۱۳۹۶ شهریور ۱۳, دوشنبه

عربستان سالیانه “۱۲ میلیارد دلار” از مراسم حج سود می برد

منفعت عربستان از حج ، در سال گذشته درآمد مستقیم حکومت عربستان از زائران در طول یکسال حدود ۱۲ میلیارد دلار بود.
به گزارش«محبت نیوز» کاهش قیمت نفت و افت درآمدهای نفتی باعث شد که حج امسال یکی از مهمترین منابع درآمد برای عربستان سعودی محسوب شود.
کل تعداد زائرانی که در حج امسال شرکت کردند، تقریبن دو میلیون و ۳۵۰ هزار نفر بوده است‌، از این میزان حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار تن از اتباع ۱۶۸ کشور مختلف جهان هستند که هر کدام علاوه‌ بر هزینه‌های سفر هوایی، هزاران دلار را برای محل اقامت، تغذیه و سوغات هزینه می‌کنند.
ماهر جمال، رئیس اتاق تجارت و صنعت شهر مکه گفت: هزینه‌های حجاج داخلی و خارجی حج امسال ممکن است به ۲۰ تا ۲۶ میلیارد ریال عربستان برابر با ۵.۳۳ تا ۶.۶۷ میلیارد دلار برسد،‌ در حالی که این هزینه‌ها در سال گذشته میلادی ۱۴ میلیارد ریال عربستان معادل ۳.۷۳ میلیارد دلار بوده است.
وی بیان داشت که درآمدهای کشورش از حج امسال افزایش یافته و این امر به افزایش ۲۰ درصدی حجاج در مقایسه با سال قبل مرتبط است.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران: گزارش “عاصمه جهانگیر” را به رسمیت نمی شناسیم!

عاصمه جهانگیر که سال گذشته جانشین احمد شهید شد در نخستین گزارش خود تصریح کرده که بهبود خاصی در کارنامه حقوق بشر ایران حاصل نشده است و تبعیض علیه اقلیت‌های دینی در این کشور همچنان ادامه دارد.
به گزارش«محبت نیوز» بهرام قاسمی، سخنگوی این وزارت خانه به گزارش جدید عاصمه جهانگیر، گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل واکنش نشان داده و گفت که این گزارش را به رسمیت نمی شناسیم.
وی درباره این گزارش که قرار است در نشست آینده کمیته سوم مجمع عمومی ارائه شود، اظهار داشت: ایران عمیقن اعتقاد دارد گزارشی که توسط این گزارشگرِ ویژه تهیه شده و ماموریت ایشان بر پایه قطعنامه ای مبتنی بر اهداف و اغراضِ کاملن سیاسی و گزینشی برخی کشورهای مشخص و با اهداف معین بر عهده گرفته است، را به رسمیت نمی شناسد و آن را کاملن مردود و غیر قابل قبول می داند.
گفتنی است پیش از این آملی لاریجانی، رئیس قوه قضاییه ایران نیز به این موضوع در گزارش فوق که گفته بود ” در زندان های ایران هزاران نفر در سلول انفرادی هستند”، واکنش نشان داده بود.
شایان ذکر است پیش از این نیز اتهام های مشابهی از سوی مقام های جمهوری اسلامی ایران، به ویژه مقام های قضایی،‌ متوجه گزارشگران ویژه سازمان ملل متحد شده است.
این سخنان در شرایطی ابراز شده است که به تاکید سازمان گزارشگران بدون مرز، ایران در رده یکی از پنج زندان بزرگ روزنامه نگاران در جهان است و در عین حال، ‌برخوردهای امنیتی و قضایی با فعالان سیاسی و مدنی در ایران با انتقادهای گسترده ای در ایران و نیز جهان مواجه شده است. یکی دیگر از انتقادها به اعدام گسترده در ایران بازمی گردد.

۱۳۹۶ شهریور ۱۲, یکشنبه

شوخی “الله اکبر گویان مست” پرواز هواپیما را به تاخیر انداخت

پرواز هواپیمایی از بروکسل به مادرید به دلیل شوخی‌های چند مرد مست که ادای بمب‌گذاران اسلام‌گرا را درمی‌آوردند، به تاخیر افتاد.
به گزارش «محبت نیوز» به دنبال الله اکبر گفتن مسافران مست در پرواز هواپیمایی از بروکسل به مادرید، خلبان از پرواز خودداری کرده و موضوع را به پلیس اطلاع داده است.

به گفته بی بی سی، یکی از این افراد مست در هواپیما فریاد زده “الله اکبر” و آنها وانمود کرده‌اند که بمبی در هواپیما جاسازی شده است.
یگان خنثی سازی بمب پلیس بلژیک در محل حاضر شده و پس از تخلیه بار مسافران و بازرسی همه بارها، روشن شده است که بمبی در کار نیست.
یکی از این مردان مست، که در حدود ۵۰ ساله گزارش شده، بازداشت شد. چند مسافر مست دیگر هم از سفر با هواپیما باز ماندند.
به این ترتیب پرواز هواپیما حدود دو ساعت به تاخیر افتاد.
یک سال پیش، فرودگاه بروکسل صحنه حمله‌ای بود که در آن اسلام‌گرایان افراطی ۳۲ نفر را کشتند.
هواپیمایی رایان ایر، که اتفاق اخیر در یکی از پروازهای آن افتاده، گفته است چنین رفتار نامناسبی قابل قبول نیست.
این هواپیمایی چندین مورد دیگر نیز با مسافران مست داشته، که بسیاری از آنها بریتانیایی بوده‌اند. به همین دلیل در پروازهای این هواپیمایی برای مشروب نوشیدن مسافران محدودیت‌هایی وضع شده است.

یک سال از زندانی شدن «هادی عسگری» نوکیش مسیحی گذشت

بیش از یک سال از زندانی شدن «هادی عسگری» نوکیش مسیحی زندانی در اوین می‌گذرد و او منتظر برگزاری دادگاه تجدید نظر است.

به گزارش«محبت نیوز» دوازدهم تیر ماه سال ۱۳۹۶ با حکم قاضی احمدزاده رییس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران حکم دو نوکیش مسیحی صادر شد. هادی ‘عسگری’ به ۱۰ سال حبس و ‘امین افشارنادری’ به ۱۵ سال حبس که ۵ سال از آن به اتهام توهین به مقدسات بود محکوم شدند.
اوایل مرداد ماه ‘امین افشار نادری’ پس از اعتصاب غذا و وخامت حال جسمی، با قید وثیقه‌ای به مبلغ ۲۷۰ میلیون تومان، آزاد شد و اکنون ‘هادی عسگری’ تنها زندانی است که از جمع بازداشتی‌های پرونده فیروزکوه همچنان در زندان مانده است.
پنجم شهریور ماه سال ۱۳۹۵ (۲۶ آگوست ۲۰۱۶) نیروی انتظامی به باغی در فیروزکوه حوالی تهران یورش برد و ۱۷ تن از شهروندان مسیحی را در آن مکان بازداشت کرد که از این بین ”رامئیل بت تمرز”، ”امین افشارنادری”، “هادی عسگری”، “محمد دهنوی” و “امیرسامان دشتی”، به اوین منتقل شدند.

گروهی از این بازداشت‌شدگان با قرار وثیق آزاد شدند، اما امیر افشار نادری و هادی عسگری چندین ماه را در زندان بلاتکلیف به سر بردند و بارها مورد بازجویی قرار گرفتند، ولی باز هم تفهیم اتهام نشدند. تا اینکه در اعتراض به این وضعیت از بهمن ماه سال ۱۳۹۵ به علت عدم رسیدگی به پرونده‌ شان دست به اعتصاب غذا زدند.
۲۶ بهمن ماه سال گذشته بختیاری، رئیس دفتر دادستان کل کشور و خیرالدین، معاون دادستان کل در بازدیدی که از زندان اوین داشتند قول مساعد دادند که به وضعیت چند زندانی امنیتی، عقیدتی و سیاسی رسیدگی کنند که هادی عسگری و امین افشار نادری، دو نوکیش مسیحی زندانی در بند ۴ زندان اوین بین آنها بودند.
در نهایت پس از حدود هشت ماه بلاتکلیفی برای رسیدگی به پرونده‎شان به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب منتقل شد.
این دو زندانی عقیدتی شنبه ۱۹ فروردین در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی احمدزاده در ارتباط با پرونده دستگیری در فیروزکوه به اتهام تشکیل کلیسای خانگی تفهیم اتهام و محاکمه شدند و احکام سنگینی برایشان صادر شد.
دادگاه این نوکیشان مسیحی در ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ برگزار شد و علاوه بر مجازات حبس حکم داده شد که هر کدام از آنها پس از طی دوران محکومیت برای دو سال نیز حق خروج از کشور را ندارند.
احکام صادر شده برای این دو زندانی مسیحی از سنگین‌ترین احکامی است که در سال‌های گذشته برای زندانیان عقیدتی و حتی سیاسی صادر شده است.