه فرد بازدید کننده دارد. برخی می گویند از فاصله دور ساختمان به حالت معلق به چشم می خورد.

کلیسای ایاصوفیه در استانبول، ترکیه
istanbul
ایا صوفیه کلیسای ایلخانی مسیحی ارتدوکس یونان سابق می باشد. این کلیسا که در سال ۱۴۵۳ بنا شده است به عنوان مسجد امپراطوری مورد استفاده قرار می گرفت و در سال ۱۹۵۳ به عنوان موزه.

کلیسای سنت آن در ویلنیوس، لیتوانی
litvani
این کلیسا یکی از بهترین نمونه های معماری سبک گوتیک می باشد.

۱۳۹۵ خرداد ۲۸, جمعه

امام زمان از ارتباط نامشروع در شبکه های اجتماعی ناراضیست

اینترنت ولنگار، شبکه‌های ماهواره‌ای لجن‌زار و در نهایت نارضایتی امام دوازدهم شیعیان از سکس خارج از ازدواج محور حمایت‌ها از اظهارات علی خامنه‌ای شد
khamenei09
«محبت‌نیوز»- کمتر از یک هفته پس از آنکه علی خامنه‌ای در دیدار خود با نمایندگان مجلس دهم از وضعیت فرهنگی کشور به شدت انتقاد کرد و نهادهای فرهنگی را متهم به «ولنگاری فرهنگی» کرد حالا هم نهادهای حوزوی و هم چهره‌های امنیتی در حوزه فرهنگ در حمایت از اظهارات او همه چیز را نشانه رفتند، از حجاب تا اینترنت و شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی جملگی مورد تفقد ملوکانه آنان قرار گرفتند.
حمیدرضا مقدم فر، معاون اجتماعی فرهنگی سپاه پاسداران گفته «با وجود این‌که انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است، اما ظلمی که به فرهنگ در کشورمان صورت گرفته به دیگر حوزه‌ها نشده است» او با بیان اینکه در زمینه فرهنگ غفلت و قصور داشتیم و متولیان و متصدیان فرهنگ مشکلات و کوتاهی‌هایی داشتند، راه حل بهبود شرایط را استفاده از اینترانت ملی به جای اینترنت دانست و گفت: «دشمن اراده کرده از طریق آن ابزار، فناوری‌ها و امکانات اعمال تهاجم کند».
ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید حکومتی نگاه دیگری به ولنگاری فرهنگی دارد و بی‌حجابی را عامل اصلی آن می‌داند. او با بیان اینکه بدحجابی به «مشکل بزرگ حوزه‌های علمیه» تبدیل شده گفت: «امروز برای جلوگیری از طلاق و مقابله با بدحجابی که به مشکل بزرگی تبدیل شده، کسی متولی نیست در صورتیکه متولی اصلی آن باید حوزه علمیه باشد». او ادعا کرده: «جنگ اصلی ما برای زنده کردن همین ارزش‌‌های اسلامی است.»
مکارم شیرازی «شبکه‌های ماهواره‌ای» را یک «لجن‌زار واقعی» دانست و از خداوند خواست که شر این آسیب‌ها را دور کند.
اما رئیس حوزه علمیه اصفهان، موضوعی فراتر از این‌ها مطرح کرد و گفت «امام زمان از ارتباط نامشروع در شبکه های اجتماعی ناراضیست!»
حسین مظاهری در درس اخلاق در اصفهان عنوان کرد «شیعه واقعی با شبکه های ماهواره‌ای اُنس پیدا نمی کند و ارتباط‌های نامشروع از هر راهی را نمی پسندد» زیرا به اعتقاد او اینگونه کارها نارضایتی امام دوازدهم شیعیان و سایر ائمه را بدنبال دارد.

دیوان عالی اتحادیه اروپا خواستار اعطای پناهندگی به نوکیشان مسیحی ایرانی شد

دیوان عالی اتحادیه اروپا با اخراج نوکیشان مسیحی به ایران مخالفت کرده و خواستار اعطای پناهندگی به آنان شده است.
به گزارش «محبت‌نیوز» دیوان عالی اتحادیه اروپا با بیان اینکه ایرانیانی که به مسیحیت گرویدند، از سوی حکومت جمهوری اسلامی با خطر روبرو هستند، با اخراج آنان مخالفت کرد و از کشورهای جهان خواست با درخواست پناهندگی آنها موافقت کنند.
«رویترز» به نقل از «کریستین تودی» گزارش داد دیوان عالی اتحادیه اروپا با اخراج نوکیشان مسیحی به ایران مخالفت کرده و خواستار اعطای پناهندگی به آنان شده است.
دیوان عالی اتحادیه اروپا طی حکمی اعلام کرد که دولت‌ها می‌بایست قبل از آنکه درخواست پناهندگی نوکیشان مسیحی ایرانی را رد کنند و آنها را به ایران بازگردانند، ارزیابی منصفانه‌ای از آنها صورت دهند.
«رابرت کلارک» مدیر حمایت از ائتلاف دفاع از آزادی (ADF) گفته ایرانیانی که به مسیحیت تغییر دین داده‌اند، با خطر جدی مواجه هستند.
به گفته او حکومت ایران یک مکانیسم سیستماتیک برای تعیین هویت تمامی ایرانیانی دارد که به مسیحیت تغییر دین داده‌اند و حتی آن دسته از مسیحیانی که تغییر دین آنها در خفا بوده است را نیز تعیین هویت می‌کند.
کلارک هشدار داد که اگر دولت ایران هویت یک نوکیش مسیحی را شناسایی کند، خسارات شدیدی به وی وارد می‌کند و آن افراد از آزادی محروم می‌شوند و مورد رفتارهای توهین آمیز دولت قرار می‌گیرند.
به گفته او اقلیت‌های مذهبی در ایران به شدت مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند و حاکمیت در ایران مکانیزم‌های امنیتی برای شناسایی و آنهایی که به صورت مخفی مسیحی می‌شوند وجود دارد.
«راجر سورینو» مدیر مرکز دین و جامعه مدنی در بنیاد «هریتیج» نیز می‌گوید: «پناهندگی باید به افرادی که به خاطر تغییر دین مورد آزار و اذیت و تهدید قرار می‌گیرند اعطا شود، قوانین ایران که تغییر دین را جرم می‌داند نقض حقوق بشر است چون بشر باید برای داشتند اعتقادات خود ازاد باشد، اما در ایران تغییر دین یعنی اردتداد که با خطر اعدام مواجه می‌شود.»
سازمان امور پناهندگی و اقامت سوئد در سال ۲۰۰۹ گزارش داد که درخواست پناهندگی یک شهروند ایرانی که پس از آزار و اذیت و شکنجه در ایران به سوئد سفر کرده در دادگاه تجدید نظر رد شده است.
گرچه برخی در سوئد مطرح می‌کنند که این افراد می‌توانند ایمانشان را خصوصی نگه‌دارند اما با حکم تازه دادگاه حقوق بشر اروپا رفتار جمهوری اسلامی «نقض آزادی مذهبی قلمداد می‌شود.»
طبق گزارش احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در ایران حداقل ۴۹ مسیحی در ایران در زندان هستند و کلیساهای خانگی با فشار دستگاه‌های امنیتی روبه روست.
دادگاه حقوق بشر اروپا این حکم را بر مبنای نقض مواد ۲ و ۳ کنوانسیون حقوق بشر صادر کرده است، موادی که وظیفه دولت‌های عضو را برای حفاظت از جان افراد در مقابل تهدید و رفتار غیرانسانی دولتها علیه شهروندان مشخص کرده است.
telegram_mohabatnews1

چندی پیش نیز جلسه ویژه بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران در سی و یکمین شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو برگزار شد.
در این جلسه احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران بار دیگر افزایش اعدام‌ها و فشار و سرکوب بر اقلیت‌های مذهبی در ایران را محکوم کرد.
به گفته  شهید در سال ۲۰۱۵ حدود ۹۶۶ نفر در ایران اعدام شده‌اند که ۵۰۰ نفر از اعدام شدگان مرتبط با جرایم مواد مخدر بوده‌اند.
احمد شهید که پنج سال است به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران منصوب شده اما اجازه حضور در ایران را پیدا نکرده است.
وی ایران را بزرگترین زندان روزنامه‌نگاران، بلاگرها و فعالان مدنی  و اقلیتهای مذهبی در سال‌های اخیر دانسته و بار دیگر تقاضای خود را برای حضور در ایران تکرار کرده است.
فهرست جدید کشورهای امن از نگاه هلند، ایران و افغانستان جز کشور های ناامن متقاضیان پناهندگی از کشورهای ناامن نیز باید مدارک مستتدلی داشته باشند که در صورت بازگشت به کشور خود تحت تعقیب و ازار و اذیت و تبعیض قرار خواهند گرفت.
وبلاگ اطلاع رسانی پناهندگان و مهاجران به نقل از سروش هلند نوشت ، که ابتاع کشورهایی مانند ایران، افغانستان، عراق سوریه، کماکان در دسته بندی جزو کشورهای ناامن محسوب میشوند اما این بدین معنی نیست که به هر متقاضی پناهندگی از این کشورها (به استثنای سوریه) بطور خودکار اقامت پناهندگی اعطا شود. متقاضیان پناهندگی از کشورهای ناامن نیز باید مدارک مستتدلی داشته باشند که در صورت بازگشت به کشور خود تحت تعقیب و ازار و اذیت و تبعیض قرار خواهند گرفت.
وزارت امنیت و دادگستری هلند طی نامه ای خطاب به پارلمان به تاریخ ۹ فوریه ۲۰۱۶ لیست کشورهای امن را اعلام کرد.
براساس سیستم مهاجرت هلند، درخواست پناهندگی پناهجویان از کشورهایی که از جانب وزارت امنیت و دادگستری امن شناخته شوند از ماه مارس ۲۰۱۶ در اولویت های بررسی قرار خواهند گرفت و پروسه بررسی درخواست انها شتاب بیشتری میگیرد.
این افراد حق دارند تا تنها در یک جلسه گفتگو مصاحبه با مقامات اداره مهاجرت شرکت کنند و برای آنها در همان روز به دلیل «درخواست بی اساس آشکار» حکم منفی صادر میشود و آنها باید بلافاصله هلند را ترک کنند. در غیر این صورت به اجبار به کشورهای خود بازگردانده میشوند.
این دسته از پناهجویان چنانچه به رای صادره از جانب اداره مهاجرت اعتراض داشته باشند و شکایت کنند نیز باید در خارج از هلند منتظر پروسه نهایی فرجام خواهی خود در دادگاه باشند.
این دسته از پناهجویان حق برخورداری از سرپناه و کمپ در هلند را نیز ندارند

۱۳۹۵ خرداد ۲۵, سه‌شنبه

بازارگرمی با عنوان «مسیحیت»، استراتژی بیت و سپاه !

طبق گزارشات غیررسمی از داخل ایران حداقل ۹۲ مسیحی در کشور در بازداشت به سر می برند و یا در انتظار برگزاری دادگاه می باشند.
iranian_christian_mohabatnews_725
عکس: دیدار سید علی خامنه ای با یک خانواده ارمنی
«محبت‌نیوز» – روز شنبه هشتم خردادماه خبرگزاری «تقریب» به نقل از روزنامه «وچرنی لیست» کرواسی گزارشی درباره وضعیت مسیحیان ایران منتشر کرد که در آن عنوان شده بود مسیحیان در ایران در آزادی و آرامش کامل هستند و در امنیت مناسک دینی خود را اجرا می کنند.
«حسن حیدر دیاب» خبرنگار این روزنامه که از نامش پیداست یک مسلمان است به شهر اصفهان سفر کرده و ضمن بازدید از بناهای تاریخی، صنایع دستی و گردشگری حتی درباره شرایط اقتصادی ایران هم اظهار نظر کرده است.
او نوشته در ایران ۱۲ هزار مسیحی در ۷ کلیسای مهم و در آزادی کامل و آرامش به اعمال و مناسک دینی خود می پردازند و این امنیتی است که جمهوری اسلامی ایران برای پیروان مسیحی آماده کرده است.
یک هفته پیش از این ماجرا تعدادی کشیشان کاتولیک از کشورهای فرانسه، آلمان، کنیا و استرالیا ‌ که به دعوت موسسه بین‌المللی مطالعات اسلامی حوزه علمیه قم برای شرکت در هفتمین نشست گفتگوهای کاتولیک و شیعه به ایران آمده بودند از موزه مردم شناسی «آستان قدس رضوی» بازدید کردند که باشگاه خبرنگاران جوان وابسته به صدا و سیما خبر آن را با تیتر «تشرف جمعی از رهبران کلیسای کاتولیک به حرم مطهر رضوی» منتشر کرد.
اما این همه ماجرا نیست، وب‌سایت خبری «اطلاعات روز» در خبری با عنوان «دیدار رهبران کاتولیک جهان با آیت‌الله فاضل لنکرانی» عنوان کرد جمعی از سران کاتولیک واتیکان که به دعوت نماینده علی خامنه‌ای در بریتانیا، به ایران سفر کرده‌‌‌اند و شیخ فاضل لنکرانی درباره موضوع «کرامت انسانی در فقه شیعه و مسیحیت» گفتگو کردند.
نکته مهم تصاویر این جلسه بود که چندان با موضوع جلسه هم‌خوانی نداشت، حجاب اجباری بانوی مسیحی کاتولیک حاضر در جلسه!
طبق گزارشات غیررسمی از داخل ایران حداقل ۹۲ مسیحی در کشور بااتهاماتی چون تبلیغ علیه نظام و یا اتهام به براندازی و توهین به مقدسات در بازداشت به سر می برند و یا در انتظار برگزاری دادگاه می باشند.
بازداشت و تحت فشار قراردادن رهبران کلیساهای خانگی در نقاط مختلف کشور همچنان ادامه دارد. کلیساهای فارسی زبان عمومن یا با دستور نهادهای امنیتی تعطیل شدند و یا فعالیت آنها محدود شده است.
در این سال‌ها وزارت اطلاعات سپاه بارها تلاش کرده از آنچه داخل کلیساها می‌گذرد از اسم و مشخصات افراد تا محتوای حتا دعاها اطلاع داشته باشد، تا آنجا که حتی دستور داده شده کلمه «اسرائیل»  از نیایش‌ها حذف شود!
در چنین شرایطی بزرگ نمایی دیدارهای سطح پایین با استفاده از واژه‌ «رهبران کاتولیک» یا «رهبران مسیحی» به چه منظور است؟ نماینده علی‌خامنه‌ای در بریتانیا از چه رو و با چه هدفی به دنبال فراهم آوردن موجبات سفر مسیحیان به ایران است؟

شرع اسلام در مورد زن هلندی به اجرا در آمد!

یک زن ۲۲ ساله هلندی که در قطر علیه فرد متجاوز به خود به دادگاه شکایت برده بود به یک سال حبس تعلیقی محکوم شد!
ghatar_lara44
به گزارش«محبت نیوز»-یک زن هلندی که به همراه دوستش تعطیلات خود را در قطر سپری می‌کرده‌اند در تاریخ ۱۵ مارس در یک کلوب شبانه دوحه مسموم شده و مورد تجاوز قرار گرفته است.
به گفته این زن که “لارا” نام دارد روز ۱۵ مارس زمانی که او و دوستش در قسمت بار یک هتل در شهر دوحه بوده‌اند، شخصی به نوشیدنی او چیزی اضافه کرده و همین موجب شده تا حافظه‌اش مخدوش شده و حالش بد شود.
این زن تنها به یاد دارد که صبح روز بعد در آپارتمانی ناشناس بیدار شده و در کمال وحشت متوجه شده که مورد تجاوز قرار گرفته است.
 اما نکته عجیب و باورنکردنی این رویداد در اینجاست که او پس از آنکه ماجرا را به پلیس قطر اطلاع داد بازداشت و زندانی شد.
“دادگاه علاوه بر یک سال حبس تعلیقی لارا را به پرداخت ۸۰۰ دلار نیز محکوم کرده است. او به محض پرداخت جریمه قطر را ترک می کند.”
البته انتشار چنین اخباری با احکام عجیب در کشورهای اسلامی حوزه خلیج فارس تازگی ندارد.
به نقل از خبرگزاری آلمان،در گذشته نیز موارد مشابهی در امارات متحده عربی و دوبی نیز گزارش شده است. در سال ۲۰۰۸ یک زن استرالیایی اعلام کرد که به مدت هشت ماه در امارات متحده عربی زندانی بوده است.
این زن گفته بود، پس از اینکه ماجرای تجاوز دسته‌جمعی به خود را به پلیس گزارش داده، بازداشت شده است.
در سال ۲۰۱۳ نیز یک زن نروژی که گفته بود در دوبی مورد تجاوز قرار گرفته، به ۱۶ ماه زندان به اتهام “زنا” محکوم شد. این زن در نهایت مورد عفو قرار گرفته و موفق به ترک دوبی شد.
قطر میزبانی مسابقات جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۲۲ را نیز بر عهده دارد. به گفته وکیل زن هلندی زندانی در این کشور، پرونده موکل او زنگ خطری است که موجب خواهد شد تا مردم بفهمند سفر به قطر بدون خطر نیست.