۱۳۹۵ مرداد ۵, سه‌شنبه

اسلامگرایان تندرو«کشیش مسیحی» فرانسوی را سر بریدند

دو تن از اعضای حکومت اسلامی، پنج نفر از جمله کشیش و دو خواهر روحانی را در کلیسایی  گروگان گرفته بودند.
keshsish_france
به گزارش«محبت نیوز» داعش اعلام کرد دو عامل گروگانگیری در نورماندی فرانسه از اعضای این حکومت اسلامی بودند که یکی از کشورهای عضو ائتلاف «صلیبی را هدف قرار دادند.
به نقل از خبرگزاری فرانسه یک کشیش ٨۴ سالۀ فرانسوی که روز سه شنبه ٢۶ ژوئیه/ ۵ مرداد ماه همراه با دو راهبه و دو فرد دیگر به هنگام دعای صبحگاهی در کلیسای شهر “سنت اِتیِین دو روورِه”* در کنار “روآن” در شمال غربی فرانسه به گروگان گرفته شده بود، توسط دو مهاجم گروگان گیر کشته شد. دو تن دیگر در این حمله زخمی شده‌اند که یکی از آنان، بگفتۀ وزارت کشور، در میان مرگ و زندگی بسر می برد. رئیس جمهوری فرانسه و وزیر کشور با تغییر برنامۀ خود در محل حاضر شدند. این دو مهاجم با تیراندازی نیروی ویژۀ پلیس از پا در آمدند.
این دو مهاجم صبح سه شنبه وارد کلیسا شده و پس از به گروگان گرفتن ۵ نفری که در محل بوده‌اند، به «ژاک هامل»، کشیش حاضر، حمله کرده و سر او را بریدند. این ٢ تن، یک گروگان دیگر را نیز بشدت زخمی کردند. یکی از افراد حاضر در کلیسا که موفق به فرار شده بود، پلیس را مطلع ساخت. “گروۀ تجسس و ضربت” پلیس فرانسه به محل اعزام شد و دست به «خنثی کردن» مهاجمان زد.
فرانسوا هولاند، رئیس جمهوری فرانسه، دیدار خود با رئیس جمهوری را مالی را به بعد موکول کرد و بلافاصله عازم “سنت اِتیِین دو روورِه”* گردید. وزیر کشور فرانسه وی را همراهی کرد.
فرانسوا هولاند پس از ملاقات با اعضای خانوادۀ کشیش مقتول و افرادی که در کلیسا به گروگان گرفته شده بودند، فاش ساخت که «دو مهاجم خود را وابسته به داعش معرفی کرده اند». رئیس جمهوری از نیروهای پلیس که بگفتۀ او «بسیار سریع به محل رسیده و موفق به نجات جان گروگان‌ها شدند»، تمجید کرد.
گروه دولت اسلامی (داعش) با انتشار بیانیه ای از طریق آژانس خبری خود، اعماق، مسئولیت این حمله را به عهده گرفت و اعلام کرد که این تهاجم توسط دو تن از اعضای «جنود» این گروه صورت گرفته است. داعش در بیانیۀ خود «انجام این عملیّات را پاسخی به دعوت این سازمان در جهت مبارزه با کشورهای عضو ائتلاف صلیبیون» توصیف کرده است.
براساس اطلاعات فاش شده توسط رسانه ها، یکی از این دو تروریست پیش از این بدلیل سفر به سوریه در بازگشت دستگیر و سپس تحت مراقبت ویژه از طریق دستبد الکترونیکی آزاد شده است. این فرد در سازمان اطلاعاتی فرانسه شناخته شده و دارای “برگ اس” بوده است. “برگ اس” دربارۀ افراد سابقه‌داری تهیه می‌شود که باید تحت نظر باشند بی‌آنکه خطری فوری از جانب آنان وجود داشته باشد.

بازداشت سه تن ازمسیحیان جمهوری آذربایجان توسط اطلاعات سپاه درتهران

سه تن از مسیحیان از اعضای کلیسایی در باکو، از سوی گروهی از مسیحیان تهرانی به کلیسای خانگی دعوت شده بودند که با ورود ماموران اطلاعات سپاه کلیه این افراد بازداشت شدند. در این میان یک نوکیش مسیحی ایرانی نیز بازداشت شده است، تاکنون از وضعیت بازداشت شدگان اطلاع دقیقی در دست نیست.
3Azeri-Christians_Baku_MohabatNews
آژانس خبری مسیحیان ایران « محبت نیوز» –  براساس اطلاعات رسیده به «محبت نیوز»، سه گردشگر مسیحی اهل جمهوری آذربایجان که برای گذراندن تعطیلات و دیدار با برادران و خواهران مسیحی به تهران آمده بودند در تاریخ چهارم تیر ماه ۱۳۹۵ (۲۴ ژوئن ۲۰۱۶) در خانه ای متعلق به یک مسیحی ایرانی در فاز دوم شهرک اندیشه کرج توسط نیروهای لباس شخصی سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شدند این افراد پس از بازداشت به مکان نامعلومی منتقل شدند.
اسامی این افراد به شرح زیر می باشند:
۱-بهرام نسیبوف الخان اوغلو ۳٧ ساله متاهل اهل باکو تبعه جمهوری آذربایجان
۲-یوسف فرهادوف تالت اوغلو ۵۲ ساله متاهل اهل باکو تبعه جمهوری آذربایجان
۳-الدار قربانوف ۴۸ ساله متاهل اهل باکو تبعه جمهوری آذربایجان
همزمان با این افراد در همان محل کلیسای خانگی تعداد ده تن از نوکیشان مسیحی ایرانی نیز بازداشت شدند که همه آنها به جز یک نفر پس از بازجوئی و گرفتن مشخصات فردی آنان آزاد شدند. آزادی این افراد با این تعهد بوده که در صورت احضار بلافاصله خود را به ماموران اطلاعات سپاه معرفی کنند.

ناصر نورد گُل تپه
نوکیش مسیحی ایرانی « ناصر نورد گُل تپه» ۴۵ ساله از دیگر بازداشت شدگان است وی پس از بازداشت از همان ابتدا بصورت جداگانه مورد بازجوئی قرار گرفت ، که تا کنون پس از گذشت نزدیک به یکماه خبری از محل نگهداری و وضعیت سلامت او در دست نیست.
سه مسیحی بازداشتی تبعه جمهوری آذربایجان که از اعضای کلیسای “کلمه زندگی” در باکو هستند، از سوی گروهی از مسیحیان تهرانی در تاریخ مذکور به کلیسای خانگی دعوت شده بودند تا با دیگر ایمانداران مسیحی در تهران آشنا شوند .
خانواده بازداشت شدگان مسیحی اهل جمهوری آذربایجان که در باکو ساکن هستند از زمان بازداشت این افراد، قادر نبوده اند که با همسرانشان تماسی داشته باشند. تاکنون فقط دو بار به یکی از آنان اجازه داده شد که به همسرش در جمهوری آذربایجان زنگ بزند. وی در این تماس تلفنی کوتاه به همسرش گفته است ” که ما هر سه نفر سالم هستیم و با هم در یک محل نگهداری می شویم.”
بنا براین محل نگهداری این سه نفر همچنان نامعلوم و هیچ مقام رسمی ای تا کنون در این باره اظهار نظری و یا توضیحی نداده است.
– ابهام در بازداشت نوکیش مسیحی ایرانی
از سرنوشت و محل نگهداری نوکیش مسیحی «ناصر گُل تپه» نیز هنوز اطلاع دقیقی در دست نیست. همچنان مشخص نیست که چرا  وی را که مانند دیگر ایمانداران مسیحی فقط در آن محل حضور داشته پس از بازجوئی آزاد نکرده اند. برخی شایعات تائید نشده حاکی از آن است که این نوکیش مسیحی هدف اصلی ماموران اطلاعات سپاه از هجوم به کلیسای خانگی مذکور بوده ولی ماموران اتفاقی با ایمانداران اهل باکو برخورد کرده اند. منابع دیگری این گفته ها را رد می کنند و می گویند نوکیش مسیحی «ناصر گُل تپه»  چون سن بیشتری از بقیه داشته به او مشکوک شده اند !
– بی خبری از سرنوشت سه بازداشت شده مسیحی اهل باکو
مطابق مقررات بین المللی، اتباع یک دولت خارجی اگر در کشور دیگری بازداشت شوند باید بلافاصله اتهام ، محل بازداشت و دلیل بازداشت آنان به کنسولگری کشور مبداء آنها اعلام گردد و حق دسترسی کنسولی به آنها فراهم گردد. هنوز مشخص نیست که آیا این رویه قانونی در مورد این افراد اعمال شده است یا خیر؟ از گفته های همسران این سه نفر با «محبت نیوز» چنین بر می آید که این مقررات برای آنها شاید هنوز اجرا نشده باشد. چون دولت جمهوری آذربایجان در مورد دلیل بازداشت و محل نگهداری این سه ایماندار مسیحی به خانواده هایشان توضیحی رسمی ارائه نداده است.
یادآوری می شود که جمهوری آذربایجان کشور کوچکی در همسایگی ایران و در کرانه دریای خزر می باشد. این کشور کوچک که مرکز آن شهر باکو است از جمهوریهای سابق اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی بود.
مسیحیان حدود دو و نیم درصد جمعیت جمهوری آذربایجان را تشکیل می دهند. اما بیشتر مسیحیان داخل جمهوری آذربایجان در کلیساهای ارتدکس روسی باکو عضو هستند. کمتر از یک دهه پیش که حکومت آذربایجان خود را حکومتی سکولار و غیر دینی معرفی نمود اجازه تشکیل چند کلیسای کاتولیک و پروتستان نیز در آن کشور داده شد و اکنون چند کلیسای غیر ارتدکس نیز در باکو فعال هستند.

۱۳۹۵ تیر ۱۱, جمعه

جو امنیتی در پى تشييع جنازه دو برادر کولبر کُرد






به دنبال تشييع جنازه دو بردار كولبر كرد توسط نيروهاى انتظامى ايران در يك روستا در اطراف سردشت ، نيروهاى انتظامى روستاى گویزلی كه محل سكونت اين دو جوان است را محاصره كرده و جو امنيتى شديدى ايجاد كرده اند.

به گزارش شبکه حقوق بشر کُردستان "ساکنین این روستا از ترس بازداشت محبور به تخلیه این روستا شده‌اند و در طی چند روز گذشته تعدادی از اهالی این روستاها بازداشت و مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند".

بنا به اين گزارش " برق و تلفن این روستا توسط نیروهای نظامی قطع شده است و تعدادی از مزارع روستا توسط نیروهای نظامی به آتش کشیده است".

طبق گزارش، صبح امروز پنچ شنبه ۱۰ تیرماه نیز بعد از محاصره مجدد روستا، نیروهای نظامی اقدام به بازداشت سه تن از شهروندان این روستا به نامهای ناسح و ابوبکر علیخانی و عمر عبدالله‌پور کرده و مردم روستا مجبور به ترک خانه خویش و فرار به “روستای بویژی” شده‌اند.

گفتنى است كه شامگاه دو شنبه گذشته ۷ تیرماه ، نيروهاى انتظامى در منطقه‌ی مرزی “ آلان ” از توابع شهرستان سردشت در نزدیکی روستای “گویزلی” یک کاروان از کولبران کُرد که در حال رفتن به مرز جهت آورن بار بوده را مورد هدف تیراندازی مستقیم قرار داده که در نتیجه آن دو برادر به نامهاى رئوف( فاروق ) ۲۲ ساله و لطیف علیخانی ۲۶ ساله به قتل رسیده‌اند.

اين دو برادر کولبر در حالی که به سوى مرز بودند و هنوز باری تحویل نگرفته بودند بدون اخطار قبلی مستقیم مورد هدف تیراندازی قرار گرفته و به فتل رسیدند.

سايت شبکه حقوق بشر کُردستان از شاهدان عینی نقل كرده كه چهار گلوله به سینه‌های رئوف و دو گلوله به قلب و سر لطیف برخورد کرده و هر دو برادر فوری در محل جان سپرده‌اند. هویت یکی از این نیروهای که اقدام به تیراندازی کرده فردی به نام “گروهبان رفیعی” عنوان شده است. این مامورین بعد از قتل این دو برادر کولبر اقدام به رگبار بستن اسب کولبران کرده و ۱۲ راس اسب را کشته‌اند.

شبکه حقوق بشر کُردستان مى گوید كه در طول سال ۲۰۱۵ حداقل ۴۴ کولبر و کاسبکار در پی شلیک مستقیم نیروهای نظامی به قتل رسیده اند و ۲۱ نفر هم مجروح شده‌ا‌ند، همچنین حداقل ۷ نفر با غرق شدن در رودخانه و یا در اثر سرمازدگی و حوادث دیگر جان باخته اند.

زنگ خطر امنیتی در ایران پس از تهدید پیامکی ۷۰۰ فعال رسانه‌ای و سیاسی



محمد علی وکیلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ایران، ارسال پیامک‌های تهدید آمیز به حدود ۷۰۰ فعال رسانه‌ای، سیاسی و اجتماعی را «زنگ خطر امنیتی» دانست.
محمد علی وکیلی که مدیرمسئول روزنامه ابتکار نیز هست، در مصاحبه با خبرگزاری برنا گفت:‌ «وزارت ارشاد مسوول است و باید طی حکمی به شورای مرکزی فضای مجازی درخواست پیگیری کند».
وی با بیان اینکه «ما باید حداقل امنیت روانی و حریم شخصی را برای قشر خبرنگار و رسانه فراهم کنیم» افزود: «این پیام از دوحالت خارج نیست یا جنبه خودسرانه و شخصی دارد که زنگ خطری در جامعه رسانه است یا اگر حکومتی و به شکل امنیتی باشد می‌بایست طی ابلاغیه رسمی قبل از ارسال به وزارت ارشاد اعلام می‌شد و ازین جهت از درجه قانونی ساقط است لذا من اهالی رسانه و کسانی که پیام را دریافت کرده‌اند به آرامش دعوت و امیدوارم خطری آن‌ها را تهدید نکند».
وی دلیل چنین اتفاقی را هرج و مرج قانونی دانست و گفت: «اینکه یک نفر می‌تواند در کشور ما به حریم شخصی تعداد کثیری از اهالی رسانه حتی برای تسویه حساب شخصی دست پیدا کرده و ایجاد رعب و وحشت کند، زنگ خطر امنیتی است. لذا این مسئله باید به شکل جدی و قانونی برای مشخص شدن مرجع صدور پیام پیگیری شود که آیا این پیام دستور قضایی داشته است یا خیر؟ شخصی بوده است یا امنیتی؟ و اگر شخصی بوده است در جهت دستگیری فرد متخلف اقدام صورت گیرد و اگر از سوی مرجع امنیتی بوده است دلایل مشخص ارائه شود».
بعد از ظهر و شامگاه پنجشنبه ۳۰ ژوئن بیش از ۷۰۰ روزنامه‌نگار، فعال سیاسی و اجتماعی ایرانی، پیامک های تهدید آمیزی از راه تلفن‌های همراه خود دریافت کردند که به آن‌ها نسبت به ارتباط با «عناصر خارج از کشور» هشدار می‌دهد.
در این پیامک‌ها نوشته شده است: «هرگونه ارتباط و همکاری با عناصر معاند خارج از کشور از طریق ایمیل، پورتال های امن و سایر وسایل ارتباطی عملی مجرمانه و موجب پیگرد قضایی است. ضروری است ارتباطات خود را قطع نمایید. این پیامک به منزله آخرین هشدار امنیتی است».
این برای نخستین بار است که در ایران چنین پیامک‌های شخصی برای افراد فرستاده می‌شود. منابع خبری ایران می‌گویند که بیش از ۷۰۰ تن این پیامک‌ها را دریافت کرده‌اند.
دریافت کنندگان این پیامک‌ها شامل روزنامه‌نگاران، فعالان سیاسی و حزبی، فعالان دانشجویی، فعالان حوزه زنان، کودکان و نشر ادبیات کودک و خانواده‌های زندانیان سیاسی می‌شوند.