۱۳۹۶ فروردین ۹, چهارشنبه

خرت ویلدرز؛ سیاستمدار هلندی که معتقد است مسلمان میانه رو وجودندارد

ویلدرز معتقد است مسلمان میانه‌رو وجود ندارد. آنانی که مسلمان میانه‌رو معرفی می‌شوند یا در واقع مسلمان نیستند چون شریعت اسلام را به جا نمی‌آورند، یا دروغگو هستند و قرآن را نخوانده‌اند
به گزارش «محبت نیوز» هلند را همواره مهد آزادی می خوانند تا حدی  که برخی جوانان اروپایی برای مصرف آزادانه ماری جوانا مخدر به این کشور سفر می کنند.هلند همواره مقصد پناهجویان هم بوده است. از یهودیان اسپانیا گرفته تا سوری های که از جنگ فرار کردند. اما خیرت ویلدرز، سیاستمدار راستگرای هلندی گفتمان فضای سیاسی این کشور را تغییر داده است.
این سیاستمدار هلندی کارش را از “حزب مردم برای آزادی و دموکراسی”، حزب حاکم که رقیب او در انتخابات هفته گذشته بود، شروع کرده اما چون بتدریج از سیاست‌های این حزب سرخورده شد، سر به شورش علیه خط حزب برداشت، در سال ۲۰۰۴ از این حزب اخراج شد و حزب خود را بنیان گذاشت.
حزبی که وی موسس آن است یک حزب عادی نیست، تنها عضو رسمی آن خیرت ویلدرز است که فقط افراد بسیار وفادار به خود را بعنوان نامزدهای حزب معرفی می‌کند. وعده‌های انتخاباتی حزب فقط یک صفحه است با دو محور؛ اسلام‌زدایی در هلند و منع کامل مهاجرت از کشورهای اسلامی.
به گفته بی بی سی، رهبر حزب خیرت ویلدرز هم زندگی عادی ندارد. از سال ۲۰۰۴ که نیروهای امنیتی هلند طرح ترور او را کشف و خنثی کردند، او تحت حفاظت ۲۴ ساعته پلیس است. او را در خانه‌ای امن و ضد گلوله اسکان داده‌اند که حتی یک پناهگاه امن هم دارد، او را با ماشین ضد گلوله از محل سکونتش به دفترش در پارلمان می‌برند، جلیقه ضد گلوله می‌پوشد و به گفته خودش به دلیل نفرتش از اسلام از زندگی شخصی محروم شده است.
به همین دلایل امنیتی او فقط هفته‌ای یک بار می‌تواند همسرش را که تبار مجار دارد ببیند.  ویلدرز در نتیجه این محدودیت، تماس عادی با جامعه و زندگی روزمره مردم را کاملن از دست داده است.
خیرت ویلدرز برای اظهارتش علیه اسلام و مسلمانان معروف است. او قرآن را با کتاب “نبرد من” هیتلر مقایسه کرده و خواستار ممنوعیت کامل آن در هلند شده است.
او خواستار تعطیلی مساجد (که آنها را کاخ نفرت می‌خواند) و مدارس اسلامی در هلند است. فیلم جنجال‌برانگیز “فتنه” که  ویلدرز در سال ۲۰۰۸ ساخت، بجز حملات شدید به اسلام و مسلمانان، حاوی جملاتی از محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری وقت ایران و آیت‌الله علی مشکینی، رئیس پیشین مجلس خبرگان است و به مراسم قمه‌زنی، سنگسار زنان “زناکار” و اعدام همجنس‌گرایان در ایران اشاره می‌کند.
 ویلدرز معتقد است مسلمان میانه‌رو وجود ندارد. آنها که به عنوان مسلمان میانه‌رو معرفی می‌شوند یا در واقع مسلمان نیستند چون آداب و شریعت اسلام را به جا نمی‌آورند، یا دروغگو هستند یا قرآن را نخوانده‌اند.
ویلدرز کسانی را که در خیابان از ظاهرشان می‌توان فهمید خارجی هستند “تروریست خیابانی” می‌خواند هر چند که گفته می‌شود مادر بزرگش اهل جاوه اندونزی (پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان دنیا) بوده است. در آن زمان اندونزی (که هند شرقی هلند نامیده می‌شد) مستعمره هلند بود و پدربزرگ آقای ویلدرز مامور به خدمت در آنجا.
ویلدرز طرفدار سفت و سخت اسرائیل است. او در جوانی دو سال در کیبوتص‌های اسرائیل کار و زندگی کرده و پس از آن حدود چهل بار به این کشور سفر کرده است.
او به یک نشریه هلندی گفته بود: “من کشورهای جالب زیادی را در خاورمیانه دیده‌ام، از سوریه و مصر و تونس گرفته تا ترکیه و قبرس و ایران، اما هیچ یک از این کشورها به من آن احساس همبستگی ویژه را نداد که وقتی پایم را در فرودگاه بن گوریون می‌گذارم پیدا می‌کنم.”

حدود یک میلیون مسلمان در کشور ۱۷ میلیون نفری هلند زندگی می کنند. اکثر این افراد هم مراکشی و ترک تبار هستند. شعارهای سیاستمداران احزاب راست افراطی و در صدر آنها خیرت ویلدرز موجب ناراحتی آنها شده است. اما  ظاهرن و با اتفاقاتی که در هفته ای اخیر در اروپا به وقوع پیوسته است گفتمان ویلدرز درباره اسلام به گفتمان غالب سیاسی هلند تبدیل شده است. چرا که۸۶ درصد مردم هلند فکر می کنند ارزشهای سنتی شان در خطر است. آنها با یک بحران هویتی روبرو هستند. آنها بر این باورند که جهانی شدن، اتحادیه اروپا و مهاجرت، ساختار سنتی زندگی شان را تغییر داده است. شهروندان هلند پرسش های زیادی درباره هویت خود دارند، هویتی که نمی خواهند به آسانی تغییر کند.

آلمان؛ کشورهای که مبدأ پناهجویان هستند را تحریم می کنیم

دولت آلمان قصد دارد کشور هایی را که از پذیرش اتباع خود سر باز می زنند تحت فشار قرار داده و کمک های خود را به این کشور ها کاهش دهد.
به گزارش «محبت نیوز» دولت آلمان قصد دارد شمار اخراج افرادی را افزایش دهد که درخواست پناهندگی‌شان در این کشور رد شده است. اما این مساله با مشکلی روبرو شده است: بسیاری از این کشورها با سرسختی از پذیرش شهروندان خود سر باز می‌زنند.

به گفته دویچه وله، توماس دمزیر، وزیر کشور آلمان گفته است که باید همه‌ی عرصه‌های سیاسی جهت تشویق این کشورها برای بازپس‌گیری پناهندگان” را به کار گرفت. او در این زمینه به اهرم‌های “کاهش کمک‌عمرانی” و “دشوارسازی صدور روادید برای سفر به اتحادیه‌ی اروپا” اشاره کرد.
دمزیر همچنین در سخنان خود خاطر نشان ساخت که این موضوع از نظر حقوق بین‌المللی یک وظیفه محسوب می‌شود که کشورها شهروندان خود را بازپس گیرند. اما به گفته‌ی او شمار زیادی از کشورها از این امر سر باز می‌زنند. این موضوع را تجربه‌ی آلمان در مذاکره با شماری از کشورهای شمال آفریقا نشان می‌دهد.
وزیر کشور آلمان تاکید کرد که برای تشویق این کشورها به بازپس‌گیری شهروندانشان، باید “همه‌ی تخم‌مرغ‌ها را در سبد مذاکرات گذاشت”. به گفته‌ی او، یکی از این تخم‌مرغ‌ها سیاست ویزایی است. اگر کشوری حاضر به بازپس‌گیری شهروندانش نباشد، باید روی این مساله حساب کند که ممکن است روادید سفر به کشورهای اتحادیه‌ی اروپا حتی برای مقامات حکومتی آن کشور نیز دیگر به سخاوتمندی کنونی نباشد.

تلاش سازمان اوقاف برای افزایش زیارت امامزادگان

رییس سازمان اوقاف گفته تبلیغ و ترویج فرهنگ زیارت بقاع متبرکه باید مدنظر قرار بگیرد و برای نهادینه سازی این فرهنگ باید تلاش کرد.
به گزارش «محبت نیوز» علی محمدی، نماینده علی خامنه‎ای و رئیس سازمان اوقاف با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰۰ روحانی در امام زادگان گفته، حضور روحانیون و مبلغین در امامزادگان و برپایی نماز جماعت و انجام فعالیت‎های فرهنگی در امامزادگان خود یک توفیقی است که باید شاکر بود.

او یکی از اقدامات موثر طرح آرامش بهاری را ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دانست وافزود: «هم اکنون بیش از ۷۰۰غرفه مخصوص ترویج فرهنگ عفاف حجاب و عفاف در امامزادگان کشور برپا شده است».
نماینده خامنه‌ای تاکید کرده «تبلیغ فرهنگ وقف از اولویت‌های سازمان اوقاف بوده و هست و باید باشد؛ اما تبلیغ و ترویج فرهنگ زیارت امام زادگان هم باید مدنظر قرار بگیرد و برای نهادینه سازی این فرهنگ در سطح جامعه تلاش کرد».
موضوع ترویج زیارت امام‎زادگان در سرتاسر ایران یکی از برنامه‌های اصلی سازمان اوقاف است چون مستقیم با افزایش درآمد آنها از طریق جمع آوری صدقات و نذورات مردم در این امامزادگان سر و کار دارد.
شایان ذکر است تا پیش از انقلاب شمار امام زادگان کمتر از ۱۵۰۰ بقعه و مقبره بود اما در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار امام‌زاده است.

جلاد داعشی: روزانه ۵۰ زن را شلاق می زدم

این جلاد داعشی، روزانه ۵۰ زن را شلاق می زد تا از شکنجه شدن به دست عناصر داعش در امان بماند
به گزارش «محبت نیوز» «میاسه حودور» که دو سال را در موصل، در بازداشت بود، فاش کرد که عناصر داعش او را مجبور کردند زنان بازداشت شده را به بهانه های مختلف اعم از بی حجابی یا پوشیدن لباس های کوتاه، شلاق بزند.

به نوشتۀ وبگاه اسکای نیوز، این جلاد داعشی، روزانه ۵۰ زن را شلاق می زد تا از شکنجه شدن به دست عناصر داعش در امان بماند.
به گفتۀ میاسه، گروه اسلامی داعش زنان را سنگسار می کرد و دستِ سارقان را می بریدند و زنان بی حجاب از نظر خودش را شلاق می زد.
وی افزود: همۀ زنانی که حجاب تعیین شده از سوی داعش را رعایت نمی کردند، شلاق می خوردند. بر اساس قانون داعشی، زنان موظف هستند تمام بدن خود را از سر تا پا بپوشانند و دستکش بپوشند.
میاسه خاطر نشان کرد: وقتی اولین بار به من گفتند که باید زنان را شلاق بزنم، گفتم که نمی توانم این کار را انجام دهم، اما آن ها به من گفتند: «تو می توانی و باید این کار را انجام دهی !»
میاسه، هنگام شلاق زدنِ یکی از زنان، نتوانست به شلاق زدن ادامه دهد و شلاق را زمین گذاشت. عناصر داعش او را به اتاقی دیگر بردند و تهدید کردند که اگر شلاق زدن آن زن را کامل نکند، او را شلاق خواهند زد.

۱۳۹۶ فروردین ۸, سه‌شنبه

انتقادات نمایندگان مجلس از معماری غیراسلامی شهرهای ایران

عدم نظارت دقیق بر نقشه های مغایر با معماری اسلامی از سوی شهرداری ها و سازمان نظام مهندسی کشور، انتقادات رهبر و نمایندگان مجلس را به دنبال داشت.
به گزارش «محبت نیوز» در راستای هر چه اسلامیزه نمودن چهره شهرهای ایران، شهرام کوسه غراوی عضو ناظر مجلس در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران گفت: سیما و منظر شهری، شهرهای تاریخی و کهن کشور نیز مثل تهران به عنوان پایتخت کشور، بهم ریخته و آشفته است و رنگ و بویی از معماری ایرانی- اسلامی ندارد.

به نقل از خبرگزاری “خانه ملت”،محمود صادقی عضو هیات رئیسه مجمع نمایندگان تهران نیز در این رابطه اظهار داشت: معماری ایرانی- اسلامی در دوره پیش از انقلاب بیشتر مورد احترام بوده حتی در برج آزادی سبک معماری اصیل ایرانی اسلامی دیده می‌شود، اما امروزه بناهایی ساخته می‌شود که هیچ شاخص معماری ایرانی- اسلامی در آن دیده نمی شود.
وی افزود: برای مسئولان اجرایی توسعه شهر مفهومی مادی داشته و در آن از نگاه نهادینه کردن هویت ایرانی  اسلامی غفلت شده است.
صدیف بدری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس نیز تصریح کرد: شورای عالی شهرسازی و معماری در حوزه شهرسازی و رعایت الگوهای معماری ایرانی- اسلامی مصوبات خوبی دارد، اما متاسفانه این مصوبات اجرایی نشده زیرا شهرداری‌ها سیستم تعریف شده در زمان صدور پروانه و اجرا ندارند، ضمن اینکه نظارتی هم بر نقشه‌های نظام مهندسی وجود ندارد.
او همچنین گفت: شورای عالی شهرسازی و معماری علی‌رغم مصوبات مناسب در حوزه وظایف نظارتی کوتاهی کرده است ضمن آنکه الگوی‌ معماری ایرانی- اسلامی در سازه‌های دولتی به چشم نمی‌خورد.
گفتنی است علی خامنه ای، رهبر ایران اواخر دسامبر ۲۰۱۳ گفته بود: “حقیقتن معماری و نمای تهران، نمای یک شهر اسلامی نیست و شهرداری و شورای شهر باید این موضوع را جزو جدی ترین مسائل خود بدانند”.

وعده‌های سرخرمن معاون احمدی‌نژاد به اقلیت‌های دینی

حمید بقایی کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری وعده داده در صورت پیروزی در انتخابات چهره‌هایی از اقلیت‌ ارمنی، آشوری، کلیمی و زرتشتی را به عنوان مشاور رییس جمهور منصوب کند.
به گزارش«محبت نیوز» در ایران ۲۹ اردیبهشت ماه، دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار خواهد شد که در همین راستا طیف‌ها و جریان‌های سیاسی شروع به معرفی کاندیداهای مورد نظر خود کردند.

گرچه هنوز مشخص نیست این اسامی مورد تایید شورای نگهبان قرار بگیرند یا خیر، اما به طور طبیعی احزاب و گروه‌های نزدیک به آنها فعالیت تبلیغاتی‎ خود را به نفع آنان آغاز کردند.
انتشار تصاویری از سعید جلیلی از چهره‌های تندروی نظام در بین فقرا و کارگران روستایی، یا انتشار تصاویر حسن روحانی در حال کوهنوردی در کنار بانوان کم حجاب که در شرایط معمولی گشت ارشاد در خیابان با آنها بدترین برخورد را می‌کند، ابزار تبلیغاتی خوبی برای انتخابات است.
اما یکی از گزینه‌هایی احتمالی انتخابات ریاست جمهوری حمید بقایی دوست نزدیک محمود احمدی‌نژاد است.
بقایی که سودای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را در سر می‌پروراند گفته چهار تن از شخصیت‌های برجسته ارمنی، آشوری، کلیمی و زرتشتی را به عنوان مشاور رییس جمهور منصوب خواهم کرد.
وعده‌های سیاسی و شعاری برای جمع کردن رای از بین اقلیت‌های دینی کار تازه‌ای نیست. حسن روحانی رییس جمهور ایران نیز در ایام انتخابات وعده داده بود با تدوین منشور حقوق بشری وضعیت حقوق اقلیت‌ها را بهبود بخشد.
او حتی معاون امور اقوام و اقلیت‌های دینی و قومی را تاسیس کرد، اما علی یونسی وزیر سابق اطلاعات را مسئول آن کرد.
تاکنون سابقه نداشته از اقلیت‌های مذهبی فردی مشاور رییس جمهور یا وزیر و معاون وزیر باشد.

دردسرهای نام خانوادگی ‘الله’ برای نوزادی که والدینش ازدواج نکرده اند

مخالفت مقامات آمریکایی با نام خانوادگی ‘الله’ برای نوزاد دختری که پدر و مادرش ازدواج نکرده اند
به گزارش «محبت نیوز» مقامات ایالت جورجیا در آمریکا از صدور گواهی تولد برای دختری که والدینش اصرار دارند نام خانوادگی او را ‘الله ‘ بگذارند خودداری می‌کنند.

به گفته بی بی سی، اداره بهداشت عمومی ایالتی گفته است که صدور گواهی تولد برای یک کودک ٢٢ ماهه با نام زلیخا گریسفول لورن الله با قوانین ایالاتی منافات دارد و در نتیجه، این اداره نمی‌تواند درخواست والدین این دختر برای صدور گواهی تولد را برآورده سازد.
مادر این دختر الیزابت هندی و پدرش بلال واک نام دارند و ازدواج نکرده‌اند. اداره بهداشت گفته است که طبق قوانین ایالتی، نام خانوادگی این کودک می‌تواند هندی، واک یا ترکیبی از این دو باشد اما نام خانوادگی الله قابل قبول نیست. به گفته این اداره، اگرچه والدین این کودک به طور رسمی ازدواج نکرده‌اند، اما لازم است فرزند آنان دارای نام خانوادگی یک یا هر دو نفر آنها باشد.
واک گفته است که او و دوست دخترش واژه الله را از آن جهت برای دخترشان برگزیده‌اند که به باور آنان نامی “شریف” است. وی افزوده است که “خودداری از صدور گواهی تولد به نامی که والدین برای فرزندشان مناسب می‌دانند غیرمنصفانه و به منزله نقض حقوق هر سه نفر است.”
اتحادیه آمریکایی دفاع از حقوق مدنی شعبه جورجیا به نمایندگی از سوی والدین این کودک، دادخواستی را علیه تصمیم اداره بهداشت ایالتی به دادگاه عالی محلی تسلیم کرده و گفته است که موضع مقامات ایالتی در این زمینه با قانون اساسی ایالات متحده و حقوق فردی مندرج در آن منافات دارد. در این دادخواست از دادگاه خواسته شده است با صدور امریه، رئیس اداره بهداشت عمومی ایالت جورجیا را به صدور گواهی ولادت با نام و نام خانوادگی مورد نظر والدین این دختر ملزم کند.
در مقابل، وکلای اداره بهداشت عمومی گفته‌اند که قوانین ایالتی مقرر کرده که برای صدور گواهی تولد، لازم است نوزاد دارای نام خانوادگی پدر یا مادر یا هر دو باشد. به گفته آنان، پس از صدور گواهی تولد برای زلیخا با نام خانوادگی هندی، یا والک یا هر دو، والدین خواهند توانست با مراجعه به دادگاه، خواستار تغییر این نام خانوادگی و تبدیل آن به الله یا هر نام دیگری شوند اما الله برای ثبت در گواهی تولد خلاف قانون و غیرقابل قبول است.
به این ترتیب، این کودک ٢٢ ماهه همچنان بدون گواهی تولد است و والدین او نمی‌توانند برای دخترشان برگه بیمه اجتماعی دریافت کنند و حتی نگران آن هستند که ممکن است بعدها، تابعیت آمریکایی او هم مورد سئوال قرار گیرد.

دفاع رئیس‌جمهور پر جمعیت ترین کشور اسلامی از اصول لائیک

جوکو ویدودو رئیس جمهور اندونزی بر لزوم جدایی دین از سیاست برای جلوگیری از دوقطبی شدن جامعه تاکید کرد.
به گزارش «محبت نیوز» جوکو ویدودو، رئیس جمهور اندونزی طی بیانیه ای با تاکید بر به جدایی دین از سیاست اظهار داشت:«سیستم لاییک می تواند مانع قطب بندی در جامعه شود. بنابراین مردم را به استفاده از عقل سلیم در رفتارشان دعوت می کنم.»

گفتنی است که این سخنان از جانب رئیس جمهور اندونزی در شرایطی مطرح می گردد که چندی پیش در پر جمعیت ترین کشور اسلامی جهان راهپیمایی های اعتراضی گسترده ای از جانب مسلمانان رادیکال در باره برخی سخنان “باسوکی تاهاجا پورناما” فرماندار چینی الاصل و مسیحی جاکارتا برپا شده بود.
معترضین به این فرماندار مسیحی وی را به توهین به اسلام متهم نمودند که با واکنش های مختلفی نیز مواجه شده بود.
وی که در بین مردم به آهوک مشهور است پس از این ادعا تحت تعقیبات قضایی قرار گرفته و به عنوان مظنون باید در دادگاه های بعدی حاضر شود.
او طی سخنانی در سپتامبر گذشته با تفسیری متفاوت از آیه ۵۱ سوره مائده متهم به توهین به اسلام شد.
پورناما گفته بود: “بعضی گروه ها با استفاده از آیات قرآنی از مردم می خواهند که به من رای ندهند. این احمق پنداشتن مردم است”

۱۳۹۶ فروردین ۷, دوشنبه

طرح کنترل موبایل پناهجویان آلمان برای کشف هویت آنها با انتقاد روبرو شد

اغلب پناهجویانی که وارد آلمان می‌شوند مدارک شناسایی معتبر ندارند و همین عامل به دلیلی برای جستجو محتویات گوشی‌های همراهشان شده است.
به گزارش «محبت نیوز» پیشنهاد وزیر کشور آلمان برای کنترل محتویات گوشی‌های موبایل پناهجویان بحث‌برانگیز شده است. توماس دمیزیر طرحی پیشنهاد کرده که در صورت تصویب به اداره مهاجرت و پناهندگی آلمان اختیار داده می‌شود برای شناسایی بهتر پناهجویانی که مدارک شناسایی همراه ندارند، اطلاعات داخل گوشی‌های موبایلشان کنترل شود.

به گفته دویچه وله، نگرانی از ورود تروریست‌ها به آلمان به عنوان پناهجو و انجام عملیات تروریستی، یکی از انگیزه‌های تشخیص هویت پناهجویان است.
پیشنهاد وزیر کشور آلمان حالا با مخالفت‌هایی از سوی اپوزیسیون و نهادهای طرفدار پناهندگان و نیز یکی از هم‌حزبی‌ها و همکاران او در کابینه روبرو شده است.
 آندریا فوس‌هوف، مسئول حفاظت از حریم خصوصی و گردش آزاد اطلاعات در دولت آلمان، با انتقاد از پیش‌نویس قانون جدید گفته که شک دارد دست‌اندازی در چنین سطحی به حقوق اساسی افراد مطابق با قانون اساسی آلمان باشد.

معاون نخست وزیر ترکیه: ۳ میلیون مهاجر از مسیر ایران در راه ترکیه هستند

«ویسی کایناک» معاون نخست وزیر ترکیه مدعی شد موج جدیدی از مهاجران از مسیر ایران به تعداد ۳ میلیون نفر در حال طی فرایند جابجایی و رفتن به ترکیه هستند.
به گزارش «محبت نیوز» کایناک روز یکشنبه طی مصاحبه با شبکه خبری «سی‌ان‌ان ترک» ادعا کرد: «طبق اطلاعاتی که بدست آوردیم، حدود ۳ میلیون مهاجر ثبت نشده در ایران هستند که می‌خواهند به سمت ترکیه حرکت کنند. متاسفانه بیشتر آنها اتباع افغان هستند که از شرق ایران می‌آیند.»

به نوشته روزنامه «حریّت» وی ضمن ابراز نگرانی آنکارا نسبت به بی‌تفاوتی تهران در قبال چنین مهاجرت‌هایی به ترکیه گفت: «البته نه اینکه ایران در حال کمک به آنها برای مهاجرت به ترکیه است، بلکه به آن بی‌اعتنایی می‌کند.»
معاون نخست وزیر ترکیه اما تاکید کرد که این افراد بیش از اینکه راغب به ماندن در این کشور باشند، می‌خواهند از ترکیه به عنوان نقطه انتقال به اروپا استفاده کنند.
کایناک همچنین افزود: «اروپا و دیگر کشورهای جهان باید درباره آن فکر کنند…آنها (مهاجران) می‌خواهند به غرب بروند و برای آنها (کشورهای اروپایی) ترکیه یک سد مهم است.»

پیشنهادی به کام مردان مسلمان؛ زن چهارم در عربستان سعودی اشانتیون می شود!

یک استاد دانشگاه عربستانی پیشنهاد کرد آکادمی تعدد زوجات در عربستان تأسیس شود و در آن، طی یک ماه، سه زن را به عقد یک جوان درآورند.
به گزارش «محبت نیوز» در قرن بیست و یکم و با بالا رفتن سطح آگاهی و بینش در بین قشر تحصیلکرده جوامع اسلامی، برخی از صاحب نظران و کارشناسان جهان اسلام به جهت تطبیق برخی از شرعیات اسلامی و به اقتضای زمانه بر این اصل تاکید می کنند که اسلام تعدد زوجات را نیاورده است و مدعی اند که اسلام و قرآن تحدید زوجات کرده است، نه تعدد زوجات.

حالا خانم دکتر هوازن میرزا استاد دانشگاه ملک عبدالعزیز در عربستان سعودی، در طی گفتگویی تلویزیونی و با حمایت از نگاه مردسالارانه ی شرع اسلام، در طرح خود پیشنهاد کرده آکادمی تعدد زوجات در عربستان تأسیس شود و در ادامه توضیح داده که سن جوان مذکور باید بین حتمن ۲۵ تا ۳۵ سال باشد.
به نقل از العالم، هوازن میرزا تأکید کرد: در صورتی که جوان مذکور در ازدواج با سه زن (یک دوشیزه، یک مطلقه و یک بیوه) موفق عمل کند و فاقد مشکلات باشد آکادمی متعهد می شود پس از گذشته ۱۰ سال، در صورت رغبت جوان مذکور به وی، همسر چهارمی را به وی هدیه کند.میرزا افزود که اندیشه “آکادمی تعدد [زوجات]” را برای زنان و دخترانی که آمادگی پذیرش آن را دارند مطرح کرده و این طرح بر زندگی همسران مذکور با یکدیگر در یک منزل استوار است.
این استاد دانشگاه عربستانی افزود: این اندیشه به روش وقف اجرا می شود و سرمایه داران به عنوان یک طرح خیریه اقدام به تأمین مالی آن می کنند.
هوازن میرزا تصریح کرد: برخی از بانوان در جامعه علاقه مندند در طول هفته فقط دو روز در کنار همسرشان باشند تا ازدواج مانند ایفای نقش اجتماعی و انجام مسئولیت هایشان نشود که این طرح برای آنها مناسب است.

۱۳۹۶ فروردین ۳, پنجشنبه

رجب طیب اردوغان: اروپایی ها فاشیست و دشمن اسلام هستند

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در سخنان تازه‌ای بار دیگر اروپای کنونی را با زمان جنگ جنگ دوم جهانی مقایسه کرد.
به گزارش «محبت نیوز» با بالا گرفتن تنش میان ترکیه و کشورهای اروپا و پس از آنکه اردوغان انگشت اتهام را به سوی هلند در رابطه با کشتار مسلمانان بوسنی گرفت، حالا سیاستمدار اسلامگرای تُرک که در کشورش نیز با انتقادات بسیاری روبروست، تمامی اروپا را مخاطب قرار داده و گفته است:« اروپا نژاد پرست،فاشیست،ظالم ودشمن ترک و اسلام است!»

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در سخنان تازه‌ای بار دیگر اروپای کنونی را با زمان جنگ جنگ دوم جهانی مقایسه کرد و آن را «نژادپرست، فاشیست، ظالم و دشمن ترک‌ها و اسلام» خواند.
اردوغان روز سه‌شنبه ۲۱ مارس / یکم فروردین در یک گردهمایی در آنکارا بار دیگر به تنش‌های اخیر بین ترکیه و برخی از کشورهای اروپایی و همچنین رویکرد اروپا در قبال همه‌پرسی قانون اساسی ترکیه پرداخته و گفت: «آن‌ها [اروپایی‌ها] اکنون همه آن‌چه را که به ما به‌عنوان معیارهای پیوستن به اتحادیه اروپا تحمیل کرده بودند پایمال می‌کنند.»
او گفت: «اروپایی‌ها ابتدا چهره خود را در ارتباط با مسئله سوریه رو کردند و بعد در رابطه با همه‌پرسی قانون اساسی ترکیه. آن‌ها از سازمان‌های تروریستی حمایت می‌کنند اما نه از امامانی که به مسائل مذهبی ما مربوط هستند پشتیبانی می‌کنند و نه از آموزگارانی که وزارت آموزش ما آن‌ها تعیین کرده‌اند. آن‌ها با امامان و معلمان ما همچون جاسوسان رفتار می‌کنند.»

«سرباز دولت اسلامی»مسئول حمله تروریستی حادثه لندن

داعش عامل حمله لندن را«سرباز دولت اسلامی»معرفی واعلام کرد.
به گزارش «محبت نیوز» گروه اسلامی داعش مسئولیت حمله مرگبار روز چهارشنبه در نزدیکی پارلمان بریتانیا را به عهده گرفته است.

به گفته بی بی سی،این گروه با انتشار بیانیه‌ای در وبسایت ‘اعماق ‘ گفته است که مهاجم “یک سرباز دولت اسلامی” بوده و این حمله را در پی “دعوت به هدف قرار دادن شهروندان ائتلاف” انجام داده است.
ائتلافی از کشورهای مختلف به رهبری آمریکا بیش از دو سال است که مواضع داعش در سوریه و عراق را هدف قرار می‌دهند. بریتانیا نیز عضو این ائتلاف است.
روز چهارشنبه فردی با خودرو وارد پیاده‌روی پل وستمینیستر، در نزدیکی پارلمان، شد که به دنبال آن دو عابر پیاده کشته و تعداد زیادی زخمی شدند. مهاجم سپس یکی از ماموران پلیس را با چاقو کشت و سرانجام به ضرب گلوله ماموران کشته شد.
گفته می شود او این عملیات را بنا به دعوت این گروه مبنی بر هدف قرار دادن شهروندهای کشورهای مشارکت کننده در ائتلاف ضدداعش انجام داده است.

۱۳۹۶ فروردین ۲, چهارشنبه

افزایش کنترل های مرزی در چند کشور اروپایی برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی

در میان کشورهایی که اتحادیه ی اروپا به آنها اجازه ی کنترل مرزی داده ، سوئد بیشترین تعداد کنترل های مرزی را انجام د اده است.
به گزارش «محبت نیوز» اتحادیه ی اروپا در پی افزایش شدید شمار پناهندگان، به کشورهای سوئد، دانمارک، نروژ، آلمان واتریش اجازه داد که کنترل مرزی داشته باشند.
به گفته رادیو سوئد، این اجازه یک مورد ویژه محسوب میگردد چرا که در مرزهای میان کشورهای عضو قرارداد شینگن نباید کنترل مرزی وجود داشته باشد.
این کشورها باید کمیسیون اتحادیه ی اروپا را در مورد کنترلی که انجام می دهند، مطلع سازند.
بررسی گزارش های این کشورها به اتحادیه ی اروپا حاکی از آن است که در تابستان گذشته، سوئد ۳ میلیون و سیصد هزار کنترل مرزی به عمل آورده که برای نمونه ۸ برابر تعداد کنترل هایی است که آلمان انجام د اده است.
اینکه تعداد کنترل های مرزی سوئد بسیار بیشتر از دیگر کشورهای یاد شده است، چنین عنوان می شود که سوئد تمام وسایل نقلیه ی عبور کننده از پل اوره سوند را مورد کنترل قرار می دهد و این در حالی است که کشورهای دیگر تنها به کنترل بخشی از وسایل نقلیه ی عبور کننده از مرز خود را اکتفا می کنند.
اینکه تعداد کنترل های مرزی سوئد بسیار بیشتر از دیگر کشورهای یاد شده است، چنین عنوان می شود که سوئد تمام وسایل نقلیه ی عبور کننده از پل اوره سوئد را مورد کنترل قرار می دهد و این در حالی است که کشورهای دیگر تنها به کنترل بخشی از وسایل نقلیه ی عبور کننده از مرز خود اکتفا می کنند.
رئیس مرزبانی سوئد ، پاتریک انگسروم در این زمینه می گوید که کنترل مرزی ما در جاده ای با ترافیک بسیار سنگین انجام می گیرد و این در حالی است که کشورهای دیگر چنین ترافیک سنگینی در مرزهای خود ندارند.
در این زمینه اما جالب توجه است که با وجود این کنترل گسترده، ماهانه تنها حدود ۳۰۰ پناهنده شناسایی شده است که یا از سوئد درخواست پناهندگی کرده اند و یا اجازه ی ورود به سوئد نیافته اند.

تشکر اعضای داعش از سازنده تلگرام برای ساخت این برنامه و گرایشش به اسلام!

طرفداران و اعضای گروه تروریستی اسلامی داعش عکس جدید صفحه شخصی پاول دوروف، سازنده برنامه تلگرام را به بحث گذاشته اند.
به گزارش «محبت نیوز» گفته می شود سازنده برنامه تلگرام، برنامه ای که در ایران نیز طرفداران بسیاری دارد عکس پروفایل خود را با چهره جدیدی که شباهت به تروریست ها اسلامگرا دارد تغییر داده است.

به گفته اسپوتنیک، برخی از اسلامگرایان واقعی بودن این عکس را پذیرفتند و از این که این مهندس آی تی و برنامه نویس روس مطرح نیز به اسلام افراطی روی آورده است خوشحال شدند.
طرفداران داعش همچنین با ایجاد لینکی به حساب پاول دوروف در تلگرام این امکان را برای سایر تروریستها فراهم کردند تا بتوانند از او برای ساخت سیستم مسنجر محافظت شده تلگرام تشکر کنند.
پیشتر در ۲۱ مارس پاول دوروف در یکی از شبکه های اجتماعی روس عکسی که با فتوشاپ طراحی شده بود و در آن او با ریش بلند و با انگشت اشاره رو به آسمان دیده می شود منتشر کرده بود.

وخامت وضعیت جسمی مریم نقاش زرگران و مخالفت با اعزام او به مرخصی درمانی

طبق آخرین گزارش‌های دریافتی از منابع نزدیک به خانواده‎ی مریم نقاش زرگران وضعیت جسمی او هفته‎ی گذشته وخیم شده بوده و بار دیگر با کاهش وزن روبرو شده است.
به گزارش «محبت نیوز» طبق آخرین پیگیری‌های منابع مطلع در تهران وضعیت جسمی «مریم (نسیم) نقاش زرگران» نوکیش مسیحی و زندانی در بند نسوان زندان اوین، در یک هفته‌ی گذشته رو به وخامت گذاشته و نیاز مبرم به رسیدگی ویژه پزشکان متخصص دارد.

این نوکیش مسیحی که مبتلا به بیماری «ASD» است، پیش‌تر تحت عمل جراحی قلب نیز قرار گرفته و طولانی شدن زندان همراه با ضعف جسمی بر شدت بیماری او افزوده است و به گفته‎ی هم‌بندی‌هایش وزن او به سرعت کاهش می‌یابد.
خانواده‎ی خانم زرگران از اواسط سال ۱۳۹۶ اعلام کردند که در پی اعتصاب غذاهای مکرر و شرایط زندان و فشارهای قضایی که با بلاتکلیف گذاشتن پرونده‎ی این نوکیش مسیحی همراه بود وضعیت روحی مریم نقاش زرگران هم آسیب جدی دیده و او را مبتلا به افسردگی نموده است.
او در پی چندین مرحله اعتصاب غذا سال گذشته سرانجام ۳۱ مرداد ماه به مرخصی درمانی اعزام شد ولی درحالیکه هنوز مراحل درمانی او باقی مانده بود شنبه ۲۷ شهریور به زندان برگردانده شد.
نقاش زرگران بار دیگر از ۱۵ تیر ماه در اعتراض به بلاتکلیفی و عدم رسیدگی به پرونده‌ی خود دست به اعتصاب غذا زد. او خواستار آزادی بی‌قید و شرط بود.
در این دوران سه بار به بهداری زندان اون منتقل شد و در نهایت پس از گذشت ۲۷ روز از اعتصاب غذا مسئولان زندان به او وعده دادند تا آزاد خواهد شد و در نتیجه ۱۰ مرداد ماه به اعتصاب غذای خود پایان داد.
او بار دیگر در ۵ خرداد‌ ماه ۱۳۹۵ در اعتراض به عدم رسیدگی به وضعیت جسمی، وضعیت پرونده، عدم آزادی مشروط و مخالفت با اعطای مرخصی دست به اعتصاب غذا زده بود و پس از گذشت ۱۱روز اعتصاب غذای اولش در ۱۷ خردادماه با تودیع وثیقه به مرخصی درمانی اعزام شد.
سال گذشته وضعیت مریم نقاش زرگران بسیار وخیم بود. او با وجود آنکه مرخصی داشت و مسئولان به او قول داده بودند که این مرخصی همراه با آزادی مریم خواهد بود اما بار دیگر به زندان فراخوانده شد. این در حالی بود که مدت زمان عدم حضور او در زندان ۴۵ روزغیبت منظور شد.
این نوکیش مسیحی اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ پس از احضار به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات مورد بازجویی و تهدید قرار گرفت. درپی این بازجویی‌ها که با تهدید خانواده او نیز همراه بود، سوالاتی در خصوص برگزاری کلیسای خانگی و جامع مطرح بوده است.
گفتنی ست تنها پس از گذشت چند روز از بازداشت «سعید عابدینی» در سال ۱۳۹۱ که برای بازدید از خانواده و پیگیری تاسیس یک پرورشگاه به ایران سفر کرده بود، خانم نقاش زرگران نیز طی تماس تلفنی از سوی پلیس امنیت احضار و بازداشت شد .
شایان ذکر است این وضعیت خانواده‎ی نقاش‌زرگران را نیز با آسیب‌های جدی روبرو کرده است. «زهرا پورنوحی لنگرودی» مادر مریم در نتیجه‎ی فشار و استرس ناشی از سلامت فرزندش پس از آنکه برای پیگیری وضعیت خود بارها به دادستانی مراجعه کرد دچار عارضه مغزی شد.

مرمت تاریخی مقبره خالی عیسی مسیح در اورشلیم به پایان رسید

تیمی از متخصصان مرمت از دانشگاه آتن تخته‌سنگ‌ها را از نمای خارجی بیرون آوردند و بدنه‌ی درونی مقبره عیسی مسیح را تعمیر کردند.

به گزارش «محبت نیوز» در ماه اکتبر، که عملیات مرمت در اوج خود بود، کارشناسان گفتند که سنگ آهک اصلی که عیسا آنجا خاکسپاری شد را کشف کرده‌اند.
به نقل از اسوشیتد پرس، مقبره‌ی خالی عیسی مسیح به عظمت اولیه‌اش بازگردانده شد. تیم مرمت‌کار یونانی عملیات مرمت تاریخی ادیسیول، معبدی که گفته می‌شود مکانی است که غاری که عیسی آنجا خاکسپاری شده، و رستاخیز کرده، را به موقع برای عید قیام به پایان رساند.
منظره‌ی ناساز نرده‌های آهنی که در ۱۹۴۷ از سوی مقامات بریتانیایی دورتادور معبد کشیده شد تا دیوارهای معبد حفظ شوند، از مقابل چشم کنار رفته است. دوده‌های سیاه روز سنگ بنای معبد که یادگار دهه‌ها شمع‌افروزی زوار است، از مقابل چشم کنار رفته است. ترس از فرو ریختن معبد قدیم که از دویست سال پیش تا کنون مرمت نشده بود، از میان رفته است.
بانی برنهام از بنیاد بین‌المللی آثار تاریخی روز دوشنبه گفت «اگر همین حالا اقدام نکرده بودیم، احتمال زیادی می‌رفت که بنا فرو ریزد». «با این مرمت، مقبره کاملن متحول شده».
بیوه‌ی بنیانگزار اسناد آتلانتیک در مرحله‌ی اول ۱.۴ میلیون دلار از ۴ میلیون هزینه‌ی مرمت را پرداخت. شاه عبدالله دوم، شاه اردن و محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز هر یک ۱۵۰۰۰۰ یورو سهم داده‌اند، و تأمین‌های مالی شخصی و کلیسایی نیز در پرداخت هزینه کمک کرده است.
بنای سنگ آهک و مرمر در میانه‌ی کلیسای سپولکر مقدس در اورشلیم قرار دارد که یکی از قدیمی‌ترین کلیساهای جهان است، بنایی که در قرن دوازدهم بر بازمانده‌های بنایی از قرن چهارم ساخته شده. پس از سال‌ها ایستادگی در مقابل باد و باران و دود شمع، معبد نیاز به رسیدگی فوری داشت.
گفته می شود سه شاخه اصلی مسیحیت هر یک بخشی از کلیسا را با وسواسی خاص محافظت می‌کنند و برای اجرای این مرمت رقابت‌های تاریخی خود را کنار گذاشتند و دعای خیر خود را راهی عملیات مرمتی کردند. در ۲۰۱۵، پلیس اسرائیل برای مدت کوتاهی این محل را بست زیرا سازمان بناهای تاریخی اسرائیل آن را ناامن اعلام کرده بود، و در ژوئن ۲۰۱۶ مرمت بنا آغاز شد.
تیمی از متخصصان مرمت از دانشگاه ملی فناوری آتن تخته‌سنگ‌ها را از نمای خارجی بیرون آوردند و بدنه‌ی درونی معبد را تعمیر کردند، و برای استحکام آن لوله‌های دوغاب به استخوان‌بندی تزریق کردند. هر تخته‌سنگی جداگانه از دود شمع‌ و فضله‌ی کبوتر پاک شد و سپس به جای خود برگشت داده شد. همچنین برای استحکام، پیچ و مهره‌های تیتانیوم در داخل استخوان‌بندی کار گذاشته شد و رنگ دیوارنگاری‌ها و نقاشی‌های روی گنبد معبد تازه شد.
مرمت‌کاران همچنین به اکتشافاتی نائل شدند.
در ۲۶ اکتبر، تیم وارد مقبره خالی شدند، که آرامگاه عیسی مسیح قبل از قیام از مردگان بوده است، و به طور موقت لایه‌ی ‌مرمر قدیمی، روپوش سنگی که بدن عیسا آنجا نهاده شده بوده را برداشتند.
زیر مرمر بیرونی یک تخته‌سنگ مرمر سرخ سفید که روی آن صلیبی حک شده بود، و تاریخ آن به زعم تیم باستان شناسان به قرن چهاردهم، اواخر دوران جنگ‌های صلیبی می‌رسد را یافتند. زیر این تخته سنگ‌مرمر تخته‌سنگی قدیمی‌تر و خاکستری رنگ برای محافظت تخت سنگی بود، و قیر این تخته‌سنگ به قرن چهار می‌رسد، هنگامی که کنستانتین امپراطور رم به کلیسا دستور ساختن اسپولکر مقدس را داد.
مرمتگران دریچه‌ای کوچک در دیواره‌ی مرمری معبد بریده‌اند تا بازدیدکنندگان بتوانند برای اولین بار استخوان‌بندی آرامگاه قدیمی غار را تماشا کنند.
آنتونیا موروپولو، مدیر تیم مرمت‌گران گفت «به نظر می‌رسد در مقابل لایه‌های متعدد معتبری از تاریخ ایستاده‌ایم».
تا پیش از مراسم رونمایی روز چهارشنبه که به افتخار پایان یافتن مرمت و در حضور دو نماینده از مذاهب مسیحی – اسقف برتولمه، رهبر معنوی مسیحیان ارتدکس، و نماینده‌ای از سوی پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک، مرمت‌گران وسایل کار خود از محل را جمع می‌کنند.
نگرانی در خصوص استواری این کلیسای تاریخی، شاخه‌های گوناگون مسیحیت را گرد هم آورد و موروپولو امیدوار است که دوران تازه‌ای از اشتراک مساعی آغاز شود. وی امیدوار است که جمعیت‌های گوناگون تغییراتی در مراسم باستانی درون کلیسا، نظیر این رسم که زوار شمع‌های روشن را به دیوار سنگی ادیکیول بکوبند، صورت گیرد تا بنا دچار آسیب نشود.
و اکنون برای دور بعدی تعمیرات پول جمع‌آوری شده تا زهکشی و فاضلاب راه‌آب‌های زیرزمینی و دوروبر مقبره بازسازی شود و دیگر تا سال‌ها نیازی به تعمیرات نباشد.
موروپولو گفت «بنایی که اینجاست در طول قرن‌های محل زیارت بوده و تا دنیا دنیا باشد محل بازدید مسیحیان خواهد بود».

۱۳۹۵ اسفند ۲۶, پنجشنبه

برای دومین بار دستور مهاجرتی دونالدترامپ توسط یک قاضی فدرال معلق شد.

قاضی دادگاهی فدرال در ایالت هاوایی دستور تازه مهاجرتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را در سراسر این کشور معلق کرده است.
به گزارش «محبت نیوز» یک قاضی فدرال آمریکا در ایالت هاوایی در روز چهارشنبه طی حکمی توقف فرمان دونالد ترامپ را درخصوص ممنوعیت سفر به آمریکا صادر کرد. این اقدام قاضی آمریکایی در حالی انجام شد که تنها چند ساعت به آغاز اجرای این فرمان جدید ترامپ در روز پنجشنبه باقی مانده بود.

شکایات مطرح شده علیه این دستور تازه روز چهارشنبه در دادگاه هایی در سه ایالت مریلند، هاوایی و واشنگتن بررسی شد. دو دادگاه دیگر هنوز حکم خود را اعلام نکرده اند.
به گزارش خبرگزاری رویترز از هونولولو و نیویورک، قاضی دریک واتسون Derrick Watson دستور توقف فوری اجرای فرمان اجرایی ترامپ را که هدف از آن ممنوعیت موقت ورود اتباع شش کشور اسلامی به آمریکا است صادر کرد.
این اقدام قاضی فدرال ایالت هاوایی بخشی از اقدامات حقوقی دادستان های کل برخی ایالت ها و گروه های حامی مهاجرت علیه فرمان جدید ترامپ در دادگاه های آمریکا است که روز چهارشنبه انجام شد.
شون اسپایسر سخنگوی کاخ سفید از اظهارنظر درباره این دستور قاضی فدرال ایالت هاوایی خودداری کرده است.
در همین حال ­دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه تصمیم قاضی فدرال به شدت محکوم کرد و وعده داد این موضوع را تا آخر حتی در دیوان عالی پیگیری کند.
ترامپ عصر چهارشنبه در تجمعی در شهر نشویل در ایالت تنسی گفت که این حکم باعث می شود آمریکا ضعیف جلوه کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، رئیس جمهور آمریکا گفت « ما مبارزه خواهیم کرد. ما همچنین تا جایی که لازم باشد حتی دیوان عالی رجوع می کنیم. ما پیروز خواهیم شد ».

کمرنگ شدن اسلام در بین مردم و مسئولان ایران

دور شدن مردم و مسئولان از اسلام و کمرنگ شدن نقش دین در زندگی اجتماعی آنان، مراجع و روحانیون را در جمهوری اسلامی به شدت نگران کرده است.
به گزارش«محبت نیوز»عالی‌ترین مقام قضایی جمهوری اسلامی صادق آملی لاریجانیهشدار داده «اسلام و تحقق اهداف اسلامی در کلام برخی مسئولان کشور کمرنگ شده است».
به باور او «با کثرت رسانه‌هایی که از ناحیه غرب ایجاد، تغذیه و تقویت می‌شوند، القائاتی صورت می‌گیرد که موجب فاصله گرفتن دغدغه‌های اشخاص از اهداف متعالی می‌شوند».
رئیس قوه قضائیه خطاب به همه دستگاه‌ها و همه مهمتر دستگاه اجرایی [دولت حسن روحانی] گفته باید در مسیر تحقق احکام اسلام قدم بر دارند و بر این اساس نباید مدیرانی به کار گماشته شوند که احکام و معیارهای اسلامی را از صمیم قلب قبول ندارند.
در روزهای گذشت برای چندمین بار است که یک مقام ارشد در حکومت نسبت به کمرنگ شدن اسلام در بین مدیران و مردم هشدار می‌دهد.
پیش از این نیز محمدعلی موحدی کرمانی رئیس موقت مجمع تشخیص مصلحت  نظام نیز گفته بود «عده‌ای از مردم به دلیل مشکلات شدید اقتصادی از مذهب دست کشیده‌اند».
در واقع آنطور که این مقامات می‌گویند وضعیت کشور به سمتی رفته که گروهی از مردم و مدیران مسئولین قائل به اسلام نیستند.
فاصله گرفتن مردم از اسلام و دین حکومتی تا آنجا رسیده که ناصر مکارم شیرازی در  یکی از جلسات سخنرانی خود اعتراف کرده، زمانی یک فتوا صادر می‌شد و همه گوش‌ها شنوا بود، اما اکنون شرایطی است که گوش‌های شنوا کم شده است و ضرر، خسارات و عواقب سوء آن را هم می‌بینند.

البته این مرجع تقلید نگفته آثار و تبعات فاصله گرفتن مردم از اسلام چیست، اما شاید حدس زدن آنچه روحانیون و مراجع از آن نگران هستند چندان دشوار نیست، گسترش مسیحیت، بی‌حجابی، فضای مجازی، سبک زندگی غربی، تاثیر شبکه‌های ماهواره‌ای و…مصداق این نگرانی‌هاست که با وجود میلیاردها تومان هزینه در سال برای آموزش و تربیت جوانان مومن و تبلیغ اسلام روز به روز حاکمیت را بیشتر نگران خود می‌کند.

حکم ممنوعیت پوشش یهودی انتقاد خاخام های اروپا را در پی داشت

رهبران یهودی می‌گویند «پیام اروپا روشن است؛ این سرزمین دیگر پذیرای جوامع مذهبی خود نیست».
به گزارش «محبت نیوز»  خاخام‌های اروپا به حکم دادگاهی در اتحادیه‌ی اروپا که به کمپانی‌ها اجازه‌ی ممنوعیت پوشش مذهبی کارکنان را می‌دهد، اعتراض کردند و گفتند این حکم به این معناست که «این سرزمین دیگر پذیرای جوامع مذهبی خود نیست».
به نوشته تایمز اسرائیل، این حکم که روز سه‌شنبه از سوی دادگاه اروپا در لوکزامبورگ صادر شد، همچنین می‌گوید اگر کمپانی‌ها قانونی مبنی بر منع نمادهای مذهبی نداشته باشند، مشتریان نمی‌توانند بنا به خواست از کارکنان بخواهند حجاب خود را بردارند.
این دادگاه در بیانیه‌ای گفت «یک حکم داخلی که نشانه‌های پوشاکی آشکار سیاسی، فلسفی، و مذهبی را منع می‌کند به معنای اجرای تبعیض مستقیم نیست».
خاخام پینخاس گلداشمیت، رئیس کنفرانس خاخام‌های اروپا، در بیانیه‌ای روز سه‌شنبه گفت «این تصمیم، پیامی است برای تمام گروه‌های مذهبی اروپا». «با خیزش حوادثی با انگیزه‌های نژادی و نیز حکم امروز، اروپا پیامی صریح فرستاد؛ بر این مبنا که دیگر پذیرای جامعه‌های مذهبی خود نیست. رهبران سیاسی می‌بایست در اقدامی اطمینان حاصل کنند که اروپا اقلیت‌های مذهبی را منزوی نمی‌کند و قاره‌ای متکثر و گشاده باقی می‌ماند».
مارین لا پن، نامزد پیشرو رقابت‌های ریاست جمهوری فرانسه، گفته است در صورتی که انتخاب شود تمامی سرپوش‌های اسلامی را ممنوع خواهد کرد. از وی پرسیده شد آیا اقدام مشابهی در خصوص سرپوش مردانه‌ی یهودیان نیز خواهد کرد، و وی گفت برای حفظ برابری، چنین خواهد کرد.

۱۳۹۵ اسفند ۲۵, چهارشنبه

نگرانی یونان از احتمال موج جدید چند صد هزار نفری پناهجویان

در صورت برهم خوردن توافق اتحادیه اروپا و ترکیه، احتمال روانه شدن ۲۰۰ هزار پناهجو به یونان وجود دارد.
به گزارش «محبت نیوز» آدونیس گئورگیادیاس، معاون حزب دموکراسی جدید یونان که از احزاب مخالف دولت است، در گفتگو با یک شبکه تلویزیونی خصوصی این کشور در ارزیابی روابط ترکیه با اتحادیه اروپا، اظهار داشت: «در صورت برهم خوردن توافق اتحادیه اروپا و ترکیه، احتمال روانه شدن ۲۰۰ هزار پناهجو به یونان وجود دارد.»
وی افزود: «در روزهای اخیر میان ترکیه و اتحادیه اروپا برخی تنش ها روی داده است که اگر ادامه یافته و توافق نامه بازپس گیری پناهجویان برهم خورد، خطر ورود ۲۰۰ هزار پناهجو به جزایر یونان مطرح خواهد بود.»
به نوشته آناتولی ترکیه، گئورگیادیاس در ادامه تصریح کرد: «در صورت وقوع چنین موردی اقتصاد یونان به شدت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. اگر چنین موج وسیعی از پناهجویان وارد کشور شود، اقتصاد یونان با خاک یکسان خواهد شد.»
گفتنی است با اجرای توافقنامه «بازپس گیری پناهجویان» که میان ترکیه و اتحادیه اروپا منعقد شد، شمار مهاجرانی که قصد عبور به جزایر یونان داشتند با کاهش بیش از ۹۵ درصد مواجه شد.
براساس این توافقنامه تا زمانی که نتایج ثبت نام مهاجران مشخص نشود، حدود ۱۳ هزار پناهجو مجبور به ادامه زندگی تحت شرایط سخت در این جزایرند. طبق آمار رسمی بیش از ۶۰ هزار مهاجر و پناهجو در سراسر یونان به سرمی برند.

آزادی کلیسای “ام المعونه” که تبدیل به شکنجه گاه مسیحیان موصل شده بود

گروه دولت اسلامی از این کلیسا به عنوان مقری برای صدور حکم و مجازات مسیحیان شهر شهر موصل استفاده می کرد.
به گزارش «محبت نیوز» پس از آنکه گروه اسلامی داعش از ساختمان کلیسای “ام المعونه” در جنوب غرب موصل به عنوان مقری برای صدور اوامر خود برای مردم و مکانی برای شکنجه مخالفان استفاده می کرد؛ نیروهای عراق شبانه در عملیاتی موفق به آزاد سازی این کلیسا شدند.
امجد نهاد، خبرنگار العراقیه در گزارشی در این باره گفت تیم شبکه العراقیه برای رسیدن به کلیسای ام المعونه در مرکز منطقه الدواسه نزدیک مجتمع ساختمان های دولتی از یک مسیر پرخطر عبور کرد.
این خبرنگار تصریح کرد: «خیابانی را پشت سر گذاشتیم که در آن شمار زیادی نیروهای تک تیرانداز حضور داشتند اما خدا را شکر به این مکان رسیدیم و ما نزدیک کلیسا هستیم. این کلیسا تخریب شده است اما برخی آثار آن هنوز پابرجاست.»
این کلیسا پس از آن آزاد شد که گروه اسلامی داعش از آن به عنوان مقری برای صدور حکم و تازیانه زدن مردم و قتل آنها استفاده می کرد.
یکی از نیروهای امنیتی عراقی اظهار داشت: «گروه دولت اسلامی از این کلیسا به عنوان مقری برای صدور حکم و مجازات برادران مسیحی مان در شهر موصل استفاده می کرد. داعش انواع مجازات ها را شامل قطع سر، قطع دست و پا، مصادره دارایی ها، پرداخت خون بها و دیگر مجازات ها را بر ضد مسیحیان اعمال می کرد.»
خبرنگار افزود بیشتر تروریست های اسلامگرای داعش پیش از فرار در عملیات ویژه شبانه و غافلگیرکننده نیروهای پلیس فدرال و نیروهای واکنش سریع در برابر کلیسا کشته شدند.
یکی دیگر از نیروهای نظامی عراق گفت: «ماموریت کنونی ما این است که اگر خدا بخواهد به طرف دیگر محورها و پس از آن به سمت باب الطوب و الدواسه پیشروی کنیم. ما در استانداری و مقر شورای استانداری، پرچم عراق را به اهتزاز درآوردیم و اگر خدا بخواهد مقر در کنترل ما است.»

چهارمین ماهنامه‎ی آژانس خبری مسیحیان ایران منتشر شد

چهارمین شماره‎ی ماهنامه‎ی آژانس خبری مسیحیان ایران ویژه‎ی ماه «فوریه» منتشر شد


به گزارش «محبت‎نیوز» “نفاق افکنی حکومتی در بین اقلیت‌های دینی ایران” عنوان سخن آغازین این شماره است و روی جلد به تصاویر «امین افشار نادری و هادی عسگری» دو نوکیش مسیحی اختصاص دارد که در زندان هستند و حال جسمی آنها پس از پایان اعتصاب غذا مساعد نیست و مسئولان زندان وعده‎ی پیگیری پرونده‎ی آنها را داده است.
بخش نخست مجموع گزارش‌های «انقلاب اسلامی با ارامنه‎ ایران چه کرد؟»، «پرونده‎سازی رسانه‌ها و چهره‌های امنیتی-مذهبی علیه مسیحیت» و مصاحبه با شبان مهران پورپشنگ، محقق و کارشناس کتاب مقدس درباره وضعیت جامعه‎ی مسیحی ایران در آینده از دیگر بخش‌های شماره‏ی چهارم ماهنامه‎ی «محبت نیوز» است.
از دیگر بخش‌های این شماره بررسی برنامه‌های رسانه‌های جمهوری اسلامی برای مسیحیت ستیزی با محوریت صدا و سیما و شدت یافتن سرکوب دگراندیشان مذهبی در ایران است.
شما می‌توانید نقطه نظرات خود را درباره فعالیت وب‎سایت و ماهنامه از طریقinfo@mohabatnews.com و شماره ‌ تلفن ۹۶۹۶ – ۸۵۴ – ۴۱۶ – ۱۱+ با ما درمیان گذارید.
همچنین علاقمندان می‌توانند اخبار محبت نیوز را از طریق تلگرام با آدرسhttps://t.me/mohabatnews و در اینستاگرام www.instagram.com/mohabatnews دنبال نمایند.
  • برای دانلود ماهنامه اینجا را کلیک نمائید.

عاصمه جهانگیر: وضعیت در جمهوری اسلامی به حد هشدار رسیده است

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق‌ بشر ایران از نبود آزادی بیان در ایران انتقاد کرد.
به گزارش «محبت نیوز» در حالیکه نماینده ایران در سی و چهارمین اجلاس شورای حقوق بشرسازمان ملل بار دیگر انتصاب گزارشگر ویژه حقوق بشر برای ایران را «حاصل اقدام سیاسی و گزینشی شورای حقوق بشر» خواند و خواهان پایان بخشیدن به ماموریت وی شده است حالا عاصمه جهانگیر، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در ایران، در مصاحبه‌ای اختصاصی به رادیو فردا گفت: «مقام‌های جمهوری اسلامی نتوانسته‌اند به گزارش اخیر او ایراد مستندی وارد کنند.»

جهانگیر روز سه‌شنبه به رادیو فردا گفت: «گزارش اخیرش را ابتدا برای مقام‌های جمهوری اسلامی فرستاد اما آنها در پاسخ خود که بیش از یکصد صفحه داشت، حتی به یک ایراد مستند و متکی بر شواهد اشاره نکردند.»
عاصمه جهانگیر در تازه‌ترین گزارش خود که در اختیار نشست شورای حقوق بشر در ژنو قرار داد، با اشاره به اعدام‌ها، احکام جدید زندان و افزایش فشار بر فعالان سیاسی در ایران گفته است وضعیت در جمهوری اسلامی به حد هشدار رسیده است.
 گزارشگر پاکستانی ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران، درباره آزادی بیان در کشورمان گفته است: «نگرانی من این است که وقتی افراد بازداشت و مرعوب می شوند، حرفی نمی زنند و هنگامی که آزادی بیان نداشته باشند نتیجه این می شود که می بینیم بازهم جوانان و وبلاگ نویسان را زندانی می کنند».
در همین زمینه نماینده اعزامی ایران به نشست شورای حقوق بشر در ژنو، انتصاب گزارشگر ویژه برای ایران را اقدامی «سیاسی و گزینشی» خوانده و خواستار لغو مأموریت او شده است.
همچنین غریب آبادی در توجیه «وجود حقوق بشر کامل در ایران» مدعی شد در طول ۳۸سال گذشته بیش از ۳۸انتخابات در ایران برگزار گردیده و مردم ایران مجددن برای شرکت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در اردیبهشت ۱۳۹۶ پای صندوق‌های رای می‌روند.