۱۳۹۵ خرداد ۱۱, سه‌شنبه

کشف یک فرشته در بیت لحم

مسیحیان در بیت لحم که زادگاه عیسی مسیح است، موفق به کشف تصویر یک فرشته به طول ۲.۵ متر در زیر گچ دیوار شدند که قدمت آن به صدها سال می رسد
beyt_lahm
به گزارش«محبت نیوز» این طرح موزاییکی در حالی کشف شد که کلیسای بیت لحم در حال بازسازی بود و پس از یافتن اولین نشانه های این اثر هنری، گچ دیوار با ظرافت خاصی خراشیده شد تا به این اثر باستانی که سال ها از چشم کشورها غایب بوده است، دست یابند.
گفته شده قدمت این کلیسا که زادگاه عیسی مسیح نیز محسوب می شود، به ۱۷۰۰ سال می رسد.
شایان ذکر است؛ به علت عدم استقامت این عمارت و سست بودن آن به خاطر قدمت بلند مدتش، گروهی از متخصصان اهل فن با استفاده از ابزاری که تصاویر آن در شبکه های اجتماعی منتشر شد، توانستنند این اثر ارزشمند را به صورت سالم از زیر گچ های دیوار بیرون بکشند.

۱۳۹۵ خرداد ۱۰, دوشنبه

زندانی نوکیش مسیحی به دلیل عدم رسیدگی به وضعیتش دست به اعتصاب غذا زد

مسئولان زندان اوین علیرغم بیماری و نیاز مبرم به پزشک از اعزام این نوکیش مسیحی به مرکز تخصصی پزشکی خارج از زندان ممانعت بعمل می‌آورند.
maryam_naghash-zargaran-mohabatnews
به گزارش«محبت‌نیوز» و بر اساس خبر دریافتی، نوکیش مسیحی «مریم (نسیم) نقاش زرگران» در اعتراض به وضعیتش دست به اعتصاب غذا زد.
مریم نقاش زرگران در اعتراض به عدم رسیدگی به بیماری‌ها، وضعیت پرونده، عدم آزادی مشروط و مخالفت با اعطای مرخصی از زندان از چهار روز پیش در اعتصاب غذا به سر می‌برد.
این زندانی مسیحی که در بند زنان زندان اوین بسر می برد در ادامه اعتراضات خود از رفتن به ملاقات خودداری کرده و در پی این اقدام اکثر هم‌بندیان وی نیز در حمایت از اعتراض این زندانی مسیحی از رفتن به ملاقات خودداری کردند.
همچنین گزارش شده علیرغم وخامت حال وی، مسئولان از اعزام وی به مرکز تخصصی پزشکی خارج از زندان ممانعت بعمل می آورند.
یکی از نزدیکان خانواده زرگران با اعلام این خبر در گفتگو با گزارشگران مجموعه فعالان حقوق بشرگفت: «مریم چهار روز است که از تختش هم پایین نمی‌آید. تب بسیار بالایی دارد. از چهار روز پیش در اعتراض به وضعیت پرونده‌اش، عدم رسیدگی به بیماری‌ها، عدم آزادی مشروط و مخالفت با مرخصی دست به اعتصاب غذا زده است.»
این منبع آگاه همچنین افزود: “وضعیت جسمی مریم بسیار وخیم است. قبل از شروع اعتصاب ۲۵ کیلو کاهش وزن داشته، بیماری هایش از جمله یک بیماری جدید که باعث سرگیجه های شدید و سردردش می شود، بسیار شدید شده و اصلن رسیدگی نمی‌شود. از وضعیت روحی خوبی برخوردار نیست. در زندان دچار افسردگی شده و داروهای ضد افسردگی مصرف می کند. مدت‌ها پیش درخواست اعاده دادرسی داده بود اما به تازگی خانواده‌اش مطلع شدند چنین درخواستی در پرونده‌اش نیست و بایستی دوباره درخواست دهد.”
وی به دلیل ابتلا به بیماری ASD نزدیک به ٩ سال قبل تحت جراحی قلب قرار گرفت و نیاز مبرم به مراقبت‌های ویژه و مستمر پزشکی دارد.
لازم به یاد آوری است که مریم نقاش زرگران بانوی نوکیش مسیحی ۳۷ ساله نخستین بار در اوایل زمستان سال ۱۳۹۱به جرم «اقدام علیه امنیت ملی» بازداشت شد. وی در ۱۷ دیماه ۱۳۹۱ به پلیس امنیت احضار و پس از مراجعه به مدت سه روز در ساختمان وزرا تحت بازداشت موقت قرار گرفت. این شهروند مسیحی پس از بازجویی به زندان اوین منتقل گردید و پس از طی مراحل بازپرسی، پرونده وی را برای رسیدگی به دادگاه انقلاب اسلامی فرستادند.
خانم نقاش زرگران پس از تشکیل دادگاه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی محمد مقیسه به جرم « فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به چهار سال زندان محکوم می شود». این حکم در دادگاه تجدید نظر تغییری نکرد. ” مریم” در تاریخ ۲۴ تیرماه سال ۱۳۹۲ برای اجرای حکم فراخوانده شد و از آن زمان تاکنون در بند نسوان زندان اوین به سر می برد.
دستگاه قضایی و امنیتی جمهوری اسلامی بارها در برخورد با پرونده قضایی نوکیشان مسیحی برای فشار و تخریب هر چه بیشتر ، بدنبال یک جریان سازی و به اصطلاح برای تغییر نگاه افکار عمومی و جامع بین المللی، با انتشار اتهامات بی اساس، عمومن نوکیشان مسیحی را گاهن با برچسب های سیاسی و طرح کلیساهای خانگی با عنوان محافل سیاسی و از جمله ارتباط با بیگانگان و جرمهایی نظیر جاسوسی برای انگلیس و اسرائیل تفهیم اتهام می کنند.

تخریب سازمانی کلیساهای باستانی ایران، آنچه یونسکو ندید!

هم‌اکنون ۵۰۰کلیسا در ایران وجود دارد که بخشی از آنها به گفته مدیر پایگاه میراث جهانی کلیساهای تاریخی ایران متروک یا تخریب شده‌اند.
photo_2016-05-30_13-29-05
«محبت‌نیوز» – به مناسبت هفته میراث فرهنگی، در تهران در کلیسای مریم مقدس که به تازگی ثبت ملی شده مراسمی با حضور «استرکیش لاروش» نماینده یونسکو برگزار و از جمهوری اسلامی برای ثبت جهانی تعدادی از کلیساهای ارامنه در فهرست آثار ملی تاریخی تقدیر شد.
اما همزمان در همین مراسم «روبرت بیگلریان» نماینده ارامنه در مجلس شورای اسلامی، در سخنانی افشا کرد که چند روز پیش گروه‌های افراطی اقدام به تخریب کلیسای روستای ساوا از توابع شهرستان مریوان استان کردستان کرد که نماینده ارامنه اعتراض خود را در این خصوص اعلام کرده و مسئولان در حال پیگیری موضوع و یافتن مسببان این حمله هستند.
گزارش این نماینده محافظه‌کار درباره تخریب یک کلیسا در استان کردستان همه ماجرا نبود. ۲۳ اردیبهشت ماه (کمتر از ۱۰ روز پیش از تقدیر نماینده یونسکو از ایران) کلیسای «مریم مقدس» واقع در شهرستان سلماس در استان ارومیه تخریب شد.
وب سایت خبری- تحلیلی «آذریها» عنوان کرد که تخریب‌گران با ورود مخفیانه به محوطه کلیسا با اطلاع از وجود درب آهنی و نبود پنجره در بنای کلیسا از راه سقف و با تخریب «راه روشنایی» وارد کلیسا شدند و با دیلم و تبر به تخریب صلیب کلیسا پرداختند و مجسمه‌های مریم را شکستند و حتی تصویر نقاشی شده روی دیوار را پاره کردند و اسباب و اثاثیه را بر هم ریختند.
این در حالیست که در همین شهرستان بهمن ماه سال گذشته تندیس «فردوسی» نیز با دستور فرماندار این شهر برداشته شد و نام این میدان تغییر کرد.
تخریب کلیساها در نقاط مختلف کشور سابقه طولانی در جمهوری اسلامی دارد.
فروردین ۱۳۹۱ منابع خبری گزارش‌ دادند که «کلیسای هفتوان» در توابع سلماس در آستانه نابودی قرار گرفته است.
شهریور ۱۳۹۰ به دستور مسئولان قضایی با لودر به بنای کلیسای تاریخی در شهر کرمان تخریب شد و با وجود اینکه در سال ۱۳۸۷ در لیست آثار ملی ایران ثبت شده بود به تلی از خاک تبدیل شد.
۱۷ فروردین ۱۳۹۱ قبرستان تاریخی مسیحیان با بیش از ۲۰۰ سال قدمت بار دیگر در استان کرمان کاملن تخریب شد.
کلیسای تاریخی انجیلی واقع در میدان «ده دی» در مشهد نیز که در سال ۸۴ از سوی اداره میراث فرهنگی در فهرست آثار تاریخی قرار گرفت در سال‌های گذشته تخریب شد.
هم‌اکنون ۵۰۰کلیسا در ایران وجود دارد که بخشی از آنها به گفته مدیر پایگاه میراث جهانی کلیساهای تاریخی ایران متروک یا تخریب شده‌اند.
عکس: تخریب کلیسای «مریم مقدس» در شهرستان سلماس
church_maryam-ir-3
church_maryam-ir-1
telegram_mohabatnews1


۱۳۹۵ خرداد ۹, یکشنبه

ساخت کلیسای نامرئی در ایتالیا + عکس

این بنا با ظاهر روح مانندش در مکان سابق کلیسا ساخته شده و شبیه یک هولوگرام روشن در پارک است
edoa
«محبت‌نیوز»-   «Edoardo Tresoldi» با استفاده از صدها متر سیم مش یک کلیسای اولیه مسیحیت ساخته که در پارک باستان شناسی سیپونتو در ایتالیا قرار دارد.
به گزارش وبسایت «اکوفارس» این ساختمان که باهمکاری وزارت میراث و فعالیت های فرهنگی و ریاست باستان شناسی پولیا ساخته شده، باستان شناسی قدیمی را به هنر معاصر متصل می کند.
این مجموعه با ظاهر روح مانندش در مکان سابق کلیسا ساخته شده و شبیه یک هولوگرام روشن در پارک است.
این ایستالیشن جزئیات دقیق معماری مثل ستون ها، گنبد و مجسمه های درون ساختمان را شامل می شود.

۱۳۹۵ خرداد ۷, جمعه

توییتری کبود برای کبودوند؛ روزنامه نگاری که ۹ سال در زندان است


پنج شنبه شب (ششم خرداد) جمعی از کاربران توییتر در ساعت‌های پایانی شب از «محمدصدیق کبودوند»، روزنامه‌نگار و فعال حقوق بشر کُرد که ۹ سال است در زندان به سر می‌برد، نوشتند. او در این مدت تنها یک‌بار اجازه مرخصی پیدا کرده است تا بتواند بر سر بالین فرزندش حاضر شود که با بیماری سرطان دست و پنجه‌ نرم می‌کند.
در طوفان توییتری پنج شنبه شب، بیش از ۱۲هزار بار هشتگ «FreeKaboodvand#» توسط کاربران مورد استفاده قرار گرفت. در زمان تهیه این گزارش، توییت‌ها نزدیک به ۴۱ میلیون بار دیده شدند. بیش تر توییت‌ها به زبان‌های فارسی، کُردی و انگلیسی بودند و تک و توک تُرکی هم در میان آن‌ها یافت می‌شد.
کبودوند تیرماه سال ۱۳۸۶، پس از سال‌ها بازداشت‌های موقت و تعطیلی هفته‌نامه‌ای که زیر نظر وی منتشر می‌شد، برای آخرین بار بازداشت شد. او پس از گذراندن هفت ماه انفرادی، ۱۳۵ روز بازجویی‌های متعدد و یک‌سال بازداشت، در دادگاهی به ریاست قاضی «صلواتی» محاکمه و به ۱۱ سال حبس محکوم شد. ۱۰ سال از این محکومیت بابت تشکیل و اداره «سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان» و یک سال آن برای اتهام «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی» بود. در دادگاه تجدیدنظر این حکم به 10 سال کاهش یافت.
او نزدیک به ۲۰ روز است که در اعتراض به «پرونده‌سازی‌های جدید» دستگاه‌های امنیتی و قضایی دست به اعتصاب غذا زده است. «پریناز باغبان‌حسینی»، همسر او روایت می‌کند که کبودوند دیگر توان ایستادن نیز ندارد. او در سیزدهمین روز اعتصاب غذای خود به شکل اورژانسی به بیمارستان منتقل شد و روز سه‌شنبه گذشته (چهارم خرداد) در دادگاهی به ریاست قاضی مقیسه، بدون آن‌که وکیل او حضور داشته باشد، مورد محاکمه قرار گرفت.
بنا بر آماری که «کوین میستون»، کاربر فعال در توییتر رصد کرده و به «ایران‎وایر» ارایه داده، ۴۱ درصد توییت‌ها در این طوفان توییتری از داخل ایران ارسال شده است. در این میان، برخی از کاربران از اواسط طوفان توییتری، با آی‌دی‌های ناشناس وارد این موج شده اند. گروهی می‌پرسیدند که اصلا قضیه کبودوند چیست؟ او کیست و چرا در زندان به سر می‌برد؟
در واکنش به این سوال ها، یکی از روزنامه‌نگاران نوشته است اگر هنوز کبودوند را نمی‌شناسید، کار ما روزنامه‌نگاران ایراد دارد.
گروهی نیز که تازه از طریق این طوفان توییتری با کبودوند آشنا شده بودند، مدام در توییت‌های خود از ۹ سال زندان ابراز تعجب و شگفتی می‌کردند. یکی از کاربران نوشته بود: «۹ سال می دونی یعنی چی؟ یعنی کلاس چهارم ابتدایی... یادتونه چه قدر طول کشید که تا کلاس چهارم رسیدید؟»
دیگری توییت کرده است: «اولین بار اسم محمدصدیق کبودوند رو به همراه عدنان حسن‌پور تو تجمع ۱۶آذر ۸۶ روی یه بنر تو دست دانشجوها دیدم و شنیدم.»
در میان توییت‌هایی که دست به دست می‌شد، یکی از کنش‌گرانی که یک سال است از زندان آزاد شده، نوشت: «سال ۸۷ برای کبودوند که در زندان بود، مراسم گرفتیم. یک سال بعد رفتم حبس پنج ساله و حدود یک سال ]هست[که آزاد شده ام. کبودوند هنوز زندانه.»
پنج شنبه اما روز پر خبری برای ایران و کاربران توییتر به حساب می‌آمد. خبرها هم زمان حکایت از آزادی و زندان داشتند. مرخصی «امید کوکبی» و آزادی «مصطفی تاجزاده» از یک‌سو، نگرانی برای کبودوند از سویی دیگر، شلاق خوردن کارگران و دانشجویان در یک روز و خبرهای بازداشت «شیما بابایی» که فعال مدنی است، کاربران را حیران کرده بود.
در عین‌حال، شرایط جسمانی، سال‌های طولانی زندان، بیماری‌های مختلف، چندین بار اعتصاب غذا، محرومیت از مرخصی و فشارهای بی‌شماری که محمدصدیق کبودوند را باز هم به اعتصاب غذا کشانده، محتوای بیش تر توییت‌های پنج‌شنبه شب بود. بخش‌هایی از مصاحبه‌های خود او، خانواده‌ و نظراتش درباره جامعه مدنی و لزوم مسالمت‌آمیز بودن حرکت‌های اجتماعی از دیگر مواردی بود که کاربران به آن اشاره می‌کردند.
در  حال حاضر، ماه‌ها انفرادی و دوران سخت بازجویی اما جسم کبودوند را متاثر از خود کرده به طوری‌که در این مدت، سکته خفیف مغزی داشته و به بیماری‌های ریوی، کلیوی و پوستی نیز دچار شده است. بارها اعتصاب غذا نیز بیماری‌های گوارشی برای او به همراه داشته است. سرطان پسرش و بیماری‌های جسمانی و مشکلات روحی اما تنها هزینه‌هایی نیست که خود و خانواده‌اش پرداخته‌اند. فعالیت‌های حقوق بشری و روزنامه‌نگاری کبودوند تاثیرات سیاسی نیز بر خانواده او داشته است.
«تونیا کبودوند»، دختر این زندانی سیاسی برای انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه سنندج کاندیدا شده بود ولی صلاحیت وی تایید نشد. آن‌طور که خودش روایت می‌کند، علت رد صلاحیتش «فرزند محمدصدیق کبودوند بودن» است.
تنها مرخصی کبودوند در سال ۲۰۱۲، پس از پنج سال و نیم تحمل زندان با وثیقه ۷۰۰ میلیونی اتفاق افتاد که به او اجازه دادند بر بالین سرطان‌زده پسرش حاضر شود.
در دوره اجرای حکم 10 ساله این زندانی، کبودوند باز هم برای پرونده‌های دیگر به دادگاه‌های مختلفی برده شد. اداره کل اطلاعات ستاد مشترک سپاه پاسداران از کبودوند به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی» از طریق سایت «انسانیت» که وابسته به سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان است، به دادگاه مطبوعات شکایت برد. دادگاه اسفند ماه ۸۷ برای کبودوند توقف پی گرد قضایی صادر کرد.
دادگاه دیگر او برای انتشار کتابچه‌ای درباره وضعیت زنان کردستان برگزار شد که این‌بار اداره اطلاعات شهرستان مهاباد از او شکایت کرده بود. کتاب‌های دیگری هم از کبودوند وجود دارد که جمهوری اسلامی نگذاشته است به انتشار برسند.
کبودوند طی سال‌ها زندان، جوایزی بین‌المللی را نیز از آن خود کرده است. «سازمان دیده‌بان حقوق بشر» در زمستان ۱۳۸۷ جایزه «هملن – همت» که به نویسندگان «تحت آزار» تعلق می‌گیرد را به وی اهدا کرد. جایزه مطبوعات بریتانیا که به «اسکار مطبوعات» این کشور شهرت دارد نیز عنوان «روزنامه‌نگار بین‌المللی سال ۲۰۰۹» را به وی اختصاص داد.
کبودوند در پیامی در پاسخ به این جایزه نوشته بود: «درسرزمینی که ما در آن زندگی می‌کنیم، افراد نه تنها در بیان اندیشه و نظر و عقیدهٔ خود آزاد نیستند که در پوشیدن، شنیدن و دیدن نیز آزاد نیستند. فهم و شعور و صلاحیت افراد انسانی حتی در تشخیص و تعیین سلایق و علایق شخصی‎شان زیر سوال است. مردم سرزمین من نمی‌توانند آن طور که خود می‌خواهند، بپوشند، بشنوند، بیبینند و بگویند.»
 پیام کبودوند در طوفان توییتری دیشب کاربران بارها تکرار شد تا بیش تر دیده و شنیده شود

فرمانده داعش در فلوجه 'کشته شد'


 
Image copyright
Image capt
سرهنگ استیو وارن، از فرماندهان ارتش آمریکا در خاورمیانه می‌گوید یک فرمانده شبه نظامیان دولت اسلامی (داعش) در جریان حملات مستمر چند روز گذشته در شهر فلوجه عراق کشته شده است.
این مقام نظامی آمریکایی، روز جمعه (۲۷ مه - هفتم خرداد) اعلام کرد ماهر بیلاوی، فرمانده نظامی داعش یکی از ۷۰ شبه‌نظامی کشته شده طی ۲۰ حمله هوایی بوده که در چهار روز گذشته بر فراز آسمان شهر فلوجه صورت گرفته است.
حملات جت‌های جنگنده آمریکایی در حمایت از تلاش نیروهای دولتی و شیعه عراقی است که برای باز پس گیری شهر فلوجه به این شهر حمله کرده‌اند.
با وجود این، سرهنگ وارن گفته هنوز نمی‌توان از زمان پایان عملیات بازپس‌گیری فلوجه سخن گفت.
همزمان گزارش‌هایی از وخامت اوضاع برای ساکنان شهر فلوجه منتشر شده است.
گفته می‌شود هنوز ۵۰ هزار شهروند غیرنظامی در داخل فلوجه حضور دارند و در میانه جنگ میان داعش و نیروهای عراقی گیر کرده‌اند.
به گفته سرهنگ استیو وارن، برگه‌های هشداری از طریق آسمان بر فراز فلوجه ریخته شده که در آنها از شهروندان خواسته شده از حضور در نقاط استقرار شبه‌نظامیان داعش پرهیز کنند و بر فراز منازل مسکونی خود پرچم‌های سفید نصب کنند.

۱۳۹۵ خرداد ۶, پنجشنبه

۳۵ دختر و پسر در قزوین به‌ جرم شرکت در مهمانی شلاق خوردند


خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه ایران، روز پنج‌شنبه ۶ خرداد به نقل از اسماعیل صادقی نیارکی دادستان عمومی و انقلاب قزوین نوشت که بازداشت‌شدگان برای جشن فارغ‌التحصیلی در یکی از ویلاهای اطراف قزوین گردآمده و به صورت مختلط به «رقص و پایکوبی» پرداخته‌اند.
این مقام قضایی، بازداشت‌شدگان را به «هنجارشکنی» متهم کرده و گفته دادگاه با تشکیل یک جلسه فوق‌العاده به پرونده آنها رسیدگی کرده و هر یک را به ۹۹ ضربه شلاق تعزیری محکوم ساخته که حکم صادره نیز همان روز دربارهٔ آنها به اجرا درآمده است.
خبرگزاری‌های داخلی ایران در روزهای اخیر گزارش‌های متعددی از یورش نیروهای پلیس به مهمانی‌های دختران و پسران و بازداشت آنها منتشر کرده‌اند. تنها دو روز قبل از بازداشت این تعداد از جوانان در قزوین، دادستانی کرمان از دستگیری ۲۳ نفر در یک مهمانی دیگر خبر داده بود.
عناوین اتهامی که دادستان عمومی و انقلاب کرمان برای این ۲۳ نفر مطرح کرده عبارتند از «شرب خمر» و «رقص مختلط با پوشش‌های نامناسب».
اواسط اردیبهشت ماه نیز خبرگزاری میزان از بازداشت «هفت بازیگر معروف سینما» در یک «پارتی شبانه» در شمال تهران گزارش داده بود. اما این گزارش‌ها کمتر اطلاعاتی دربارهٔ حکم صادره متهمین به دست داده‌اند.
در این حال دادستان قزوین از اجرای حکم ۹۹ ضربه شلاق برای بازداشت‌شدگان در مهمانی ویلای اطراف قزوین دفاع کرده و گفته این حکم توسط پلیس امنیت اخلاقی به اجرا درآمد «تا درس عبرتی باشد برای افرادی که مبادرت به هنجارشکنی کرده و حیاط خلوتی برای رفتارهای هنجارشکنانه خود ایجاد می‌کنند».
وی در نهایت عنوان کرده است: «از طریق تریبون‌های مختلف بویژه رسانه‌ها نسبت به حرمت شکنی برخی جوانان هشدار لازم و جدی را داده‌ایم و به هیچ‌کس اجازه نخواهیم داد تا با اعمال مجرمانه شان فضای اسلامی شهر و جامعه را مخدوش نمایند.
»

۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۹, چهارشنبه

عفو بین‌الملل: بازگشت کوکبی به زندان جانش را به خطر می‌اندازد


سازمان عفو بین‌الملل ضمن هشدار در مورد بازگرداندن امید کوکبی به زندان تأکید کرد در شرایطی که این دانشمند فیزیک به مراقبت‌های ویژه پس از عمل و ادامه درمان سرطان نیاز دارد، بازگشت او به زندان جانش را به‌شدت به خطر می‌اندازد.
امید کوکبی که مدت پنج سال بدون مرخصی در زندان اوین تهران بوده، اول اردیبهشت به دلیل بیماری سرطان پیشرفته یکی از کلیه‌های خود را از دست داد.
عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه، ۲۸ اردیبهشت، منتشر شد تأکید می‌کند که شرایط جسمانی امروز آقای کوکبی به خاطر عدم توجه زندانبانان به دردهای وی بوده است.
این بیانیه می‌گوید در حالی که امید کوکبی مدت‌ها از درد در ناحیه شکم و کلیه رنج می‌برده، اما مسئولان زندان اجازه درمان و حتی آزمایش پزشکی را به وی نداده‌اند.
به نوشته عفو بین‌الملل، امید کوکبی چندین سال بود که تقاضا می‌کرد برای آزمایش ویژه به بیمارستانی دارای بخش ارولوژی منتقل شود، اما درخواست‌های او همواره با مخالفت روبه‌رو می‌شد. این در حالی است که آقای کوکبی از ابتدای دوره زندان خود چندین بار دفعه سنگ کلیه داشته و در ادرار وی نیز بارها خون مشاهده شده بود.
امید کوکبی که در دانشگاه تکزاس آمریکا در مقطع دکترای فیزیک تحصیل می‌کرد، سال ۱۳۸۸ به منظور دیدار با خانواده خود به ایران سفر کرد، اما هنگام بازگشت به آمریکا بازداشت شد.
اتهام وی «همکاری با دولت‌های خارجی» و «تحصیل درآمد نامشروع» عنوان شده، امری که به صدور حکم ۱۰ سال زندان علیه وی انجامیده است.
آقای کوکبی اما همه این اتهامات را رد کرده و گفته که وی پس از آن بازداشت شد که پیشنهاد همکاری با دستگاه‌های نظامی امنیتی ایران را رد کرد.
عفو بین‌الملل نیز در بیانیه خود عنوان می‌کند که امید کوکبی به خاطر وجدان خود زندانی شده و اتهاماتی که به او نسبت داده شده، «همگی دروغین است».
این نهاد حقوق بشری در نهایت از مقامات ایران می‌خواهد که وی را بلافاصله و بدون هیچ گونه قید و شرطی آزاد کنند.
پیش از این گروه‌های مختلف علمی و حقوق بشری با انتشار بیانیه‌هایی خواستار آزادی امید کوکبی شده بودند. از جمله اواسط اردیبهشت سال جاری نامه‌ای با امضای بیش از ۱۶ هزار فعال مدنی از سراسر جهان خطاب به دبیرکل سازمان ملل منتشر شد که از وی می‌خواست برای آزادی این فیزیکدان تلاش کند.

وضعیت جسمی نامساعد زندانی نوکیش مسیحی“مریم نقاش زرگران“ در اوین

مریم نقاش زرگران، نوکیش مسیحی به دلیل ابتلا به بیماری ASD نزدیک ٩ سال قبل تحت جراحی قلب قرار گرفت و نیاز مبرم به مراقبت‌های ویژه و مستمر پزشکی دارد.
«محبت‌نیوز» گزارش‌های رسیده از ایران حکایت از آن دارد که وضعیت جسمی مریم (نسیم) نقاش زرگران زندانی مسیحی در بند زنان اوین در وضعیت نامناسبی قرارگرفته اما دادستانی با مرخصی استعلاجی یا اعزام او به بیمارستان مخالفت می‌کند.
برخی منابع غیررسمی از جمله وب‌سایت فعالان حقوق بشر گزارش دادند این زندانی در هفته‌های اخیر دچار درد شدید در ناحیه گوش و سرگیجه مستمر شده و پزشکان بهداری زندان پس از رسیدگی اولیه به وی گفته‌اند تا دو هفته آینده نباید سرش را تکان دهد، در صورت عدم بهبود لازم است تحت عمل جراحی قرار گیرد.
مریم نقاش زرگران به دلیل ابتلا به بیماری ASD نزدیک ٩ سال قبل تحت جراحی قلب قرار گرفت و نیاز مبرم به مراقبت‌های ویژه و مستمر پزشکی دارد.
علاوه بر این او در یک سال اخیر با بی‌حسی دست و پا و درد مزمن در مفاصل و ستون فقرات مواجه شده است که پس از ماه‌ها در مراجعه اولیه به پزشک متخصص تشخیص اولیه بیماری‌های دیسک کمر، آرتروز و پوکی استخوان بوده است و پزشک معتمد زندان دستور بستری ۵ روزه و نیاز فوری به انجام فیزیوتراپی را صادر کرده که با عدم مجوز دادستانی وی همچنان از درد بسیار رنج می‌برد.
زرگران همچنین در ماه‌های زندان به کم خونی شدید، بیماری قند و چربی خون مبتلاست که به دلیل عدم صدور مجوز از سوی نهادهای قضائی مربوطه پروسه درمانی وی مغفول مانده است.
مریم (نسیم) نقاش زرگران نوکیش مسیحی اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفت.
این بازجویی‌ها که با تهدید و مزاحمت برای اعضای خانواده وی همراه بود، اغلب در مکان‌های غیر رسمی و حول پرسش از کلیسای خانگی و جامع ادامه یافت.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۸, سه‌شنبه

بازداشت موقت یوسف ندرخانی و جمعی از دگراندیشان مذهبی (غیر تثلیثی)توسط ماموران امنیتی

با ورود نابهنگام نیروهای امنیتی به یک اجتماع از گروه مسیحیان غیر تثلیثی، یوسف ندرخانی و همسرش به طور موقت بازداشت شدند.اما همچنان از سرنوشت برخی دیگر از افراد این گروه اطلاع دقیقی  در دست نیست.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران «محبت نیوز» ، با ورود نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی به اجتماع جمعی از دگر اندیشان مذهبی موسوم به “کلیسای ایران” در شهرستان رشت، پنج تن از اعضای این جمع از جمله یوسف ندرخانی بازداشت شدند.
منابع خبری در رشت تائید کرده اند که در روز جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ (۱۳ مه ۲۰۱۶) با ورود نابهنگام نیروهای امنیتی به یک اجتماع از گروه مسیحیان غیر تثلیثی ، علاوه بر یوسف ندرخانی و همسرش فاطمه (تینا) پسندیده، یکی از اعضا دیگر این گروه به نام “یاسر مسیب‌زاده” و دو نفر دیگر به اسامی “صاحب فدائی” و “محمدرضا امیدی” با نام مستعار یوهان نیزبازداشت شده اند.
گزارشات منتشره حاکی از آن است که یوسف ندرخانی و همسرش در پایان روز آزاد شدند. اما سه نفر دیگر همچنان در مکان نامعلومی تحت بازداشت بسر می برند.
منابع خبری همچنان تائید کرده اند که سه نفر دربازداشت مانده دارای سوابق دستگیری هستند که این موضوع می تواند باعث سخت گیری بیشتر در مورد آنها بشود. با توجه به داشتن سابقه بازداشت‌های کوتاه و طولانی مدت از سوی نهادهای امنیتی در مورد این افراد، احتمال به جریان افتادن پرونده‌های گذشته آنها اکنون وجود دارد.
به عنوان نمونه یاسر مسیب‌زاده پیش از این در سال ۱۳۹۳در بازداشت و زیر بازجوئی نهادهای امنیتی بود. وی سرانجام پس از یک ماه در بازداشت با سپردن تعهد از زندان آزاد می گردد.
گزارشهای دیگر از رشت حاکی از آن است که هم زمان با این یورش نیروهای امنیتی، ماموران لباس شخصی به خانه ۸ تن دیگر از اعضای این گروه ( که نامشان منتشر نشده ) مراجعه کردند و ضمن بازرسی منزل آنها، برخی وسایل شخصی و کتب مذهبی آنها را توقیف کردند.
  • یوسف ندرخانی از بازداشت تا آزادی
یادآور میشود که یوسف ندرخانی مهرماه سال ۱۳۸۸ به اتهام ارتداد بازداشت شد و تا شهریور ۱۳۹۱ زندانی بود. پرونده او در اسفند ۱۳۹۰ جهت اجرای حکم اعدام به اتهام ارتداد به دایره اجرای احکام ارسال شد. ولی با کمپین های وسیعی که کلیساهای مسیحی جهان به نفع او به راه انداختند، سرانجام قوه قضائیه جمهوری اسلامی مجبور شد این حکم را در سال ۱۳۹۱ بشکند و او را زندان آزاد کند. جهانی شدن ابعاد پرونده یوسف ندرخانی همچنین باعث رهائی همسرش نیز شد. فاطمه پسندیده، همسر یوسف ندرخانی که پیشتر به حبس ابد محکوم شده بود، در نهایت در مهرماه سال ۸۹ از اتهامات وارده تبرئه گردید و از زندان لاکان رشت آزاد شد.
  • بهنام ایرانی
از اعضای دیگر این گروه بهنام ایرانی است. بهنام ایرانی که برای اولین بار در سال ۱۳۸۵ دستگیر شده بود و پس از مدتی آزادی موقت از سال ۱۳۹۰ تا کنون در زندان می باشد، پیش از این وی محکوم به تحمل یک سال حبس قطعی و ۵ سال حبس تعلیقی بود. او که مشغول گذراندن آخرین روزهای دوران ۵ سال حبس تعلیقیش در زندان کرج می باشد بر اساس رای دو سال قبل دادگاه انقلاب به ۶ سال حبس دیگر نیز برای اتهام جدید خود محکوم شده است. هنوز مشخص نیست این زندانی دگر اندیش که بیمار و نیازمند مراقبت های پزشکی نیز هست باید تا چند وقت دیگر در زندان بماند.
  • فرقه مسیحان غیر تثلیثی
لازم به ذکر است که منشاء مسیحیان غیر تثلیثی که پیروان “ادوارد برانهام” هستند در ایران از شهر رشت می باشد. افراد اصلی این گروه از جمله بهروز صادق خانجانی و یوسف ندرخانی و بهنام ایرانی ابتدا از اعضای کلیسای جماعت ربانی رشت بودند. آنها بعد از باور یافتن به عقاید دگر اندیشانه متفاوت با جامعه مسیحیان ایران از آن کلیسا جدا شدند و با بدعت گذاری بٌعد فعالیت خود را با پشتیبانی یک گروه از مسیحیان غیر تثلیثی خارج از ایران به شهرهای کرج، شیراز و اصفهان گسترش دادند و نام گروه “کلیسای ایران” را بر خود نهادند.
همانطور که گفته شد، گروه موسوم به “کلیسای ایران” پیرو “ادوارد برانهام” واعظ آمریکائی معروف قرن بیستم می باشند. این گروه اصل پایه ای الهیات مسیحی به نام “تثلیث” را قبول نداشته و تعمید گرفتن مسیحیان ایرانی را در نام پدر، پسر و روح القدس را درست نمی دانند. از این رو آنان را غیر”تثلیثی” نیز می نامند. آنها هیچگونه ارتباطی با بدنه اصلی کلیسای مسیحی ایران ندارند.
به نظر می رسد که همین عقاید ویژه آنها درباره مسیحیان، آنان را به سوژه های خوبی برای دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی تبدیل کرده است تا به خیال خودشان با مطرح نگهداشتن نام این افراد از طریق دستگیری و آزار آنها باعث ایجاد سردرگمی در بین نوکیشان مسیحی ایرانی بشوند.
اما با توجه به کم اثر بودن این تبلیغات بین مسیحیان راستین ایران و حمایت مکرر مسیحیان و فعالان مسیحی از بازداشت شدگان دگر اندیش و درخواست آزادی آنها، به نظر می رسد دستگاههای اطلاعاتی که انتظار چنین برخوردی را نداشتند اکنون می خواهند با رفتارهای سختگیرانه تر نسبت به این گروه اندک، پافشاری بیشتری بر نقشه های بی حاصل خود را نشان دهند.

فیلم تجمع حامیان زندانیان مسیحی، عقیدتی و سیاسی در ایران


۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۳, پنجشنبه

شمار آوارگان مسیحی در عراق رو به افزایش است

ده‌ها زن مسیحی توسط دولت اسلامی ربوده شدند و سرنوشت آنها مشخص نیست.
photo_2016-05-12_17-31-18
به گزارش «محبت‌نیوز» افزایش تهدیدات دولت اسلامی (داعش) علیه مسیحیان در عراق و سوریه صدها نفر از آنان را آواره کرده است.
یک کشیش که مسئولیت نظارت بر صدها تن از پناهندگان مسیحی آواره عراقی را برعهده دارد با انتقاد از جوامع بین‌المللی خواسته تا برای پایان بخشیدن به این بحران تصمیم جدی اتخاذ کنند.
تعدادی از آوارگان در گفتگو با وب‌سایت «کریستین پست» به شرح وقایع زندگی خود تحت فشارهای دولت اسلامی پرداخته‌اند.
آنها می‌گویند نیروهای داعش به زور شمشیر از آنها مالیات می‌گیرد. ده‌ها زن مسیحی توسط دولت اسلامی ربوده شدند و سرنوشت آنها مشخص نیست.
مسیحیان عراقی برای حفظ جان خود به اربیل از مناطق کردنشین در شمال این کشور پناه بردند و در حدود ۳۰ کمپ مستقر هستند.
در برنامه‌های اسکان‌بخشی اتحادیه اروپا، ۲۶ درصد از سهمیه خود را به مسیحیان اختصاص داده شده است.
سخنگوی کاخ سفید در نشستی مطبوعاتی در پاسخ به این سوال خبرنگاران که آیا کشتار مسیحیان توسط دولت اسلامی در عراق و سوریه نسل کشی به حساب می آید یا خیر، پاسخ داد: هنوز به این نتیجه نرسیده ایم!
به نقل از راشا تودی، «جاش ارنست» گفت: “به نظر من استفاده از این واژه بار معنایی و قانونی ویژه ای دارد که در این مقطع از زمان هنوز به ما ثابت نشده است.وی افزود: ما بارها نگرانی خود را نسبت به تاکتیک به کار گرفته شده توسط داعش در خصوص اقلیت های دینی ابراز کرده ایم.”

عیسی مسیح پناهگاه و قوت ماست


 👑 متی 9 : 10 _ 13 👑
یک روز عیسی و شاگردانش در خانه متی بر سر سفره غذا نشسته بودند عده ای از باجگیران و اشخاص بد نام شهر نیز مهمان متی بودند .
وقتی روحانیون این را دیدند اعتراض کنان به شاگردان عیسی گفتند : چرا استاد شما با این قبیل افراد نشست و برخاست می کند ?
عیسی در جواب ایشان گفت : به این دلیل که افراد سالم احتیاج به پزشک ندارند بلکه بیماران به پزشک نیاز دارند . 
سپس اضافه کرد : بروید کمی در مورد این آیه کتاب آسمانی فکر کنید که می فرماید : من از شما هدیه و قربانی نمی خواهم بلکه دلسوزی و ترحم می خواهم .
رسالت من در این دنیا این است که گناهکاران را بسوی خدا باز گردانم نه آنانی را که گمان می کنند عادل و مقدسند .


۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۲, چهارشنبه

مسیح تجسم خداست

هرکه ایمان دارد كه عیسی، مسیح است فرزند خداست و هرکه پدر را دوست دارد فرزند او را نیز دوست خواهد داشت. ما چگونه می‌دانیم كه فرزندان خدا را دوست داریم؟ از اینكه خدا را دوست داریم و مطابق احكام او عمل می‌کنیم. زیرا محبّت به خدا چیزی جز اطاعت از احكام او نیست و این احكام بار سنگینی نیست، زیرا همهٔ فرزندان خدا بر این جهان غلبه یافته‌اند و ما این پیروزی را به وسیلهٔ ایمان به دست آورده‌ایم. و كسی بر جهان پیروز نمی‌شود مگر آن كسی ایمان دارد كه عیسی، پسر خداست!”
اول یوحنا 5:1-5


۱۳۹۵ اردیبهشت ۲۱, سه‌شنبه

پاپ: به مهاجران به چشم مجرم نگاه نکنید



پاپ فرانسیس از اروپائیان خواست مهاجران را به چشم مجرم نگاه نکنند.
35995605
به گزارش «محبت‌نیوز» رهبر کاتولیک‌های جهان در سخنانی از اینکه اروپا، از مهاجران خسته شده و در برابرشان سنگر بندی می‌کند، ابراز تاسف کرد.
پاپ فرانسیس در حضور رهبران اروپا، از جمله «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان و «ماریو دراگی» رئیس بانک مرکزی اروپا، گفت «شما را چه می شود؟ اروپای اومانیسم، قهرمان حقوق بشر، و آزادی و دموکراسی را چه شده است؟ میهن شاعران، فیلسوفان، موسیقیدانان و هنرمندان و چهره های ادبی از زن و مرد چرا چنین شده است؟»
پاپ فرانسیس بار دیگر تاکید کرد، اروپا باید آغوش خود را به روی آوارگان جنگ و خونریزی خاور میانه بگشاید.
پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان شنبه ۱۶آوریل/۲۸ فروردین برای دیدار با پناهجویان به جزیره لسبوس یونان سفر کرد. جزیره لسبوس به خط مقدم بحران مهاجران به اروپا مشهور است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، پاپ فرانسیس به همراه اسقف کلیسای ارتدوکس یونان و آلکسیس سیپراس نخست وزیر یونان وارد جزیره لسبوس شد.
پناهجویان نیز به هنگام ورود پاپ به اردوگاه پناهجویان در لسبوس فریاد «آزادی …آزادی» سر دادند و بسیاری نیز گریه می‌کردند.

کمیسیون آمریکایی: وضعیت آزادی مذهب در ایران بدتر شده‌است

کمیسیون آمریکایی: وضعیت آزادی مذهب در ایران بدتر شده‌است

نقض حقوق مسیحیان و نوکیشان مسیحی، حمله به کلیساهای آنها و در حبس بودن و بلاتکلیفی «حدود ۹۰ تن» از آنها «به دلیل عقاید مذهبی» از موارد دیگری‌ست که در گزارش سال ۲۰۱۶ به آن اشاره شده‌است.
به گزارش «محبت‌نیوز» کمیسیون آمریکا در امور آزادی مذاهب در جهان، در گزارش سالیانه خود می‌گوید که وضعیت آزادی مذاهب در ایران بدتر از گذشته شده است.
تارنمای رادیو اروپای آزاد،  نوشته این کمیسیون به دولت آمریکا پیشنهاد کرده به شناسایی و تحریم ناقضان حقوق اقلیت‌ها و آزادی عقاید در ایران ادامه دهد.
این کمیسیون مشورتی که کنگره آمریکا آن را ایجاد کرده و نهادی مستقل و فراحزبی محسوب می‌شود، می‌گوید حکومت ایران «همچنان به نقض هدفمند، مداوم و فاحش» آزادی‌های مذهبی ادامه می‌دهد که نمونه آن «زندان‌های بلندمدت»، «شکنجه» یا «اعدام» است.
به گفته این کمیسیون از زمان روی کار آمدن حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۹۲، این وضعیت «بدتر» شده‌ و او به «وعده‌هایی که برای تقویت حقوق و آزادی‌های فردی اقلیت‌های مذهبی داده بود، عمل نکرده است».
نقض حقوق مسیحیان و نوکیشان مسیحی، حمله به کلیساهای آنها و در حبس بودن  بلاتکلیفی «حدود ۹۰ تن» از آنها «به دلیل عقاید مذهبی» از موارد دیگری‌ست که در گزارش سال ۲۰۱۶ به آن اشاره شده‌است.
این کمیسیون پیشنهاد کرده مسائل مربوط به آزادی مذهب در بحث‌های دوجانبه و چندجانبه با ایران گنجانده شده، تاکید بر آزادی اقلیت‌ها و دگراندیشان مذهبی و شناسایی و تحریم مقام‌های حکومتی که متهم به «نقض حقوق و آزادی‌های مذهبی در ایران» هستند، ادامه پیدا کند.
به پیشنهاد این کمیسیون، ایالات متحده باید با استفاده از بودجه‌ای اختصاصی، دسترسی به فناوری و برنامه‌های جدید را گسترش داده و زمینه را برای دریافت آزادانه اطلاعات برای شهروندان ایرانی، فراهم کند.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۹, یکشنبه

واکنش دولتهای اروپایی از روند رو به رشد گرایش پناهندگان مسلمانان به مسیحیت



روند رو به رشد مسیحیت در بین پناهندگان ایرانی و افغان با واکنش های مختلف از سوی دولتهای اروپایی روبرو شده است.
به گزارش «محبت‌نیوز» در حالیکه هزاران پناهجوی ایرانی و افغان در طی چند سال اخیر در دانمارک به مسیحیت گرویدند اما دولت این کشور همچنان به دیده تردید به آنان می نگرد.
تارنمای «رادیوکوچه» با انتشار ترجمه‌ای از یک گزارش درباره کلیسای Apostelkirken دانمارک با اشاره به جمعیت زیادی از مسلمانان پناهنده که در این کلیسا روزانه به مسیحیت می گروند نوشته «برپایه گزارش یک موسسه خیریه که به متقاضیان پناهندگی کمک می رساند، از اواخر سال گذشته میلادی تاکنون حداقل ۱۰۰ ایرانی تعمید داده شده و ۲۰۰ تا ۲۵۰ متقاضی پناهندگی ایرانی و افغان در حال آماده سازی برای گذراندن غسل تعمید هستند.»
این روند رو به رشد گرویدن مسلمانان به مسیحیت را شاید بتوان در نحوه رسیدگی به پرونده و بازبینی مجدد پرونده متقاضیان پناهندگی توضیح داد«سال گذشته از سوی کمیسیون رسیدگی مجدد، به ۴۲ نفر از ۵۵ متقاضی که قبلن درخواست پناهندگی شان از سوی دولت رد شده بود و سپس به مسیحیت گرویده بودند، اجازه اقامت و پناهندگی داده است.»
دولت دانمارک بیم آن دارد که این افراد پس از بازگرداندن به کشورهایشان به جرم گرویدن به مسیحیت مورد مجازات قرار گیرند.
این سیل گرویدن به مسیحیت دولت دانمارک را نگران کرده است؛ بدین منظور دولت از مقامات کلیسا خواسته است که تا رسیدگی به پرونده متقاضیان پناهندگی، از تعمید دادن نوکیش مسیحی خودداری کنند.
درباره گرویدن پناه جویان به مسیحیت، کشیش «آندریاس راسموسن» معتقد است که گرایش بسیاری از آنها صادقانه است. آنها به طور منظم به کلیسا می آیند و در دوره های آماده سازی برای غسل تعمید شرکت می جویند.
کشیش راسموسن گفته است: دوره طولانی چندین ماهه برای کسانی که به طور دروغی به مسیحیت می گروند مایوس کننده خواهد بود. گرویدن به مسیحیت تضمینی برای گرفتن اقامت پناهندگی نخواهد بود.
کشیش آپوستیلکیرکن در مورد وضعیت نوکیشان ایرانی می گوید: «ایرانی های نوکیش تنها از سوی ماموران اداره پناهندگی نیست که با شک و گمان به آنان نگریسته می شوند. آنها مورد خشونت و حمله های فیزیکی و روانی مکرر از سوی سایر مسلمانان ساکن کمپ قرار می گیرند.»
چندی پیش سفیر دانمارک از موضع آمریکا در انتقاد از کشورهای اروپایی در خودداری از پذیرش تعداد بیشتری از پناهجویان انتقاد کرد وی گفت که کشورش خواستار پذیرش پناهجویان بیشتری نیست.
وی همچنین از سایر کشورهای غربی به دلیل عمل نکردن به وعده هایشان برای پذیرش پناهجویان انتقاد کرد و افزود: بحران پناهجویان یک «رویکرد مشترک اروپایی» است اما مسیری «بسیار دشوار» است و اروپا در رابطه با مساله پناهجویان دچار اختلاف شده است.

صدور حکم زندان و تبعید برای یک نوکیش مسیحی + سند

در ادامه روند بازداشت و دادگاهی نوکیشان مسیحی در ایران؛ ” ابراهیم فیروزی” از سوی دادگاه انقلاب شهرستان رباط کریم به یک سال زندان و همچنین ۲ سال تبعید به یکی از شهرهای مرزی و محروم کشور محکوم شده است.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران « محبت نیوز »، دادگاه انقلاب شهرستان رباط کریم با اعلام ختم رسیدگی به پرونده نوکیش مسیحی ” ابراهیم فیروزی” وی را به تحمل یک سال حبس و دو سال تبعید به یکی از شهرهای مرزی و محروم کشور محکوم کرد.
بر اساس گزارش و رای دادگاه که در تاریخ ۲۲/۴/۱۳۹۲ از سوی دادگاه انقلاب رباط کریم صادر شده، آمده است :” به استنباط دادگاه اقدامات و فعالیت های تبلیغی بعمل آمده توسط متهم علیه نظام جمهوری اسلامی ایران تشخیص داده شده و بر همین اساس به موجب ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی، دادگاه وی را به تحمل یکسال حبس با احتساب ایام بازداشت قبلی محکوم می نماید.”
همچنین در ادامه گزارش دو صفحه ایی دادگاه که نسخه ایی از آن در اختیار «محبت نیوز» قرار گرفته آمده است ، “به موجب ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی ارتکاب جرم و ماده ۲۳ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ بعنوان تکمیل و تتمیم مجازات، نامبرده را به اقامت اجباری ( تبعید ) به مدت دو سال در شهرستان سرباز استان سیستان بلوچستان محکوم می نماید .”
این گزارش می افزاید: کتب (انجیل) و اقلام تبلیغاتی مکشوفه و سایر اقلام توقیفی از جمله کامپیوتر که به گفته قاضی در فعالیت های مجرمانه (!) از آن مورد استفاده قر ار می گرفته به نفع دولت ضبط و معدوم خواهد شد.
“علی بابایی” رئیس دادگستری و قاضی پرونده، همچنین اتهام این نوکیش مسیحی را ” تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی »، «راه اندازی و هدایت تشکل انحرافی تبشیر مسیحیت» ، «ارتباط با عناصر ضد انقلاب خارج نشین و شبکه های ضد انقلاب خارجی» دانست و اعلام نمود که نامبرده همچنین در این رابطه ( سایت اینترنتی) پایگاه مجازی الهیات مسیحی را راه اندازی کرده و با تهیه کتب تبلیغ مسیحیت اعم از انجیل ،کتاب مقدس ارسالی از خارج و توزیع اقلام تبشیری نقش خود را به عنوان رابط شبکه ضد انقلاب در داخل کشور حفظ کرده و با حضور در تشکل های غیر قانونی کلیساهای خانگی در خصوص تبشیر مسیحیت اقدام نموده است .”
“بابایی” همچنین در بخشی دیگر از این حکم تشکیل جلسات “کلیساهای خانگی” را فعالیت های مجرمانه دانسته و از آن به عنوان ترویج بی بند و باری در میان جوانان و ایجاد شبهات در اصول دین اسلام تعریف نمود.
گفتنی است گرایش روز افزون جامعه ایرانی بویژه جوانان به سمت آئین مسیحیت به ویژه طی چند سال گذشته این موضوع را از مهمترین دغدغه های دستگاه حاکمیت در ایران تبدیل کرده است . با تعطیلی بسیاری از کلیساهای فارسی زبان در تهران و شهرستانها و افزایش فشارها و بازداشت و دستگیری افرادی که به مسیحیت می گروند، بسیاری از این افراد بدلیل مسائل امنیتی ترجیح می دهند که در ( کلیساهای خانگی) گروهها و دسته های کوچک در خانه های یکدیگر جمع شده و به دعا و پرستش و یادگیری الهیات مسیحی بپردازند.
جلسه دادگاه این فعال مسیحی ۲۸ ساله، پیش از این در تاریخ ۱۵ تیرماه سال جاری ( ۶ جولای ۲۰۱۳) ، در شعبه دوم بازپرسی دادگاه انقلاب شهرستان رباط کریم برگزار و نامبرده در آن مکان مورد تفهیم اتهام قرار گرفت.
“ابراهیم فیروزی” ساکن شهرستان رباط کریم از توابع استان تهران (چهل کیلومتری جنوب غربی تهران) در روز پنجشنبه ۱۷ اسفند ماه ۱۳۹۱ برابر با ( ۷ مارچ ۲۰۱۳) در محل کارش توسط چهار تن از ماموران لباس شخصی‌ بازداشت شد. وی پس از آن به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل و به مدت ۱۰ روز تحت بازجویی زیر نظر بازجویان بازداشتگاه زندان اوین قرار داشت، که سرانجام پس از گذراندن ۵۳ روز بازداشت در زندان اوین با سپردن سند ملکی به ارزش ۳۰ میلیون تومان بطور موقت آزاد شد.
اکنون با احتساب ۵۳ روز بازداشت که این زمان در محکومیت او محاسبه خواهد شد وی برای گذراندن ادامه باقی حکم یکساله خود باید در انتظار احضاریه بماند . بنابر حکم صادره وی همچنین پس از آن باید به مدت دو سال در تبعید و اقامت اجباری خود را در شهرستان سرباز از شهرهای محروم و مرزی بین ایران و پاکستان واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان بگذراند.
بنا بر گزارش حکم صادره ابراهیم فیروزی فرصت دارد تا ظرف ۲۰ روز آینده از دادگاه تجدید نظر نسبت به رای صادره اعتراض کند.
این نوکیش مسیحی پیش از این نیز در تاریخ ۲۱ دی ماه ۱۳۸۹ ( ۱۱ ژانویه ۲۰۱۱) توسط مامورین امنیتی در شهرستان رباط کریم بازداشت شده بود که پس از انجام چندین مرحله بازجویی نامبرده به زندان قزالحصار کرج انتقال یافت و پس از ۱۵۴ روز حبس بطور مشروط آزاد شد ./ بیشتر بخوانید در سایت قبلی محبت نیوز