۱۳۹۶ مرداد ۲۴, سه‌شنبه

معاون قضایی دادستان کل کشور: عضویت مسئولان در توئیتر تخلف است

در حالیکه بیشتر مسئولان رده بالای جمهوری اسلامی در توئیتر عضو هستند معاون قضائی دادستان کل کشور عضویت در این شبکه اجتماعی را تخلف اعلام نمود.
به گزارش «محبت نیوز» عبدالصمد خرم‌آبادی دوشنبه ۲۳ مرداد در جمع خبرنگاران گفت، وقتی عملی مطابق مقررات و قوانین ممنوع اعلام شده باشد انجام آن نیز تخلف محسوب می‌شود.
او افزود بر این اساس و از آنجا که توئیتر با دستور و حکم قضائی فیلتر شده استفاده از این شبکه اجتماعی هم “نوعی تخلف” و عدم رعایت مقررات محسوب می‌شود.
معاون قضائی دادستان کل کشور درباره استفاده بسیاری از مسئولان از جمله در وزارت ارتباطات از توئیتر گفت: «اگر عضویت مسئولان وزارت ارتباطات در توئیتر صحت داشته باشد این عضویت از سه جهت اشکال دارد.»
این مقام قضائی اشکال اول را این دانست که وزارت ارتباطات مجری دستورهای قضایی مربوط به فیلترینگ است و “مجری نباید مردم را فیلتر کند و خود را مستثنی بداند”.

خرم‌آبادی اشکال دوم را چنین توصیف کرد: «وزارت ارتباطات متولی ایجاد شبکه ملی اطلاعات است و متولی شبکه ملی نباید سردمدار عضویت در شبکه‌های بیگانه ممنوعه باشد.»
معاون قضایی دادستان کل کشور درباره اشکال سوم استفاده مسئولان وزارت ارتباطات از توئیتر گفت: «اگر این عضویت صحت داشته باشد عملاً نوعی تبلیغ شبکه‌های اینترنتی ممنوعه توسط متولیان شبکه ملی اطلاعات محسوب می‌شود و نقض غرض است.»
شایان ذکر است که پیش از این، محمود واعظی، وزیر ارتباطات از خرم آبادی به دلیل اظهاراتی پیرامون شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام انتقاد کرده و گفته بود “ایشان تخصص این مسایل را ندارند اما همواره مصاحبه کرده و اعلام نظر می‌کنند و نظرشان بسته شدن همه چیز است.”

دیکته‌های حکومتی؛ نمایندگان ارامنه به سفیر آلمان در تهران چه گفتند؟

آبراهامیان نماینده ارامنه جنوب در مجلس شورای اسلامی در دیدار با سفیر آلمان در تهران آنچه را از طرف حکومت برای ارائه گزارشی مثبت از زندگی اقلیت‌های دینی در ایران به وی دیکته شده بود را بازگو کرد.
به گزارش «محبت نیوز» نماینده ارامنه جنوب در مجلس شورای اسلامی در دیدار با میشائیل کلور برشتولد، سفیر آلمان در تهران گفته ارامنه در جمهوری اسلامی ایران در کمال برخورداری از آزادی به ویژه آزادی سیاسی و اعتقادی و براساس باورهای دینی خود زندگی می‌‌کنند.
در این دیدار کارن خانلری نماینده ارامنه تهران و شمال هم حضور داشته و او نیز گفته شرایط، امکانات و آزادی‌های موجود برای ارامنه در ایران خوب است، اما تحریم‌های ظالمانه علیه ایران بر زندگی و مسائل اقتصادی ارامنه ایران تاثیر منفی گذاشته بود که منجر به مهاجرت تعدادی از ارامنه ایران شد.
اینکه برشتولد، سفیر آلمان هنگام شنیدن این ادعاها از نمایندگان ارامنه در مجلس پیش خود چه فکر می‌کرده کار چندان سختی نیست. فقط کافیست بدانیم او سفیر دولتی است که با استناد به نحوه برخورد مقامات قضایی حکومت ایران با اقلیت‌های قومی و مذهبی بارها در بیانیه‌های مختلف اعلام کرده‌ کرده مسیحیان، بهاییان، دراویش و کردها و عرب‌ها در ایران قربانی روش‌های خودسرانه دستگاه قضایی و زیرپا گذاشتن اصول قانون اساسی هستند.
شاید یکی از شدیدالحن‌ترین بیانیه‌ها در طی یک دهه‎ی گذشته علیه رفتار جمهوری اسلامی با اقلیت‌ها را مارکوس لونینگ مسئول وقت حقوق بشر دولت آلمان تنظیم و منتشر کرد.
در این بیانیه مطبوعاتی که اواسط سال ۲۰۱۲ منتشر شد آمده بود نقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی در تضاد آشکار با حقوق بین‌الملل، تعهدات جهانی و هم‌چنین قانون اساسی خود این کشور قرار دارد. لونینگ خواستار آن شده که مقامات ایرانی به حقوق کلیه شهروندان خود توجه کرده و حافظ این حقوق صرفنظر از وابستگی‌های قومی و مذهبی آنها باشند.
وی هم‌چنین از جمهوری اسلامی خواست که احکام اعدام موجود در دستگاه قضایی را به مورد اجرا نگذارد و نسبت به متهمان و مجرمان رافت نشان دهد.
دوسال بعد یعنی در سال ۲۰۱۴ کریستف اشترسر، مسئول حقوق بشر دولت آلمان در آن دوران نیز در مصاحبه‌ای اختصاصی با بخش فارسی دویچه‌وله خواستار آزادی زندانیان عقیدتی در ایران شد.
‌اینگو هوفمن، نماینده‌ی جامعه‌ی بهاییان در آلمان، در سال‌های گذشته به طور مداوم گزارش نقض حقوق بهاییان و به طور اقلیت‌های دینی در ایران را به دولت آلمان داده است. در میان اقلیت‌های دینی بهاییان و مسیحیان بیش از دیگران با اتهامات امنیتی از جمله جاسوسی، ارتباط با بیگانگان و اقدام علیه امنیت ملی روبه رو می‎شوند.
سال ۱۳۹۰ پس از آنکه جمهوری اسلامی یوسف ندرخانی از مسیحیان غیرتثلیثی را بر سر دوراهی توبه و اعدام قرار داده بود سیاستمداران و فعالان مدنی آلمان به شدت علیه این رفتار موضع گرفتند. در آن زمان مارکوس لونینگ نماینده ویژه دولت آلمان در امور حقوق بشر، هرمان گروهه دبیر کل حزب دمکرات مسیحی آلمان و نمایندگان مجلس آلمان از دولت ایران خواستار آزادی ندرخانی شدند.

شایان ذکر است در سالهای پس از انقلاب اسلامی بسیاری از مسیحیان و ارامنه ایران به آلمان و اتریش پناهنده شده اند و مقام‌های این کشورها به طور کامل از واقعیت‌های ایران باخبرند.

۱۳۹۶ مرداد ۲۳, دوشنبه

روایتی از ازدواج زنان سوری با اعضای خارجی گروه اسلامی داعش

زنان سوری که با اعضای خارجی گروه اسلامی داعش ازدواج کرده‌اند بیش از خود، نگران کودکان بی‌هویتشان هستند.
به گزارش«محبت نیوز» خبرها حکایت از آن دارند که پس از تصرف شهرهای سوریه توسط دولت اسلامی برخی از خانواده های سوری با این ازدواجها موافق بودند و گفته می شود که موافقت این خانواده ها برای ازدواج دخترانشان یا به طمع مال و ثروت اعضای گروه اسلامی داعش و یا ترس از انتقام جویی آنها بوده است، و یا اینکه این خانواده ها از هواداران گروه اسلامی داعش بودند.

اردوگاه عین عیسی در ۵۰ کیلومتری شمال رقه محل زندگی زنانی است که به اجبار یا میل خود به عقد و نکاح اعضای گروه اسلامی داعش در آمده اند.
به نوشته روزنامه الشرق الاوسط، سه زن سوری در حالی که لباس سیاهی به تن دارند در گوشه‌ای از یک اتاق نشسته اند. در اطراف آن‌ها کودکانی کمتر از سه سال که هنوز هیچ گواهی تولدی ندارند مشغول بازی هستند. آن‌ها با اعضای خارجی داعش ازدواج کردند و از سرانجام خود آگاه نبودند.
«سواد» که حدود ۳۰ سال دارد، می‌گوید: رویای من این بود که معلم انگلیسی شوم. دوست داشتم به کودکان زبان خارجی تدریس کنم و داستان‌ها و رُمان‌های بین المللی را ترجمه کنم. او سیگاری روشن می‌کند و ادامه می‌دهد: از ۱۰ سال پیش سیگار کشیدن را شروع کردم؛ زمانی که داعش سیگار کشیدن در رقه را ممنوع کرد من یکبار مجازات شدم. ولی پس از ازدواج با یکی از اعضای داعش مشکلی برای سیگار کشیدن نداشتم.
او درباره ازدواج با یک عضو خارجی داعش گفت: همسر من از اعضای مراکشی داعش بود. با او در خیابان‌های رقه آشنا شدم و در تابستان ۲۰۱۵ ازدواج کردیم.
«نور» دیگر زن حاضر در چادر بود که ۲۲ سال از سن او می‌گذشت. او و خانواده اش در سال ۲۰۰۷ برای زندگی به رقه آمدند؛ جایی که او با همسر مالزیایی خود که در خدمت گروه اسلامی داعش بود، آشنا شد. او می‌گوید: در ابتدا تمایلی برای ازدواج با وی نداشتم، ولی بعد‌ها فریب شخصیت اسلامی وی را خوردم و با او ازدواج کردم.
«خنساء» برعکس دو زن قبل تمایلی به ازدواج با خواستگار داعشی خود نداشته است. او گفت: یکی از اعضای تونسی داعش از پدرم مرا خواستگاری کرد. پدرم پذیرفت. به عقیده پدرم، او یک شاهزاده جذاب بود که می‌توانست مرا خوشبخت کند. مادرم به رغم مخالفت نتوانست کاری انجام دهد.
این سه زن امید چندانی به آینده ندارند، آن‌ها بیشتر نگران آینده تاریک و مبهم فرزندانشان هستند.
اعضای گروه اسلامی داعش پس از اشغال شهر‌های سوریه به شیوه‌های مختلفی برای اجرای جهاد نکاح روی آوردند که نمونه آن ایجاد دفاتر ازدواج اجباری و ارائه لیست همسران داعشی برای جذب دختران و زنان غربی بود.

نادیه گرفتن حقوق اقلیت‌های دینی در دولت، زیر سایه‌‏ی دستورالعمل‌های حکومت

«کمیسیون آزادی بین‌المللی مذهب» در گزارش سالانه‌اش می گوید حکومت ایران به شکل برنامه‌ریزی شده و مداوم اقدام به آزار و اذیت اقلیت‌های مذهبی از جمله مسیحیان، یهودیان، زرتشتی‌ها و بهایی‌ها… می‌کند.
به گزارش«محبت نیوز»یکی از شعارهای حسن روحانی در دولت اول و همینطور مناظره‌های پیش از انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۹۶ قرار دادن فرصت در اختیار اقلیت‌های دینی و قومی و همینطور زنان در عرصه سیاسی و مدیریتی بود.
تاکید بر استفاده از زنان در کابینه، تکرار اینکه «بارها به وزراء گفته‌ام از اقلیت‌های دینی برای مدیریت معاونت وزارتخانه‌ها استفاده کنند» و یا تاکید بر حقوق اقلیت‌های دینی و قومی با تدوین منشور جامع حقوق اقلیت‌های دینی و قومی همه و همه ادعاهایی بود که از رییس جمهوری ایران و بعضی وزراء شنیده شد که این روند در دولت دوم روحانی نیز ادامه دارد.
همچنان که محمدجواد ظریف، وزیر خارجه‎ ایران در ادعاهایی تازه گفته استفاده از بانوان و اقلیت‌ها را در وزارت خارجه توسعه می‌دهیم، آنهم در شرایطی که در مراسم تحلیف حسن روحانی که در مجلس شورای اسلامی با حضور مدعوین داخلی و خارجی برگزار شد مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل تسنن زاهدان در مراسم حضور نداشت.
مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت، فردی است منعطف که بارها نشان داده اهل صلح است. بارها توصیه‌‏های دلسوزانه به جمهوری اسلامی کرده و به کرات در مسائل ضدامنیتی مثل گروگانگیری مرزبانان توسط تیم‌های تروریستی یا مخالفین مسلح نظام که دیپلماسی جمهوری اسلامی برای نجات آنها نمی‌توانست گره‏‌گشا باشد، از قدرت نفوذش در منطقه بهره برده و از طریق واسطه‌ها به کمک نظام آمده است.
طبیعی است وقتی از چنین چهره ارزشمندی با بی‎احترامی در مراسمی رسمی دعوت نمی‎شود، نمی‎توان نه تنها از دولت بلکه از ساختار و سیستم سیاسی ولایت فقیه توقع احترام به حقوق اولیه اقلیت‌ها را داشت.
در نمونه‎ای دیگر برخوردی است که با اقلیت‌های دینی در دادگاه‌ها و زندان‌ها می‎شود. حکومت همواره ادعا می‌کند زندان‌های بلند مدت و اجرای حکم اعدام بیشتر متوجه مجرمین و قاتلینی است که شاکی خصوصی دارند و یا اقدام به قاچاق مواد مخدر می‌کنند. اما بسیاری از اعدامی‌ها جوانان اهل سنت هستند که در مناطق محروم ایران زندگی می‌کنند و بیکارند و برای معیشت دست به هر کاری می‎زنند، اما حکومت قدمی برای بهبود معیشت آنها برنمی‌دارد.

آن روی سکه اما برخورد با دگراندیشان دینی هم تبعیض آمیز است. در ایران یک قاچاقچی مواد مخدر یا فردی که جرایم امنیتی نظیر درگیری مسلحانه داشته با حکم دادگاه اگر اعدام نشود به حبس‌های طولانی محکوم می‎شود، در همین سیستم قضایی یک نوکیش مسیحی به اتهام ترویج مسیحیت و تشکیل کلیساهای خانگی که با پرونده‏ سازی تحت عنوان اقدام علیه امنیت ملی اعلام جرم می‎شود نیز با حبس‌های طولانی روبه رو می‎شود.
در ماه‌های گذشته شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب با صدور حبس‌های فله‎ای برای مسیحیان ایران رکورد تازه‎ای در مدت زمان حبس ثبت کرد.
«کمیسیون آزادی بین‌المللی مذهب» در گزارش سالانه‌اش می گوید حکومت ایران به شکل برنامه‌ریزی شده و مداوم اقدام به آزار و اذیت اقلیت‌های مذهبی از جمله یهودیان، مسیحیان و زرتشتی‌ها و بهایی‌ها… می‌کند.
وزارت خارجه آمریکا طی دو دهه گذشته ایران را در طبقه بندی کشورهای مایه نگرانی قرار داده است.
تا دسامبر ۲۰۱۶ حدود ۹۰ مسیحی در ایران در زندان بودند که در انتظار زمان دادگاه خود برای رسیدگی به اتهاماتی مبتنی بر فعالیت‌های اعتقادی و ایمانی شان هستند.
گرچه این تعداد در حال حاضر  قدری کاهش پیدا کرده، اما بخشی از آنها افرادی بودند که مثل مریم نقاش زرگران دوران حبس‌شان به پایان رسیده است.
کمیسیون آزادی بین المللی مذهب در گزارش سال ۲۰۱۷ خود توصیه می‌کند که دولت ترامپ و متحدان آمریکا در واکنش به نقض حقوق اقلیت‌های مذهبی در ایران حکومت جمهوری اسلامی را تحریم کنند.
اتفاقی که در دور جدید تحریم‌های ایران افتاده و تاکید شده بخشی از تحریم‌های سپاه به دلیل سرکوب اقلیت‌های دینی است.بنابراین زمانیکه مقام‌های جمهوری اسلامی ادعا می‌کنند به دنبال استفاده از اقلیت‌ها در بدنه‌‏ی مدیریت کشور هستند نه تنها حقیقت نیست بلکه آنها حتی درون سیستم قضایی و امنیتی خود برای فشار و سرکوب اقلیت‌های دینی دستورالعمل دارند.
بنابراین نه دولت روحانی که مدعی رفع تبعیض حقوق اقلیت‌ها بود و نه هیچ دولت دیگری در کشور تا مادامی که ساختارهای قانونی تغییر نکند نمی‎تواند ادعا کند که از اقلیت‌ها دفاع می‌کند. شاید بهتر باشد دولت حسن روحانی پیش از آنکه به فکر استفاده از اقلیت‌ها در کابینه باشد که نشان داده نیست، به فکر ترمیم وضعیت حقوقی آنها به عنوان شهروندان ایران باشد.

۱۳۹۶ مرداد ۲۲, یکشنبه

خبر خوش برای پناهجویان افغان/ اخراج افغانها از آلمان متوقف شد

دولت آلمان به صورت رسمی به دولت افغانستان گفته که اخراج اجباری پناهجویان افغانی را از این کشور متوقف کرده است.
به گزارش«محبت نیوز» حفیظ احمد میاخیل، مشاور مطبوعاتی وزارت مهاجرین افغانستان می‌گوید: دولت آلمان پس از بررسی وضعیت امنیتی افغانستان و به درخواست دولت افغانستان این تصمیم را گرفته است.
به گفته بی بی سی، در سال جاری میلادی (۲۰۱۷) آلمان ۷۲ مهاجر افغان را که درخواست‌ پناهندگی‌شان رد شده بود از کشورش اخراج کرد و تعدادی مهاجر نیز داوطلبانه این کشور را ترک کردند.
آلمان در اروپا از کشورهایی است که بیشترین پناهجوی افغان را دارد.
مقامات وزارت مهاجرین می‌گویند: «مشخص نیست این تصمیم آلمان تا چه زمانی ادامه خواهد یافت اما این موضوع ارتباط مستقیم به وضعیت امنیتی افغانستان دارد.»
میاخیل می‌گوید که آنها از تمام کشورهای اروپایی می‌خواهند با توجه به وضعیت امنیتی افغانستان در درخواست‌های پناهندگی افغان‌ها بازنگری داشته باشند و آنها نیز در مورد توقف اخراج اجباری مهاجرین افغان تصمیم مشابه بگیرند.
افغانستان، پس از سوریه، دومین کشور مهاجرفرست در جهان است.
سید حسین عالمی بلخی، وزیر امور مهاجرین افغانستان نیز چند روز پیش گفته بود که آنها موفق شدند بحران اخراج اجباری مهاجران افغان را از کشورهای میزبان، کنترل کنند.
به گفته وی، افغانستان به دنبال امضای تفاهم‌نامه‌ها با کشورهای اروپایی، از ۱۰ کشور این قاره در سال ۲۰۱۶ تنها ۵۸۰ اخراجی داشت و در سال جاری این رقم تاکنون به کمتر از ۴۰۰ نفر می‌رسد.

کلیسایی در برزیل که کبوتران در آنجا هیپنوتیزم می شوند!

از وقتی که صفحه دایره ای رنگی بر روی درها و پنجره های کلیسایی در برزیل چسبانده شد دیگر هیچ کبوتری به کلیسا نزدیک نشده است، در واقع این صفحه های دایره ای، کبوتران را هیپنوتیزم می کنند.
به گزارش«محبت نیوز» کلیسای نوسا سنهورا (Nossa Senhora) در سائوپائولو برزیل سال ها بود که مشکلات جدی با پرندگان داشت. شاید تعجب کنید و بگویید کبوتران چگونه می توانند برای کلیسا مشکل به وجود بیاورند؟ همیشه به محض اینکه مراسمی در کلیسا برگزار می گردید سروکله کبوتران مزاحم پیدا می شد، آن ها بالا سر مردم از این سو به آن سو پرواز و نیمکت ها را کثیف می کردند و پرهایشان را در همه جا می ریختند اما از وقتی که صفحه دایره ای رنگی بر روی درها و پنجره ها چسبانده شده دیگر هیچ کبوتری به کلیسا نزدیک نشده است، در واقع این صفحه های دایره ای، کبوتران را هیپنوتیزم می کنند.

به نقل از رکنا، کبوترها محل عبادت مردم را به خانه خود تبدیل کرده بودند، هر جا دوست داشتند پرواز می کردند، در مراسم های رسمی کلیسا سروصدای زیادی ایجاد و سنگریزه و تکه های پلاستیک را بر روی سر مردم می ریختند. وضعیتی غیر قابل تحمل به وجود آمده بود و هر روز صبح خادمین کلیسا مجبور بودند که زمین و نیمکت های چوبی را تمیز کنند.. کلیسا همیشه به دنبال یک راه حل انسانی برای دور کردن این کبوتران بود اما هیچوقت تصور نمی کرد که چاره این کار «هیپنوتیزم» باشد.
در نهایت یک شرکت موفق شد که این کلیسا را از دست این کبوتران نجات دهد، آن ها تنها کاری که کردند این بود که یک سری صفحه های پلاستیکی که بر رویش دایره های رنگی کشیده شده بود را بر روی همه ی درها وپنجره های کلیسا نصب کنند. طراحی متحدالمرکز این دایره ها کبوتران را گیج و از محل دور می کرد به طوری که بعد از مدتی کبوتران فهمیدند که نباید دیگر هیچ وقت به کلیسا نزدیک شوند. این روش توسط یکی از محققان این شرکت ارائه شد آن ها راه های زیادی را تست کردند و به یک راه حل مناسب رسیدند. کبوتران در طول مراسم مذهبی سروصدای زیادی می کردند اما این تکنیک ۱۰۰ درصد جواب دارد و الان دیگر هیچ کبوتری به داخل کلیسا نمی رود.
این روش معجزه می کند فقط کافیست که یک طراحی رنگی بر روی یک صفحه پلاستیکی چاپ شود در این صورت دیگر هیچ کبوتری به این صفحه نزدیک نمی شود. هر وقت که کبوتران به سمت این صفحه ها پرواز می کنند طراحی متحدالمرکز این دایره ها بینایی آن ها را مختل می کند و باعث می شود که آن ها محل را ترک کنند. بعضی از کبوتران چند بار دیگر هم تلاش می کنند که از این درها به داخل بروند اما احساس گیجی آنقدر ناخوشایند است که در نهایت از خیر این کار می گذرند. از وقتی که این صفحه ها در نقاط مختلف کلیسا نصب شده کبوتران دیگر به اینجا برنگشتند.
برای اینکه در پرنده احساس گیجی ایجاد شود احتیاج به مکانیزمی است که قسمت مارپیچ گوش پرنده را تحت تاثیر قرار دهد و یک تصویر مدور می تواند این احساس گیجی را ایجاد کند. این روش راه حل عجیبی برای دور کردن کبوتران نیست همین ماه گذشته یک پروفسور ژاپنی تنها با نصب علامت «کلاغ ها وارد نشوند» توانسته بود پرندگان را از ساختمان خود دور کند.

۱۳۹۶ مرداد ۱۱, چهارشنبه

پرچم اسلامگرایان داعش در محل اقامت عامل حمله هامبورگ یافت شد

عامل این حمله در هامبورگ یک پرچم کوچک با نماد داعش را در کمد محل اقامت خود داشته است.
به گزارش «محبت نیوز» پلیس آلمان بعد از انجام تحقیقاتی از پیدا شدن یک پرچم نماد اسلامگرایان داعش در محل اقامت عامل حمله با چاقو به مشتریان سوپرمارکتی در هامبورگ خبر داده است.
به گزارش روزنامه “تاگس آنسایگر” سوئیس، پلیس آلمان بعد از انجام تحقیقاتی از پیدا شدن یک پرچم کوچک داعش در محل اقامت عامل حمله با چاقو به سوپرمارکتی در هامبورگ که به کشته شدن یک نفر و مجروح شدن چندین نفر منجر شد خبر داده است.
به گزارش نشریه “بیلد” آلمان عامل این حمله در هامبورگ یک پرچم کوچک با نماد داعش را در کمد محل اقامت خود داشته است.
در حمله با چاقو به مشتریان سوپرمارکتی در هامبورگ که جمعه گذشته رخ داد یک نفر کشته و هفت نفر دیگر مجروح شدند.
عامل این حمله که بر اساس تحقیات پلیس یک اماراتی بوده است در نروژ درخواست پناهندگی کرده و سپس در سال ۲۰۱۵ به آلمان آمده بود. وی از طرف سازمان های امنیتی به عنوان یک اسلام گرای افراطی و البته نه به عنوان عنصر خطر طبقه بندی شده بود. همچنین مدارکی دال بر وجود اختلات روانی در وی وجود دارد.

“مریم نقاش زرگران” نوکیش مسیحی از زندان آزاد شد

مریم نقاش زرگران زندانی عقیدتی پس از پایان دوران محکومیت خود و پس از چند روز بدعهدی مسوولان قضایی، سرانجام از زندان آزاد شد.
به گزارش «محبت نیوز» مریم (نسیم) نقاش زرگران، نوکیش مسیحی زندانی در اوین پس از تحمل بیش از چهار سال حبس از عصر روز سه‏ شنبه دهم مرداد از زندان آزاد شد.
آزادی این زندانی در حالی صورت گرفت که دوران حبس با احتساب جریمه‌هایی که پس از غیبت ناخواسته برای او منظور کردند روز هفتم خرداد به پایان رسیده بود و خانواده‎ی این زندانی برای استقبالش به زندان اوین مراجعه کردند، اما با بدعهدی مسوولان زندان و این بهانه که نامه‎ی آزادی او صادر نشده سه روز دیگر هم او را در زندان نگه‌داشتند.
مریم نقاش‎زرگران متولد سال ١٣۵٧ از دی ماه سال ١٣٨٨ به اتهام تشکیل کلیساهای خانگی و ترویج مسیحیت تحت بازجویی قرار گرفت و در نهایت سال ۱۳۹۱ توسط اطلاعات سپاه بازداشت شد و مدت‌ها به نقطه‌ای نا معلوم منتقل شد.
گرچه او با قید وثیقه آزاد شد، اما غیابی به چهار سال زندان محکوم گردید و دادگاه تجدید نظر هم حکم دادگاه بدوی را تایید کرد و مریم که در ترکیه شاغل بود به ایران بازگشت و ٢٨ تیر ماه سال ٩٢ به زندان افتاد.

او به دلیل بلاتکلیفی و در اعتراض به حکم صادره از ششم خرداد ٩۵ دست به اعتصاب غذا زد و ١٧ خرداد ماه با وعده‌ اینکه به پرونده و مطالبات او رسیدگی می‎شود بطور موقت آزاد و به مرخصی آمد، اما بار دیگر هفتم تیر همان سال به زندان فرا خوانده شد.
این زندانی عقیدتی بار دیگر ٢۵ تیر ماه همان سال دست به اعتصاب غذا زد و بار دیگر با همان وعده‌ها از ٣١ تیر به مرخصی فرستاده شد.
اما اعتصاب‌ها وضعیت جسمی او را هر روز وخیم‌تر کرد. این نوکیش مسیحی که مبتلا به بیماری «ASD» و درد مفاصل و لرزش بدن است و همچنین چند سال پیش تحت عمل جراحی قلب نیز قرار گرفته بود. ارمغان طولانی شدن زندان و اعتصاب‌های پی در پی برای او ضعف جسمی بود که بر شدت بیماری او افزود.
وضعیت جسمی او در زندان آنقدر وخیم شده بود که مادرش در پیامی ویدیویی خطاب به مردم و مسوولان اعلام کرد وضعیت جسمی و روحی دخترش بسیار بحرانی است و «هر لحظه امکان دارد دست به کاری بزند که نباید».

مریم نقاش زرگران بارها سعی کرد علاوه بر اعتصاب غذا با نامه‌نگاری صدای اعتراض خود را به گوش مسوولان قوه قضاییه برساند و بتواند از حق آزادی مشروط استفاده کند، اما هرگز با آن موافقت نشد.
فشارها بر او زمانی زیاد شد که به وی اجازه دادند در مرخصی بماند تا تکلیفش روشن شود، اما به او فراخوان دادند و مدت زمانی هم که در بیرون از زندان بود به عنوان جریمه برایش محسوب کردند.
همزمان شدن پرونده نقاش زرگران با پرونده‏ی سعید عابدینی کشیش ایرانی آمریکایی که او نیز در اوین بازداشت شد باعث شده بود که نگاه امنیتی دادگاه‌ و اطلاعات سپاه به او بیش از حد تصور باشد و از این رو فشار بر او نیز بیش از حتی زندانیان سیاسی بود.
فشار بر او آنقدر زیاد بود که اواخر خرداد سال ۹۶ گزارش شد به طرز مشکوکی در بند نسوان توسط یکی از زندانیان عادی مورد ضرب و شتم قرار گرفت و از ناحیه پا آسیب دید.
حالا او آزاد شده و پس از چهار سال به آغوش خانواده بازگشته، اما ضعف جسمی از یک سو و از سوی دیگر فشارهای روحی و روانی است که او تا ماه‌ها با آن دست به گریبان خواهد بود تا به زندگی عادی خود بازگردد.