۱۳۹۵ بهمن ۱۱, دوشنبه

“جشن سده” به صورت امنیتی و فقط با حضور زرتشتیان برگزار شد

جشن سده یکی از آیین‌هایی است که به ثبت ملی رسیده و به عنوان یک میراث شناخته می‌شود
به گزارش«محبت نیوز» همزمان با روز مهرایزد، یخ روزهای سرد زمستانی با آمدن ستاره گرما به زمین باز می شود و ایرانیان با برگزاری جشن سده آیین کهن اجداد خود را پاس می دارند اما امسال نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی از پیوستن ایرانیان غیر زرتشتی بسیاری، که از سراسر ایران برای شرکت در همایش “سده” به استان یزد رفته بودند، با شدت جلوگیری نمودند.

رییس جامعه زرتشتیان استان یزد نیز پیش از این با بیان این‌که جشن سده به عنوان یک آیین کهن به ثبت رسیده است، گفت: «امسال در استان یزد جشن سده به دلیل حواشی ایجاد شده فقط با حضور زرتشتیان انجام می‌شود.»
نیکنام جشن سده را یکی از جشن‌های ملی به مانند نوروز عنوان کرد و گفت:«جشن سده هر ساله در نقاط مختلف کشور و برای تمام قومیت‌های ایرانی فارغ از هر قوم و زبان و برگزار می‌شود.»
نیکنام خاطرنشان کرد: «متأسفانه امسال به دلیل حواشی ایجاد شده این جشن بدون حضور دیگر قومیت‌ها و ادیان و فقط با حضور زرتشتیان انجام می‌شود.»
 زرتشتیان تهران نیز همزمان با سایر همکیشان خود در دیگر شهرهای ایران، یکشنبه دهم بهمن‌ماه ۱۳۹۵ خورشیدی جشن را در مارکار تهران‌پارس برگزار کردند.
این جشن با تلاش انجمن زرتشتیان تهران و همکاری دیگر سازمان‌های زرتشتی مانند، کانون دانشجویان زرتشتی و سازمان زنان زرتشتی برگزار شده بود.
شایان ذکر است پیش از این نیز بارها روحانیون و امامان جمعه پای منابر خود مخالفت علنی شان را با برگزاری این جشن ابراز نموده،  چنانچه سابق بر این امام جمعه طبس در خصوص برگزاری جشن سده گفته بود: «انقلاب ما انقلابی مکتبی و اسلامی است و برای احیای ارزش‌های اسلامی این همه شهید داده‌ایم، احیا نمودن و اهمیت دادن به مراسم و آدابی که مربوط به گذشتگان آن هم آتش‌پرستان منتهی می‌شود امری خطا و اشتباه است.»

نظرات حامیان و مخالفان طرح ورود مسلمانان به آمریکا

طی هفته گذشته ترامپ فرمانی را تحت عنوان «دفاع از کشور در مقابل ورود تروریست های خارجی» به امضاء رساند
به گزارش«محبت نیوز» دیدیه بورک هالتر، وزیر امور خارجه سوئیس با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: «تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر منع ورود اتباع هفت کشور مسلمان به این کشور باعث تبعیض دینی خواهد شد.»

وی افزود: آمریکا حق تعیین سیاست های مهاجرتی خود را دارد، اما این سیاست در سراسر جهان تاثیر دارد.
هالتر با بیان این که ما همیشه مخالف تبعیض دینی بوده ایم، اظهار داشت: «تصمیم آمریکا به صورت آشکار اشتباه است.»
پائولو جنتیلونی٬ نخست وزیر ایتالیا نیز در حساب کاربری توییتر خود، مانند دیگر رهبران اروپایی؛ از تصمیم رئیس جمهور ایالت متحده آمریکا مبنی بر ممانعت از ورود اتباع هفت کشور مسلمان را انتقاد کرد و نوشت: «ایتالیا به ارزش های خود پایبند است و هرگز به تبعیض اجازه بروز نمی دهد، زیرا این سنگ بنای اساسی اروپا است.»
این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در پیامی که در توییتر منتشر کرده از اقدام اخیر خود دفاع کرده است.
ترامپ گفته است: «اگر ممنوعیت با یک هفته اطلاع قبلی به اجرا می‌رسید آدم‌های بد ظرف همان هفته به کشور ما سرازیر می‌شدند. تعداد زیادی آدمهای بد وجود دارند.»
از سویی دیگر وزیر امور خارجه استرالیا اظهار کرد که دولت استرالیا از سیاست های دونالد ترامپ در امور مهاجرتی و اقدامات وی برای تامین امنیت در مرزها حمایت کرده است.
“جولی بیشاب” وزیر امور خارجه استرالیا ضمن حضور در لس آنجلس گفت: «من اطمینان دارم که دولت استرالیا و ایالات متحده امریکا به حمایت از یکدیگر برای تامین ضمانت امنیتی و اجرای سیاست های مهاجرتی و همچنین حفاظت از مرزها ادامه خواهند داد».

ملای نیجریه ای: خدا از من خواست با ۱۳۰ همسرم ازدواج کنم

در  کشور آفریقایی نیجریه یک ملا و مدرس قرآن معروف به نام “محمد بلو ابو بکر” که بنا بر اطلاعات مختلف ۸۶ تا ۱۳۰ همسر داشت، در گذشت.
به گزارش«محبت نیوز» رسانه های نیجریه از مرگ یک معلم قرآن ۹۳ ساله خبر دادند و نوشتند او ۲۰۳ فرزند دارد.

گفته می شود رسانه های نیجریه ای پیش از این نیز اشتباهی خبر مرگ ابو بکر را منتشر کرده بودند اما این بار به گزارش بی بی سی مراسم تشییع جنازه این ملا برگزار شد و انبوهی از مردم در آن حضور داشتند.
عدادی از زنان این ملای نیجریه ای که بی بی سی با آنها در سال ۲۰۰۸ دیدار و گفتگو کرده بود گفتند که آنها با ملا ابوبکر وقتی که برای کمک به درمان بیماریشان پیش وی رفتند، آشنا شدند. به ادعای آنها ابوبکر بیماری آنها را شفا داده بود.
ابوبکر هم مدعی گردیده بود: «من به دنبال آنان (همسرانم) نرفتم؛ آنها پیش من آمدند. فکر می‌کنم که خدا از من خواست تا این کار را انجام بدهم. و من هم با آنها ازدواج کردم.»
قناعت محمد بلو که ۲۰ سال است همسر آقای ابوبکر است در سال ۲۰۰۸ به بی‌بی‌سی گفت که وی آقای ابوبکر را وقتی که در دبیرستان بود ملاقات کرد. به گفته وی، مادرش او را برای مشورت پیش ملا ابوبکر برده بود و سپس ملا ابوبکر از او تقاضای ازدواج کرد.
قناعت به بی‌بی‌سی گفت: «من گفتم که نمی‌توانم با یک مرد مسن ازدواج کنم. اما او پاسخ داد که این دستوری مستقیم از سوی خداست.»
بر اساس این گزارش، ابوبکر شنبه پس از یک بیماری کوتاه مدت در خانه خود فوت کرد.
این ملا که معلم مدرسه و مفسر قرآن بود، گفته بود نظر به قران مرد می تواند آن تعداد زن را بگیرد که توانایی اعاشه و اباطه ایشان را دارد.

۱۳۹۵ بهمن ۸, جمعه

برنامه‎ریزی سپاه برای ورود استادان حوزه علمیه به تشکیلات شبه نظامی

تشکیل کانون‌های بسیجی و شبه نظامی به حوزه‌های علمیه کشور هم رسید.
به گزارش «محبت نیوز» به دنبال آغاز موج تازه‌ای از هشدارهای مقامات امنیتی و قضایی جمهوری اسلامی مبنی بر خطر نفوذ سکولارها و دشمنان در بین حوزویان و نفوذ آنها در حوزه‌های علمیه، علی سعیدی، نماینده علی خامنه‎‎ای در سپاه پاسداران از  تشکیل بسیج استادان حوزه علمیه در قم، اصفهان و خراسان بزرگ خبر داد و اعلام کرد که به زودی این بسیج در تهران و دیگر نقاط ایران تشکیل میشود.
او پنجشنبه ۷ بهمن در حاشیه مراسم افتتاح بسیج استادان ضمن اعلام این خبر گفت: «هویت بسیج یک هویت دینی، ولایی و انقلابی است و بهترین گروه در این رابطه روحانیون هستند.»
او روحانیون بسیجی را منبع تغذیه دیگر بسیجها دانست و آنها را به دو شاخه طلاب و استادان حوزه علمیه تقسیم کرد. سعیدی شمار روحانیون عضو بسیج طلاب در سطح ایران را ۱۴۰ هزار نفر عنوان کرد.
به گفته او در درون سپاه بسیج اقشار در تخصص‌های گوناگون تفکیک شده که شامل بسیج‌های اساتید، دانشجویی، مهندسین، جامعه پزشکی، هنرمندان، ورزشکاران و غیره است و راستای مأموریت سپاه هر گروه برنامه های خود را به شکلی تخصصی انجام میدهند.
علی سعیدی در اردیبهشت ماه سال جاری محورهای تشکیل بسیج استادان حوزه علمیه را «هدایت و بصیرت افزایی در حوزه های علمیه و طلاب جوان، حضور در عرصه های مختلف انقلاب، پاسخ به شبهات و استفاده از اساتید حوزه علمیه به عنوان هادی سیاسی برای توجیه اقشار مختلف بسیج» دانسته بود.

رعایت حجاب در اسلام، مساله ای شخصی یا شریعتی؟

به گواهی تاریخ زنان مسلمان بسیاری به سبب رعایت نکردن حجاب با خشونت جسمی روبرو شده اند، اما هستند روحانیون مسلمانی که رعایت نکردن حجاب را مجاز می دانند.
به گزارش«محبت نیوز» جمعیت کثیری از مسلمانان بنیادگرا بر این باروند که رعایت حجاب یک الزام می باشد. اما اینکه چه میزان از چنین باوری برخاسته از خیزش حرکت های اسلامی عوامگرایانه از دهه ۱۹۷۰ به این سو است را می توان از کتاب لیلا احمد زیر نام انقلاب آرام استخراج کرد.

به نوشته وب سایت “ایران جوان” فمینیست های اسلامی به درستی استدلال می کنند که حجاب مسئله ای مربوط به زنان می باشد.اما از سوی مردان دیکته شده است.
در واقع مسئله وظیفه و الزامی بودن آن به شکلی قاطعانه از سوی عالمان مرد و مردان متعصب صورت گرفته که تقلیدهای بچگانه و مسخره ای مانند مقایسه زنان بی حجاب با زنان هرزه بدون پوشش را ترویج می دهند. آنها از جمله اغلب خود را نگهبان ارزش های اسلامی تصور می کنند.
البته معدودی از روحانیون مسلمان هم وجود دارند که از این دیدگاه پشتیبانی می نمایند، که بر اساس تفسیرهای اسلامی رعایت نکردن حجاب مجاز می باشد. آنچه در پی می آید، دیدگاه پنج تن ازاینگونه روحانیون است.
۱- خالد ابو الفضل
به باور ابو الفضل اینکه حجاب به نماد هویت اسلامی تبدیل شده، جای حرف دارد. چراکه از اصول دین اسلام نیست. از دیدگاه وی از جمله هیچ سندی دال بر این وجود ندارد که زنان مکه در دوران پیش از اسلام سر و یا صورت خود را می پوشانده اند.
وی همچنین متذکر می شود که یکی از نوادگان پیامبر مسلمین به نام فاطمه الکبری و زنان نخبه دوران او از پوشاندن سر و یا صورت خویش خودداری می کردند.
فراتر اینکه دردوران قدیم زنان برده سرشان باز بود. بنابراین مسئله حجاب نه امری جنسی که تمایزی اجتماعی به شمار می رفت چراکه سبب تشخیص زنان برده از زنان آزاد می شد.
به گفته وی دلیل حجاب این بود که زنان از شر مزاحمت افراد ناباب در امان بمانند. او همچنین براین باور است که معروف (کاری که خوب تلقی می شود) و منکر (عملی که بد ارزیابی می گردد)، بر مبنای تجربه عملی قرار دارند. بنابراین اگر خود حجاب سبب شود زنان درمعرض آزار قرار بگیرند و بی حجابی درجامعه بی عفتی تلقی نگردد، زنان مسلمان مجاز خواهند بود، حجاب را رعایت نکنند.
۲- جاوید احمد غامدی
او بر این باورست که رعایت حجاب مختص زنهای پیامبر بود. همچنین استدلال می کند که تنها چهار فرمان خیره نشدن به چشم نامحرمان، پوشیدن لباس های مناسب، پوشاندن سینه ونشان ندادن زینت آلات به نامحرمان، برای زنان مسلمان صادر شده است.
اطرافیان غامدی نیز، دیدگاه های مشابهی دارند. مثلن فرهاد شفتی آشکارا گفته که حجاب نه مقوله دینی و نه نشان عفت می باشد و نه حتی در قرآن مفهومی قانونی دارد. معز امجد نیز خاطرنشان می کند: «اسلام رعایت حجاب را اجباری و وظیفه دینی نمی داند. حجاب نه جزئی از قوانین دین، که گزینه ای شخصی است.»
۳- عبدالله بن بیه
بن بیه به مسئله حجاب از دیدگاه ضرورت می نگرد.
بن بیه می گوید، عایشه و ام سلمه زنان پیامبر در هنگام آب دادن به زخمی های جنگ حجاب را رعایت نمی کردند.
حمزه یوسف شاگرد وی نیز خاطرنشان می کند:«قوانین برای خدمت به ما وضع می شوند. نه اینکه ضرورت داشته باشد که ما در خدمت قوانین باشیم. ما باید به خدا خدمت کنیم. به همین سبب وقتی قوانین در خدمت مردم نباشند، مجاز هستیم از آنها پیروی نکنیم.»
۴- احمد قابل
این روحانی شیعه که عنوان حجت الاسلام را هم داشت، از این دیدگاه پشتیبانی می کرد که رعایت حجاب نه الزامی، که توصیه ای می باشد.
همچنین میگفت بین علماء دراین مورد اجماع وجود ندارد که موی سر عورت (نقاطی از بدن که در فرهنگ اسلامی پوشش آنها در برابر نامحرم الزامی است) تلقی، و باید پوشانده شود.
۵- ناصر ابوزید
از دیدگاه ابوزید هم عورت و هم حجاب تابع هنجارهای اجتماعی فرهنگی هستند. بنابراین ثابت نبوده و قابل تغییر می باشند.
وی همچنین گفته که هر دوی این مقولات نه قوانین وضع شده اسلامی، که ویژگی فرهنگ اعراب هستند.
البته به جز این پنج تن، دیدگاه برخی از علمای دیگری مانند خالد ظهیر هم، با نقطه نظر رایج در مورد حجاب تفاوت دارد. ولی در نهایت این تنها زنان مسلمان می باشند که باید تصمیم بگیرند می خواهند حجاب را رعایت بکنند یا نکنند.

۱۳۹۵ بهمن ۶, چهارشنبه

اتباع ایران در صدر فهرست محدودیت سفر و مهاجرت به آمریکا

انتظار می‌رود دولت جدید آمریکا محدودیتی چند ماهه برای پذیرش تمام پناهجویان تعیین کند، تا زمانی که وزارت خارجه و وزارت امنیت داخلی بتوانند ساز و کاری قابل اطمینان‌تر برای بررسی وضعیت متقاضیان ایجاد کنند.

به گزارش«محبت نیوز» دونالد ترامپ قصد دارد روز چهارشنبه احکامی برای محدود کردن مهاجرت از بعضی کشورها که ظاهرن شامل ایران هم خواهد شد امضا کند.
وی پیش از آنکه رئیس جمهور آمریکا شود گفته بود ویزای ورود به آمریکا را از کشورهایی که با تروریسم در ارتباط هستند به حال تعلیق در خواهد آورد و برای کسانی که برای ورود به آمریکا درخواست می‌دهند امتحان عقیدتی خواهد گذاشت.
در آن زمان گفته شد که در این امتحان از شرکت‌کنندگان درباره ارزش‌های آمریکایی مثل آزادی مذهب، برابری جنسیتی و حقوق همجنس‌گرایان سوال خواهد شد.
رویترز بامداد چهارشنبه از تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای سخت‌گیرانه‌تر کردن قوانین مهاجرت از کشورهای مسلمان به این کشور خبر داد.
بنا بر این گزارش، انتظار می‌رود ترامپ امروز با حضور در وزارت امنیت داخلی آمریکا چند فرمان اجرایی مربوط به این محدودیت‌ها را صادر کند.
چند نفر از دستیاران کنگره که خواسته‌اند نامشان فاش نشود، به رویترز گفته‌اند که این محدودیت‌ها بیشتر شامل حال پناهجویان و اتباع ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن خواهد شد.
بنا بر این گزارش، احتمالن ترامپ به وزارت خارجه آمریکا دستور خواهد داد تا از صدور روادید برای اتباع این کشورها خودداری کند. علاوه بر این، احتمال دارد که ترامپ به اداره گمرک و مرزهای آمریکا دستور دهد که از ورود دارندگان روادید آمریکا که تبعه این کشورها هستند، جلوگیری کند.
همچنین انتظار می‌رود دولت جدید آمریکا محدودیتی چند ماهه برای پذیرش تمام پناهجویان تعیین کند، تا زمانی که وزارت خارجه و وزارت امنیت داخلی بتوانند ساز و کاری قابل اطمینان‌تر برای بررسی وضعیت متقاضیان ایجاد کنند.
اما ترامپ در جریان رقابت‌های انتخاباتی ابتدا از ممنوعیت کامل ورود مسلمانان به آمریکا صحبت کرد و بعدها گفت باید به دقت بر ورود اتباع کشورهای مسلمان نظارت کرد.
«شان اسپایسر» سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه از پاسخ دقیق به برنامه ترامپ در این رابطه خودداری کرد.
وی گفت: «این یکی از مسائلی است که وزرای خارجه و امنیت ملی باید پس از رأی اعتماد از کنگره، بررسی کنند و یک برنامه کاری مشترک برای بررسی دقیق‌تر هویت افراد تدوین کنند.»
در همین زمینه شورای ملی ایرانیان آمریکا، نایاک، مستقر در واشنگتن با صدور بیانیه ای از این اقدام احتمالی انتقاد کرده است.
این گروه نوشت: “دونالد ترامپ در حال عملی کردن شرم آورترین و تبعیض آمیزترین قول های دوران مبارزات انتخاباتی است. او خواستار منع ورود مسلمانان شد و حالا درحال برداشتن اولین گام ها برای اجرای آن است.”
در این بیانیه که به زبان انگلیسی منتشر شده آمده است: “بسیاری از شهروندان ایرانی آمریکایی، مثل بیشتر آمریکایی ها، برای آینده ای روشن تر استوار بر عهدی که آمریکا قرن ها نمایندگی کرده به این کشور مهاجرت کردند. به نظر می رسد دونالد ترامپ قصد دور انداختن آن آمریکا را دارد و ما را در مسیری لغزنده به سوی آینده ای تاریک قرار می دهد.”
بعضی از اعضای کلیدی کابینه و تیم مشاوران ترامپ هم از منع ورود مسلمانان به آمریکا حمایت کرده اند.
جف سشنز که نامزد هدایت وزارت دادگستری آمریکاست از پیشنهاد قبلی آقای ترامپ برای منع موقتی مهاجران و پناهجویان از کشورهای اسلامی حمایت کرده است.
به گزارش نیویورک تایمز او سال پیش گفت: “ما هیچ گونه وظیفه اخلاقی یا حقوقی برای ویزا دادن به مردم نداریم. باید با عقل سلیم با تهدید چه کسی- چگونه – کجا برخورد کنیم. (مشکل) ایدئولوژی سمی اسلام است.”

مامای سوئدی بخاطر اعتقادات مسیحی اش در رابطه با سقط جنین دادگاهی شد

یک سازمان مسیحی امریکایی مخالف سقط جنین از دو مامای سوئدی که حاضر به انجام این کار نیستند حمایت می‌کند.
به گزارش«محبت نیوز» این مامای سوئدی و همکار او بخشی از یک کمپین بین المللی مخالفت با سقط جنین هستند که با هدف تاثیرگذاری بر قوانین سقط جنین در اروپا و توسط قدرتمندترین گروه های مسیحی جهان ADF ایجاد شده است و سالانه بیش از ۳۵۰ میلیون کرون بودجه به فعالیت‌های خود در راستای مخالفت با سقط جنین اختصاص می‌دهد.

حالا در خبرها آمده است دادگاه الینور گریمارک، مامایی که به دلیل باورهای مسیحی اش حاضر نیست سقط جنین انجام دهد برگزار شد.
به گفته رادیو سوئد، یوشا ویلسون، استاد علوم سیاسی در دانشگاه دنوار که تحقیقات گسترده‌ای درباره این گروه انجام داده گفته است، این یک روش کلاسیک است که این سازمان مسیحی در موارد مشابه در امریکا به کار گرفته و حالا می‌خواهد این متد را به سوئد هم صادر کند.
الینور گریمارک در سال ۲۰۱۴ به عنوان ماما اجازه کار دریافت کرد. اما خیلی سریع به مرکز نظارت بر تبعیض در یونشوپینگ اعلام کرد که در محل کار مورد تبعیض قرار گرفته است چون حاضر نیست در سقط جنین و حتی ارائه قرص‌های ضدبارداری به زنان مشارکت کند.
بر اثر این شکایت، هم مرکز نظارت بر تبعیض و هم دادگاه محلی اعلام کردند که هیچ تبعیضی در محل کار علیه او صورت نگرفته با اینهمه دادگاه کار این هفته، پرونده او را بررسی خواهد کرد.
بر اساس تحقیقات بخش خبری رادیو سوئد، سازمان مسیحیADF ماماهای سوئدی را در این زمینه از نظر مالی و قانونی حمایت می‌کند و علاوه بر ارائه پرونده به دادگاه سوئد، آن را برای دادگاه عالی اروپا نیز ارسال کرده است با این هدف که در قوانین سوئد و سایر کشورهای اروپایی درباره حق سقط جنین تغییراتی ایجاد کند.
یک سال پس از به جریان افتادن پرونده شکایت الینور گریمارک، مامای سوئدی دیگری در سال ۲۰۱۵ با پرونده مشابه و با حمایت همان وکلایی که از الینور دفاع می‌کنند به دادگاه شکایت کرد درحالیکه از حمایت‌های قانونی و مالی سازمان مسیحی ADF نیز برخوردار است.

۱۳۹۵ بهمن ۵, سه‌شنبه

انتقاد مسلمانان آمریکایی به حضور یک امام جماعت در مراسم آغاز به کار ترامپ

دونالد ترامپ یک روز پس از تحلیف، در مراسم دعای کلیسای واشنگتن شرکت نمود. این مراسم از برنامه های متداول رؤسای جمهوری آمریکا پس از ادای سوگند به شمار می آید.

به گزارش«محبت نیوز» در یک مراسم مذهبی بین ادیان که روز شنبه و با حضور دونالد ترامپ، رئیس جمهوری جدید آمریکا، برگزار شد، از یک امام جمعه مسلمان دعوت شد تا اذان بگوید اما او، به جای تلاوت اذان، دو بخش از قرآن را خواند که می توان آنرا به عنوان یک پیام سیاسی خطاب به رئیس جمهوری و کابینه جدید آمریکا قلمداد نمود .

محمد مجید، مدیر اجرایی انجمن مسلمانان منطقه دالس موسوم به «ادمز سنتر»، که در میان مسلمانان منطقه واشنگتن دی‌سی و حومه شهرت پیدا کرده، یکی از ۲۶ رهبر مذهبی بود که از او برای شرکت در مراسم بین ادیان که در کلیسای جامع واشنگتن دی‌سی برگزار شد دعوت شده بود.
وی در سخنرانی خود در برابر خانواده دونالد ترامپ، رییس جمهور جدید آمریکا، مایکل پنس، معاون رییس جمهور و دیگر حضار بخشهایی از سوره‌های حجرات و روم در قرآن را ابتدا به زبان عربی و سپس به زبان انگلیسی خواند.بنا به برنامه از پیش تعیین شده این مراسم، قرار بود محمد مجید، اذان بگوید ، اما او دو بخش از قرآن را انتخاب کرده و آنها را برای حاضرین خواند.
در همین راستا موج گسترده انتقادات به سوی محمد مجید برای حضور در این مراسم از سوی مسلمانان تندرو آمریکایی به راه افتاده که به خاطر قبول این دعوت و حضور در این جلسه به شدت وی را مورد سرزنش قرار داده اند، چراکه مسلمانان آمریکایی معتقدند دونالد ترامپ بارها در کارزار انتخاباتی از آنان به عنوان اقلیت مذهبی تندرو انتقادهایی مطرح کرده بود.
در گذشته نیز محمد مجید با باراک اوباما، رییس جمهور پیشین آمریکا دیدار و گفت و گو کرده بود و مرکز اسلامی‌اش میزبان جمعی از برخی اعضای دولت اوباما در شمال ایالت ویرجینیا بوده است.

دوره جدید نشست‌های ضدمسیحی و بسترسازی برای برخوردهای امنیتی بیشتر

در جمهوری اسلامی جریانی به راه افتاده که در گام اول مسیحیت پروتستان ( بشارتی) را به عنوان یک تشکیلات سکولار مطرح کند و سپس آن را در مقابل نظریه‎ی ولایت فقیه قرار دهد.
به گزارش «محبت نیوز» براساس اصل آزادی عقیده، تفسیر، تحلیل و حتی گرایش و حمایت از مکتب و آئین که ضدّیتی با اصول انسانی نداشته باشد منعی وجود ندارد. پیروان و حامیان نظریه‎ی ولایت فقیه نیز از این قاعده مستثنی نیستند، حتی انتقاد به دیگر ادیان اگر در چارچوب صلح و بی‎خطر باشد منتهی به رفتارها و عملکرد اسلامی به مانند داعشی و طالبانی نشود هم در دنیای دموکراسی تعریف شده است.

اما متاسفانه جمهوری اسلامی نه تنها در ایران برای پیروان دیگر ادیان و مذاهب محدودیت‌های شدیدی را اعمال می‌کند، بلکه از طریق همین جلسات نقد و بررسی برای مقابله‏ شدیدتر با دگراندیشان عقیدتی و دینی بسترسازی می‌کند.
همزمان، چون به طور مشخص برای ایجاد چنین موج‌هایی در جامعه که منتهی به برخورد امنیتی می‌شود یک اتاق فکر تصمیم‌گیری می‌کند می‎بینیم در عرض یک دوره‏ ی زمانی کوتاه دو یا سه روزه چندین نشست و جلسه و هم‌اندیشی ضد مسیحیت یا سکولاریسم برگزار می‌شود، سخنرانان در مباحث یک طرفه هر آنچه باید برای تفسیر و تحلیل در ضد با آئین‌ها و مذاهب غیراسلامی بگویند درست یا غلط بیان می‌کنند در گام دوم دستگاه‌های تبلیغاتی و خبرگزاری‌های حکومتی و صدا و سیما با حجم گسترده‌ای آنها را منتشر و تبلیغ کرده و در نهایت چند ماه بعد آثار آن را در قالب دستگیری و احضار جمع زیادی از نوکیشان مسیحی، دگراندیشان مذهبی و حتی در ابعادی دیگر حمله به بهائیان، دراویش و دستگیری دوتابعیتی‌های و دریافت بودجه برای مقابله فرهنگی و پدیده‎ی نفوذ می‎بینیم.
در یکی از تازه‌ترینِ این جلسات غلامعلی حداد عادل رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفته سکولاریسم خواستار گسترش جریان تصوف، در برابر فقاهت است و تلقی یکسانی از این جنبه با مسیحیت دارد.
این اظهارات در حالت طبیعی کاملن قابل توجیه است و یک نظریه پرداز با نفوذ در حکومت در یک جلسه آن را عنوان کرده است. اما بازتاب این قبیل صحبت‌ها که به نوعی تحریک کردن نهادهای تصمیم‌گیری و امنیتی است، آن می‎شود که جعفر سبحانی٬ از مراجع تقلید تندرو٬٬ همزمان خواستار نظارت دقیق بر چاپ و انتشار کتب در ایران شده و گفته «نباید کتب ضد دین و ضد انقلاب مجوز انتشار و چاپ بگیرد» و همزمان صادق لاریجانی٬ رئیس قوه قضائیه می‌گوید، آنهایی که معتقد به جدایی دین از سیاست٬ نقش نفوذی را بازی می‌کنند.
یکی از پروژه‌های اصلی سپاه پاسداران و نهادهای امنیتی هم این است که به فرمان سیدعلی خامنه‌ای جلوی نفوذ را بگیرند. دامنه‌ی نفوذ هم آنقدر وسیع تعریف کردند که حتی یک فیلم سینمایی یا انتشار یک کتاب خلاف ایده‌های اسلامی ممکن است با اتهامات امنیتی و جاسوسی روبه رو شود.
در چنین فضایی نتیجه‎ی جلسات اندیشمندان اسلامی و حکومتی ضدمسیحیت منتهی به پرونده ‏سازی و فضاسازی علیه مسیحیان و بویژه نوکیشان مسیحی می‌شود و چون قوه‌قضائیه از این تفکرات تاثیرپذیر است دستور برخورد می‌دهد و نیروهای امنیتی وارد کارزار می‎شوند و در نتیجه ده‌ها دگراندیش پشت میله‌های زندان قرار می‌گیرند.
«انقلاب ماندگار» از برنامه‎هایی است که اخیرن رادیو گفتگو جمهوری اسلامی پخش می‌شود و فصل تازه‎ای را از همسان قرار دادند مسیحیت پروتستان و سکولاریسم کنار هم آغاز کرده و عنوان می‌کند که هر دوی آنها به دنبال نفوذ در اسلام هستند.
محمد شجاعیان از روحانیون حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در برنامه روز چهارم بهمن ماه رادیو گفتگو مدعی گردیده:«کلیسا در گذشته دروس سنتی تدریس می‌کرد، اما امروز فرق کرده دروس سکولار تدریس می‌کند».
شبیه همین اظهارات را در جلسه آموزشی «طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی» در دفتر تبلیغات اسلامی عنوان کرده و گفته مسیحیت و سکولاریسم را در کنار هم قرار داده است.
او در همین جلسه از حاضرین پرسیده «اگر حجاب تبلیغ اسلام است، آیا استفاده از گردنبند صلیب، ترویج مسیحیت نیست؟» بعد هم تاکید کرده «در اداره کشور، باید دقت کنیم چون تلاش بسیار گسترده‌ای برای ناکارآمد جلوه دادن حکومت دینی در جریان است، زیرا اگر حکومت دینی کارآمد باشد، بنیان سکولاریسم فرو می‌پاشد».
تمام این اظهارنظرها و بسترسازی‌ها و چراغ سبز نشان دادن به برخوردهای قهری با نوکیشان مسیحی و دگراندیشان از چنین فضاهایی آغاز می‎شود که امثال حداد عادل با کمگ دستگاه‌های تبلیغاتی نظام آغازگر آن است.

۱۳۹۵ بهمن ۴, دوشنبه

آمریکا نامه”اسامه بن لادن” به پسرانش که در ایران زندگی می کردند را منتشر نمود

پایگاه خبری «دیلی بیست» قبل از انتشار این اسناد گفته بود که «ایران به پناهگاهی» برای اعضای القاعده تبدیل شده است.
به گزارش«محبت نیوز» روابط ایران و القاعده هیچگاه شفاف نبوده است اما مقام‌های ایالات متحده آمریکا می گویند که ایران به اعضای القاعده اجازه رفت و آمد در کشور را می داد و در مقابل تهران مدعی آن است که اسلامگرایان القاعده را یک گروه تروریستی می‌داند و اعضای آن را دستگیر می‌کند.

حالا ایالات متحده آمریکا در آخرین روزهایی که باراک اوباما ریاست جمهوری این کشور را برعهده داشت، چند سند متعلق به اسامه بن لادن، بنیانگذار و رهبر سابق شبکه القاعده را منتشر کرد.
در این اسنادی که در آمریکا منتشر شد بن لادن از تلاش مقامات ایرانی برای کار گذاشتن یک تراشه الکترونیکی در زیر پوست پسرانش برای ردیابی آنها اظهار نگرانی کرده است. بن لادن به پسرانش نوشته بود: « اگر آنها آمپولی به شما تزریق کنند ممکن است آمپول حاوی تراشه بسیار کوچکی باشد. » این نامه و اسناد دیگر در زمان حمله نیروهای ویژه ارتش آمریکا به مخفیگاه بن لادن در پاکستان در سال ۲۰۱۱ کشف شدند.
پیشتر و در ماه مارس سال ۲۰۱۶ نیز ایالات متحده تعدادی از اسناد متعلق به بن‌لادن را منتشر کرده بود. در آن زمان نیز نامه‌ مشابه دیگری از رهبر سابق القاعده منتشر شد که در آن، بن‌لادن به یکی از همسرانش که در ایران اقامت داشته است در خصوص احتمال نصب یک ردیاب کوچک در دندان او هشدار داده و از این موضوع اظهار نگرانی کرده بود.
شایان ذکر است پیش از این نیز پایگاه خبری «دیلی بیست» در گزارشی گفته بود که «ایران به پناهگاهی» برای اعضای القاعده تبدیل شده است. این رسانه گفته بود از سال ۲۰۰۲ همسر و برخی فرزندان و همچنین داماد اسامه بن‌لادن در ایران بوده‌اند.

مریم نقاش زرگران زندانی مسیحی به مرخصی چهار روزه اعزام شد

از روز دوم بهمن ماه‌ مریم (نسیم) نقاش زرگران، زندانی مسیحی به مرخصی چهار روزه اعزام شد. این درحالی بود که اواخر آذرماه مسئولان قضایی جمهوری اسلامی با آزادی مشروط او مخالفت کردند.
به گزارش «محبت نیوز» این زندانی عقیدتی هفتم آذرماه به مرخصی ۵ روزه اعزام شده بود که این مرخصی یک بار دیگر توسط دادستانی تمدید شد. به او گفته بودند، در مرخصی باشد تا زمان بازگشتش به زندان اوین را تلفنی به او ابلاغ کنند. حتی گفته شد که به احتمال زیاد این مرخصی منتهی به آزادی مشروط وی خواهد شد، اما پس از تماس مسئولان زندان او سه شنبه ۱۶ آذر، به زندان اوین بازگشت. مدت زمانی را هم که با اجازه مسئولان زندان در مرخصی بود به عنوان غیبت برای او در نظر گرفتند.

زرگران اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفت. این بازجویی‌ها که با تهدید و مزاحمت برای اعضای خانواده او همراه بود، اغلب در خانه‌های امنیتی و درباره‌ی تشکیل کلیسای خانگی بود.
به پرونده مریم نقاش زرگران ماه‌ها در دادستانی رسیدگی نمی‎شد و او برای نشان دادن اعتراض خود بارها دست به اعتصاب غذا زد، اما هربار مسئولان زندان با وعده‌ به او قول دادند در صورت شکستن اعتصاب به روند آزادی مشروط او (حقی که قانون برای زندانیان تعیین کرده) رسیدگی کنند.
او از ٢٨ تیر ماه سال ٩٢ زندان است و پیگیری‌های خانواده او به جایی نرسیده است. این زندانی مسیحی حدود یک دهه از بیماری ASD رنج می‌برد و برهمین اساس تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
همزمان خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران خبر داد که علاوه بر مریم نقاش زرگران نازیلا حمیدآوا (حمیدف) زندانی تبعه جمهوری آذربایجان از بند نسوان زندان اوین آزاد شد. لیلا جعفری و ستوده فاضلی به مرخصی اعزام شدند و مرجان داوری نیز به ندامتگاه زنان ری (قرچک) منتقل شد.

نخست وزیر هلند آب پاکی را روی دست پناهجویان این کشور ریخت

«مارک روته» خطاب به پناهجویان در این کشور گفت اگر در کشوری زندگی می‌کنید که روش زندگی‌شان شما را آزار می‌دهد، لزومی ندارد که در آن کشور بمانید
به گزارش«محبت نیوز» مارک روته، نخست وزیر هلند در گفتگو با یک روزنامه داخلی گفته است تازه‌واردانی که از راه و رسم زندگی در این کشور خوششان نمی‌آید می‎توانند به کشور خود برگردند.

این سیاستمدار هلندی در گفتگو با روزنامه ‘ای دی ‘ گفته است: «این که بعضی‌ (مسلمانان) از دست دادن با زنان خودداری می‌کنند بسیار عجیب است.»
او در ادامه گفت:«تازه واردانی که از آزادی خود سوء استفاده و سعی می‌کنند معیارهای فرهنگی خود را بر جامعه القا کنند بسیار آزاردهنده هستند و به هلندی‌ها این حس را می‌دهند که انگار کشورشان دارد از دستشان می‌رود.»
به گفته بی بی سی، نخست وزیر هلند در ادامه این مصاحبه گفت: «اگر در کشوری زندگی می‌کنید که روش زندگی‌شان شما را آزار می‌دهد، حق انتخاب دارید. لزومی ندارد که در آن کشور بمانید.»
هالیگان، خبرنگار بی‌بی‌سی در لاهه می‌گویند این اظهارات از سوی مقامی که اصولن از او به عنوان یک سیاستمدار دیپلماتیک یاد می‌شود، گویای مواضع سازش‌ناپذیر اوست.

۱۳۹۵ بهمن ۳, یکشنبه

عامل داعشیِ کشتار استانبول: حاضرم دوباره این اقدام را انجام دهم

عامل حمله به باشگاه شبانه در استانبول ترکیه گفت از عملکرد خود پشیمان نیست و حاضر است دوباره این اقدام را انجام دهد.
به گزارش«محبت نیوز» مغز شویی اسلامگرایان داعش در مورد اعضایشان به گونه ای است که حتی پس از دستگیری، قربانیان باز هم بر اعمال و اهداف غیر انسانی اسلامگرایان تندرو داعشی مهر تائید می زنند.

در همین زمینه عامل حمله به باشگاه شبانه در شهر استانبول گفت از حمله خود به این باشگاه پشیمان نیست.
«عبدالقادر مشاریپوف» که از اعضاء گروه تروریستی اسلامی داعش است و روز ۱۷ ژانویه توسط نیروهای امنیتی ترکیه دستگیر شد گفت دستور خود برای این حمله که منجر به کشته شدن ۳۹ نفر و زخمی شدن ۶۵ نفر شد را از شهر رقه و از طریق تلفن هوشمند خود دریافت کرده است.
وی همچنین با تاکید بر این مطلب که از اقدام خود پشیمان نیست گفت این کار را دوباره انجام خواهد داد.
این تروریست به پلیس ترکیه اعلام داشته است در صورتیکه پلیس اطلاعاتی از پسرش که در گروه اسلامی داعش است به او بدهد وی نیز در عوض اطلاعات بیشتری درباره گروه دولت اسلامی در اختیار آنها خواهد گذاشت.
عملیات پلیس ترکیه برای دستگیری دیگر اعضایی داعش و پسر مشارپوف در جریان است.

شهرداری و سپاه روی زمین‌های آرامستان ارامنه، دست گذاشتند

گروهی از کارشناسان شهرداری تهران در هفته‎های اخیر از فضای آرامستان ارامنه منطقه دولاب تهران بازدید کردند.
به گزارش «محبت‎نیوز»این بازدید با حضور مسئولین خلیفه‌گری و کارشناسان شهرداری منطقه ۱۴ تهران انجام شده است. طی جلساتی که شهرداری تهران با نمایندگان خلیفه‎گری ارامنه داشته مقرر گردید کارشناسان شهرداری وضع موجود آرامستان را بررسی کنند تا تبدیل به یکی از مقاصد گردشگری شود.

مجموعه آرامستان دولاب در جنوب‌شرقی تهران قرار دارد. این قبرستان شامل پنج بخش است: آرامگاه ارامنه کاتولیک، ارامنه گریگوریان، ارتدوکس‌ها، آشوری‌ها و مسیحیان کاتولیک است.
مهرماه امسال «محبت‌نیوز» در گزارشی عنوان کرد که اطراف این آرامستان‌ها منازل مسکونی و سازمانی سپاه قرار دارد و از گذشته دور شهرداری روی زمین‌های آن دست گذاشته است.
در سال‌های گذشته بارها شهرداری برای تصاحب این زمین‌ها تلاش کرده ولی هیچ یک از مالکان حاضر نشدند که پیشنهادات وسوسه انگیز و گاهن تهدید آمیز شهرداری را قبول کنند، در مقابل وکلای شهرداری نیز پیگیر شدند که از راه‌های مختلف این زمین‌ها را بدست آوردند. تا آنجا که حتی لهستان نگران این مسئله شد و تیرماه سال ۹۱ سفیر این کشور در دیدار با مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهرتهران درخواست کرد که شهرداری کپی کامل مدارک را به لهستان تحویل دهد.
حالا به نظر می‎رسد شهرداری توانسته با نزدیک به مسئولان شورای ارامنه‎ی تهران برای تصاحب این مجموعه مهم و تاریخی قدم بردارد و قول مشارکت و سود مشترک به آنها بدهد و با این وعده پا پیش بگذارد که این منطقه تبدیل به یک باغ موزه می شود.
شهرداری به دنبال این است که با دردست گرفتن این مجموعه در قالب «پروژه ساماندهی ارامنه» که اسفندماه ۱۳۸۸ تصویب شد این مجموعه مسیحی را زیر نظر بگیرد که تاکنون موفق نشده است.
یکی از اهداف مشخص شده در طرح شهرداری تبدیل مجموعه و بافت متصل به آن به مجموعه فرهنگی و مذهبی بود که به هیچ عنوان شهرداری با آن سازماندهی اسلامی نمی‌توانست آن را به عهده بگیرد.
شهرداری و سپاه تهران برای اینکه خود را به ارامنه نزدیک کنند در روزهای گذشته در جلساتی با خانواده‏ی شهدای ارمنی دیدار کردند. یکی از چهره‌های امنیتی که به این دیدار رفته بود، سردار پاسدار جواد خضرایی، مشاور شهردار تهران و مدیر عامل باغ موزه دفاع مقدس و سردار پاسدار علی فضلی جانشین سازمان بسیج و نایب رئیس هیات مدیره باغ موزه دفاع مقدس نیز با خانواده شهید زوریک مرادیان، اولین شهید ارمنی دوران جنگ ایران و عراق دیدار و گفتگو کردند.
علی فضلی جانشین سازمان بسیج از فرماندهان میدانی سرکوب تظاهرات مردم در سال ۸۸ بود.

۱۳۹۵ دی ۳۰, پنجشنبه

شکایت یک زن معلم محجبه از نهادهای تحصیلی آلمان خبر ساز شد

این زن شاکی از دادگاه اداری اسنابروک آلمان خواستار دریافت خسارت بر مبنای قوانین برابری حقوق عمومی برای همه شهروندان شده بود.
به گزارش«محبت نیوز» یک زن معلم محجبه از دادگاه اداری شهر اوسنابروک آلمان خواستار خسارت شده بود، زیرا به خاطر حجاب اسلامی‌اش نتوانسته بود به عنوان معلم استخدام شود. دادگاه طی حکمی پرداخت خسارت به او را رد کرد.
یه گفته DW، دادگاه اداری شهر اسنابروک آلمان روز چهار‌شنبه (۲۹ دی / ۱۸ ژانویه) شکایت یک زن معلم محجبه از نهادهای تحصیلی آلمان را رد کرد. این زن از دادگاه درخواست خسارت کرده بود، زیرا با تقاضای استخدامش به خاطر تاکید او بر تدریس با حجاب اسلامی در مدارس مخالفت شده بود.
اعتراض این زن مربوط به پرونده‌ای از سال ۲۰۱۳ است. نهادهای تحصیلی ابتدا با استخدام این زن در دبستانی در شهر اسنابروک موافقت کردند، اما پس از آن که مشخص شد این زن در نظر دارد در مدرسه با حجاب اسلامی فعالیت کند، موافقت خود را پس گرفتند.
دادگاه اداری شهر اسنابروک آلمان با پرداخت خسارت به این دلیل مخالفت کرده که نهادهای تحصیلی به خاطر تعلقات “دینی” این زن با استخدام او مخالفت نکرده‌اند. آنها خواستار آن بوده‌اند که با همه متقاضیان به طور برابر برخورد شود و هرگونه نماد دینی و ایدئولوژیکی به مدارس راه نیابند.
این مقامات با تکیه بر ماده ۵۱ قانون آموزش در ایالت نیدرزاکسن آلمان با استخدام این زن مسلمان به عنوان معلم مخالفت کرده بودند، زیرا بر طبق این ماده معلمان باید به همه‌ی وظایف خود بدون هیج نمادی که نشان‌دهنده تعلقات دینی و ایدئولوژیک آنها باشد، عمل کنند و “بی‌طرفی” را در نظام آموزشی حفظ کنند.
این زن دوسال پس از صدور حکم دادگاه، شکایت خود را تحویل داد، زیرا در سال ۲۰۱۵ از طرف دادگاه نظارت بر اجرای قانون اساسی آلمان ممنوعیت عمومی حجاب برای زنان معلم مسلمان در ایالت نورد راین وستفالن آلمان لغو شد.در ماه مارس سال ۲۰۱۵ دادگاه نظارت بر اجرای قانون اساسی آلمان با لغو این ممنوعیت استدلال کرد که ممنوعیت حجاب با اصل آزادی مذهب در آلمان در تضاد است.

بزرگ‌ترین تشکیلات مسلمانان در آلمان متهم به جاسوسی برای ترکیه شد

اتحادیه ترک‌اسلامی برای امور دینی دربرگیرنده نزدیک به ۹۰۰ انجمن اسلامی مساجد است که در سراسر آلمان پراکنده‌اند و حدود ۷۰ درصد مسلمانان ساکن آلمان را تحت پوشش خود دارند
به گزارش«محبت نیوز» نزاع و درگیری ها در میان سیاستمداران تُرک به آلمان که از جمعیت ترک تبار نسبتن زیادی برخوردار است کشیده شده است.

ترکیه در سالهای اخیر با تاسیس مساجد و مدارس دینی اسلامی در کشورهای مختلف اروپایی اهدافی مشخص را دنبال کرده است، حالا با آشکار شدن جاسوسی “دیتیب” برای ترکیه که بزرگ‌ترین تشکیلات مسلمانان در آلمان است می توان تا حدودی پی به اهداف و برنامه های رهبران سالهای اخیر ترکیه برد.
اتحادیه ترک‌اسلامی برای امور دینی دربرگیرنده نزدیک به ۹۰۰ انجمن اسلامی مساجد است که در سراسر آلمان پراکنده‌اند و حدود ۷۰ درصد مسلمانان ساکن آلمان را تحت پوشش خود دارند. این اتحادیه ارتباط نزدیکی با وزارت دیانت ترکیه دارد و به ابتکار مقام‌های این وزارتخانه تاسیس شده تا مهاجران ترک ساکن آلمان را در چارچوب یک اسلام سکولار سازماندهی کند. “دیتیب” ارتباط تنگاتنگی با دولت ترکیه دارد و امام‌ جماعت‌های مساجد آن کارمندان وزارت دیانت ترکیه هستند.
به گفتهDW آلمان، امامان اتحادیه ترک‌ اسلامی برای امور دینی “دیتیب” (DITIB) که بزرگ‌ترین تشکیلات مسلمانان در آلمان است، متهم‌اند در آلمان هواداران فتح‌الله گولن، واعظ و روحانی مخالف اردوغان را شناسایی کرده‌و به دولت ترکیه تحویل داده‌اند.
یکی از سخنگویان دادستانی آلمان روز چهارشنبه (۲۹ دی / ۱۸ ژانویه) گفت دادستانی به‌همین دلیل تحقیقات در باره اتهام جاسوسی به “دیتیب” را آغاز کرده است.
به گزارش “اشپیگل آنلاین” فولکر بک، سیاستمدار حزب سبزهای آلمان، در ماه دسامبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۶) در این باره خواستار شروع تحقیقات توسط دادستانی فدرال آلمان شده بود.

۱۳۹۵ دی ۲۹, چهارشنبه

لیست بین المللی کسانی که بیشتر از همه الهام بخش جهان بوده اند منتشر شد

در این فهرست پاپ فرانسیس چهارم شد و هیات داوران اعلام کرد که رهبری «متواضعانه» او کلیسای کاتولیک را تغییر داده و بهتر کرده است.

به گزارش«محبت نیوز» در این لیست بین المللی، زنی که پسری دو ساله را نجات داد که توسط قبیله اش طرد شده بود، توانست در صدر قرار بگیرد. آنیا رینگرن لاون که یک فعال اهل دانمارک است، در ماه فوریه یک پسر بچه اهل نیجریه را به فرزندخواندگی قبول کرد در رتبه اول لیستی ۱۰۰ نفره قرار گرفت.

جورج کیندل سردبیر مجله اووم که مسئولیت هدایت هیات داورانی را بر عهده داشت که افراد این لیست را انتخاب کردند، می گوید: «آنیا رینگرن لاون نمادی از امید و الهام بخش ترین انسان سال ۲۰۱۶ است. وقتی او این فرزند گرسنگی کشیده را دید، مثل یک انسان رفتار کرد و الهام بخش میلیون ها نفر شد. تلاش های ادامه دار او برای کمک کردن به کودکان رهاشده نیجریه به ما امید می دهد و ما را تشویق می کند که مثل او رفتار کنیم.»
پس از وی، باراک اوباما رییس جمهور ایالات متحده در رتبه دوم لیست جای گرفت. هیات داوران اعلام کرد که او نمادی از «صلح، تحمل و آزادی» است.
شارلیز ترون بازیگر و انسان دوست در رتبه سوم این لیست قرار گرفت که دلیل اصلی اش تلاش های او در مقابله با ایدز و اچ آی وی در کشور بومی اش یعنی آفریقای جنوبی بود.
پاپ فرانسیس چهارم شد و هیات داوران اعلام کرد که رهبری «متواضعانه» او کلیسای کاتولیک را تغییر داده و بهتر کرده است.
لئوناردو دی کاپریو لیست پنج نفر اول را کامل کرد که به خاطر نتیجه تمام تلاش های او برای مبارزه با تغییرات اقلیمی بود.اما در نهایت دالایی لاما رهبر بودائیان تبت نیز در  این لیست عنوان ششم را به خود اختصاص داد.
مجله اووم در کشورهای آلمان، اتریش و سوییس توزیع می شود اما نسخه آنلاین آن به  صورت رایگان در دسترس مخاطبان است.

دستگیری زن بدنساز ایرانی به اتهام انتشار عکس نیمه برهنه

تصاویر حضور این زن به نوشته خبرگزاری میزان، «به صورت نیمه عریان» در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود و بعد از انتشار این تصاویر، پرونده‌ای در شعبه ویژه جرایم دادسرای فرهنگ و رسانه تشکیل شد.

به گزارش«محبت نیوز» دستگاه قضائی ایران، روز سه‌شنبه ۲۸ دی، یک بدنساز زن را بازداشت کرد. خبرگزاری “میزان” وابسته به قوه قضائیه، علت بازداشت او را انتشار «عکس برهنه از خود در فضای مجازی» اعلام کرده است.
خبرگزاری “میزان” روز چهارشنبه ۲۹ دی، بدون ذکر نام این بدنساز زن، نوشت که او «پس از تفهیم اتهام و صدور قرارتأمین وثیقه به مبلغ ٢٠٠ میلیون تومان، به دلیل عجز از پرداخت وثیقه روانه زندان شد.”
این خبرگزاری به نقل از فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام جمهوری اسلامی نوشت که «به خاطر مسائل شرعی و قانونی، بانوان هیچ فعالیتی در این رشته ندارند». با این حال به نوشته این خبرگزاری برخی از زنان «به دلایل خاص و رسیدن به منافع شخصی» به این ورزش می‌پردازند.
مشکلات فعالیت زنان در رشته بدنسازی، مانند بسیاری از رشته‌های ورزشی دیگر بیش از هرچیز به موضوع حجاب بر می‌گردد.ایران به ورزشکاران زن اجازه شرکت در مسابقاتی را که در آنها امکان استفاده از پوشش اسلامی وجود نداشته باشد نمی‌دهد.
گفتنی است که در همین رابطه پرونده‌ای در شعبه ویژه جرایم دادسرای فرهنگ و رسانه تشکیل شد و ۲ خانم ورزشکار به همراه ۴۴ مربی مرد جهت انجام مراحل بازپرسی به شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شدند.